kenya
|
Pozdravljene punce, Se vam še sama pridružim. Vidim, da ste prav aktivne tu gor. Pri nas smo tudi zopet zagledali , doma imamo že dve živahni punci. Sva se hitro odločili še za enega , ker emšo ni več najnižji. PDP mi je vedno uganka, ker sama nimam rednega ciklusa, tako da sem zaenkrat sama izračunala 25.1 , več pa ko bom imela prvi pregled. Sem se danes naročila po e-mailu, pa so mi dali pomoje prekmalu datum, že 2.6., zato bom jutri klicala tja in se prenaročila, ker mi je boljš imeti pregled nekje v 9. tednu, ko je že vse bolj jasno. Drugače pa , za vse ki se tokrat ni izšlo, sama sem šla tudi enkrat skozi to, zato vem, kako je. Upam, da kmalu ponovno zagledate +. Tudi mene tile prvi 3 mesci najbolj skrbijo, ampak mislimo pozitivno. Žaži, jaz bi tudi na tvojem mestu počakala. Jaz sem v 2. zanosila sigurno 10 dni kasneje, kot bi bilo razvidno glede na zadnjo M., ker imam popolnoma neredne cikluse od 30, pa do 39 dni, tako da mislim, če je nosečnost nekje okrog 5. tedna, je še prekmalu za srček. Včasih nekateri G. res pretiravajo in nas strašijo. Držim pesti Čestitke vsem za dobro opravljene preglede Še podatki za seznam: kenya, 35, 3 , 2 , LJ Lep popoldan
|