grahek85
|
Joj ka je pri vas tudi tako soparno kot v Lj? Jaz bom znorela, za umret mi je IZVIRNO SPOROČILO: andreja 07 no tukaj sem zaradi krčev pa zaenkat še ni izvora ugotrovljenega men se pa rola k je hrana bljak in sem že od sobote lačna k zmaj O boga No, držim pesti, da čim prej pogruntajo , kako pa kaj, da boš čim prej spet na domači hrani o, lesk80, zdravo Nič se sekirat, boš videla, da bo vse ok! s kakimi podrobnostmi ti ne morem pomagat, ker nisem iz tistega konca pa tudi na AC nisem nikoli bla... Sem pa brala o tem malo na netu in so ženske večinoma napisale, da je zadeva precej manjši bav bav kot pa izgleda sprva. No ja, lahko je reči, ko si že na drugi strani reke... Pa saj bo. Držim pesti , ti pa javi, kako bo! mmmmm..... pršut...... jaz ne morem zbrati dovolj poguma sem tudi še "toxo free" pa listerija tudi ni kar tako... mah zmeram si rečem, bolje malo bolj paziti kot malo manj, potem se pa obliznem in pogoltnem slino. Kaj čmo... Sam bi ga... Uf, pa kako.... majčyca, za peg perego nimam pojma, mi2 sva se odločila za Maxi Cosi Muro 4. Kolikor sem se menila naokoli in brala po forumih je pri peg perego vozičkih dostikrat nezadovoljstvo zaradi tega, ker ima ločeni ročki, na levi in desni. Baje je enotna ročka (čez celo širino, kot zanka) boljša, ker je voziček bolj vodljiv, tudi z eno roko. Za tvoj model pa ne vem, kako ročo ma. IZVIRNO SPOROČILO: nikita 33 kika99 - ugoden nakup v Ikei, tudi jaz jo obožujem. tudi midva bova šla kakšne malenksoti kupit za bebico. Sem pa pri sodelavki videla previjalno mizo iz Ikeje, ki se prišraufa na steno v kopalnici...tako da me mika da bi si jo tudi jaz umislila. Super za brcike. Sem pa nekje zasledila, da se v septembru pri nas odpira Mothercare v BTCju. Jupi. Uf meni je kika prej take lušte naredila, da sem 2 uri visela na strani od Ikee in mam že seznam, kaj bova kupila naslednjič, ko greva gor seveda je vse za bebita Za Mothercare pa JUPI Upam, da je res, ker to bi blo pa fino fajn Zaenkrat se mi zdijo tako simpatične in cenovno ugodnejše oblekice za pikote samo v H&M, tam je pa tudi omejen izbor...