|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
22.5.2009 10:02:51   
Teni_
Za NS se bom jaz naročila po prvem pregledu pri ginekologinji. Da vidimo, če je vse tako kot mora bit, pol pa bom takoj poklicala.

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
22.5.2009 10:19:33   
karolina*
Pri meni je problem ta, ker imam prvi pregled šele 18.06., plan dopustov pa moramo oddati do konca maja, tako da res ne vem kaj nardit, zato bi se rada že zdaj naročila na NS, da potem prilagodim dopust....

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
22.5.2009 10:23:51   
Zala01
karolina* če imaš tako situacijo, bi se jaz na tvojem mestu naročila, sej potem še vedno lahko skenslaš, če ti pride kaj vmes.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
22.5.2009 10:38:12   
miklarom
Grahek85----user posted image         user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
22.5.2009 10:44:42   
Nattoule
Jutro klepetulje,

Najprej Grahek VSE NAJBOLJŠE! Pa čimveč lepega!

Kika99 uf, si močna ženska in moram rečt, da mi je zelo všeč kako si pozitivna! Bravo in upam, da bo do konca nosečnosti minilo brez podobnih pretresov.

Tretjinka in Zala tudi jaz še vedno dvigujem mojega pikca, ki ima 14 kil. Kako pa naj drugače previjem, zibam, oblečem, etc otroka? Včasih sicer prepustim očkatu :)))) hihihi. Maška bom probala tvojo varianto dvigovanja, če bom znala kako.

Mamica lepega fantina, rojenega 18.04.2007 in male pupike rojene 14.01.2010.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
22.5.2009 11:05:20   
polho3006
Ojla punce!!

Kako smo? Pri nas so KONČNO vklopili klimo in je v pisarni prav prijetno, tako da bi zaradi tega lahko delala, vendar...
Včeraj zvečer sem se tako pestrašila da nisem mogla spati. Sva z mojim user posted image  bila dobro razpoložena in sva se se z veselejem lotila user posted image . In potem grem na wc in ko se obrišem opazim kri. O sranje, panika...krvi je bilo sicer samo za vzorec, ampak...sva bila oba čisto prestrašena. Ko sem šla naslednjič preverjat ni bilo krvi niti sledi, niti nobenega sumljivga izcedka in tako je tudi do sedaj ostalo. Glede na to da je telo sedaj na splošno bolj prekrvavljeno, sploh zadeve tam spodaj, se je verjetno pri user posted image  poškodovala sluznica v nožnici.
Drugače pa moje počutje...boleči joški, občasno spikanje v jajčnikih, občasne slabosti in z njimi povezana utrujenost.

(odgovor članu Nattoule)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
22.5.2009 11:06:43   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Grahek85----user posted image         user posted image

se kar pdpišem pod tole!!! vse najboljše!!!!

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
22.5.2009 11:11:02   
tinncyka
drugače  meni je pa danes tako slabo da komaj stojim! očitno jaz spadam med tiste katerim se slabost že začne pred 7t!! upam da bom zdržala ali bom pa morala na wc user posted image !! bom že mogla zdržati user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
22.5.2009 11:12:01   
Tretjinka
POLHO, mislim, da ni panike....ko sem jaz v 1. nosečnosti začela krvavet, je bilo prvo vprašanje, ki ga je G postavila, če sem imela odnose....ker jih nisem imela, je potem nadaljevala s preiskavami....

moja prijateljica se je naročila na NS, ko je bila že skoraj 10 tednov noseča, pa so jo tam kar fajn okregali, da je predolgo čakala, da ima srečo, ker imajo ravno eno mesto še fraj v njej potrebnem terminu.....

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
22.5.2009 11:16:51   
Žaži
Vse najboljše grahekuser posted image user posted image

Mi gremo popoldan čez vikend na štajersko, bomo praznovali trojni rojstni dan, upam da bo vse ok, da se ne bodo začeli tam kako krči in krvavitve, ker bom potemtakem pohana in pečena, gremo namreč za cel dan v terme in jaz sem glavni gostuser posted image user posted image .

Drugače pa jaz otroka normalno dvigujem, ima pa okoli 12kg. Pa saj velikokrat ne gre drugačeuser posted image . Dvignit ga moram na previjalno, v avtosedež, v voziček, na polt v kuhinji da gleda kako kuhamuser posted image .

