|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
26.5.2009 9:33:59   
grahek85
Zdravo!

Od včeraj ima naš avto dve novi luknjici, ampak ni hudega, to so vse bojne raneuser posted image Jaz pa tudi nisem rabila objemati školjke, je nekako šlo. Je pa danes slabše kot včeraj, ker se mi že zdaj dviguje. Bomo videli, kako bo.

Držim pesti za kiko, miklarom in žaži, upam, da boste fino opravile! Me pa res zelo firbca, kaj bo rekla tvoja gin., žažiuser posted image user posted image

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
26.5.2009 9:35:20   
Žaži
No, da bom še malo daljšauser posted image user posted image

Jaz toksoplazme v prvi nosečnosti nisem prebolela. Pa prav čudno, ker sem imela muco doma in ji vedno čistila stranišče, pa vedno sem kje za kakimi mucami lezla. Sedaj upam na čudež, da sem jo v teh 20 mesecih prebolela, čeprav ne vem od koduser posted image . Sem pa že očeta (vetrinar) spraševala, če bi se lahko namenoma kako okužila, pa je samo zavil z očmi, da to tako ne gre.

Tisti test za sladkor je pa res grozljiv, meni je bilo taaaaako slabo, pa v čakalnici moraš sedet, vse zatohlo, en kup ljudi okoli, meni se je kar vrtelo......in potem kasneje konec nosečnosti, me je poslala še enkrat, zaradi zatekanja in suma na nosečniški diabetis, pa na sreči ni nič bilo, samo vrtelo se mi je pa tam tako, da sem vsak čas čakala da po tleh padem ali pa bruhat začnemuser posted image .

Ampak kar se mora, mora seuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
26.5.2009 9:44:04   
Anonimen
Ja Žaži poročaj kaj bo tvoja bedna gin. rekla pa reč ji, da naj v prihodnje pazi, da ne bo kakšnega user posted image spravila na oni svet za brezeveze user posted image user posted image
ma eni ginekologi so pa tudi za user posted image
HB da si poslušala sebe in ženske tu gor!

(odgovor članu Žaži)
  Neposredna povezava do sporočila: 1378
26.5.2009 9:59:58   
pajcevina
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Tretjinka, kenya, jaz imam pa doma septembrčka 2007user posted image . In ena anonimna, ki se še ni razkrila tudiuser posted image . Bomo lahko čvekale na to temo, kako toliko starejši bratci in sestrice na user posted image reagirajo. Jaz še razmišljam kako ga bom navadila, pa v vrtcu bom jeseni prosila, da ga tudi malo na to pripravijo, imam srečo, da ima vzgojiteljice s posluhom.

Moja je pa oktobrček 2007. Bomo  imele vse precej podobno razliko med user posted image .    user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
26.5.2009 10:03:51   
pajcevina
IZVIRNO SPOROČILO: nikita 33

Punce pozdravljene.
Jaz pa rabim en nasvet. Prehladila sem se v avto pod klimo in me zanima kakšne tablete za grlo lahko vzamem. Doma imam tantum verde in piše v navodilih da jih ni priporočljivo uporabljati.

pozdrav

Vzameš lahko vse kar je na zeliščni osnovi, npr. isla mint, granobil... Bo pa najbolje, da kar v lekarni povprašaš.

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
26.5.2009 10:04:09   
Teni_
Nikita - najboljše, da greš do zdravnika in ti predpiše kar lahko. Zato sem jaz tudi šla. Meni je drugače, ko nisem bila noseča pomagal Angal, ampak se ga baje ne sme jemat v nosečnosti. Če je grlo vneto, ti lahko napiše antibiotik. Raje ne jemat zdravil na pamet.

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
26.5.2009 10:08:14   
pikica86
user posted image živjo souser posted image  prave čvekice ste, komaj vas dohajam bratuser posted image  ob našem razgrajaču, faxu in delu doma pa ne utegnem pisatiuser posted image

hotela sem vprašati, če katero močno špika v jajčnikih? jaz sem že v prvi nosečnosti imela težave s tem-sem bila tudi v bolnici ravno tak čas nosečnosti(okrog osmega tedna).imam pa tudi zdaj takšne bolečine v levem jajčnikuuser posted image  če dolgo ležim na levem boku, nekaj časa ne morem vsati ker me tako fjst boliuser posted image  skrbi me, ker sem dopoldan sama doma z malčkom in ne vem kaj bom če me tako močno zagrabiuser posted image  imam pa tudi na faxu problem, ker sedim in me po dolgem sedenju začne še bolj špikat. sicer imam naslednji torek pregled, ampak če me bo še fjst bolelo bom verjetno prej šla.
slabosti pa na srečo nimam nobenihuser posted image  v prvi nosečnosti mi je bilo samo 3x slabo, in se mi res smilite tiste ki morate to prenašat.

