|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
20.5.2009 12:11:39   
Nattoule
Da se še jaz javim :).

Tudi mi smo zagledali eno šibko user posted image  pri drugem testu. Je bilo pa podobno že pri prvi nosečnosti (imam sina starega 26 mesecev), da testi niso in niso pokazali, da sem noseča, jaz sem pa čutila spremembe skoraj od spočetja. Podobno se je zgodilo tudi tokrat, čeprav nosečnost ni ravno načrtovana.

Torej po mojih izračunih je PDR 06.01., prvi pregled imam 10.06.

Sem iz LJ in stara 32 let :).

Čestitke vsem user posted image  in držim pesti, da bo vse dobro šlo. Mene je že zdaj strah poroda, ker je bilo v prvo katastrofa in sem imela urgentni carski rez user posted image . Zdaj si pa MOČNO želim naravnega pa upam, da bo šlo.

LP.

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
20.5.2009 12:21:31   
Tretjinka
Neon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  drži se! jaz sm doživela isto...čez 2 meseca sem se že veselila nove user posted image ! pogumno!

Nattoule, čestitke in dobrodošla! user posted image

naročila sem se na 1. pregled, na seznamček lahko ob priliki napišete 4.6.

Kika, fulll lepa novička, čestitam!!!!

srečno vse, ki imate danes pregled!

zdaj nisem pri času, se oglasim kaj kasneje....

lp

(odgovor članu Nattoule)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
20.5.2009 12:24:56   
little angel
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

Ojla

Jaz sem nazaj iz pregleda. Moj plodek je 1,01 cm velik. Trenutno sem v 7t4d  user posted image .

Glede kopanja pa je takole, slišala sem da se v bazenih ni priporočljivo zaradi glivic in teh stvari, glede morja pa nevem mislim da ni panike samo se moram še pozanimatiuser posted image

Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image Super, da tako lepo raste user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: little angel

IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

IZVIRNO SPOROČILO: little angel

srecno na pregledu!
jaz pa dobim danes 2 rezultat krvnega testa in me je kr malo strah... upam da hormon lepo narasca!!!

Samo pozitivno razmišljaj, sigurno je vse ok zakaj pa si se odločila in šla kar dvakrat delat krvni test? Javi nam rezultat

ma kr so mi kr naenkrat zginli vsi znaki (ok zdaj so ze nazaj ) in se nisem hotla zivcirat do prvega pregleda in sem sla kr kri dat se 1x da vidim ce hormon lepo raste... ampak itak bo vse ok ja!mora bit!smo se kr dolgo trudli za nasega soncka (leto in pol) in res mora bit vse ok!

Jaz tudi nimam nekih znakov, slabo mi ni skoraj nič več, tu pa tam imam malo čuden občutek v želodcu, pa prsi me tudi skoraj nič ne bolijo user posted image kakšne znake pa imaš ti?

meni vse do danes tudi ni blo nekaj slabo.... danes mi je blo kr fajn ko sem bla lacna ampak ko sem se najedla je blo ok... prsa me trenutno rahlo bolijo vcasih pa tudi nic....

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
20.5.2009 12:26:31   
MAŠKA
Punce jaz sem s pregleda. Že v naprej mi je zdravnica rekla, da sem prezgodaj prišla, da bi se kaj konkretnega videlo in res se je videl le mehurček in rumenjaček. Rekla je, da s tem lahko le potrdi nosečnost, kako bo pa naprej, bomo pa videli na pregledu če z 14 dni. V bistvu popolnoma enako kot je bilo pri pikici36.

Dala pa mi je recept za Dabroston, čeprav je rekla, da čudežnega učinka od njega ni.

Naslednji prgled pa imam 3.6.2009, čez dooooolga dva tedna.

Hvala vsem, ki ste držale pestke, in čestitke Kiki99 za uspešen pregled!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Nattoule)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
20.5.2009 12:36:51   
Nattoule
Hvala tretjinka.

Imam pa še eno hitro vprašanje. Ali ste morale imeti pri prvem pregledu poln mehur?

Mamica lepega fantina, rojenega 18.04.2007 in male pupike rojene 14.01.2010.

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
20.5.2009 12:56:29   
Žaži
Evo še mene da se vam javim......nimam dobrih novičk, G pravi da bi se za 6t3d že moral videti srček, tako je pa videti samo mehurček in eno senco, pravi da je vse veliko za 5t1d in mi je predlagala abrazijo.
Nato sva se pa vseeno dogovorili da pridem v torek še enkrat in bova še enkrat pogledali, čeprav pravi da ona upanja ne vidi več, vseeno mi je pa že dala napotnico, če bi začela prej krvaveti.
Tako da se sedaj odločam ali naj grem jutri kar na čiščenje, kot je predlagala ali naj čakam. Nebi pa rada dobila krčev itd. sploh ker sem ogromno sama s tamalim in nimam nikogar, ki bi ga lahko prišel čuvat, če bi morala nujno na urgenco.

