|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
26.5.2009 11:18:53   
Aurea
Evo, delo kliče,

uživajte user posted image

Si sapis sis apis.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
26.5.2009 11:22:18   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Ej, mogoče mi pa telo sporoča naj ne pucamuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Žaži, midve imava podobno situacijo - kasnejša zanositev, podobne mere... A imaš ti tudi kontrolni UZ čez par tednov, a greš kasneje samo še na NS?

Z Merlotom sem dogovorjena čez 13 dni, takrat bom po merahuser posted image 8t1d. Pa takrat me ima, upam da, namen vzeti za svojo pacientko.

Danes pa grem do svoje G, kaj ima pa ta za povedat pa bomo videli, dokler se dejansko ne prepišem k Merlotu bom tukaj tiho, da na koncu ne ostanem brez G, pa da me ta še pošlje prej v laboratorij, me toksoplazma zanima.....

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
26.5.2009 11:29:34   
polho3006

Grahek, ja, trebušček lahko pravi poznavalci že opazijo, ker je oblika drugačna - je višje izbočen kot običajno. Verjetno si opazila, da ga ne moreš več "stisniti" noter, da bi ga skrila user posted image

Mene je 1 teden nazaj sestra pri P vprašala kdaj pa drugega pričakujemo user posted image user posted image Vsa čast, ženska obvlada.

Ja trebušček je 100% drugačne oblike, ker...nisem suha in imam kar obloge na trebuščku in do predkratkim me nihče ni spraševal o user posted image , sedaj pa...
Res vsaka čas nekaterim, ki so tako dobri opazovalci. Prav presenečena sem nad tem da so pri meni moški ki so v bistvu znanci oz. zunanji sodelavci prvi opazili. Prvi ki sicera daljnji sorodnik je opazil preden sva komurkoli povedala in je spraševa tasta če  njihova ˝tamlada˝ slučajno pričakuje. Tast je bil nad vprašanjem presenečen. Zunanji sodelavec pa je tudi postavil čisto direktno vprašanje, ko sem bila noseča cca 6 tednov. Sem ga zadnjič vprašala kako, od kod mu ideja da bi bila noseča in njegov odgovor je bil da to se čisto jasno vidi v očeh, pogledu...mislim...jaz pri drugih puncah vidim, opazim...ko vidm trebušček.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
26.5.2009 11:43:21   
grahek85

Verjetno si opazila, da ga ne moreš več "stisniti" noter, da bi ga skrila user posted image

Ja ja, točno tako! Višje se izbočiuser posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
26.5.2009 11:49:16   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Verjetno si opazila, da ga ne moreš več "stisniti" noter, da bi ga skrila user posted image

Ja ja, točno tako! Višje se izbočiuser posted image

Jaa, ta pa res drži, sploh ga ne moreč noter potegnituser posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
26.5.2009 12:01:34   
Anonimen
Jaz sem ga poskušala not potegnit...ja ja ne gre... sam jaz z mojim ogromnim trebuhom dvomim, da bi še tak ekspert ugotovil, da gre za user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žaži)
  Neposredna povezava do sporočila: 1406
26.5.2009 12:27:15   
Tretjinka
hehe, anonimna user posted image ...jaz tudi dvomim, da bi se me kdo UPAL vprašat, če sem noseča...user posted image  po moje se to bolj kakšni suhici še spodobi rečt, pri bolj okroglih pa je to bolj delikat user posted image

anita, dobrodošla! user posted image
aurea, še tebi uradna dobrodošlica in čestitke za dobro opravljen pregled!

ko govirite o smradu....meni zdaj še nič ne smrdi...AMPAK ojoj, kaj sem jaz doživljala v 1. nosečnosti user posted image user posted image user posted image  meni je smrdel hladilnik.. cel...ko je kdo oprl hladilnik, sem tekla proč, ker mi je bil vonj nagravžen....sem celo njegovo notranjost zmetala v banjo in čistila in drgnila in ni pomagalo nič....hladnilnik je smrdel!!!! zanimivo, da zdaj ne smrdi več user posted image  pa kokice....sem manijak za kokice, sem jih vedno redno delala v mikrovalovki in se crtala z njimi...med nosečnostjo pa user posted image  groza! tak smrad user posted image  sem jih 1x naredila, mi je bajta, postelnjina, kavč, vse, vse, vse še 2 tedna smrdelo user posted image ....ajej...upam, da se tokrat temu ognem user posted image

