Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 22:41:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jap.kaj pa naj.Maksa ni,je pri babici,Saš pa mi je cel dan spal.Tttuuugggaaa!!!! Ti jaz Lukeca pripeljem, Jaz pa sem bom kopala in sončla. Pa ti ne bo tuga. Komot! Ne,pa pun k... mam že vsega,pa za vse sama,najraje bi nekam spokala pa šla-SAMA! pa pusti deda naj dela matcar...........ti pa uživaj z otroci.. Kdaj pa? Če ga ni cele dneve,pa po gostilnah plazi raje? Tja mu jih bom pelala,pa se naj ubada z njimi.Grrrr
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 22:42:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Komot! Ne,pa pun k... mam že vsega,pa za vse sama,najraje bi nekam spokala pa šla-SAMA! A, to te daje. Poznam to. Rabiš dopust oz. menjavo okolja. Ja,in to pod supernujno!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 22:43:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem se odločla,da grem delat nekam na črno-kafič al kaj podobnega kak to naenkrat? Pa tak,dnar rabim,pa malo da odklopim vse skupaj,najbolj pa deda smotanega
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 22:44:44
|
|
|
|
botrca
|
Grem spat, ker ne morem več. Bom jutri pogledala ono temo. Nočko...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 22:46:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Grem spat, ker ne morem več. Bom jutri pogledala ono temo. Nočko... Nočko,Botrca!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 22:49:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jap.kaj pa naj.Maksa ni,je pri babici,Saš pa mi je cel dan spal.Tttuuugggaaa!!!! Ti jaz Lukeca pripeljem, Jaz pa sem bom kopala in sončla. Pa ti ne bo tuga. Komot! Ne,pa pun k... mam že vsega,pa za vse sama,najraje bi nekam spokala pa šla-SAMA! pa pusti deda naj dela matcar...........ti pa uživaj z otroci.. Kdaj pa? Če ga ni cele dneve,pa po gostilnah plazi raje? Tja mu jih bom pelala,pa se naj ubada z njimi.Grrrr ž to ni rešitev...da greš delat............bo treba pa deda menjat...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 22:51:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jap.kaj pa naj.Maksa ni,je pri babici,Saš pa mi je cel dan spal.Tttuuugggaaa!!!! Ti jaz Lukeca pripeljem, Jaz pa sem bom kopala in sončla. Pa ti ne bo tuga. Komot! Ne,pa pun k... mam že vsega,pa za vse sama,najraje bi nekam spokala pa šla-SAMA! pa pusti deda naj dela matcar...........ti pa uživaj z otroci.. Kdaj pa? Če ga ni cele dneve,pa po gostilnah plazi raje? Tja mu jih bom pelala,pa se naj ubada z njimi.Grrrr ž to ni rešitev...da greš delat............bo treba pa deda menjat... Saj ga že 2 dni kidam vun,pa hudič noče it nikam.Butla se dela direkt.
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 22:54:07
|
|
|
|
matcar
|
Nič,grem jaz tudi,če ni nobene več. Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 22:55:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jap.kaj pa naj.Maksa ni,je pri babici,Saš pa mi je cel dan spal.Tttuuugggaaa!!!! Ti jaz Lukeca pripeljem, Jaz pa sem bom kopala in sončla. Pa ti ne bo tuga. Komot! Ne,pa pun k... mam že vsega,pa za vse sama,najraje bi nekam spokala pa šla-SAMA! pa pusti deda naj dela matcar...........ti pa uživaj z otroci.. Kdaj pa? Če ga ni cele dneve,pa po gostilnah plazi raje? Tja mu jih bom pelala,pa se naj ubada z njimi.Grrrr ž to ni rešitev...da greš delat............bo treba pa deda menjat... Saj ga že 2 dni kidam vun,pa hudič noče it nikam.Butla se dela direkt. aja?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 22:56:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nič,grem jaz tudi,če ni nobene več. Nočko! a jaz sem pa luft al kaj....
|
|
RE: Mariborčanke III.del 21.7.2009 22:57:52
|
|
|
|
arabela*
|
nočka vsem in mirne sanje...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 22.7.2009 6:21:45
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 22.7.2009 7:06:34
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke III.del 22.7.2009 7:07:07
|
|
|
|
matcar
|
Kak pa to,da si tak zgodna danes? Ga spet M biksa?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 22.7.2009 7:07:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nič,grem jaz tudi,če ni nobene več. Nočko! a jaz sem pa luft al kaj.... Ki pa si te hodla?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 22.7.2009 8:34:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kak pa to,da si tak zgodna danes? Ga spet M biksa? ja..se je zbudula..pa sem si ravno kafe naredla...pa je v stolčku zaspala....pol pa sem še jaz šla malo nazaj....
|
|
RE: Mariborčanke III.del 22.7.2009 8:34:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nič,grem jaz tudi,če ni nobene več. Nočko! a jaz sem pa luft al kaj.... Ki pa si te hodla? bdela nad teboj...
|
|
RE: Mariborčanke III.del 22.7.2009 8:57:26
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Mi smo se pa ravnokar vstali in celo naspali smo se, vsaj jaz. Zdaj pa papam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 22.7.2009 8:59:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Mi smo se pa ravnokar vstali in celo naspali smo se, vsaj jaz. Zdaj pa papam. jutro...............
|
|
RE: Mariborčanke III.del 22.7.2009 9:17:59
|
|
|
|
ly117
|
Midva pa grema zdaj ven.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke III.del 22.7.2009 9:28:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Midva pa grema zdaj ven. uživajta............jaz se najem pa tud spičim....
|
|
RE: Mariborčanke III.del 22.7.2009 10:43:40
|
|
|
|
botrca
|
Dober dan . Midva sva že bila pri urologu, da je pogledal zadnji izvid glede sečil...Končala sva kar hitro, ker sem že zjutraj šla ob 7h oddat dokumentacijo, ker delat pa začnejo ob 9h. Stanje je enako oz. nespremenjeno še vedno ima refluks in bo potrebna še ena operacija. Kdaj Nimam pojma, me obvestijo po pošti za datum, bo pa še letos. Dala sem ga v vrtec, ker sva bila ob 10h že doma. Jaz pa zdaj uživam v drugi in razmišljam kaj bi sama s sabo. Imate kak predlog?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 22.7.2009 10:45:11
|
|
|
|
botrca
|
Ste za kavo v petek?
|
|
RE: Mariborčanke III.del 22.7.2009 10:46:32
|
|
|
|
botrca
|
Nič, grem malo brskat po rr in oni temi od sinoči. Lepo mi bodite pa se čujemo. Saraya ti mi pa povej kdaj naj ti razložim glede fb. Probaj do 14h, ker mi je lažje ko nimam malega poleg, ker mi samo tipkovnico premika in miško vlači... .
|
|
RE: Mariborčanke III.del 22.7.2009 10:50:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ste za kavo v petek? ja seveda...
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?