|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
6.5.2009 22:54:51   
matejchi
naša ne trzne niti, ko poliže limono...

lahko noč

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
6.5.2009 22:56:09   
bella02
Erin, tudi jaz še nisem bila na pregledu

Sayuri, Zara je dobrauser posted image

Jaz pa zaspana, Nočka

Neposredna povezava do sporočila: 1052
6.5.2009 23:05:36   
K_a_t_j_a
Se še jaz malo javim. Sploh ne vem kje naj začnem, ker vas že nekaj časa nisem komentirala. Danes sem pa tak crknjena ko pes. Sem kar naprej neki delala, še plela sem danes mal po vrtu.

Najprej bom vsem, ki so praznovali v preteklih dneh in ki praznujejo danes ČESTITALA! Prav tako od Sandre123  Tini za 8. rojstni dan!

Potem user posted image user posted image user posted image za vse nove zobke, plazenje, samostojno stanje,stanje ob opori, ploskanje, poznavanje stvari... v glavnem BRAVO za vse naše avgustovčke, ki tako lepo napredujejo!!

Nošenje kapic trakov -
mi imamo, če je toplo in blagi veter takec, če pa je hladnjše vreme oz. bolj piha pa tanjšo bombažno kapico in H&M-a.

Skupno kosilo -
pri nas je to bolj težko izvedljivo, saj je naš Jan alergičen na KM in jajce in moram ful pazit, kaj mu dam za jest. Jaz bi tako rada, da bi lahko jedel isto kot midva ampak, je KM in jajc vsepovsod polno, če pa že glih niso so pa sledi, tako da je pri nas to kar problem.user posted image Včasih že prav študiram, kaj mu še naj dam za jest, ker se mi zdi, da se nam kr nekaj ponavlja. Saj ne sme nič skutk, kašic z mlekom, jogurtov... Kupim mu včasih kak sojin jogurt ali puding, ampak tega tudi ne sme preveč, ker ni zdravo. Tako, da dobi nekaj od tega samo 1krat na teden. Hvalabogu, da na meso ni alergičen, čeprav je rekla na bioresonanci da je. Po moje je to zaradi tega pokazalo, ker so v mesu mlečne kisline.

Janov urnik hranjenja;
imamo podobnega kot večina:
okoli 07.00 mleko
okoli 10.00 sadno žitna kašica
okoli 13.00 - 14.00 kosilo
okoli 17.00 mlečna kašica ali sojin jogurt ali puding
okoli 19.00 mleko ali mlečna kašica

Zoja Miša
jaz perem z Rexom Almond vonj pa malo mehčalca belo perilo, pa imam lepe bele barve. Slišala sem že, da mehčalci, tisti, ki so temne barve obarvajo perilo. Sam ne vem, če je to resuser posted image , ker jaz imam vse une sensitiv variante ali pa prav za alegike iz DM-a od Denkmita.

Vsi, ki ste bolani se čimprej pozdravte: miškolinček (tvoj mož), Nejka23 user posted image user posted image user posted image

Erin
meni je prsi enkrat že pretipala G, od tega je okoli 3 ali 4 leta. Mislim una ženska je pa res nesramna. Res bolje preventiva kot kurativa. Več ti pa ne znam povedat. Pa user posted image user posted image za uspešen pregled!

Slikice so pa vse user posted image kot vedno.user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 6.5.2009 23:19:47 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
6.5.2009 23:09:02   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

več pa ne morem, grem spat, ker sem danes ornk bruhala, ker sem imela eno ZELO MOČNO migrenouser posted image , no zdej je malo bolje, glava me še malo boli, slabo mi pa ni več, vsaj to!!

Naj čimprej mine glavobol.user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj je zdaj s srečanjem v CE? Kdaj se bomo zmenle?

