JULIJKE IN eM (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

CIPRESA -> JULIJKE IN eM (11.5.2005 20:16:42)

Zdaj se pa jaz javljam, ker nam je crknil računalnik, in so ga usposobili ravno sedajle. Sem ravno iz materinske šole, sem šla malo prej ven in šele sedajle prebrala eM da si bila ti tudi. Pojma nimam kera si bila, a si me videla??? Res škoda da se nisva srečali.
Jutri tudi mislim da nebom šla ker mi gre tale dr.B... malo na živce... tko da bom kar doma, pa še z oteklimi gležnji sem danes spet prišla iz tam...groza.

KG so +11, vem da je preveč pa nimam pojma kako je to sploh mogoče, ker se res sedaj pazim in ne pregrešim, nevem kako vam uspe "jest za dva" pa jih imate okrog 8-9KG :zmeden2::zmeden:. Pa saj bo bolje!!!1

Vidim da urejate za porodniško, tudi jaz sem počasi že začela, vse papirje ki sem jih zadnjič dobila na centru za socialno delo moram prinesti izpolnjene nazaj do 30.05. in zraven še vsa potrdila, ker sem trenutno brezposelna na zavodu. Zanimivo mi imamo v Kamniku center za socialno delo v 4 štuku in z trebuhom komaj prilezem do tja nevem kdo se je tega spomnil???

Aja pa še to mene je sedaj začel boleti še križ in to zeloooo poleg vseh spodnjih kosti, ki jih premorem sedaj še to :hudicek::hudicek: pa bomo še to probal prebolet. Zanima me sam to ali tiste, ki jih bolijo te sramne kosti a jih tam pri porodu to še zraven še tok bolj boli ali takrat to neha boleti??? Ker pol bom imela še to zraven, saj ne da se bojim, ampak vseeno me pa zanima ko takole včasih premišljujem kako bo a bom tudi sama toook vpila kot to vidim po TV-ju??:zmeden2:
Sedaj se moram pa vležt, ker nog že skoraj ne čutim več.

LP CIPRESA:nosecka:

Pia73 -> JULIJKE IN eM (11.5.2005 20:39:33)

:rozica: Pa spet en pozdrav od mene! :rozica:

Jaz sem si pa uredila, da bom malo kasneje nastopila porodniško. Kljub temu, da imam PDP 22.07.2005 (po M bi bil celo 18.07.2005) bom nastopila porodniško šele 04.07.2005 :bravo: Tega sem res vesela, saj sem prvega škratka rodila 8 dni po roku. In lahko urejam papirje 01.07.2005 sem se danes pozanimala. In če bo le šlo vse po sreči dobim še majsko plačo zraven, ki bo izplačana 10.06.2005 to mi je res v interesu saj so nam nekaj vmes malo plačo povišali pa se bo poznalo nekaj jurjev. Zakaj pa ne, če se da.

Sicer pa sem jaz še kar v službi in sedaj imam eno na uvajanju. Pa je to kar utrujajoče, ker kot klop sedi zraven mene pa vse moram 3x povedat, ker opravljam neko malo specifično delo. Jaz pa že itak nisem neke učiteljske sorte. Saj še samo 2-3 tedne pa bo. :bravo: Čeprav je imel moj šef danes idejo, da malo sedaj ostanem doma, pa pol še mal pridem,.. :grrr: Jok brate, odpade,......

Sicer pa mene včasih tudi malo bolijo sramne kosti samo me pri prvi nosečnosti niso, pa ne vem kako je pol to pri porodu. Ampak ne bo panike veš Cipresa, to je res nič proti tistemu kar sledi., Ampak dobile bomo res najlepše darilo. :duda:

Jaz na porodu nisem kričala, čeprav me je bilo kar strah, da bom, ko so pri nas na materinski šoli govorili čez ženske, ki kričijo,... Jaz pa pravim, da kar kriči, če ti tako paše; če Monika Seleš kriči, ko igra tenis pa ji nihče nič ne reče, pol pa menda lahko me kričimo pri rojevanu.

Moj :modri: je zelo živahen in tega sem zelo, zelo vesela, saj če ga nekaj časa ne čutim me kar strah postane,.......

