|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
13.8.2009 11:30:36   
ursulina
pozdravljene, drage januarčice 010!

da vas spomnim, sem imela tudi jaz rok nekje začetek januarja 2010, pa se je nosečnost sredi maja končala s SS... no, sem svetla izjema, zanosila takoj po SS na presenečenje vseh ginekologov, pri katerih sem bila na pregledih user posted image , rok imam 24.2.2010, zaenkrat je vse ok, NS opravljena, verjetno bo punčka! nismo veliko časa izgubili, kajne? user posted image

vsem želim lepo nosečnost in krasne otročičke, upam, da imate čimmanj težav in da se kdaj srečamo z vozički kje po Sloveniji, tudi če se ne poznamo user posted image

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu Nattoule)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
13.8.2009 11:40:40   
Zala01
Grahek hvala za link, sem si ga pogledala. Ja, moram rečt, da je tako lepo predstavljen, da me je že skoraj prepričal. težka bo... Veš kaj me zanima, kaj mogoče poznaš katero mamico, ki ga že ima?

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Nattoule)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
13.8.2009 11:42:33   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina

pozdravljene, drage januarčice 010!

da vas spomnim, sem imela tudi jaz rok nekje začetek januarja 2010, pa se je nosečnost sredi maja končala s SS... no, sem svetla izjema, zanosila takoj po SS na presenečenje vseh ginekologov, pri katerih sem bila na pregledih user posted image , rok imam 24.2.2010, zaenkrat je vse ok, NS opravljena, verjetno bo punčka! nismo veliko časa izgubili, kajne? user posted image

vsem želim lepo nosečnost in krasne otročičke, upam, da imate čimmanj težav in da se kdaj srečamo z vozički kje po Sloveniji, tudi če se ne poznamo user posted image

ursulina, ja vse čestitke...ti si pa res legenda...bravouser posted image pa lepo nosečnost ti želim.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
13.8.2009 11:47:38   
nikita 33
Pozdravljene,
grahek85 in Nattoule - glede na to da bodo naši otroci rojeni januarja je fajn da mamo košaro, da jih res zaščiti pred mrazom. Imate pa spet prav -  koliko bomo zunaj zaradi zime? V bistvu je aprila že konec snega :)

Jaz sem malo spraševala mamice in mi vse svetujejo košaro. Jaz bom tudi verjetno kupila rabljeno.
V lupinici res ni priporočljivo preveč časa voziti dojenčka, res pa da ima vsak svoje mnenje.

Kika99-kje pa si kupila album za user posted image ? Jaz imam ogledanega pri Vale Novaku, samo je posebej za user posted image in user posted image . Moram počakat da mi G pove za spol :)
Vsem user posted image za preglede.

(odgovor članu Nattoule)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
13.8.2009 11:51:48   
Aurea

IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Voziček, ki sva ga mi2 izbrala je pa tak:
http://www.mulveycentre.ie/Nursery/Nimages/products/pushchairs/Dorel/maxi%20cosi%20mura4%20komplet.jpg

Tukaj je še bolj podrobna ocena, tudi s slikicami:
http://strollersandprams.com/strollers/464/Maxi-Cosi-Mura-4/review-1.html

Podvozje + športni del je v slo 440€, mi2 greva v Zg, tam je 380€. Gor paše tudi lupinica od Maxi Cosi, ki jo dobiš v tistem paketu ob rojstvu otroka.

Dobra izbira. Točno tega, isto barvo, imamo mi in smo ful zadovoljni, zdaj bo še drugega "voznika" počakal :-)
Jaz sem takrat kupila preko Sončka (ker je bil še en bon za - 20 eur v reviji Nosečnost), ampak sedaj vidim, da jih nimajo na zalogi. Na tvojem mestu bi jih poklicala in povprašala, če jih kaj dobijo, ne vem, če se ti splača voziti v Zg?

Sicer pa je najugodnejše kupovati voziček ali avtosedež prek spleta, za dostavo računajo cca. 20 - 25 eur in pri meni je bilo vedno vse BP, blago dobili v max. 10 dneh od plačila , smo pa že veliko naročevali iz Nemčije.