No, lepo sranje, pa zraven vsega imam še danes 30 RDuser posted image .

Ampak bomo že, enkrat se mi je to že zgodilo pa sem potem ponovno zanosila in imam doma zdravega fantka, tako da vem da se nam bo že še posrečilouser posted image .

(odgovor članu Nattoule)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
20.5.2009 13:02:31   
Zala01
Joj Žaži res mi je žal...pa ne bi mogoče res raje počakala do torka..vem za veliko primerov, ko je bilo prehitro, da bi se videlo, pa pol na naslednjem pregledu je bilo vse v redu. Dej razmisliuser posted image

v vsakem primeru pa vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
20.5.2009 13:04:55   
Nattoule
Žaži user posted image

Mi je hudo zate. Jaz bi sicer na tvojem mestu še majceno počakala, ker lahko, da je bilo detece enostavno kasneje spočeto. Pri moje prvem sineku je bil predvideni datum rojstva 01.04., če bi šli pa na realno stanje in dejansko spočetje pa cele TRI TEDNE kasneje. Ker sem imela takrat čisto zmešano menstruacijo itd.

Kaj pa če vseeno malce počakaš?

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
20.5.2009 13:07:42   
Teni_
Žažiuser posted image . Jaz bi raje počakala. Je možno, da si imela bolj pozno ovulacijo in je za to plod manjši kot bi moral bit? Ne vem, jaz bi še vseeno upala, da je to to in mogoče bo v torek srček bil. Ne vem, se mi na srečo še ni bilo s tem obremenjevat, ampak upanje umre zadnje.

Joj, zdaj pa še toliko bolj čakam pregled, da vidim, če je vse ok. toliko slabih novičkuser posted image .

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
20.5.2009 13:15:15   
MAŠKA
Žaži počakaj še. Jaz sem danes točno 6 tednov in mi je že pred pregledom rekla da je še prehitro, da bi se kaj videlo. Če se bo nosečnost končala, boš itak začela krvavet. Če se ti bodo pojavile bolečine, pojdi. Ne razumem zakaj nekateri že tako hitro pošiljajo kar na abrzijo, kajti tudi če gre kaj narobe, se v dostih primerih sčisti samo in tako vsaj narkoze nisi deležen.

Žaži, stisnimo pestke, da bosta najina plodeka zaživela.user posted image user posted image user posted image

Pa vse dobro ti želim za rojstni dan, predvsem to, da bi se tvoj G danes zmotil.

No, midva pa imava ravno danes 3. obletnico poroke, pa tudi nisem izvedela novičk, ki bi razveselile, ampak upanje umira zadnje.

< Sporočilo je popravil MAŠKA -- 20.5.2009 13:16:40 >

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
20.5.2009 13:19:19   
polho3006
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Evo še mene da se vam javim......nimam dobrih novičk, G pravi da bi se za 6t3d že moral videti srček, tako je pa videti samo mehurček in eno senco, pravi da je vse veliko za 5t1d in mi je predlagala abrazijo.
Nato sva se pa vseeno dogovorili da pridem v torek še enkrat in bova še enkrat pogledali, čeprav pravi da ona upanja ne vidi več, vseeno mi je pa že dala napotnico, če bi začela prej krvaveti.
Tako da se sedaj odločam ali naj grem jutri kar na čiščenje, kot je predlagala ali naj čakam. Nebi pa rada dobila krčev itd. sploh ker sem ogromno sama s tamalim in nimam nikogar, ki bi ga lahko prišel čuvat, če bi morala nujno na urgenco.

Ampak bomo že, enkrat se mi je to že zgodilo pa sem potem ponovno zanosila in imam doma zdravega fantka, tako da vem da se nam bo že še posrečilouser posted image .

Žaži ne vrži puške v koruzo. Počakaj!!! Jaz sem ravno zaradi tega vesela da sem naročena po skoraj zaključenem 9. tednu, ker takrat ne more biti dvomov je ali ni. V tako zgodnji nosečnosti kot je tvoja je pa vse še vprašljivo in ti se sedaj mogoče sekiraš obremenjuješ čisto brez veze. Počakaj, ne hodi na abrazijo!!! Če bi bila v 8. 9. tednu in bi bil plodek razvit za 5 tednov bi bil slab znak, tako pa....SAMO NEKAJ DNI je med dejansko velikostjo in izračunu po M. POČAKAJ IN MISLI POZITVNO!!! Me smo s tabo in držimo pesti zate in za tvojo pikico!!!!