Lepo se imejte in lep vikend vsemuser posted image user posted image

(odgovor članu Tretjinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
22.5.2009 11:25:41   
Tretjinka
ŽAŽI, SI OK??? kdaj imaš pregled?
imej lep vikend!!!!!

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
22.5.2009 11:39:24   
kenya
Halo user posted image ,

Najprej grahek85 VSE NAJ NAJ za tvoj r.d. user posted image   user posted image  Ahhhhh, kdaj sem bla jaz tko mlada user posted image ?

Zala, tud jaz držim pesti da bo vse o.k. na pregledu. user posted image

Drugače, pa sem jaz čis izmučena, ker je bila noč dolga ene 2 urci, sem oddala še zadnjo nalogo za moj študij in bila posledično celo noč za računalnikom. Zdaj bi pa spala, sam mi ena mala živahnica ne da. Kmalu grem pa še po drugo v vrtec, potem pa sploh akcija do desetih zvečer.
Glede nošenja, jaz še obe dvigujem. Mislim, da če je nosečnost o.k. ni problema. Samo kaj ko se ne spomnim, da je treba pravilno dvigovat.

NS ,se še nisem naročila, vsaj ena dobra stvar da sem že tolk stara je to, da mi pripada na napotnico in bom šla kar v lj. porodnišnico. Bila sem že v Dravljah, pa mi je bilo tud o.k. Nisem pa vedla, da moraš tolko prej že policat. Jaz se bom naročila po 1. pregledu, ko mi bodo rekli, da je o.k.

Zdej pa šibam mal na sonček user posted image .

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
22.5.2009 12:28:16   
grahek85
Hvala vsemuser posted image Super ste!

Moj stanovanjček je pa tudi že počiščen, tako da sem fraj neprijetnih obveznosti za danes.

Če vam le da, pejte malo ven na sonček, je res superuser posted image Vse že diši po poletju, mmmmm..... 

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
22.5.2009 12:29:40   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: Tretjinka

ŽAŽI, SI OK??? kdaj imaš pregled?
imej lep vikend!!!!!

Sem v redu, če nebi imela onega glupega pregleda bi rekla da nosečnost lepo napreduje, prsa bolijo ko hudič, nimam apetita, fajn se mi dviguje (refleks ob vseh možnih vonjavah, dejansko pa nisem še bruhala).......

Pregled imam pa v PO ob 7h zjutraj v ponedeljek, pri moji G sem pa naročena v torek ob 12h.

Neposredna povezava do sporočila: 1139
22.5.2009 12:33:30   
MAŠKA
Joj Žaži, veš kako stiskam pesti!

Kaj pa Blueeyes* se še ni nič javila kako je bilo na pregledu?

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
22.5.2009 12:48:58   
ThinLizzy
Zdravo!

Hvala za tolažbo, zlate steuser posted image user posted image

Grahek85 vse naj, naj user posted image user posted image
Dobra novica je, da  je krvavitev danes skoraj popolnoma prenehala user posted image . Tako, da se ne bom obremenjevala, kar mi je namenjeno mi pač je. Posvetila se bom našemu sončku, ki je začel delati prve samostojne korake.

Vidim, da ste se pogovarjale o ns. Naročila se bom po pregledu, ki ga imam 5.6.. V prvo sva z mojim šla v zz Dravlje in ns mi je delal Pušenjak. Sem bila zelo zadovoljnauser posted image .

Kdaj nameravate za nosečnost povedati v službi?

< Sporočilo je popravil ThinLizzy -- 22.5.2009 12:49:34 >

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
22.5.2009 12:56:45   
polho3006
IZVIRNO SPOROČILO: ThinLizzy

Jaz sem nameravala povedati, konec junija ko bodo zaključeni prvi trije meseci, vendar...ker nas skupaj dela 5 punc mislim da so so že vse skapirale kaj se dogaja, tako da bom povedala po pregledu. Da bo konec ugibanj.

Kdaj boste pa povedale ostale?