čakam novičke od žaži!
in seveda od vseh, ki ste danes s 1. pregleda!

pa-pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
26.5.2009 12:46:15   
pikica36
čestitke za pregledeuser posted image user posted image
jaz tud ne morem svojega trebuščka "noter potegnit"user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Tretjinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
26.5.2009 13:28:26   
Teni_
Jaz sem pa zdaj eno rundo odspala. Zdaj pa sem spet polna energije. Tudi jaz čakam novečke od tistih, ki ste imele danes pregled.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
26.5.2009 13:47:43   
grahek85
Uf, sem že čisto na trnih. Jst se ne bi mogla zadržati, če bi bla na žažinem mestu... Bi ji kar povedala svojeuser posted image Me res zanima, kaj bo. Se mi zdi, da se bo ginekologinja gladko izgovorila na to, da je bil pregled prvič čisto prezgodaj in da je to razlog za napako. Ne verjamem, da je taka gin. sposobna priznati svojo napako. koliko žensk je tako že poslala na abrazijo?!? Groza... Da se matraš in mučiš več mesecev ali celo let, potem te pa taka nikakva gin. zaj.beuser posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
26.5.2009 13:49:21   
pajcevina
Pri meni folk še pri polnih 8. mesecih nosečnosti ni pogruntal, da sem noseča. So pač mislili, da sem se ful zredila. Sem mogla vsakmu sama razložit, da sem nosečkauser posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
26.5.2009 13:50:21   
Zala01
Jaz pridem iz službe in ne morem se načudit kakšne čveke steuser posted image

danes je z mojo slabostjo zaenkrat OK, ni panike tako kot včeraj, ko sem res mislila, da me bo pobralo. Ja, trebušček je tudi pri meni že malo zaobljen. V četrtek pa grem v laboratorij dat kri za tokso in ostale preglede, pa urin.
Za NS se nisem še nič naročila, bom počakala do naslednjega petka, ko imam še en UZ pri točno 8. tednih. Zanima me , če ima katera z NS izkušnjo v Domžalah pri  dr. Strahovi (se mi zdi, da ji je tako ime). Jaz sem bila pred 5 leti v Dravljah, pa nisem bila takrat preveč zadovoljna, se ji je ful mudilo.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
26.5.2009 13:57:19   
Tretjinka
ZALA, jaz sem bila v 1. nosečnosti, več kot 4 leta nazaj, pri dr. Strahovi v Domžalah. Je ženska bila zelo prijazna in si je vzela veliko časa, da nama je vse pokazala in razložila...meni vseeno ni pustila prijetnega občutka, pa še danes nevem zakaj....mogoče zato, ker je bila za moj okus čist preveč pocukrana user posted image ....jo pa drugače vsi full hvalijo in tudi sama nimam kaj proti njej rečt.....
sem pa tudi jaz bila na 2. ns v dravljah, dobila kar neko X zdravnico, ki skoraj ni spregovorila ves čas uz-ja user posted image

no, zdaj sem pa izpadla kot nek večni nezadovoljnež user posted image  user posted image  ma nisem taka, verjemte user posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
26.5.2009 14:01:01   
Zala01
Tretjinka hvala za izkušnjo pri dr. Strahovi. No in isto se je zgodilo pri meni v Dravljah, ves čas je bila tiho, kar sem jo vprašala, je nahitro pokomentirala, tako da...user posted image Mogoče je imela samo slab dan, ne vem.