Lepo se imejte moje julijke. Po mojem bom jaz ena zadnjih, ki se bom oglašala na teh naših nadaljevanjih saj imam PDP 22.07. pa če :duda: še malo zamudi,..... Čeprav jaz ne bi imela nič proti, če bi malo pohitel vsaj za kakih 14 dni,.... Tudi prvič sem si to želela pa mi ni bilo dano! Da bo le z :duda: vse v redu, pa bom že počakala na njegov čas.

Aja kg najmanj +12 kg, obseg trebuha pa 108 cm,...... :((:((:((:((:(( za kg,........ Pa kaj čmo, bom kasneje o tem razmišljala,.....

LP :nosecka: Pia73 in :duda: 29t 5/7

Emanuelle -> JULIJKE IN eM (12.5.2005 7:28:48)

Tudi jaz bom počakala še majsko plačo - se mi bo kar fajn poznalo pri znesku, tako da bom papirje oddala 10 dni pred nastopom porodniške. Na CSD so rekle, da ni problema, samo da ne bodo potem por+zabili name 15.jul. :zmeden:
Počutje OK, razen spanje - groza - spim 2 uri, pa gledam in se premetavam 2 uri, pa spet 2 uri spim - bolijo me boki, ali mali brca ali pa me boli križ. Ampak kot je že ena napisala, še malo pa sploh ne bomo več spali!:)- :)- :)-
Kile 12+, trebušček 97
LP

Dari -> JULIJKE IN eM (12.5.2005 7:39:23)

Tinka 74 jaz sem bla pa včeraj na CSD in sem povedala da sem se zaposlila šele septembra, in da bi rada zraven še majsko plačo, ki jo dobim 5.6., pa je rekla da ni problema :bravo:. Papirje menda moram oddat do 20.6. ko začnem s porodniško, tako da jih bom odnesla takoj po majski plači. Misliš da je možno da je na vsakem CSD drugače? :zmeden2:

Že ene parkrat sem hotla napisat, pa mi je kar malo zoprno. In sicer že kak teden ali več, imam mini vložek, ki ga uporabljam čez dan, kar bolj moker. Kot bi imela obilen beli tok, le da nisem čisto prepričana da je to beli tok :zmeden:. Me malo skrbi, da mi ne bi uhajala plodovnica :zmeden2:. Mislite da je to možno? Razmišljam, da bi si kupila tiste vložke, ki pokažejo kaj je s tem :zmeden2:. Ima mogoče še katera podobne težave???

LP :metulj:

Anonimen -> JULIJKE IN eM (12.5.2005 8:38:58)

Dari, pojam nimam, ali je res na vsakem CSD drugače. Pri meni (na Viču) so mi rekli drugače kot tebi :zmeden:
Eh, bomo že nekaj zrihtali.

Jaz imam tud povečan tok (ki je od prozorne do bele barve, brez vonja). Sploh ga je več, če sem aktivna. Pa tud jaz sem bila panična, da je to plodovnica. Če imaš v kratkem G, jo pa le vprašaj. Ampak tisti vložki, ki se kupijo za ugotavljanje ali je urin ali plodovnica, pa so baje ful dragi pa še nič kaj dobri :zmeden:

9nebesa danes pa mene moj dragi pelje v Portorož gledat jadrnice in jahte na Internautiko 9nebesa mal sline cedit :)-

Lep sončen dan, drage Julije :rozica:

Dari -> JULIJKE IN eM (12.5.2005 8:44:27)

Pri meni pa ni brez vonja :zmeden2:, in ravno zato me skrbi. Potem, če so tisti vložki dragi in ničkaj prida je mogoče bolje, da se kar pri G naročim, ker pregled imam šele 6.6., da me ne bo po nepotrebnem skrbelo.

Lp :metulj:

rouzi -> JULIJKE IN eM (12.5.2005 8:59:18)

ŽIVJO PUNCE!
ja Dari, tud jst sem slišala da so tisti vložki bolj za en k...raj pejt k svoji G.

joj tinka, mene pa :love:jutr pele v Portorož! sam bosta imela vidva danes lepše vreme!
drug teden začnem tudi jaz urejat papirje. 2 dni nazaj sem šla kupovat cunjice, joj če ne bi šla prijateljica, ki ima že otročka, z mano, ne bi kupila nič. sem zmedena že pri cotkah, kaj bo šele pol!!!
drugače vse ok, sem pa v zadnjem tednu pridelala kilco pa še mal..:((verjetno ker je blo tako mrzlo, pa sem skos neki jedla.