Poglej si naslednje strani (za Muro):

http://www.babysmobile.de/lshop,showrub,14337,d,1250156372-14374,kinderwagen.maxi-cosi.mura_4_wheel,,,,.htm (dostava je 23 eur)

http://www.pingpong-online.de/osc/index.php?cPath=298_325
(ob naročilu odšteješ 5% popusta in 2% za plačilo na kartico, poštnine pa ne zaračunajo)
Tukaj smo mi naročili avtosedež in je bilo vse okej.

Skratka, če bi jaz danes še enkrat kupovala voziček, bi ga zagotovo prek neta ali E-baya, lepo ti ga prinesejo v paketu na dom, pa še ceneje je ;-)

Upam, da ti bo kaj koristilo.

LP

Si sapis sis apis.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
13.8.2009 11:56:34   
Aurea

zanosila takoj po SS na presenečenje vseh ginekologov, pri katerih sem bila na pregledih user posted image , rok imam 24.2.2010, zaenkrat je vse ok, NS opravljena, verjetno bo punčka! nismo veliko časa izgubili, kajne? user posted image

čestitke, to je pa res lepa novica!
user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

Veš kaj me zanima, kaj mogoče poznaš katero mamico, ki ga že ima?

Te kaj posebej zanima Zala01? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nikita 33

Jaz sem malo spraševala mamice in mi vse svetujejo košaro. Jaz bom tudi verjetno kupila rabljeno.
V lupinici res ni priporočljivo preveč časa voziti dojenčka, res pa da ima vsak svoje mnenje.

Jaz sem kupila rabljeno košaro Quinny za 80 eur (na Muro pašejo VSi modeli od Quinnija!). Saj potem jo prodaš naprej, tele košare se sploh ne obrabijo, je pa res dobro, da jo imaš, zaradi zaščite. Ali pa če poznaš koga, da ti jo posodi, saj jih ima veliko te vozičke od Quinnija.

Si sapis sis apis.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
13.8.2009 12:02:55   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: nikita 33

Kika99-kje pa si kupila album za user posted image ? Jaz imam ogledanega pri Vale Novaku, samo je posebej za user posted image in user posted image . Moram počakat da mi G pove za spol :)
Vsem user posted image za preglede.

Jaz sem ga kupila v mladinski knjigi, je pa za user posted image user posted image , ker jaz tut spola še ne vem. Vedno nam ritko pokaže user posted image . Stal je pa 20 eur.

Midva se odločava za peg perego P3 TRIFIX modularni sistem. Dobiš vse v paketu da pol ne kupujeva posebej. Bova pa te stvari shranila še za drugega user posted image .

Grahek85 glede brcik mi je res čudno da čutim samo na levo stran. Pomoje mu res bolj ugaja tako na levo.

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
13.8.2009 12:07:57   
Zala01
Aurea, veš kaj me zanima, kolk je ta voziček prb . težek? Ful se namreč bojim, že tega, kako ga bom uspela zložiti v moj Clio...sej se mogoče smešno sliši, samo bom več ali manj za vse sama, ker moža večinoma čez dan ni doma, ker je v službi do večera.
Z vozičkom od prvega falotka res nisem bila zadovoljna, zelo je bil težek za nosit, pa tud za manevriranje, ful okoren voziček, res pa ni bil višji cenovni razred in sem ga pol zabrisala proč. Zda bi pa res rada nabavila kaj boljšegauser posted image . Aurea koliko časa ti je pa košarica prav prišla?

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
13.8.2009 12:22:29   
Aurea

Aurea, veš kaj me zanima, kolk je ta voziček prb . težek? Ful se namreč bojim, že tega, kako ga bom uspela zložiti v moj Clio...sej se mogoče smešno sliši, samo bom več ali manj za vse sama, ker moža večinoma čez dan ni doma, ker je v službi do večera.
Z vozičkom od prvega falotka res nisem bila zadovoljna, zelo je bil težek za nosit, pa tud za manevriranje, ful okoren voziček, res pa ni bil višji cenovni razred in sem ga pol zabrisala proč. Zda bi pa res rada nabavila kaj boljšegauser posted image . Aurea koliko časa ti je pa košarica prav prišla?