(odgovor članu Tretjinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
26.5.2009 14:05:59   
miklarom
evo mene s prvega UZ - vse je vredu, srček lepo bije, in tudi lepo  rastemo, naslednji pregled imam 5.6. pri svojem G. smo zelo veseliuser posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
26.5.2009 14:06:57   
Teni_
Super, da je vse ok. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
26.5.2009 14:13:40   
grahek85
Juhu, miklarom!!!! Tebi pa sploh privoščimuser posted image user posted image user posted image Verjetno si ti ena izmed najbolj sijočih, žarečih in ponosnih srečk nosečk na svetuuser posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
26.5.2009 14:19:10   
Zala01
Miklarom, super za take novičkeuser posted image user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
26.5.2009 14:20:52   
Hana76
Zdravo, punce. Baje še v januar spadam (PDP 28.1.2010) in me zanima, če me sprejemete med vas.

Polho, hvala ti za podporo prejšnji mesec, ko mi ni šlo. In glej zdaj - po dveh in pol letih sem zagledala user posted image .

Če imate kakšen seznam, bi jaz tudi bila gor. Sem lahko? 

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
26.5.2009 14:21:39   
Teni_
Čestitke in dobrodošlauser posted image .

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
26.5.2009 14:32:49   
grahek85
Ja itak, hanauser posted image user posted image user posted image lep pozdravuser posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
26.5.2009 14:34:17   
miklarom
hvala, res sem najsrečnejša na svetu saj sem že veteran pri teh stvareh, in smo končno tudi mi dočakali to veselje,

Hana76 - dobrodošla med nami in še tukaj čestitkeuser posted image user posted image user posted image  

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
26.5.2009 14:35:03   
Žaži
Evo mene nazaj iz pregleda, sem danes spet videla srčekuser posted image .

Uf, kaj naj vam sploh rečem......šla sem tja čisto nasršena, kaj vse ji bom rekla in kam vse poslala, pol je pa bila ženska tako dobre volje (kar ni nikoli) da mi je rekla še pred UZ, da upa da bo kaka sprememba in ko začne z UZ res že kar takoj vidi plodek in utrip in ona vsa srečna, da glejte, pa res se vidi utrip in bila tam čisto srečna. Porkaflek, pa kako naj se pol tam začnem na njo dreti, če je ženska čisto blažena, pa da je plodek samo en teden mlajši in zato ni bilo videti, pa da še dobro da nisem šla res na čiščenje..........o fak, pa kak naj se pol z tistim UZ med nogami nekaj deremuser posted image .
No, sem ji pa zelo ostro povedala da se to nebi smelo zgoditi, da upam, da sem edina, ki jo je tako zgodaj poslala na čiščenje in da na srečo, da sem šla včeraj v PO, ker v Izoli sploh ne naredijo UZ in bi bilo grozno da tako grem SPLAV delat!! In se je strinjala s tem, na nek način se je s svojimi besedami nato celo opravičila in da se sedaj vidiva čez 14 dni, ko bo dejansko po plodu 8t in da lahko grem že kar sedaj v laboratorij, če me toksoplazma skrbi in pol je še kar odgovarjala na neka moja vprašanja...........
Nekako se ji je kar malo videlo, da je bila malo v šoku, ker se je sama zavedla kaj je skoraj naredila. Po moje si me bo sedaj kar dobro zapomnilauser posted image .

No, tako da malo še razmišljam če vseeno pri njej ostanem, kakorkoli mi je blizu, Po je pa 60km daleč in bi se vsaj enih 15x najmanj morala tja peljati.........

PDP pa mi ob priliki prosim popravite na 16.1.2010user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
26.5.2009 14:38:09   
Žaži
Miklaromuser posted image . A je eden?

Dobrodošla Hanauser posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
26.5.2009 14:41:25   
Zala01
Super Žaži, kar si napisala. No, mi je pa vseeno všeč pri njej, da je pokazala, da ji je v bistvu žal, da ti je to nosečnost skoraj zaj....Mislim, da če boš ostala pri njej, da te bo celih 8 mesecev nosila po rokahuser posted image , ker ve, kaj je skoraj naredila.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.