majčyca
|
Hej hej punce! Kako ste? Kako ste preživele današnjo vročino? Jaz več nisem vedela, kako se naj ohladim, bi najraje ostala v avtu, kjer je bila fajn klima zdaj zvečer pa sem imela še en kup stvari za zlikat in je bilo še huje, ko je vsa tista para bila prisotna Moram vam povedat, da sem tudi jaz že ful lepo slišala srček moje pikice preko angelsound-a in tudi ful lepo se sliši, ko se pikica premika. Je pa res, da ko je ful živahna oz. živahen (še kar ne vem kaj bomo imeli ali njo ali njega), ga/jo je treba kar lovit in iskat po trebuhu, ker kar hitro pobegne (že zdaj) IZVIRNO SPOROČILO: Ksantipa77 in pa opažam, da imam dneve, ko sem ful občutljiva in mi gre kar na jok, čeprav brez razloga. Kar jokala bi, pa ne vem zakaj user posted image se še kateri dogaja kaj podobnega? Ne pravi mi, pri prvi nosečnosti sem se za vsako figo jokala, sem mislila, da bo po porodu minilo, pa je bilo isto sranje. Včasih so ti hormoni grozni. Najbolj grozno pa je bilo, da sem se zavedala, da jokam čist brezveze, pa si nisem mogla pomagati. Tale občutljivost je počasi minila, ko sem šla nazaj v službo, je pa res, da me še zdaj kaj brez veze zvije. Drugače se pa v drugi nosečnosti ne obremenjujem več z nepomembnimi stvarmi, verjetno tudi zato, ker mi tamal pobere vso energijo in ti povem, da mi je dosti boljše. Če se pa moj kdaj ne strinja z mano, se ne jokam več kot prvič, ampak grem samo stran in si mislim, da je kreten, drug dan je pa tako ali tako ponavadi vse pozabljeno.... Ja meni se res pogosto dogaja, da bi kar jokala, pa ne vem zakaj, pa mi moj kaj takega reče, ko ni nič groznega (če malo razmislim potem), ampak meni kar solze pritečejo, pa sem kar žalostna,... upam res, da bo to čimprej minilo, ker me je kar groza, kako bom prenesla to, ko gre lubi čez 14 dni nazaj v Nemčijo (ker je bil zdaj 2 meseca doma in sem se ful navadila na to, da ga imam cel čas ob sebi). Kika99 - uživajta na morju, odpočijta si in božaj-ta tvojega bušija Bom tudi jaz jutri ali pa v nedeljo slikala mojega bušija in ga pokazala ker je zdaj v nekaj dnevih kar FEJST zrasel Jaz pa grem zdaj počasi pod tuš in v posteljo, ker sem kar utrujena danes... Lepo nočko želim vsem!
|