|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
19.5.2009 20:55:30   
Zala01
mene pa nekaj drugega zanima, je katera razmišljala (mislim na nosečke nad 30. letom), če bo šla tudi na amnio? Mene kar mika, da bi šla, samo se bojim, ker je možen splav v par %user posted image

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 951
19.5.2009 20:59:33   
blueeyes*
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

mene pa nekaj drugega zanima, je katera razmišljala (mislim na nosečke nad 30. letom), če bo šla tudi na amnio? Mene kar mika, da bi šla, samo se bojim, ker je možen splav v par %user posted image

Če bo na NS rezultat slabi bom brez premišljanja šla na amnio in se ne bom ozirala na te %. Če pa bo rezultat dober pa ne vidim razloga, zakaj še amnio

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 952
19.5.2009 21:03:25   
Boka

IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Bravo, Bokauser posted image user posted image user posted image . vidiš, da gre.

user posted image hvala ti, zdej bom pa sam citirala user posted image

joj ne govorte, meni se bo tako strašansko vleklo do 1. pregleda, še dobr, da se s čvekom lahko zamotimo user posted image

1+1=5 :)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 953
19.5.2009 21:06:08   
blueeyes*
Punce, jaz sm čist out user posted image user posted image user posted image
Ponoči sploh nč ne spim, Val ima še kr naprej vročino.. Čez dan mu je malenkost padla zdaj pa je spet 39,4user posted image user posted image
Danes ga je moja mami pazla in me klicala,da je tamali ful slab in da naj pridem domov. In seveda vse skupaj pustim in sm šla domov.
Sem ga pod tuš dala in je blo malo bolje.. Če se ju3 še tak nadaljuje grem kr do P nazaj.

Pearcingi  jaa tut jaz sm bla mlada in nora user posted image user posted image user posted image  Pri 16ih v popek pri 17ih v brado in jezik user posted image  Pri 20 pa še tatoo na trtico.
V popku ga nimam 4leta bom dala ven ko se mi bu buši začel poznat. Pri 25. sem ga iz brade dala ven.. Iz jezika pa.. uh, 2leti nazajuser posted image

MAŠKA & Žaži srečno ju3 user posted image user posted image user posted image

Na prvi pregled moj ne gre zraven. Na NS pa bo tudi Val šel,da mu lažje razlagam o bebiju v bušiju. Se mi zdi,da bo potem lažje vse razumeluser posted image

(odgovor članu tuliipa)
Neposredna povezava do sporočila: 954
19.5.2009 21:12:43   
oton
uh spet ste načvekale, se vas sploh ne da sledit user posted image
ah ti kilogrami, jaz rajši ne bi o njih, se jih je po prvi nosečnosti kar nekaj nakopičilo in zaenkrat se še nisem zredila in naj tako tudi ostane, bo imela pikica že od kod za črpat user posted image
elevit: jaz ga tudi jemljem in mi je OK, nobenih slabosti, sem pa takooooo utrujena v primerjavi z prvo nosečnostjo da je groza...v služdi glih kar funkcioniram (tudi delam v vrtcu) ko pridem domov pa spet akcija, mi moja prinčipesa ne dovoli počitka...bo tudi to mimo
anonimna: glede nuhalne svetline je pa tako: cene so različne, tam kam sem jaz naročena je pregled 60€, če pa hočeš slikice in filmček posnet na CDju pa stane 75€, če zraven delaš še dvojni hormonski test- to je krvna preiskava, ki je v kombinaciji z NS čez 90% je pa še sigurno kakih 30€...no ko vse skupaj sešteješ te kar malo glava boli user posted image user posted image user posted image
in če je rezutat slab te potem pošljejo na amniocetezo, seveda če hočeš
ni pa nobena stvar obvezna, tako da odločitev je na vajini strani

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 955
19.5.2009 21:13:19   
Boka
blueeyes, bogi tvoj sonček. Baje pomaga, če ga zaviješ v hladno brisačo, ki jo pred tem namočiš v kis.

Maška in Žaži tudi jaz držim pesti user posted image

Zdaj pa grem tudi jaz v horizontalo, jutri grem spet na faks.

Nočka nosečke user posted image

1+1=5 :)

(odgovor članu blueeyes*)
Neposredna povezava do sporočila: 956
19.5.2009 21:16:20   
oton
še nekaj pozabila: na prvi pregled in najbrž na vse ostale bo šel moj user posted image  zraven, je tudi v prvi nosečnosti užival ko sva v pričakovanju gledala našo pikico kako raste
no zdaj pa pod tuš
želim vam mirno nočko in LEPO se naspite

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 957
19.5.2009 21:17:58   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: blueeyes*

Punce, jaz sm čist out user posted image user posted image user posted image
Ponoči sploh nč ne spim, Val ima še kr naprej vročino.. Čez dan mu je malenkost padla zdaj pa je spet 39,4user posted image user posted image
Danes ga je moja mami pazla in me klicala,da je tamali ful slab in da naj pridem domov. In seveda vse skupaj pustim in sm šla domov.
Sem ga pod tuš dala in je blo malo bolje.. Če se ju3 še tak nadaljuje grem kr do P nazaj.

