grahek85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Boka Grahek, zdaj me je pa kar malo strah elevit jemat. Kako da to v lekarni ali pri G nič ne opozorijo. Ko sem klicala za pregled, me je vprašala, če jem folno, sem rekla, da elevit in je rekla, o super, še boljše joj upam, da nisem velike panike naredila. Jaz sem to sama nekako poračunala, da od viška vitaminov lahko "glava boli". Me je pa na pregledu sestra pohvalila, ker tako razmišljam, je rekla da imam čisto prav. Zdaj pa ne vem. Kakor komu paše, oz. s čimer se bolje počutiš. Nikjer ne piše, da imamo jaz in sestra pri moji gin. prav, ne me lovit za besedo Res, kakor ti paše. IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen A se ne priporoča NS starejšim nosečnicam... Jaz ne vem a bom šla, ker kaj če ne bodo vredu rez..kaj potem, se samo sekiraš... Ne vem, ne vem... Najbolje svojo gin vprašat... Priporoča se vsem, za ženske nad 35 pa se priporoča zeloooo in je zanje zato tudi zastonj. Downov sindrom se ne pjavlja samo pri starejših, res pa, da s starostjo žensk močno narašča verjetnost zanj. Ti pa lovijo še druge možne napake, ne samo Downa. Ne vem no, jaz bom 100% šla, v bistvu gremo vsi 3je , ker bi raje vedela zdaj, če je kaj narobe, ne pa da se mi bo januarja sesul svet. Čeprav res ne računam s tem, bo to samo dodatno kukanje v trebušček IZVIRNO SPOROČILO: blueeyes* Punce, jaz sm čist out Ponoči sploh nč ne spim, Val ima še kr naprej vročino.. Čez dan mu je malenkost padla zdaj pa je spet 39,4 Pearcingi jaa tut jaz sm bla mlada in nora Pri 16ih v popek pri 17ih v brado in jezik Pri 20 pa še tatoo na trtico. V popku ga nimam 4leta bom dala ven ko se mi bu buši začel poznat. Pri 25. sem ga iz brade dala ven.. Iz jezika pa.. uh, 2leti nazaj Joj boga, pa tvoj Val tudi. Pazi samo, da ne pride do kakih vročičnih krčev. Upam, da bo kmalu kaj bolje in juhu za piercinge, kdo bi si mislil se mi prav dopade, da se družim s takimi odprtimi ljudmi Drugače me pa ne daje nespečnost, ampak tipkam ko nora. Se mi že meša
< Sporočilo je popravil grahek85 -- 20.5.2009 2:39:37 >