Težek je toliko, kot so npr. Quinny FreestyleXL (to je, mislim, najbolj razširjen voziček v SLO), Bebe Comfort High Trek, Peg Perego Skate in drugi kombinirani vozički z velikimi napihljivimi gumami. Iz tega ranga (pa da ima vse kvalitete, ki jih ima npr. Mura) zaradi malce nižje teže izstopa samo Bugaboo (a po drugi strani močno izstopa s ceno user posted image ;-))

Jaz ti povem tako, po 1,5 leta uporabe: Muro lahko spraviš v VSAK avto, tudi najmanjšega (jaz imam npr. trivratnega) v prtljažnik, saj se vse enostavno in hitro sname dol na "klik". Sedežna enota samo s potegom 1 ročke! Tudi kolesa samo snameš v sekundi in nato lahko vse ločeno položiš v prtljažnik. Skratka, glede tega je res super.
Sicer pa pojdi v BC in poizkusi sama s pomočjo prodajalke lepo zložiti v svoj avto, da se prepričaš na lastne oči.

Za manevriranje je Mura super, 4 kolesa so fajn za vse terene, tudi korenine v gozdu brez problema.

Košaro smo imeli pa ene 3-4 mesece, potem pa je bil že jok in stok, če sem jo noter položila, je hotela videti svet user posted image user posted image Pa saj pri Muri me ni skrbelo - sem ji dala eno dekico pod hrbet in ker se hrbtni del lepo zravna v ležeči položaj, ni bilo panike, je vedno lepo 3 urice notri odspala.

Za zimske dojenčke se mi pa zdi primerna tudi Soft pram body košara od Mure, je cenejša in veliko lažje jo prenašaš po stopnicah recimo.

< Sporočilo je popravil Aurea -- 13.8.2009 12:27:49 >

Si sapis sis apis.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
13.8.2009 12:35:07   
Zala01
Aurea ne veš, kolk sem ti hvaležna za vse te informacijeuser posted image . Sej tehnične karakteristike že lahko prebereš povsod, samo ko ti nekdo tako praktično iz lastnih izkušenj pove, je toliko lažje. Pri meni je zdaj odločitev že padla. Ga bom šla res v BC pogledat, da ga še vidim v živo. Res ti hvala še enkratuser posted image .

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
13.8.2009 12:39:13   
Ksantipa77
Vidim, da ste padle že v globoko debato o vozičkih in, da vam je zelo všeč mura.
Jaz sem kupila pa tega:
http://www.igrarija.com/otroska-oprema/otroski-vozicki/otroski-vozicek-herlag-jogger-rimini.html
+ zraven pripadajočo torbo, v katero daš otroka in ti nadomesti košaro.
Že pri prvem se mi je super obnesla taka torba, ker si otroka preprosto pobral iz vozička, ko je spal in ga nesel v stanovanje. Je pa v tej torbi ravno tako zaščiten kot v košari. Sedež se obrača v obe smeri, kar mi je tudi velik plus.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
13.8.2009 12:47:53   
lejla969
Ojla
evo mene po dolgem času. Tudi jaz sem se vam nazadnje javila še zaročena, 5.8.09 pa sva se z mojim dragim poročila. Bilo je enkratno, bilo nas je samo sedem.
Odkar sem bila v bolnici na infuzijah se počutim zelo dobro, dojenčka pa še ne čutim. Čudno se mi zdi, ker pravijo, da drugorodke čutijo brcike prej. Upam, da je vse ok. Miranove brcike sem čutila v 21t, zdaj sem v 20t in še nič.
Zdaj vas grem malo za nazaj prebrat in se potem še kaj oglasim.
Aja, vsem čestitam za dobro opravljene preglede.

(odgovor članu Ksantipa77)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
13.8.2009 12:51:27   
lejla969
IZVIRNO SPOROČILO: Ksantipa77

Vidim, da ste padle že v globoko debato o vozičkih in, da vam je zelo všeč mura.
Jaz sem kupila pa tega:
http://www.igrarija.com/otroska-oprema/otroski-vozicki/otroski-vozicek-herlag-jogger-rimini.html
+ zraven pripadajočo torbo, v katero daš otroka in ti nadomesti košaro.
Že pri prvem se mi je super obnesla taka torba, ker si otroka preprosto pobral iz vozička, ko je spal in ga nesel v stanovanje. Je pa v tej torbi ravno tako zaščiten kot v košari. Sedež se obrača v obe smeri, kar mi je tudi velik plus.