Pearcingi  jaa tut jaz sm bla mlada in nora user posted image user posted image user posted image  Pri 16ih v popek pri 17ih v brado in jezik user posted image  Pri 20 pa še tatoo na trtico.
V popku ga nimam 4leta bom dala ven ko se mi bu buši začel poznat. Pri 25. sem ga iz brade dala ven.. Iz jezika pa.. uh, 2leti nazajuser posted image

MAŠKA & Žaži srečno ju3 user posted image user posted image user posted image

Na prvi pregled moj ne gre zraven. Na NS pa bo tudi Val šel,da mu lažje razlagam o bebiju v bušiju. Se mi zdi,da bo potem lažje vse razumeluser posted image

Veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega sončka, da se čimprej pozdravi!!!

(odgovor članu blueeyes*)
Neposredna povezava do sporočila: 958
19.5.2009 21:19:10   
majčyca
MAŠKA in Žaži - veliko sreče jutri in uživajta ob gledanju svojih pikic!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 959
19.5.2009 22:59:20   
pajcevina
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

IZVIRNO SPOROČILO: tuliipa

majčyca, točno tako. user posted image

Ko se vsaj do prvega pregleda ne bi tako vleklo.

danes sem se pogovarjala s prijateljico, ki je v drugo nosečain je rekla, da je res najhujše ta čas do prvega pregleda. tisti + zagledaš in potem čakaš in čakaš... po prvem si vsaj videl pikico in ti je toliko lažje....
ufi... kje je še moj 8.6.?!? user posted image

Jaz ga imam komaj 16.6.

Joj, meni se tudi tako vleče do prvega pregleda. Čez točno 14 dni bom že imela v roki slikico svoje male pikice user posted image res že komaj čakam, ampak se mi zdi, kot da je še 1 leto do takrat user posted image

Po mojih izkušnjah se še bolj vleče na koncu, ko te vse boli, ni nobenega udobnega položaja za spat, ti si pa doma in čakaš - po možnosti še čez rok, ko se vsak dan zdi dolg kot mesec. Pa še vsak, ki te sreča, te sprašuje kaj še delaš tu, zakaj nisi v P. Pol pa vsakmu razlagat isto zgodbo... Res si želiš samo še rodit.

Sicer pa, nočem zamorit. Bomo že zdržale do 1. pregleda, pa tudi do vseh naslednjih. Se tudi meni zdi še ful daleč, ampak mesec hitro mine, če se človek zamoti.

Za na seznamček: stara bom 26 (pa naj se kar to napiše), sem pa iz LJ

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 960
19.5.2009 23:23:25   
neon
Pozdravljene user posted image

Neon je ŽALOSTEN in se odpravlja nazaj na kliniko v petek, ker na UZ nismo našli user posted image .
Nosečniški hormon Shcg ni zrasel dovolj, zato so se odločili za abrasijo.

Žal, očitno ni namenjeno user posted image .

Ne maram slovesa user posted image , želim vam vsem zdravo in lepo pričakovanje user posted image , kar pa je najbolj pomembno, pa vam želim zdrave  user posted image  user posted image .

Žal mi je zate Ursulina user posted image   user posted image in tudi jaz držim pesti user posted image   zate Maisha user posted image .

Uživajte v user posted image  in bodrite ena drugo še naprej user posted image , saj v težkih trenutkih to še kako šteje!

Srečno vsem !!!! DO KONCA !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

neon

Imamo se radi

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 961
20.5.2009 2:37:29   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: neon
Pozdravljene user posted image

Neon je ŽALOSTEN in se odpravlja nazaj na kliniko v petek, ker na UZ nismo našli user posted image .
Nosečniški hormon Shcg ni zrasel dovolj, zato so se odločili za abrasijo.

Neon, res mi je hudo zateuser posted image user posted image user posted image user posted image Niti ne vem, kaj naj rečem... Drži se, upam, da nam v bližnji prihodnosti javiš za novi user posted image .

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu neon)
Neposredna povezava do sporočila: 962
20.5.2009 2:38:09   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: Boka

Grahek, zdaj me je pa kar malo strah elevit jemat. Kako da to v lekarni ali pri G nič ne opozorijo. Ko sem klicala za pregled, me je vprašala, če jem folno, sem rekla, da elevit in je rekla, o super, še boljše user posted image

joj upam, da nisem velike panike naredila. Jaz sem to sama nekako poračunala, da od viška vitaminov lahko "glava boli". Me je pa na pregledu sestra pohvalila, ker tako razmišljam, je rekla da imam čisto prav. Zdaj pa ne vem. Kakor komu paše, oz. s čimer se bolje počutiš. Nikjer ne piše, da imamo jaz in sestra pri moji gin. prav, ne me lovit za besedouser posted image Res, kakor ti paše.