Sem včeraj srečala PABLO v Citycentru, pa sma mal počvekali. Je Otmar tak cukrček!user posted image Pa tak je zrastu. Tudi ona se veseli srečanja. user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 6.5.2009 23:11:53 >

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
7.5.2009 7:55:38   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

A še nobena ni bila na pregledu dojk a se vam samo ne da odgovarjat?????user posted image

še nisem bla... so mi rekli po 50... user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
7.5.2009 8:01:45   
Zoja Miša
Vidim, da je ratal cel šmoren s to hrano. Očitno sem ga zakuhala jaz, ker sem vprašalauser posted image . Mislim, meni je žal, da je do tega prišlo, ampak saj misli, da nobena ni mislila nič slabega, le povedala smo svoje mnenje. Meni so rekli, da naj otroka privadim na vrtčevski urnikuser posted image , ki je nekako tak kot ga ima za sedaj. K sreči meni ni treba kuhati za user posted image , ker sovražim kuhanje. Pa ne da ne znam, ampak meni je to izguba časa in nimam nekega boh ve kakšnega odnosa do hraneuser posted image . Vse je super, če jo dobim lepo pripravljeno na krožnik, predjed....ampak da bi pa sama tako delala, ne hvala. Vidim, pa da vse delamo nekako isto, res pa je, da ko imaš 2 otroka je čisto druga pesem. In da jaz kompliciram pa tudi priznamuser posted image  
Včerajšnje mini srečanje bab je uspelouser posted image . Naša tudi pri limoni ne trza.user posted image

Spanje ni boh ve kaj, se od 22h naprej začne jokati in to traja do 1h, vsake 15 minut zajoka ali pač zastoka. Seveda jaz posledično nič ne spim. Od 1-4h je mir, pojeva in poem ob 6h auf. Ah, bo že.

Tejkaz, kdaj srečanje v Medvodah? Če me sedaj sploh hočeš videtiuser posted image  V torek drug teden imava edino P.

Sayuri, uživaj na srečanju, to bo fajn za videti! Pa super trenutke ujameš, bravo!
Erin, nimam pojma za prsi! Super da je pregled uspel, za dohtorja pa user posted image

Hvala za odgovore za belo perilo, bom res najprej z venišem poskusila, če ne pa Katjin nasvet v drugo.

Danes bo lep dan, izkoristite ga!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
7.5.2009 8:02:11   
Zoja Miša
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
7.5.2009 8:05:11   
MATEJKA_
jutro...user posted image
malo bolj nemirna noč, ker naju obe prehlad muči...

no, izpit sem nardila z 9!!! user posted image  sem ful srečna, ker je bil to zadnji izpit, ki sem ga vlekla za sabo že 1 leto!!!

aja, pa še malo je šlo kg dol - imam še samo 1 viška (od skupno 19,5) user posted image

eno vprašanje - tiste, ki uporabljate rukzake za nošenjeuser posted image  - pia sedi sama pribl. kake 1/2h, včasih več, včasih manj. plazit se pa še ne zna. al ima pol dovolj stabilno hrbtenico za rukzak, al naj raje še malo počakam?user posted image  

zna novo besedo besedo izgovorit - bolj naključno - bejbe user posted image . kje je to pobrala, ne vem user posted image . ampak ata, pa še ne gre in ne gre. je moj že prav malo žalosten ...

ta vikend pa sprobam skuto+sadje in paradižnik pri kosilu. upam, da bo ok....

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 7.5.2009 8:16:00 >

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
7.5.2009 8:05:14   
Zoja Miša
        zhgfddgj, zudxcxy<<<edddedsxyxyx
dsdxy
Pozdravček od Kaje Lineuser posted image user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1059
7.5.2009 8:23:28   
Zoja Miša
Krysia, Buhtlček, zs, čeprav men se zdi, tega ne bi bilo treba več pisati, ker prileti vse skupaj na mailuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1060
7.5.2009 8:59:09   
betty
sayuri - ful lustne fotke tvojih zaspancev:) le kako jih obvladas? jst vcasih se enga ne morem :)

Erin - smart trike 3 v 1 v baby centru rdece barve? cena 89 evrov? a tega? a si zadovoljna s tem? mi imamo sicer nekega konjicka 3v 1 ali celo 4v1 iz pikapolonice (dobili za krst), vendar bi tega imela samo v hisi, za zunaj pa tega s telefonckom, stehico.... se mi zdi ful dobr po katalogu, samo v bejbiju ga niso imeli rastavljenega? dej povej ,ce si zadovoljna in kako je Tilen zadovoljen v
njem?
ps: Tilen ni debel :), ker potem bi bil tudi moj Rok :)

Rok se je danes zbudil ze ob 7 uri, sedaj sva pojedla 150 ml mlekca in je zaspal. sem mislila, da ne bo. Jst pa cakam gospo, ki mi bo prisla naredil izmero za zavese v otroski sobi. bi rada imela zatemnjeno sobo, ker nimamo rulet, zaluzije same pa so premalo.