po 14 dneh bom vidla :love: in se mi kar meša danes. kako bo šele on gledal, ker me je še 1x več skupaj, pa tamau tako divja po trebuhu, da gre cel trebuh levo desno, joj komaj čakam...

pozdravček vsem nosečkam
s:nosecka:&:duda:29t6/7

Dari -> JULIJKE IN eM (12.5.2005 9:13:25)

Joj Rouzi, ti je blo verjetno strašno dolgčas. Jaz sem že ta teden, ko imam eno popoldne jaz neke obveznosti, drugo :love: in sva skupaj samo bolj zvečer, vsa tečna. Kar pogrešam ga. Pol je pa še zvečer tako utrujen, da me malo pocarta, pol pa hiter zaspančka :((. Komaj čakam da bo vikend in si ga bom prisvojila. Sploh ga ne bom pustila iz postelje :)-

Meceno -> JULIJKE IN eM (12.5.2005 10:25:17)

Hojla , se moram učit :( pa sem kar tle , vas čitam ,...:bravo: Bom bolj hitra :kuza:

Sem ravno začutla :duda: kako vibrira , ja , vibtira:)-:)-, a se vam to tudi dogaja ? Men je to tako hecno , upam pa da to ni nič narobe al :zmeden2:

Cipresa - kg ,kg in še enkrat kg ,..., bom pršla do tebe pa vzela vzpenjač in ti kazalce spela na tvojo zaželjeno težo :)-:)-:)-, pa za ziher še z nevstikom zalepla :)-:)-
Jaz jim imam tudi danes +11 , včeraj pa +9 , ampak bo že , mal WC , mal sprehod , mal z :love::sloncek: pa bo :)-:)-:)-

Grem punce , full bi še pisala , pa ne smem , ker imam jutri izpit , pa znam bolj,... nič :ups:
Tehnično risanje , imela pa sem ga nazadne v OŠ , to pa je izobraževanje odraslih pa je vse skupaj hitro in smešno , ker se ti samo svita , ampak ni tako grozno , šrauf pa menda ja vem kaki je , samo kotirat ga ,....????? Pa tele moje pušcice so kot neke lopate :)-:)-:)-
Eh :)-:)-:)-

Vas še kaj pogledam ,...8)

Lp Meceno

rouzi -> JULIJKE IN eM (12.5.2005 10:55:16)

meceno, držim pesti. sej bo šlo! sam če te orn brca, pa ne moreš glih natančnih ravnih črt risat, ane..;)

Ja Dari, dobra ideja. da ga ne spustim iz postelje cel vikend..:bravo:jutri sem vzela dopust, pa se že začnem cartat..:bravo::bravo:

ma ja, nehte s temi kilami, jaz sem rešila problem s tem, da se pač ne tehtam več. samo enkrat na 14 dni al pa še to ne! pa je veliko boljše, verjemite!!!!

malika -> JULIJKE IN eM (12.5.2005 11:24:12)

danes sem pa jaz čisto razočarana.
Moje gin. ni bilo in tako so me dali drugam (k predpotopnemu Fenrihu), ki me je odpravil v 3 min. V tem času me je uspel natulit, da sem se premalo zredila ??????? A je 11 kg do 29 tedna premalo?? Mislim no. In potem še zakaj sem sploh v bolniški, ker mi itak nič ne manjka-saj to je lepo slišat, ampak zakaj sta me že dva gin. hotela v bolnico stlačit???
Katastrofa no.Ne vem več kaj naj si mislim. In čez dva tedna imam spet pregled pri tem dohtarju, najraje bi špricala

CIPRESA -> JULIJKE IN eM (12.5.2005 12:39:03)

Malika saj ni da bi govoril z temi ginekologi itak neki ne klapa čist. A te nadirajo, ali pa tako hitro odpišejo pol se pa sam znajd kakor veš in znaš. za nobeno stvar nisi ziher pa še ko vprašaš kaj ti povejo kakšno tako da res pol vidiš da je bolje da si tiho in nič več ne sprašuješ - vsaj pri meni je tako.