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
20.5.2009 13:42:48   
Kika99

Žaži, naj te nehajo strašiti. Tudi jaz sem bila v 5t in nekaj dni na UZ pa se še tut ni videlo. Zdaj imam pa pikico z srčkom veliko 1,01 cm. Nič ne obupaj. Pri meni se je začelo videti na začetku 6T danes sem pa v 7t in nekaj dni. Glavo pokonci!!!

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
20.5.2009 13:50:25   
pikica36
žaži- pri 6t in 3d še sploh ni nujno da se vidi srček(tako je mani razložil G)lahko da je nosečnost mlajša  in če je za 5 t in 1 dan potem je NORMALNO da se vidi samo vrečka in rumenjak. pri meni se je 5/4  videla samo GV premera 10mm, 5/6 vrečka z rumenjakom, 6/6 pa vrečka z rum mehurčkom in z odboji ploda 4,3 mm. mi je G rekel da je nosečnost mlajša za 5 dni, kar je pa čisto normalno pri naravni zanositvi.sploh če ciklusi niso točno na 28 dni.tako da absolutno še ne obupat, oz sploh nikaj obupavat. počakaj en teden in boš videla če nosečnost napreduje.če je bila danes vrečka z mehurčkom še ni nujno, da boš čez en teden videla tudi utrip. malo povprašaj  na naslednje uz kako velika je vrečka. in če je manjša od 22 mm ima še čas da se razvije.

mislim eni G so pa resuser posted image user posted image ,

saj vem , lažje je reči kot storiti(sem sama v isti situaciji) ampak razmišljajmo pozitivno, slabo itak pride prehitro in samo od sebeuser posted image user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
20.5.2009 13:53:33   
Anonimen
žaži.ne hodi na abrazijo in počakaj.Naj te ne strašijo.Poslušaj svoj srček in še počakaj.normalno je da se vidi nekje po 8t vse lepo .Jaz sem imela srečo da se mi je že pri6t in nekaj dni videl srček in lepo bil user posted image

v torek bo delal srček kot nor in boš vesela da si počakala

Srrečno

(odgovor članu pikica36)
  Neposredna povezava do sporočila: 1014
20.5.2009 14:12:47   
pikica36
http://babymed.com/tools/ultrasound/first_trimester/Default.aspx

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
20.5.2009 14:33:49   
TiSta
Neonuser posted image user posted image user posted image žal mi je da moraš skozi to,a  bodi močna in prav kmalu nam javi +

Žaži tudi zate vse skupaj držimo pesti in mislimo na vaju z pikico, pa le pogumno do torka, ko nam javiš da si videla srčka svojega user posted image

Joj, ko bi se vsaj prenehale te slabe novice!!!!!!!

Moja škratka Nace 3.12.07 in Bine 7.1.2010

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
20.5.2009 14:50:49   
Žaži
Sem sedaj še klicala Merlota v PO za drugo mnenje, pravi da on v takih primerih še vedno počaka in naj pridem z napotnico v ponedeljek zjutraj k njemu, dela ravno on, bova naredila še en UZ in če bo res potrebno, mi bodo tam naredili abrazijo.

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
20.5.2009 15:24:18   
Tretjinka
ŽAŽI pravilno si se odločila! Se strinjam z vsem kar so predhodnice napisale!
absolutno je prezgodaj za postavljat take zaključke, kot jih je naredila tvoja G! se mi zdi kar malo čudna user posted image
v primeru črnega scenarija: se ti ne zdi bolj fajn malo počakat, če telo samo splavi, kot pa da hitiš na abrazijo???

no, vsekakor ti pošiljam vse najlepše želje in vse pozitivne misli!
pa vse naj naj za rojstni dan!

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
20.5.2009 15:32:00   
kenya
Pozdravljene punce,

Se vam še sama pridružim.  Vidim, da ste prav aktivne tu gor. Pri nas smo tudi zopet zagledali user posted image , doma imamo že dve živahni punci.  Sva se hitro odločili še za enega user posted image , ker emšo ni več najnižji. PDP mi je vedno uganka, ker sama nimam rednega ciklusa, tako da sem zaenkrat sama izračunala 25.1 , več pa ko bom imela prvi pregled. Sem se danes naročila po e-mailu, pa so mi dali pomoje prekmalu datum, že 2.6., zato bom jutri klicala tja in se prenaročila, ker mi je boljš imeti pregled nekje v 9. tednu, ko je že vse bolj jasno.

Drugače pa user posted image  user posted image , za vse ki se tokrat ni izšlo, sama sem šla tudi enkrat skozi to, zato vem, kako je. Upam, da kmalu ponovno zagledate +. Tudi mene tile prvi 3 mesci najbolj skrbijo, ampak mislimo pozitivno.

