ronja
|
Jaz se sicer nisem dosti zredila, sem pa vseeno shujšala nazaj - v bistvu neplanirano. Obakrat sem največ shujšala, ko je lubi šel na službeno pot za 1 teden (prič je bilo to 3x po 1 teden, drugič 1x po 1 teden) in letos smo bile še na morju same 1 teden. Takrat mene kar pobere, ker z dvema malima ni časa jest. Tak da pri meni je rešitev stradanje - oz. pač precej premalo hrane za vse aktivnosti (dojenje, sprehodi, nosenje tamale,...) - čeprav nenamerno, ampak se obnese . V času, ko pa spita, če se to slučajno kdaj zgodi sinhrono, pa grem vedno jest in se bašem, dokler se ena ne zbudi, sicer bi bila res presuha (zdaj mam 53 kg, kar je toliko kot od 1. letnika SŠ dalje). Jelcy, apetit mam jaz tudi, samo časa nimam tok pojest kot bi rada detece, veliko jih shujša, ko grejo nazaj v službo. Sicer pa sem (pred malimi) jaz vedno shujšala, kadar sva več seksala... (samo zdaj to ne pride v poštev - male so skoz budne, zvečer pa zhiratava, kar morava, potem pa dostikrat kdo samo dol pade). PS: je pa res, da imam rada sadje in zelenjavo in da za žejo pijem vodo ali cedevito ali nesladkan čaj. Gosti sok samo na kaki zakuski . Aja, pa spim tudi zelo zelo zelo malo, to tudi pomaga. makatub, pa saj 58 tudi ni tako grozno veliko, da bi se morala glih požret zato! kaj pa če daš za dva tri mesece tole hujšanje in razmišljanje o kilah čisto na off? Mogoče si boš ratala taka čisto všeč in takrat se navadno celo tehtnicca sama premakne malo dol... nina, zakaj pa pod 50? Za eno odraslo žensko se mi zdi to nekam malo kil... (res je, da ne vem, koliko si visoka, pa vseeno, če si pred nosečnostjo imela 51...) mamica, jaz že od začetka jem vso sadje in zelenjavo, res pa je, da je ne kisam. Nobena ni imela zato problemov.
|