(odgovor članu ThinLizzy)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
22.5.2009 13:04:00   
Tretjinka
meni konec junija poteče pogodba, tako, da sploh ne nameravam povedat...upam, da mi ne bo treba na račun kakšnega pregleda ali kakšnih nevšečnosti.....

ma mi je pa še vedno kr malo bad, ko pišete o vseh teh simptomih...jaz jih namreč še vedno nimam NIČ user posted image ....pa sem v obeh dosedanjih nosečnostih komaj preživele prve 3 mesece, tako mi je bilo slabo, da nisem vedela kam sama s seboj....pa joške...aua! zdaj pa nič, nada, niente user posted image user posted image user posted image  baje se 1/4 nosečnosti konča s ss....ajej! ne! črne misli prooooooooč!!!!!!

srečno vsem!

ŽAŽI, super!

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
22.5.2009 13:14:16   
ThinLizzy
Jaz sem tud mislila v službi povedat po ns.

Tretjinka, jaz tud nimam nobenih simptomov, jih tudi v prvi nosečnosti nisem imela kaj dosti, še zmeraj pa več kot zdajuser posted image . Tokrat mi je bilo slabo ene 3x, špika me nič, prsa me ne bolijo, samo rahlo so se povečala. Včerajšnji uz je pokazal, da je s pikico vse ok. Tako,da se ne sikiraj ampak uživaj, da nimaš nosečniških tegob.

Neposredna povezava do sporočila: 1144
22.5.2009 13:17:00   
Nattoule
IZVIRNO SPOROČILO: Tretjinka

meni konec junija poteče pogodba, tako, da sploh ne nameravam povedat...upam, da mi ne bo treba na račun kakšnega pregleda ali kakšnih nevšečnosti.....

ma mi je pa še vedno kr malo bad, ko pišete o vseh teh simptomih...jaz jih namreč še vedno nimam NIČ user posted image ....pa sem v obeh dosedanjih nosečnostih komaj preživele prve 3 mesece, tako mi je bilo slabo, da nisem vedela kam sama s seboj....pa joške...aua! zdaj pa nič, nada, niente user posted image user posted image user posted image  baje se 1/4 nosečnosti konča s ss....ajej! ne! črne misli prooooooooč!!!!!!

srečno vsem!

ŽAŽI, super!

Tretjinka ne sekiraj se, takšna je bila moja prva nosečnost. Čisto brez nosečniških simptomov. Pa imamo zdaj fejst fanta doma :)

Se pa zdaj hecam, da bo ziher punca, ker mi že zdaj nagaja :)

Neposredna povezava do sporočila: 1145
22.5.2009 13:19:00   
Nattoule
IZVIRNO SPOROČILO: ThinLizzy

Jaz bom verjetno konec junija. Da bodo imeli pol leta, da najdejo zamenjavo zame. Torej verjetno po NS.

(odgovor članu ThinLizzy)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
22.5.2009 13:25:54   
TiSta
Vse naj naj Grahek85, pa lepo in veselo nosečnost in še lepše materinstvo!!!

Tud pri meni zelo malo znakov o nosečnosti, slabost pride za par sekund, joške mal večje ampak brez bolečin, apetit sicer grozen, prav tako utrujenost! čisto drugače kot v prvi nosečnosti, ampak si kar govorim, da je vse ok in ko vidim da nisem edina sem za en čas pomirjenauser posted image

En lep vikend vsem skupaj in brez težav!

Moja škratka Nace 3.12.07 in Bine 7.1.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1147
22.5.2009 13:28:08   
Teni_
Jaz sem pa zdaj dve uri takooo spala. Zdaj sem pa še bolj povožena kot, če ne bi.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
22.5.2009 14:41:31   
Tretjinka
hehe...Nattoule, jaz sem imela 2 "grozni" nosečnosti, full slabosti, moteno toleranco na glukozo, strije itd itd...pa imam 2 fanta doma user posted image  tudi fantje znajo fajn nagajat user posted image
ma jaz ti vseeno priželim, da nosiš punčko, glede na to, da fantka že imašuser posted image

citirat pa jaz še vedno ne znam user posted image user posted image

hvala vsem za vzpodbudne besede!

(odgovor članu Nattoule)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
22.5.2009 14:41:45   
Teni_
Smo padle na drugo stran.

Ste se vse poskrile, ko napovedujejo take nevihte? Pri nas je grozno napovedano. Zjutraj je po radiu govorilo, da naj vse kaj je takega na balkonih damo noter, zna pa baje bit tudi toča.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.