christiana21
|
Hey hoj! Pa smo iz bolnice, mala je zraven, na gospo doktor smo čakali od devetih do 14ih, da se je primajala na vizito, pa še to sva morala z B. it po njo v sobo za osebje, kjer je pila kavico. Vprašala sem jo, če je pozabila na nas, pa je rekla, da ni, ampak je imela bolj pomembne opravke...ja, bolj pomemben opravek je kavica pa tiščanje riti na stol. Piz ko me to dvigne. Vizita je od 9ih do 11ih, ta pa vedno hodi, ko se ji zljubi, vsi imajo vedno vizito pred nami, sam mi čakamo, pa čakamo, pa čakamo, nje pa ni. Malecko so spet preveč našopali, na dve ure more jest revica po 50 ml, ona pa tak mičkena. Ponočiso ji pa vstavili sondo, pa so ji šopali na dve uri po 50ml, pa če ji je pasalo al ne, na koncu pa ni hotela od 10ih zjutraj nič jest, ker je bla polna, pa še v spanju ji je vse ven čez usta rezalo..ker smo bili v bolnici smo se pač morali delat da jemo. Zdaj je pa bila malo tešča, je pa pojedla lepo, toliko kot mora , zdaj pa pančka kot angelček. V ponedeljek imamo pregled in tehtanje..pa bo spet panika, če se bo premalo zredila. Ne vem zakaj delajo tak cirkus, zahirančki pač grejo malo gor, pa malo stojijo, pa malo dol, pa spet lepo gor,...tako jim pač teža niha. Eh, dopovej to zahiranim dohtarjem ...pri nas so pač vsi zdravniki za vse, ne glede na to, ali se otroček razvija normalno, ali pa je bolan in se pač ne razvija normalno in pridobiva na teži počasneje.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|