Mi imamo pa tega:
http://www.mami.si/si/skate-completo-bubbles-green-i7431.shtml

(odgovor članu Ksantipa77)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
13.8.2009 13:39:04   
polho3006
Lejla ČESTITKE!  Pa sva obe postali gospe, le da imam jaz CEL teden več zakonskega stanu kot tiuser posted image

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
13.8.2009 13:54:32   
alex17
ojla! prav všeč mi je tale voziček - a si ga naročila po spletu? jaz rabim takega z večjimi kolesi za bolj neraven teren, je lahko velik ker imava Berlingota, mi še kaj priporočate?? pa da je večdelen, skratka praktičen.
sem imela včeraj redno kontrolo in smo takoj slišali srček, tako da sem si zelo oddahnila (ker brcanja še ne čutim) user posted image . morfologijo imam pa 27.8. in že komaj čakava!!! user posted image trebušček lepo raste, tako da že imam manjše težave pri brisanju in britju hi hi user posted image
počasi bo treba prepleskati spalnico, da bo lepa za user posted image , posteljico in previjalno mizico pa bo dragi naredil sam (je tišlar pa obvlada) user posted image
pozdravček vsem!

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
13.8.2009 13:57:52   
sisi77
Ojla! tudi mene je danes premagalo da sem malo po vozičkih pogledala, vendar še nimam prave ideje, pa seveda kaj bodo očka djali user posted image . No nekaj primernega pa upam da ne predragega se bo že našlo pa še malo bo treba v Graz skočit.
Aja sem hotela vprašat kako je kaj z vašimi nočnimi izleti na wc. Jaz še vedno hodim ene 4x na noč. Groza potem pa ne morem nazaj zaspat user posted image .
A to pogosto obiskovanje wc - ja traja celo nosečnost?
Lep dan pa obilo zabave z bušiji in njihovimi akrobacijami!

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
13.8.2009 14:07:36   
lejla969
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

Lejla ČESTITKE!  Pa sva obe postali gospe, le da imam jaz CEL teden več zakonskega stanu kot tiuser posted image

Tudi jaz tebi čestitam. Jaz sem že tako stara, da so me že prej imeli za gospo user posted image

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
13.8.2009 14:16:14   
alex17
ojla! pr nama je pa kontra - mojmu je ful do user posted image , mene pa mal skrbi da neb blo kaj narobe z user posted image in pol raje bolj previdno in mal manj pogosto... user posted image pa sej bo.. sem se ful nasmejala komentarjem glede pogleda na stopala - jaz tud že manj vidim pa v glavnem kiklce in pajkice nosim, na kake kavbojke sploh ne pomislim (v tej vročini). pozimi bom pa debele žabe in kikle/obkelce nosila user posted image
čau

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
13.8.2009 14:24:42   
Gwendolen
Oj!

Vidim, da za debato o vozičkih očitno še ni prezgodaj. Mene je že prejšnji teden popadlo in sva šla z možem v BC sprobat vse vozičke, ki so nama bili všeč in so se nama zdeli funkcionalni, pa pozanimat se o cenah. Nazadnje sva se odločila za Mutsyja, ki pa ga nisva potem naročila v BC, ampak po internetu iz Nemčije, ker je že v osnovi cenejši, dobiš na to še dodatni popust, hitreje ga dobiš, pa še brez poštnine je. Kupila pa sva malo dražji voziček, ker ga nameravava imeti še za naslednjega družinskega člana.

Drugače pa mene "muči" nekaj drugega. Zanima me, če se kateri izmed vas pojavljajo tudi tako grozljivo žive sanje? Pred nosečnostjo ne bi mogla reči, da sploh kaj sanjam, mogoče sem se trikrat na mesec česa spomnila. Sedaj pa vsako noč!!! Pa niso vedno prijetne. Danes ponoči so bile grozne, povezane seveda z nosečnostjo... Kaj pa vem, mogoče ne smem več gledati programa na zone reality, ker se mi potem vse sorte sanja.user posted image

Mnja, tako je to.

lp

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
13.8.2009 15:07:18   
nikita 33
Ojla!

Gwendolen - kako pa je potem z garancijo, če kupiš v tujini. Kot so meni povedali moraš umeti EU garancijo, da lahko uveljavljaš napako v Sloveniji oz. poslati voziček nazaj v Nemčijo in si takrat brez :(
Lahko pa vzameš v riziko in upaš da se nič ne pokvari. Preko katere strani pa si naročila?