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

A se ne priporoča NS starejšim nosečnicam... Jaz ne vem a bom šla, ker kaj če ne bodo vredu rez..kaj potem, se samo sekiraš... Ne vem, ne vem...
Najbolje svojo gin vprašat...

Priporoča se vsem, za ženske nad 35 pa se priporoča zeloooo in je zanje zato tudi zastonj. Downov sindrom se ne pjavlja samo pri starejših, res pa, da s starostjo žensk močno narašča verjetnost zanj. Ti pa lovijo še druge možne napake, ne samo Downa. Ne vem no, jaz bom 100% šla, v bistvu gremo vsi 3jeuser posted image , ker bi raje vedela zdaj, če je kaj narobe, ne pa da se mi bo januarja sesul svet. Čeprav res ne računam s tem, bo to samo dodatno kukanje v trebuščekuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: blueeyes*

Punce, jaz sm čist out
Ponoči sploh nč ne spim, Val ima še kr naprej vročino.. Čez dan mu je malenkost padla zdaj pa je spet 39,4

Pearcingi  jaa tut jaz sm bla mlada in nora  Pri 16ih v popek pri 17ih v brado in jezik  Pri 20 pa še tatoo na trtico.
V popku ga nimam 4leta bom dala ven ko se mi bu buši začel poznat. Pri 25. sem ga iz brade dala ven.. Iz jezika pa.. uh, 2leti nazaj

Joj boga, pa tvoj Val tudi. Pazi samo, da ne pride do kakih vročičnih krčev. Upam, da bo kmalu kaj boljeuser posted image user posted image
in juhu za piercinge, kdo bi si misliluser posted image se mi prav dopade, da se družim s takimi odprtimi ljudmiuser posted image

Drugače me pa ne daje nespečnost, ampak tipkam ko nora. Se mi že mešauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 20.5.2009 2:39:37 >

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 963
20.5.2009 2:42:42   
grahek85
Pa še en zanimiv link, kjer vam računa % nosečnostiuser posted image Sam tisto pri tednih je malo zmešano, ker ne kaže, v katerem tednu si, ampak katerega si že dopolnil.

http://www.amazingpregnancy.com/duedate/

Če omogočite piškotke, vam potem zmeraj ažurira, ko pogledate.

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 20.5.2009 2:43:39 >

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 964
20.5.2009 5:39:31   
Teni_
Jutro.

Jaz sem danes ponoči ful slabo spala. Imam nos cel zabasan.

neon žal mi jeuser posted image .

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 965
20.5.2009 7:06:09   
majčyca
Dobro jutro pupe!

neon - žal mi je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da nam čimprej spet javiš veselo novičko!!!

Jaz sem spet budna že, čeprav bi lahko spala user posted image mi moja pikica ne dovoli spat že zdaj user posted image pa sem upala, da se bom danes fajn naspala, ker grem zvečer na Dunaj po taščo in tasta, ker sta bila v Španiji in bom šla spat komaj nekje ob 2.30 zjutraj user posted image
Kako ste ostale kaj? Pri nas je včeraj zvečer ful deževalo, bliskalo se je in grmelo in sem samo upala, da nas že zdaj ne preseneti toča user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 966
20.5.2009 7:08:49   
Teni_
Pri nas je bilo tudi kar grdo, ampak toči smo se tokrat na srečo izognili.

Punce, dajte mi povedat, ste kaj razišljale o letošnjem morju. Jaz bi full šla, ker se že celo leto dogovarjamo za morje in mi je težko razočarat Tejo in Niko, da ne bi šli. Po drugi strani pa cvikam, ker bom takrat komaj v 12. tednu in me je strah, če bi bilo kaj narobe. Nameravamo pa nekam v Dalmacijo.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 20.5.2009 7:10:45 >

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 967
20.5.2009 7:12:53   
Kika99
Jutro punceuser posted image user posted image user posted image

Jaz grem danes na UZ. Ko sem bila prejšnjič je bil plodek velik 8,9 mm. Me prav zanima kaj bo danes user posted image .

Neon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Novim user posted image pa user posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 968
20.5.2009 7:14:11   
Teni_
Kika99, držim pesti.

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 969
20.5.2009 7:15:52   
Kika99

Pri nas je bilo tudi kar grdo, ampak toči smo se tokrat na srečo izognili.

