grahek85
|
Živjo punce. Najprej vam povem, da sem bila v soboto v šopingu v Celju in sem v H&M dobila super super kavbojke za nosečke JUHU!!!!!! Skoraj sem jokala od veselja (uf, hormoni), ker ne znam živeti brez kavbojk, stare mi pa res več niso prav, ker mi je prejšnji teden buši dobesedno eksplodiral in je vsaj 2x večji. Neskončna sreča in radost, res Pa še ene dolge športne hlače za nosečke sem si tam kupila, mislim da iste, kot jih je mela ena od vas pred kratkim na slikici bušija v bež barvi (jaz imam črne). Sem bila pa ful presenečena nad Celjem, koliko trgovin imate, res je vse ful ogromno, ljudje pa ful prijazni lesk80, amniocinteza se tudi meni zdi najboljša izbira v teh okoliščinah. Glede tveganja je približno enako kot pri hormonskem, v vsakem primeru pa je zeloooooooo majhno, tako da kar pogumno. Pa še za srečo: pika-poka in senmoi, pozdravljeni med nami IZVIRNO SPOROČILO: MMMojca Punce, prosim pomirite me. Ne vem, ali so hormoni ali kaj, vendar me je včeraj vse tisto govorjenje o novi gripi pri dnevniku čisto sesulo. Non stop razmišljam o tem in se bojim, kaj bo. Toliko časa sva se trudila za to bitje, zato sem verjetno tudi tako panična glede tega. Ali katera ve, kako gripe vplivajo na nosečnost? Hvala za kakršno koli tolažbo. lp Mojca MMMojca, pri meni je čisto enako Ful mojih kolegic potuje, precej od tega v Britanijo in samo razmišljam, kako se jih bom izognila. Kolegica je prišla iz Grčije in se jo izogibam, da je že malo smešno. Moj ima v službi precej sodelavcev, ki tedensko migrirajo v Srbijo in mi je zdaj čista panika, ker je že par primerov v Slo prišlo iz Srbije. Včasih me je strah za umret Sploh ker sem tak preklet pesimist in sem ravno včeraj ugotovila, da se v bistvu ne bojim, če bo kaj šlo narobe, ampak kdaj bo šlo kaj narobe. Že tako sem bolj črnogleda, tisti SS v decembru me je pa čisto pokopal in mi je "zastrupil" misli do konca. Sama gripa (virus) naj do ploda niti ne bi prišla v večini primerov. Bolj kritično je to, da je materino telo precej shirano, nevarna pa je tudi materina zvišana telesna temperatura. Pri nas še noben ne govori, da bi bile nosečnice posebna rizična skupina, v Kanadi pa so izrecno opozorili, da je pri nosečnicah večja možnost težjih zapletov ob okužbi. Tako da mene je tudi ful strah. Sori, ker te nisem nič potolažila Samo je tudi mene res strah. Bo treba stisnit zobe in upati, da bo šlo vse mimo nas, kaj pa hočemo drugega Evo, za vse nas: Žaži, vau, lep buši Superska sta Glede kil, apetita in hrane: jaz sem požrešna do kraja Zmeljem vse, kar mi stoji na poti, začela sem lizati nutello z žlice Pa samo ananas bi skos jedla, seveda z goro smetane. Ful mi paše meso pa skos mam občutek, da mam luknjo na dnu želodca. Potem se napokam do kraja, potem me pa vse tišči za umret. Se mi zdi, da mam želodec že malo stisnjen oz. manjši kot prej Lahko pa da si samo umišljam, nimam pojma. Sem se šla ta trenutek v strahu stehtat, pa pravi vaga samo +2kg od pred nosečnosti Pa glede na to, da mi ful ni blo neskončno slabo in da sem bruhala samo 2x (torej nisem niti nič kg izgubila) in glede na moj volčji apetit se mi zdi super. Ne vem pa, koliko časa bo to magično izhlapevanje kalorij še trajalo, tako da bom morala malo umiriti svoje nažiranje.