NRMM1
|
Pozdravljene punce, Vse te dneve se hladim pod klimo, ker je zunaj nevzdržno. Če že grem ven, potem gremo domov k mojim ozr.tastu in tašči, ki so na deželi, kjer je vsaj malo lufta, ker v mestih je vse tako hudo pregreto, da je groza . Ponoči sem napoti sama sebi, spat ne morem, vroče mi je za pop...... in potem šetam, si preoblačim majice, tuširam.......resnično komaj čakam ohladitve, da se ponoči vsaj malo naspim. Počasi brojimo sitno........še 37 dni, zdaj imam novi PDP in sicer 30.7.2013. Če zdržim do roka, bomo dobili zopet enega orng dojenčka. Pri prejšnjem UZ mi je napovedal, da bi naj imel več kot 4500g , jutri imam še en UZ, da še enkrat pogleda in, če bo teža kazala na prvo napoved, se bova s tem mojim samoplačniškim ginekologom dogovorila za CR, ker takega velikana glih ne bi jaz naravno rojevala. Že punci sta bili visokokategornici, tale naš prestolonaslednik, bo pa pravi dec....ko poštar . Zopet me je pograbil strah it rodit ...... Šolskega leta je konec, jutri gre Maruša še po spričevalo v šolo in popoldne v baletno šolo, potem pa je mir do 2.9.2013. Maša bo še ta teden v vrtcu, potem pa je tudi zaključila z vrtičkanjem in bomo ''babe'' skupaj doma. Sredi julija gresta za en teden na angleški tabor, vmes malo na počitnice k dediju in babici, ko se rodi pa bratec, pa pravita, da bi radi bili samo doma, da ga bosta cartali in se kregali, katera bo prva tam in tu . Počitnice bodo itak minile v trenutku . Šolske potrebščine in del.zvezke imam za obe naročene, tako da je tole rešeno. Izabela, upam, da vam kmalu uspe uredit travnik in nasadit zelenico...........o mojstrih pa ne bi zgubljala besed, ker se res vsepovsod najde nekdo, ki ga pihne in zaradi tega trpi cela veriga . A slikca bo kakšna..... Mml naj ti vsa ta napovedana dežurstva hitro minejo in, da ti ne bi bilo preveč vroče. Ker pri taki vročini, prideš domov še bolj zdelana, kot sicer, a ne? A ja še moji trombociti..............ustavili so se na 102, no vsaj tako stojijo že 2 meseca, zapiralni časi so dobri, tako da imajo funkcijo zapiranja dobro. Me je pa hematologinja malo prestrašila, da se lahko tole prenese začasno na našega in, če bo imel ob rojstvu bolj malo trombocitov, naju čaka Lj . Malo sem sicer prebrskala po forumih in se to zelo malox zgodi, tako da upam, da nam bodo te težave prihranjenje in bo njegova kri OK. Lonja......uživajte na dopustu še za nas malo. Uff kolk mene vleče na morje se ohladit v vodo . Moji 3je so ga po kosilu ravno mahnili na bazen v Avstrijo se mal ohladit in, da puncama mine popoldne. Ac,TajaNagaja,Cuma,NanaLiza in ostale pogrešane..........a se vam je RR zbrisal iz zaznamkov ? Lepo bodite, se še javim kaj, ko bo zopet vročina in bom prikovana pod klimo
|