ac
|
Oooo, Izabela, čestitke Sem že pozabila - a to ste ostali v istem kraju? Mi na veliko uživamo in se tudi dobro počutimo v našem novem domu. Punci od prve noči spita brez problema vsaka v svoji sobi. Skratka - luksuz Sem imela pa do danes v službi čisto noro, sem hodila domov samo spat. Tako da tudi za kaj več zrihtat kot takrat, ko smo se vselili, ni časa. Z še vedno spiva kar na jogijih, ker nama posteljo namesto pred jesenskimi počitnicami, kot je bilo obljubljeno, menda dostavijo (če sploh) konec novembra Nasploh imam s tole opremo nesrečo. Kar sem naročala prek spleta, sem vse dobila ok in v roku, potem sem v Lesnini kupila pisalno mizo, pa najprej ni bilo navodil, so mi jih poslali, ko smo sestavili mizo skoraj do konca, je pa nekaj šraufov manjkalo. Itd. Tako, da se mi kar ne da gledat opreme za dnevno sobo, obe kopalnici in otroški sobi - punci imata kar kamp mizici in eno omaro iz predšotora z morja Komaj čakam pomlad, ko bomo lahko izkoristili sicer majhen, a prav simpatičen atrij. Smo pa že zunaj pekli čevapčiče in kostanj, pa sedaj, ko je mrzlo, se notri grejemo ob kaminu. Sem pa malo slabe volje glede šole. Vidim, da bom morala kar veliko delat s Saro, glede na to, kaj vse jemljejo in pišejo teste, ko jo pa kaj vprašam, pa nima nobenega znanja... Tako, da ima kar same štirice, čeprav pred testom vadiva, ampak očitno bo treba vaditi vsak dan - ampak kdaj Imejte se lepo, javite se kaj, Izabela, vam pa želim, da bi se super počutili v novi hiši, pa da se bo vaša mačka tudi kmalu navadila, da ima drug naslov stalnega bivališča
|