Ja Meceno fajn bi blo da bi kar zaplombirala vago na idealni teži pa nič ne pomaga. Jaz pač pišem o KG zato ker to paše zraven vsakodnevnega javljanja. Sicer se pa ne sekiram kaj preveč itak bo šlo gor kot bo šlo pač gor in se bomo pol ubadale s tem. Se pa malo primerjam z vami nosečkami pa mislim da sem do sedaj kar vodila. Vsaj nekje sem med prvimi!!!:bravo::bravo:

LP CIPRESA:nosecka:

Zala01 -> JULIJKE IN eM (12.5.2005 12:43:46)

Pozdravček vsem skupaj,
sej bom bolj kratka,ker pride dragi kmalu iz službe,pa moram še kaj za pojest pripravit.Ej Pia73 jst pa imam PDP na isti dan kot ti.Kje boš pa rodila?
Drgač mislim,da so se mi kilogramčki kar nekako ustalili zadnje tri tedne,tudi lačna nisem več toliko kot prej,stalno me peče po požiralniku od te želodčne kisline-sej vzamem vsake toliko rupurut,pa mi nič kaj dosti ne pomaga:zmeden:Ima še katera od vas podobne probleme?!
Ok,grem pripravljat kosilce.Bodite fajn,
janja:nosecka:

anckabancka -> JULIJKE IN eM (12.5.2005 14:11:26)

Še ena razočarana od ginekologinje...

Pričakovala sem, da bom vsaj videla mojega :duda: če mi že ultrazvok dela. Pa nič... Se jo sploh nisem upala vprašat, če pokaže še meni malo monitor. :((
No, še devet tewdnov pa bom videla mojega lumpka, ki mi ne da zvečer spat, tako je živahen.
Pa bolniške mi tud ni podaljšala. Je rekla, da je zdej vse v redu in da mi ne more dat bolniške. A jaz se naj pa zdej grem preganjat po vrtcu z mularijo, da me kdo sune v trebuh... :( Vzela bi dopust pa ne vem, če mi ga bojo dal, ker so mi že ko sem bla na bolniški rekli, da ga ne bom mogla koristit, če zaključim bolniško in grem direkt na dopust. A pol naj se pa za dopust kar pod nosom obrišem, pa grem delat za en mesec!!! Sem tolk razkurjena, da bi lahko kar znorela. Sem že na sindikat pisala kake so moje pravice do dopusta... in čakam odgovor. Res, za pop...!
Upam, da tole čimprej zrihtam, ker moja jeza vpliva na
:duda: ki ni nič kriv.

No, tko. Zdej grem pa mal spat, da pozabim na te zadeve, pol pa v materinsko...

Anči :muca:

Dari -> JULIJKE IN eM (12.5.2005 16:12:49)

Jaz sem pa ravnokar s faksa - sem v referat oddala diplomsko in zdaj naj bi v enem mesecu (upam da prej, ker je gospa opazila da se že malo mudi) imela zagovor :bravo:. Malo me skrbi, da me bodo dajali živčki, in takrat mi strašno paše sladko :(. Samo da bo to enkrat za mano, da pol res uživam porodniško.

Meceno :miska: za jutri.

LP :metulj:

eM -> JULIJKE IN eM (13.5.2005 10:05:12)

hoj...Cipresa in seveda tudi ostale

ni bilo casa prej da se javim - studij pa to...

mislim da sem te prepoznala zadnji dan ko si bila na soli (seveda s pomocjo fotk ki jih imas na RR)
midva z dragijem sva sedela bolj spredaj, sva celo nekaj malega sprasevala: bila v pisanem crtastem puloverju - srednje dolgi rjavi lasje, kar visoke postave
tudi men je sla ta zenska na koncu ze tolk na zivce - komaj sem jo poslusala; itak se mi je vsakic zacel tam spat, pol pa ona z miljon informacijami in "kao" smislom za humor - sem rabla vsak dan po tem kako kavo al pa sladkarije, da sem k sebi prisla.
Vcer je bilo pa kar ok - nje ni bilo ampak je bila ena prav vredu zobarca za malcke, ki je v dobrih 30min. jedernato obrazlozila vse pomembno glede nege zobkov in tako ful hitro zakljucli in odsli novim zmagam nasproti.
sem kar vesela da Tunjice pokriva druga patronazna, ki je sicer baje zgovorna da je kaj....no bomo videli

Zakaj moras pa papirje na cds prinest ze do 30.maja??? jest sem tud na zavodu in socialni sicer v ljubljani - sam se se nisem lotla nic urejat teh zadev...

bo kar treba ocitno,
lp"m"

Stran: [1]