Žaži, jaz bi tudi na tvojem mestu počakala. Jaz sem v 2. user posted image  zanosila sigurno 10 dni kasneje, kot bi bilo razvidno glede na zadnjo M., ker imam popolnoma neredne cikluse od 30, pa do 39 dni, tako da mislim, če je nosečnost nekje okrog 5. tedna, je še prekmalu za srček. Včasih nekateri G. res pretiravajo in nas strašijo.  Držim pestiuser posted image

Čestitke vsem za dobro opravljene preglede user posted image  user posted image
Še podatki za seznam: kenya, 35, 3user posted image , 2user posted image , LJ

Lep popoldan

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
20.5.2009 15:33:35   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: Tretjinka

absolutno je prezgodaj za postavljat take zaključke, kot jih je naredila tvoja G! se mi zdi kar malo čudna user posted image
v primeru črnega scenarija: se ti ne zdi bolj fajn malo počakat, če telo samo splavi, kot pa da hitiš na abrazijo???

Točno to sem G vprašala, pa mi je dala prav bedast odgovor, da to se ne čaka ampak se vedno sčisti. WTF, kaj pa vse tiste ki imajo SS, a to pa ni to? Mah, res je čudnauser posted image

(odgovor članu Tretjinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
20.5.2009 15:42:07   
tančir
IZVIRNO SPOROČILO: neon

Pozdravljene user posted image

Neon je ŽALOSTEN in se odpravlja nazaj na kliniko v petek, ker na UZ nismo našli user posted image .
Nosečniški hormon Shcg ni zrasel dovolj, zato so se odločili za abrasijo.

Žal, očitno ni namenjeno user posted image .

Ne maram slovesa user posted image , želim vam vsem zdravo in lepo pričakovanje user posted image , kar pa je najbolj pomembno, pa vam želim zdrave  user posted image  user posted image .

neon
Neonuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neon)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
20.5.2009 15:53:43   
tančir
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Punce, dajte mi povedat, ste kaj razišljale o letošnjem morju. Jaz bi full šla, ker se že celo leto dogovarjamo za morje in mi je težko razočarat Tejo in Niko, da ne bi šli. Po drugi strani pa cvikam, ker bom takrat komaj v 12. tednu in me je strah, če bi bilo kaj narobe. Nameravamo pa nekam v Dalmacijo.
Mi gremo na morje,ista lokacijo kot pri prvi nosečnosti,tudi časovno bo isti teden tako da lahko pričakujem iste težave kot prvič?! Veliko slabosti,še več sitnobe pa prehranjevanje z juhami iz vrečke,ker mi je ob ostali hrani dvigovalouser posted image user posted image  Aja,pa dva dni prej smo šli domov,ker mi pa res ni bilo več za zdržati. Letos bo verjetno glavno besedo imela hčerka in bom morala na tečnarjenje in slabosti kar lepo pozabiti....Oooo,kolk bo moj dragi veseluser posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
20.5.2009 16:06:21   
Nattoule
Jaz sem pa v času moje prve nosečnosti kar veliko prepotovala s trebuščkom. Prvič že, ko sem bila komaj 10 tednov noseča, sem letela 4 ure!

Tudi tokrat bom morala parkrat v letalo (predvsem iz službenih razlogov), pa še dvakrat gremo nekam na lepše. Oboje letimo. Se s tem ne bi obremenjevala, če se dobro počutite in reče ginekologinja, da nosečnost normalno poteka. Bi pa seveda vse ukinila takoj, ko bi bila možnost komplikacij.

Torej punce mirno na dopust! :)

< Sporočilo je popravil Nattoule -- 20.5.2009 16:07:35 >

(odgovor članu tančir)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
20.5.2009 16:11:56   
tančir
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tretjinka

Točno to sem G vprašala, pa mi je dala prav bedast odgovor, da to se ne čaka ampak se vedno sčisti. WTF, kaj pa vse tiste ki imajo SS, a to pa ni to? Mah, res je čudnauser posted image

Prvo kot prvo absolutno počakaj,pa čimprej menjaj ginekologinjo!
Pri dveh sodelavkah se je pričela krvavitev 5. in 6.tednu in so pri obeh počakali,da je hormon padel in vmes pogledali z Uz,če ni kaj ostalo v maternici in je bilo vse ok.Ni bila potrebna nobena abrazija!

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
20.5.2009 16:18:45   
miklarom
Žaži - ti kar pojdi lepo še k drugemi G. in da vidiš kaj ti bo on rekel, in ne obupaj prehitro, kajti nekateri G. prehitro vse sklepajo in se odločajo za stvari, ki sploh ne bi bile potrebne.

MAŠKA - saj bo, boš videl ada se bo vse videlo nič ne skrbiuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.