Punce, dajte mi povedat, ste kaj razišljale o letošnjem morju. Jaz bi full šla, ker se že celo leto dogovarjamo za morje in mi je težko razočarat Tejo in Niko, da ne bi šli. Po drugi strani pa cvikam, ker bom takrat komaj v 12. tednu in me je strah, če bi bilo kaj narobe. Nameravamo pa nekam v Dalmacijo.

Oj

mi2 sva morje rezervirala že januarja. Pol aprila sva zvedela da sem user posted image in zdaj nevem kaj naj naredimuser posted image . 9 ur je letenja do tja, (dominikanska) jaz pa bom takrat v 16  tednu. Razmišljam da bi zbrala krajšo destinacijo, kaj pa vem user posted image . Nekam bova ziher šla.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 970
20.5.2009 7:17:26   
Teni_
Ma ja, saj dol je tudi 6 ur vožnje. V prvi nosečnosti sem sicer tudi šla v Vodice, pa je bilo takrat to več kot 7 ur vožnje, ampak takrat sem bila že nekje v 5. mesecu.

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 971
20.5.2009 7:30:28   
majčyca
Kika - držim pesti, da tvoja pikica lepo raste!

Teni RR - midva sma morje tudi rezervirala preden sem izvedela, da sem user posted image . Grema pa v Egipt in to že 11.6., torej bom jaz takrat noseča ravno 8 tednov. Imam pa namen še G vprašat za mnenje na 1. pregledu. Upam, da ne bo kaj narobe. Letimo pa tja nekje slabe 4 ure.

Mi smo se tokrat toči tudi na srečo izognili, ampak me je kar strah kakšno bo poleti, ker pravijo, da bi naj bilo še več toče kot lani user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 972
20.5.2009 7:31:11   
tuliipa
jutro user posted image ...

Kika99 fanj odpravi danes na pregledu. držim pesti!!

neon žal mi je user posted image user posted image user posted image . drži se in čimprej ti želim nov +!

drugače pa jaz kar fanj spim (razen ko me luna nosiuser posted image ). zadnjih par dni mi se zjutraj kar nekaj vrti, tako da se kar še malo zasedim..
včeraj zvečer se je mojemu user posted image (pa tudi meni že malo fali) pa sem mu rekla, da je ena punca na forumu rekla, da ji je ginekologinja na prvem pregledu odsvetovala še za nekaj časa... pa se je nasmejal in rekel, da sej jst še nisem bila na prvem pregledu user posted image user posted image user posted image ampak potem je pa reku, da ni panike. bova raje počakala...
se mi zdi, da nisem več tako občutljiva - al pa se je moj tolko popravil, da me več ne nervira user posted image

kar se tiče morja... mi imamo hišo v bližini zadra (ene 10 min od morja, bolj na samem v tišini) tako, da mislim, da bomo kar dosti hodili dol.. že zdaj hodimo vsaj 2x na mesec, če kaj ne pride vmes.
pa upam, da mi bo ratalo hodit dosti plavat...

zdej pa user posted image u službo... upam, da bom danes malo bolj mirna u službi - imamo lutkovno predstavo, pa se jih hitro zamoti user posted image

najina pikica bo januarčica.... ;)

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 973
20.5.2009 7:33:58   
oton

neon tudi meni je zelo žal user posted image user posted image user posted image
najprej dobro jutro, in po dolgem času lahko rečem da je bila naša noč naravnost fenomenalna user posted image , kajti že nekaj časa naši navihanki nagajajo zobki in to 4 štirke in 2 dvojki user posted image  mislim a se ti zobki nebi dogovorili: eden po eden
šibam v službo, želim vam lep dan in čim manj slabosti in utrujenosti

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 974
20.5.2009 7:34:55   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Kika - držim pesti, da tvoja pikica lepo raste!

Teni RR - midva sma morje tudi rezervirala preden sem izvedela, da sem user posted image . Grema pa v Egipt in to že 11.6., torej bom jaz takrat noseča ravno 8 tednov. Imam pa namen še G vprašat za mnenje na 1. pregledu. Upam, da ne bo kaj narobe. Letimo pa tja nekje slabe 4 ure.

Mi smo se tokrat toči tudi na srečo izognili, ampak me je kar strah kakšno bo poleti, ker pravijo, da bi naj bilo še več toče kot lani user posted image

Midva sva bila lani v egiptu, nisem bila noseča. Pazi da boš pila samo ustekleničeno vodo, midva sva skoz jedla tablete proti driski pa je mojega vseeno zvilo. Aja pa če boš mela možnosti si tako umij roke ko končaš "poslovati z njihovim denarjem". Nam je vodič rekel da se njihov denar kotali vsepovsod in je poln bakterij in umazanije. Pa tudi če se boš rokovala s kakšnim domačinom - takoj roke prat sploh zdaj ko boš noseča!

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.