Tudi jaz imam grozljive sanje in to samo sedaj med nosečnostjo.

Midva imava v ožjem izboru BC High trek, ki je cenejši caa. 250 € v komletu v Itaiji kot pri nas.
ftpp://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=178536

sisi77 - tudi jaz hodim še vedno na WC kot na začetku..upam da se bo nehalo ...

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
13.8.2009 15:57:57   
Gwendolen
Oj, nikita33,

ja, pri njih uveljavljaš vse reklamacijske zahtevke. Pa po moje te oni potem napotijo k pooblaščenemu serviserju v državi, da nisi toliko časa brez. Gre pa za stran pingpong-online. Kakor koli, upam da ne bo nič treba uveljavljati, imaš pa 24 mesecev garancije.

Ja, ne mi o sanjah, res je grozno.user posted image

Midva sva se pa lotila prebiranja leksikona imen in ugotavljava, da se prav v redkih primerih strinjava.user posted image Nisva navdušena nad modernimi imeni tipa Tai, Nal, Lan, Tian, Luana ipd. in naju čaka prav težka naloga. Očitno.

lp

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu nikita 33)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
13.8.2009 17:00:38   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: Nattoule

Malce manj sem vesela, ker mava z možekom probleme, ampak mislim, da njega med nosečnostjo enostavno zvije. Že pri ta prvi je bil tečen do nezavesti in ne vem več kaj naj si mislim. Ampak dobro, jaz ga ignoriram pa gre dalje :).

Ah dokler vesta, kaj se dogaja, je ok...user posted image Pa dokler se znaš ti s tem spoprijet, tudiuser posted image (razen če tečko res ne pretirava, potem ga pa le "nahruli"user posted image )

no, sem svetla izjema, zanosila takoj po SS na presenečenje vseh ginekologov, pri katerih sem bila na pregledih , rok imam 24.2.2010, zaenkrat je vse ok, NS opravljena, verjetno bo punčka! nismo veliko časa izgubili, kajne?

JUHUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Super super!!!! Želim ti srečno in veselo nosečnost! Javi se še kajuser posted image user posted image

Veš kaj me zanima, kaj mogoče poznaš katero mamico, ki ga že ima?

Ja, naša Aurea ga imauser posted image Super zadovoljnauser posted image
Aha, vidim spodaj, da je že pisalauser posted image

Sem bila prej ravno v Baby centru v BTCju in sem vozičkala Muro 4 po trgoviniuser posted image SUPER je, res! Zaljubljena sem do ušesuser posted image Me pa nekaj zanima, Aurea... Prodajalka mi je rekla, da se tiste barvne prevleke ne da sneti in opratiuser posted image to mi je malo sumljivo, sploh za tako drag voziček. Se je verjetno zmotila, a ne?

IZVIRNO SPOROČILO: Ksantipa77

Jaz sem kupila pa tega:

Luškanuser posted image To za premične ročke je pa res skoraj obvezno, tako da superuser posted image

lejla, čestitke za porokouser posted image user posted image Mi je pa fino, da se še kdo zavzema za take bolj intimne, mini porokeuser posted image Meni se to zdi ful finouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: alex17

posteljico in previjalno mizico pa bo dragi naredil sam (je tišlar pa obvlada)

Ooooooo, ker luksuzuser posted image user posted image Vse po meri, super! Meni ni do zdaj še nič 100% odgovarjalo... Bo treba kompromise delat. Začuda mi od posteljic in previjalk tudi v Ikei nič ni všečuser posted image Ah nekaj bomo že.

IZVIRNO SPOROČILO: sisi77
Aja sem hotela vprašat kako je kaj z vašimi nočnimi izleti na wc. Jaz še vedno hodim ene 4x na noč. Groza potem pa ne morem nazaj zaspat .

Jaz grem zdaj največ 2x, nič več, juhu! Poskusi zvečer manj piti, mogoče bo pomagalouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Gwendolen

Drugače pa mene "muči" nekaj drugega. Zanima me, če se kateri izmed vas pojavljajo tudi tako grozljivo žive sanje?

