bella02
|
Hej! Sej vas berem, sam moram enga najet, da bo pisal namesto mene . Pa bom spet kratka, ker zunaj grmi. Tortice (sem po dooolgem času spekla 3) so fertik, popoldne pa smo šle s Tjašo in taščo v šoping in na en obisk. Je dal oči Tejko spat . matejchi, tud men ostajajo zaloge, pa jih bo treba pokurit, če hočemo še kej naročit . Sam ti res nimaš kaj za jokat. Krysia in Zojko uživata, vsaj upam da. Super! anita, super, da je z malo pikico vse OK. Saj res, kako pa spite? Pa kako je z dojenjem, ker si spet noseča? Tejka, čestitam ti še tukaj za novo formulo in ti želim čimveč lepih km. Sem prej nekaj računala, da sva midva (beri v večini jaz) v dveh mesecih z xsarco naredila več kot 3000km . Samo, to se res pravi vožnja, v kateri neizmerno uživam! Naj bo tako tudi pri tebi. Pa lepe slikce! Neža7, tudi tebi srečno za volanom!!! Upam, da bo ta bolj fajn Cita, upam, da si uredu, deluš ne preveč OK Kaja02, lep motorček, sam jaz jih ne maram. Nimam nobenih slabih izkušenj, sam jih ne maram. Pa tud moj sanja o njem, pa dokler bom jaz pri zdravi pameti, ga ne bo imel. Grem raje nekam na dopust za ta denar. anaya, WB. Pa ne spet uit, javi se bolj pogosto! Za seznem pa res ne vem, je že kar nekaj strani nazaj. Ga bo matejchi kmalu spet pripopala, pa bo. Erin, si kaj boljše volje? Veš, nobena stvar ni tako slaba, da ne bi bila za nekej dobra Pa seveda pohvale slikcam iz Celja, krasni ste vsi skupaj!!! nočka
|