ROK je moj sonček!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
7.5.2009 9:59:17   
sandra123
Jutrouser posted image , hvala za user posted image , je pasala...
Naši dve sta nemogočiuser posted image , nonstop na nogah, potem pa se kar spustita, pa padetauser posted image , pa me je razjezilo, ker res nič ne morem narediti, ko sta pokonci, pa sem ju dala kar v prenosno posteljico (stajice nimam), da imam malo miru in da lahko malo pospravimuser posted image . Zaenkrat se nič ne jezita, tako da sem vas prišla samo pozdraviti in šibam v akcijo malo pospravljatuser posted image ...
Hvala vsem za čestitke ob Tininem r.d.user posted image ...ja, čas prehitro teče, 8.let je minilo kot "keks"...
Sayuri, super ujeti posnetkiuser posted image , Zara ima res zanimiv način spanjauser posted image ...

Lep dan želim vsemuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
7.5.2009 10:43:58   
Erin

miškolinček  - škoda da sem te včeraj zgrešila, sem samo napisala post in šla na druge splet. strani... Nč se sekirat ker ne moreš v Rad.. vi se najprej pozdravite in uredite vse skupaj, to je najbolj pomembno... pa upam da očka kmalu pride domov.. ni fajn da si sama za vse in da sta otroka brez... upam da ni hujšega in bo okrevanje hitrouser posted image user posted image user posted image Res imate smolouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1063
7.5.2009 11:02:53   
Erin
K_a_T_j_a - tvoj Jan pa res ne sme veliko jesti..bogi... kdaj pa imata ponovni pregled da se vidi če je kaj prerastel oz je minilo?

IZVIRNO SPOROČILO: betty

Erin - smart trike 3 v 1 v baby centru rdece barve? cena 89 evrov? a tega? a si zadovoljna s tem?  dej povej ,ce si zadovoljna in kako je Tilen zadovoljen v
njem?

Tega imamo... Včeraj smo ga sprobal pa je bilo Tilnu kar fino notri, edino pas za okoli pasu ima zelo kratek, drugače je pa fajn.. ga bom danes še malo sprobavala user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 7.5.2009 11:04:33 >

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
7.5.2009 12:49:00   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

no, izpit sem nardila z 9!!! user posted image  sem ful srečna, ker je bil to zadnji izpit, ki sem ga vlekla za sabo že 1 leto!!!

aja, pa še malo je šlo kg dol - imam še samo 1 viška (od skupno 19,5) user posted image

MATEJKA_ čestitke za izpit!!user posted image user posted image user posted image Vau pa to kar9-tka! Razturaš!user posted image
Pa še čestitke za - kg!! Pridna!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image pikepoke pa za čimprejšnje okrevanje tebe in Pie.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
7.5.2009 12:52:29   
MATEJKA_
hvala, hvala in še enkrat hvala user posted image . kdo pa me bo hvalil, če se najpej ne bom sama a ne? user posted image
no, saj ta izpit sem hotela že pred porodom nardit, pa sem morala prej v bolnico letet. no, pa sem ga zdaj!

midve sva ravno s sprehoda nazaj... je tak faj toplo zunaj.. za spremembo.

pia pa se ravno jezi, ker ne pride nikamor - se vleče samo še z rokami naprej user posted image  

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
7.5.2009 12:52:35   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

K_a_T_j_a - tvoj Jan pa res ne sme veliko jesti..bogi... kdaj pa imata ponovni pregled da se vidi če je kaj prerastel oz je minilo?

Erin 19.6. imamo ponovno pregled in res upam, da ne bo več vsaj na KM alergičen, ker pol je že dost lažje vse skup. Sej ni čudno, da se ne redi tako, ker skutice, sirčki to vse fajn redi, naš pa tega ne sme jest. Pa še migec je ful povrh vsega.

Pa super je tale vaš trikolesnik!user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
7.5.2009 13:25:17   
Neža7

user posted image user posted image user posted image  Čestitke user posted image user posted image user posted image  Mene zadnji izpit čaka 25.05, vendar ne vem kako bo ščo, ker se ne moram učit. Slabost je tako hudo. Bomo videli drugač 24.06 ZARES MORA iti preden gremo na morje.