Ja sam jaz že skos tako. Cele zapletene romane, po več na noč. Zjutraj se jih tudi po več spomnem, ker se ponoči veliko zbujam. Tako da je glede tega isto, se mi pa v resnici presenetljivo malo sanja o nosečnosti. Prej je blo tega več, ko sem se še zelo sekirala, da bo šlo kaj narobe, tkrat je blo res hudo. Zdaj so pa spet čudni avti, marsovčki, kolegi, hrana, počitnice, hiše, .... user posted image Ni da niuser posted image

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 13.8.2009 17:05:26 >

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Nattoule)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
13.8.2009 17:08:43   
grahek85
aha, zala, uradno je teža mure 4 17kg s športnim delom, s tem da posebej opozarjajo, da se med vožnjo teža ne čuti zaradi tega, ker so kolesa z zračnicami.  

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
13.8.2009 17:33:39   
grahek85
user posted image  

user posted image

user posted image

user posted image

PDP           NICK (starost)  (?user posted image ,?user posted image  )   KRAJ       PREGLED        SPOL

01.1.2010   maja08(30)       (3user posted image , 1user posted image )       ?           ?               user posted image
01.1.2010   sassy0(28)        (2user posted image ,1user posted image )    Medvode       ?             user posted image
02.1.2010   Kika99   (27)     (1user posted image ,0user posted image )      ?          25.8.09           user posted image
02.1.2010   polho3006(33)   (1user posted image ,0user posted image )         ?     21.8.09             user posted image
02.1.2010   blueeyes*(29)    (2user posted image ,1user posted image )        MB          ?            user posted image user posted image
02.1.2010  nincrli(24)            (2user posted image ,0user posted image )           ?       26.8.09        user posted image
03.1.2010  memole80(?)      (2user posted image ,1user posted image )        ?                ?          user posted image
03.1.2010  polkadus(33)      (3user posted image ,1user posted image )     LJ                ?            user posted image
03.1.2010  nony (27)            (1user posted image ,0user posted image )     NG          7.9.09                user posted image
03.1.2010   tinkara333(25)  (2user posted image ,1user posted image )       Trbovlje     ?               user posted image
03.1.2010   lejla969(39)      (2user posted image ,1user posted image )           NG      1.9.09       user posted image
03.1.2010  hruškica84(24)   (2user posted image ,1user posted image )    Sežana          ?             user posted image
04.1.2010  ugi(35)                  (2user posted image ,1user posted image )   Vrhnika      20.8.09      user posted image
04.1.2010  alex17(32)             (1user posted image ,0user posted image )     Litija       27.8.09      user posted image
06.1.2010   Pikica86(22)      (2user posted image ,1user posted image )          ?             ?            user posted image
06.1.2010  *zmajčica*(23)      (1user posted image ,0user posted image )     Bela Kr.   28.8.09      user posted image
07.1.2010   oton(32)              (2user posted image , 1user posted image )        ?            ?           user posted image
08.1.2010   grahek85(24)     (2user posted image ,0user posted image )      LJ              25.8.09     user posted image  
08.1.2010  hummer(?)          (?user posted image ,?user posted image )          ?           ?             user posted image
09.1.2010   Aurea(?)             (2user posted image ,1user posted image )         ?              ?           user posted image
09.1.2010  nika9(30)          (2user posted image ,1user posted image )        ?                 ?            user posted image
10.1.2010   nikita 33(33)        (1user posted image ,0user posted image )    ?          19.8.09          user posted image
10.1.2010  miska1(32)           (2user posted image ,1user posted image )       LJ            ?         user posted image
12.1.2010  KiA***(33)         (1user posted image ,0user posted image )     LJ                 ?         user posted image
12.1.2010   Maisha(24)           (1user posted image ,0user posted image )         ?           ?           user posted image
12.1.2010   ThinLizzy(28)       (2user posted image ,1user posted image )      KR           ?             user posted image
12.1.2010   Anna86(?)          (?user posted image ,?user posted image )            ?            ?         user posted image
12.1.2010  kleopatra28 (35)  (4user posted image ,2user posted image )   Nemčija           ?          user posted image
12.1.2010   tinncyka(19)        (2user posted image , 0user posted image )     CE         24.8.09          user posted image
12.1.2010  viking95(36)        (1user posted image ,0user posted image )           LJ           ?           user posted image
13.1.2010  Nattoule(32)       (2user posted image ,1user posted image )           LJ       28.8.09           user posted image
13.1.2010   Žaži(30)              (2user posted image ,1user posted image   Strunjan      1.9.09           user posted image
13.1.2010  Ježman(28)          (1user posted image ,0user posted image )        LJ           25.8.09        user posted image
14.1.2010   TiSta(26)           (3user posted image ,1user posted image )      KR              ?             user posted image
14.1.2010   tuliipa(27)           (1user posted image ,0user posted image )      Il.B            ?             user posted image
14.1.2010   kejti(36)           (3user posted image ,0user posted image )        CE             ?             user posted image