kguser posted image  jaz sem se v prvi nosečnosti zredila za 18kg-veliko na račun vode, sem močno zatekala.pa tudi naš mali je bil korenjak(4110g)user posted image  sem že v bolnici zgubila 12kg, ampak so se potem začili nazaj nabirati ko sem prišla domovuser posted image  tako da bo treba pri tej nosečnosti fjst pazit, ker imam že zdaj preveč kilogramov.

vsem ki imate pregled danes pa vso srečouser posted image

Preden si bil spočet sem te želela, še preden si bil rojen sem te ljubila in komaj si se rodil, bi zate umrla.To je čudež življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
26.5.2009 10:08:37   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: nikita 33

Punce pozdravljene.
Jaz pa rabim en nasvet. Prehladila sem se v avto pod klimo in me zanima kakšne tablete za grlo lahko vzamem. Doma imam tantum verde in piše v navodilih da jih ni priporočljivo uporabljati.

pozdrav

oj

Tudi jaz sem bila prejšnji teden čist boga. Klima v avtu je tudi pri meni naredila svoje, imela sem 38,5 vročine jaz sem mislila da me bo pobralo. Pol sem vzela en lekadol in v pol ure mi je padla na 37,7, vendar ti svetujem da se posvetuješ z zdravnikom.

Še eno uro pa šibam na pregled, joj kako sem firbčnaaaa user posted image

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
26.5.2009 10:08:43   
polho3006

Meni se trebušček nenormalno pozna,

Jaz sem prvič noseča...danes je 8 tednov in tri dni in ko sva šla včeraj na obisk k sestrični je bilo prvo da me je pobožala po trebuščku. Pa bi lahko rekla da sem lepo baročno obložena, ampak očitno je trebušček drugačen oblike kot je bil, da je okolici opazno da v meni raste novo življenje.

Žaži sporoči kaj bo imela tvoja ˝pametna˝ginekologinja za povedati. Me zanima če bo danes slišala srček? Še kar ne morem verjeti da te je poslala na abrazijo s tvojo pikico pa je vse o.k. GROZA.

Meni je iz ure v uro bolj slabo. Čez nekaj min. bo malica, upam da bo potem bolje, ker drugače...ne vem...

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
26.5.2009 10:11:07   
pikica86
IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina

Tretjinka, kenya, jaz imam pa doma septembrčka 2007user posted image . In ena anonimna, ki se še ni razkrila tudiuser posted image . Bomo lahko čvekale na to temo, kako toliko starejši bratci in sestrice na user posted image reagirajo. Jaz še razmišljam kako ga bom navadila, pa v vrtcu bom jeseni prosila, da ga tudi malo na to pripravijo, imam srečo, da ima vzgojiteljice s posluhom.

Moja je pa oktobrček 2007. Bomo  imele vse precej podobno razliko med user posted image .    user posted image user posted image user posted image

naš je pa avgustovček 07user posted image

Preden si bil spočet sem te želela, še preden si bil rojen sem te ljubila in komaj si se rodil, bi zate umrla.To je čudež življenja.

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
26.5.2009 10:15:19   
pikica36
meni pa ni nič slabo, saj po eni strani HB, da mi ni po drugi pa user posted image , mah, nikoli ni pravuser posted image , čeprav mi v nobeni user posted image do sedaj ni bilo slabo.
imam pa prsa ko pamela andersonuser posted image
trebušček pa se mi zdi, da se meni nič kaj ne pozna, nobene hlače me še ne držijo .. tako da... nevem kaj se dogaja.

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu pikica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
26.5.2009 10:27:03   
Anonimen
Men se tud še nič ne pozna 8t3d, verjetno zaradi večih kg... pa saj kul, se bo tak kmalu poznalo user posted image
Pa ful je različno glede slabosti, sem pa brala da menda slabost ne velja več za zdravo nosečnost ampak za napačno prehrano, da ti telo pove, da neki narobe ješ in hoče zaščiti tebe in user posted image ...
Mah te teorije...

(odgovor članu pikica36)
  Neposredna povezava do sporočila: 1387
26.5.2009 10:46:17   
Aurea
Punce pozdravljene,

pa je za nami prvi pravi UZ - pika je velika 0,5 cm, G je tudi videla utripajoč srček user posted image .

Sedaj me lahko v evidenci vodite pod pravim nickom, namesto Anonimnauser posted image .