Zoja Miša........ ti,ti,ti Ti si skuhala glede kuhanje user posted image user posted image user posted image user posted image  No, jaz vem, da nisem mislila kaj slabega user posted image  Z enem zobom je še težko z Nežo, da bi skupaj jedli in še takrat gre spat, ko imava kosilo. Imam še prav mesecev, da jo navadim. (vendar čim prej)

Neža je sedaj zaspala in možek kuha user posted image  potem mora ob 19:30 v službo user posted image

Upam, da uživajte na sončku, ker je res prijetno user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
7.5.2009 13:27:05   
Neža7

hvala, hvala in še enkrat hvala user posted image . kdo pa me bo hvalil, če se najpej ne bom sama a ne? user posted image
no, saj ta izpit sem hotela že pred porodom nardit, pa sem morala prej v bolnico letet. no, pa sem ga zdaj!

Sva na enakem user posted image  Jaz sem šla 3 dni pred zadnjem izpitom v porodnišnico kje sem uživala cel mesec user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
7.5.2009 13:31:32   
gajka
eno vprašanje - tiste, ki uporabljate rukzake za nošenjeuser posted image  - pia sedi sama pribl. kake 1/2h, včasih več, včasih manj. plazit se pa še ne zna. al ima pol dovolj stabilno hrbtenico za rukzak, al naj raje še malo počakam?user posted image  

Meni je na NFTH fizioterapevtka rekla, da lahko otroka začneš nositi v ruzaku, ko samostojno sedi, ker to pomeni, da ima dovolj močno hrbtenico. Seveda pa je pomembno, da imaš tudi dovolj dober nahrbtnik, ki mu daje dovolj opore, ker se med hojo ''gunca''. Mislim, da lahko počasi začneš z ruzakom.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
7.5.2009 13:51:41   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Meni je na NFTH fizioterapevtka rekla, da lahko otroka začneš nositi v ruzaku, ko samostojno sedi, ker to pomeni, da ima dovolj močno hrbtenico. Seveda pa je pomembno, da imaš tudi dovolj dober nahrbtnik, ki mu daje dovolj opore, ker se med hojo ''gunca''. Mislim, da lahko počasi začneš z ruzakom.

nahrbtnik ni problem, imamo deuter kc III.  bomo začeli počasi, pa bomo vidli, če se dobro počuti v njem... če so nas brez vseh avtosedežev ipd. prevažali, še bodo naši take zadeve "preživeli"... no, saj prehitro se res ni za hecat, ampak glede na to, da že kar pol pol ure ali več sama brez težav sedi in ravnotežje lovi, se pri tem na veliko igra ipd., da res lahko začnemo...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
7.5.2009 13:52:57   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Sva na enakem user posted image  Jaz sem šla 3 dni pred zadnjem izpitom v porodnišnico kje sem uživala cel mesec user posted image

jaz sem samo 5 dni prej, pa mi je že to bilo več kot preveč...
no, pa je tudi to mimo, pa se zdaj cartlamo user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
7.5.2009 13:55:13   
MATEJKA_
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

user posted image user posted image user posted image  Čestitke user posted image user posted image user posted image  Mene zadnji izpit čaka 25.05, vendar ne vem kako bo ščo, ker se ne moram učit. Slabost je tako hudo. Bomo videli drugač 24.06 ZARES MORA iti preden gremo na morje.

hvala tudi tebi user posted image user posted image .
ti pa tud kar pridno za knjige, pa bo... saj vem kak je to, ko ne enostavno ne gre... sem tud lani na bolniški se za enega pripravljala... pa sem morala cel čas ležat...

saj bo, ne se sekirat. držim pesti!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
7.5.2009 14:04:26   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

V K sreči meni ni treba kuhati za user posted image , ker sovražim kuhanje.

No, hvala bogu da nisem edinauser posted image user posted image . Tudi jaz nisem ravno ljubiteljica kuhanja in sem še najbolj vesela če dobim lepo vse servirano pred nosuser posted image . Ampak na žalost sem največkrat edina doma in potem pač pokasiram kuhanje kosilauser posted image . Za vikend se pa največkrat kar pri tašči najavimo pa je user posted image . Ona pa res obvlada kuhanje..vse kar skuha je dobrouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1074
7.5.2009 14:16:25   
MATEJKA_
mi smo pa danes probali polento in je vse pojedla! polenta+bučke +koleraba user posted image .

a testenine tud že lahko jejo? bi ji taki makaronflajš naredla... joj, pa paradižnik?

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?