14.1.2010  sisi77(32)        (2user posted image ,0user posted image )     Ptuj         18.8.09            user posted image
14.1.2010   MAŠKA(34)       (4user posted image ,1user posted image )         CE         ?                  user posted image
15.1.2010   Zala01(31)           (2user posted image ,1user posted image )        LJ              ?          user posted image
15.1.2010  a.jrad1(28)       (2user posted image ,0user posted image )     MS           25.8.09          user posted image
15.1.2010  anita goitan(31)   (2user posted image ,1user posted image )     Kamnik   18.8.09           user posted image
15.1.2010  miklarom(37)      (2user posted image ,1user posted image )      CE         4.9.09           user posted image   
16.1.2010  majčyca(23)        (1user posted image ,0user posted image )    Ljutomer   24.8.09         user posted image  
16.1.2010  Isabelle(?)        (1user posted image ,0user posted image )         ?             ?               user posted image   
17.1.2010  Ksantipa77(31)     (2user posted image ,1user posted image )            ?          ?            user posted image
17.1.2010  pika-poka (26)     (2user posted image ,1user posted image ) Portorož     24.8.09           user posted image
17.1.2010  tweety83(26)   (1user posted image ,0user posted image )          ?       31.8.09             user posted image
18.1.2010  little angel(?)       (1user posted image ,0user posted image )           ?          ?             user posted image
18.1.2010  nincy*(23)         (1user posted image ,0user posted image )       Mengeš   31.8.09        user posted image
19.1.2010  Tretjinka(30)      (4user posted image ,2user posted image )            ?        ?                user posted image
19.1.2010  kemo(?)              (3user posted image ,0user posted image )         CE    14.9.09            user posted image
20.1.2010  takeŽi (27)          (1user posted image ,0user posted image )         NM      ?                 user posted image
20.1.2010  tančir(31)             (2user posted image ,1user posted image )       CE           ?             user posted image
20.1.2010  Boka(24)             (1user posted image ,0user posted image )           LJ         ?            user posted image
20.1.2010  *BellaLuna*(29)      (3user posted image ,1user posted image )           LJ        ?           user posted image
20.1.2010  Encijan(39)             (2user posted image ,1user posted image )  Štajerska    19.8.09       user posted image
20.1.2010  andreja 07(?)          (? ,? )  Dolenjska       ?            user posted image
21.1.2010  poopek(?)       (1user posted image ,0user posted image )           ?              ?              user posted image
21.1.2010  Gwendolen(29)  (1user posted image ,0user posted image )       Zasavje           ?          user posted image
21.1.2010  reni70(38)        (3user posted image ,2user posted image )        LJ                    ?         user posted image
21.1.2010  felicia(?)          (2 user posted image ,1user posted image )                 ?           ?                user posted image
22.1.2010  Tekica(?)           (?user posted image ,?user posted image )            ?             ?            user posted image
22.1.2010  lesk80(29)         (2user posted image ,0user posted image )            MB       ?               user posted image
23.1.2010  soncnica76(32)   (1 ,0 )      CE                ?                  user posted image      
24.1.2010  Nadian(?)                (?user posted image ,?user posted image )     CE           ?             user posted image
24.1.2010  MMMojca(35)       (1user posted image ,0user posted image )             ?            ?              user posted image
24.1.2010  Nikita_(28)           (1user posted image ,0user posted image )           MB          ?              user posted image
25.1.2010  pajcevina(26)         (2user posted image ,1user posted image )        LJ      14.9.09      user posted image
25.1.2010  areskaa(?)         (1user posted image ,0user posted image )        ?                ?          user posted image
25.1.2010  senmoi(29)        (1user posted image ,0user posted image   Slovenj Gradec       ?       user posted image    
25.1.2010 
ellie(27)             (1user posted image ,0user posted image )         ?            21.8.09       user posted image  
26.1.2010  karolina*(30)       (2user posted image ,1user posted image )           ?             ?           user posted image
26.1.2010  vesna_14(28)     (5user posted image ,3user posted image )  Savinjska     18.9.09        user posted image
27.1.2010  marijaa(?)             (2user posted image ,1user posted image )    ?         21.8.09         user posted image user posted image
27.1.2010  mmfm(26)            (1user posted image ,0user posted image )        LJ               ?               user posted image
28.1.2010  Hana76(33)         (1user posted image ,0user posted image )        MB          ?            user posted image user posted image
28.1.2010  lidijajenko(25) (2user posted image ,1user posted image )        KR                 ?            user posted image     
30.1.2010  quellle(32)         (4user posted image ,1user posted image )  Gorenjska    2.9.09           user posted image
30.1.2010  Oren(24)          (1user posted image ,0user posted image )       ?          28.7.09             user posted image
?              Anonimna D(33)    (3user posted image ,1user posted image )          ?          ?              user posted image