Vsem želim lep sončen dan in uspešne preglede!

user posted image

Si sapis sis apis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
26.5.2009 10:52:57   
Teni_
Super za pregled.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
26.5.2009 10:53:49   
anita goitan
čaw, se sam na hitro pofočkam..tud mi pričakujemo januarja user posted image , drugače je pa to 2.user posted image doma imava 9m navihanko..jp moje punce so na forumu avgustovčki08...no tud vas mam radauser posted image
Hm kire podatke rabiteuser posted image ..3.6., 1.UZ, počutim se uredu, sej drugače bi blo težko pr taki živi punčki kot jo imam..prav čez slabi dve urci greve na Ljubelj pa mal z nahrbtnikom do ta Starega Ljubelja..

no se beremo...pa pa

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 26.5.2009 11:07:55 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
26.5.2009 10:57:50   
Teni_
Dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
26.5.2009 11:00:08   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: pikica86

IZVIRNO SPOROČILO: pajcevina

naš je pa avgustovček 07user posted image

Cooluser posted image

(odgovor članu pikica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
26.5.2009 11:02:26   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Men se tud še nič ne pozna 8t3d, verjetno zaradi večih kg... pa saj kul, se bo tak kmalu poznalo user posted image
Pa ful je različno glede slabosti, sem pa brala da menda slabost ne velja več za zdravo nosečnost ampak za napačno prehrano, da ti telo pove, da neki narobe ješ in hoče zaščiti tebe in user posted image ...
Mah te teorije...

To do neke mere celo verjemem, jaz obvezno bruham po mleku ali jogurtu, pa kisla smetana tudi ni ok. Samo da bi pa to veljalo za nezdravo pa ne verjememuser posted image .
No, samo sedaj mi je tako slabo ob vsem mogočem, tudi ob vonju čistil. Ej, mogoče mi pa telo sporoča naj ne pucamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
26.5.2009 11:05:12   
Aurea
Teni, hvala user posted image

vidim, da nas je kar dosti tukaj, ki imamo doma že male navihančke, neketere imate celo po 2 user posted image vsa čast

Sicer pa zdajle zaključujem branje foruma in grem delat za službo. Vročina narašča in ful bi mi pasalo malce skočiti v posteljo na kratek dremež... Jutranja slabost je za danes minila, zvečer pa mi je po pravilu itak veliko bolj slabo kot zjutraj user posted image No, opažam še eno user posted image značilnost, ki sem jo že vajena: namreč neustavljiva želja po mehurčkih - že pri prvi user posted image mi je ful pasala Cocacola, ki je sicer tudi pogledam ne, zdaj je enako user posted image Joj ti hormoni...

Si sapis sis apis.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
26.5.2009 11:07:01   
grahek85
polho3006, jaz sem tudi prvič toliko noseča, pa mam tudi tak hecen trebušček, pa sem na sredi oz. proti koncu 8. tedna, ne vem točno. Se pravi 7 tednov pa kake 4 dni. Res da sem grozno zaprta, ampak to sem že tako kar pomnim zase, pa nisem še nikoli mela take oblike trebušček. Ne vem, mogoče se mi pa samo zdi... Samo pa že komaj čakam, da se bo res jasno videlouser posted image user posted image

Aurea, čestitamuser posted image user posted image user posted image

anita goitan, dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
26.5.2009 11:07:37   
Aurea

Ej, mogoče mi pa telo sporoča naj ne pucamuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Žaži, midve imava podobno situacijo - kasnejša zanositev, podobne mere... A imaš ti tudi kontrolni UZ čez par tednov, a greš kasneje samo še na NS?

Si sapis sis apis.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
26.5.2009 11:07:48   
Žaži
Aurea, superuser posted image

Jaz bi tudi ubijala za mehurčke, predvsem za coca-colo, pa jo drugače pijem samo včasih ko gremo na pizzo ali kaj podobnega, da mi paše zraven. Sedaj bi pa že spet samo mehurčkeuser posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
26.5.2009 11:09:11   
grahek85
Prou super čveke steuser posted image Sem kr vesela, da bom te mesece delila z vami, resuser posted image user posted image  

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
26.5.2009 11:12:51   
Aurea
Grahek, ja, trebušček lahko pravi poznavalci že opazijo, ker je oblika drugačna - je višje izbočen kot običajno. Verjetno si opazila, da ga ne moreš več "stisniti" noter, da bi ga skrila user posted image

Mene je 1 teden nazaj sestra pri P vprašala kdaj pa drugega pričakujemo user posted image user posted image Vsa čast, ženska obvlada.

Anita goitan, dobrodošla tudi na januarkah!

Si sapis sis apis.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
26.5.2009 11:18:09   
Aurea

IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Prou super čveke steuser posted image Sem kr vesela, da bom te mesece delila z vami, resuser posted image user posted image  

user posted image

Ti bi mogla videt šele majčice 2008 - smo bile tudi uradno največje čveke na RR user posted image Jap, v par dnevih sposobne 200-tko naštepat!
no, ampak, saj se bo tudi tu debata še zelo razmahnila, sploh po vseh pregledih, potem pa NS... huhu, to bo vroče poletje user posted image user posted image user posted image

Si sapis sis apis.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.