TRENUTNO NAS JE 80 SREČK user posted image S 83 SONČKI NA POTI   user posted image user posted image user posted image user posted image

Z NAMI SO BILE TUDI:
ursulina - zdaj februarka user posted image
neon user posted image
pikica36 user posted image
katra55 user posted image
natasaxy user posted image
Teni user posted image
kenya user posted image

KORENJAKI, PRINCESKE IN PRESENEČENJA:
user posted image - 11
user posted image - 4
user posted image - 68

PREGLEDI:

AVGUST

miska1 - *12.8.2009*
KiA*** - *13.8.2009*
MAŠKA - *13.8.2009*
alex17 - *13.8.2009*
sisi77 - *18.8.2009*
anita goitan - *18.8.2009*
Encijan - *19.8.2009*
nikita33 - *19.8.2009*
ugi - *20.8.2009* - morfol.
polho3006 - *21.8.2009*
ellie - *21.8.2009*
marijaa - *21.8.2009*
majčyca - *24.8.2009*
tinncyka - *24.8.2009*
pika-poka - *24.8.2009* - morfol.
a.jrad1 - *25.8.2009*
Kika99 - *25.8.2009*- morfol.
a.jrad1 - *25.8.2009*
Ježman - *25.8.2009* - morfol.
grahek85 - *25.8.2009* - morfol.
nincrli - *26.8.2009* - morfol.
alex17 - *27.8.2009* - morfol.
*zmajčica* - *28.8.2009* 
Nattoulie - *28.8.2009* - morfol.
tweety83 - *31.8.2009* - morfol.
nincy* - *31.8.2009* - morfol.

SEPTEMBER

lejla969 - *01.09.2009* - morfol.
Žaži - *01.9.2009* - morfol.
quellle - *02.9.2009*
miklarom - *04.9.2009* - morfol.
a.jrad1 - *07.9.2009* - morfol.
nony - *07.9.2009* - morfol.
kemo - *14.9.2009* - morfol.
pajcevina - *14.9.2009*
vesna_14 - *18.9.2009*

user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj: 

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI  
  •             

• Še nekaj uporabnih strani:

NUHALNA SVETLINA 
          SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    OTROČARIJE                   ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                        NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

BABY BOOK   

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka?

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 13.8.2009 17:37:21 >

(odgovor članu grahek85)
  • Neposredna povezava do sporočila: 4274
    13.8.2009 21:23:17   
    Kika99
    Jaz sem si pa danes sposodila angelsound od sestrične, še dobro da sem jo vprašala če ga ma. In slišala user posted image od najinega user posted image . Prav pomirjena sem. Sem ga pa začutila tik nad sramno kostjo, najprej pa sem iskala pod popkomuser posted image . dobra zadevca user posted image .

Danes sem bila tudi v h&m na rudniku. Oblačila za nosečnice so prestavili na drugo stran. Imajo nekaj kolekcije že za jesen vendar samo miniaturne številke, upam da dobijo tut kej za nas orenk punce user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu grahek85)
    Neposredna povezava do sporočila: 4275
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
    Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
    Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?