lonja
|
Juhuhu, mi smo srečno prijadrali nazaj . Direkt v službo . No, ne čist dobesedno, smo prišli že v soboto, da smo ujeli sobotni potres na Vrhniki. Takega občutka pa še ne, res ne, v naši bajtici je pošteno zabobnelo, me je blo fajn fajn strah, in sem za zaspat rabila resnično dlje kot običajno, ko le padem dol . No, upam, da se kaj takega spet dolgo ne ponovi. Na jadranju, ODLIČNO. Me je blo (zdej lahko povem, prej nisem hotela) fajn strah, kako se bo obneslo, pa je blo vse fino fajn super, bejbi sta bili pridni, kot nista doma nikoli, cel teden sta bili nori zaveznici, na jadrnici sta imeli svoj brlog (to je majhno spalnico v zadnjem delu jadrnice), mi smo prejadrali traso od Biograda do Brodarice (malo južneje od Šibenika) in nazaj, porabili smo vse skupaj 60 l goriva, kar pomeni, da smo šli veliko na jadra (to je še prav poseben občutek) in že oprezamo, katero jadrnico bomo najeli drugo leto . Edino mene bo treba na kak tečaj privezovanja poslat, ker sem še rahlo štorasta, kot pravi moj . Tako, zdej pa spet služba, šola, vrtec in ostale interesne dejavnosti. Mi še nismo sprejeli konsenza, kam vse bomo hodili, no, edino kar zagotovo ostaja je verouk in pevski zbor v cerkvi, ta ji je itak še vedno najbolj pri srcu. Še Manca teži, da bi rada že hodila in mogoče ji bomo željo izpolnili. Vsem našim šolarčkom tudi jst želim en čudovit prvi šolski dan . Naša Ajda je kr komaj čakala vse skupaj, čeprav se ji je tudi med počitnicami skoz dogajalo . Nana Liza, sem vesela, da bo tvojima všeč na taboru. Men se zdi, da naredijo res fajn zadevo, čeprav mi je vodja tabora prvi dan deloval malce strog. Ampak baje da ni bilo tako, Ajda se je z njim totalno zaštekala, in pol sem jo na eni sliki zagledala, ko jo je na neki vespi prevažal sem in tja . Verjetno ne prav daleč. Tinas, pa vi ste pravi popotniki, super, da se deklici tako dobro počutita na vseh vaših poteh. Pa sej men se itak zdi, da tako kot pravi Mml, starši preveč kompliciramo, otrokom je prav fajn kaka avanturica . NRMM, tvoj je pa prav blažen na uni sliki, ko ga obkrožajo same babnce . Lepo se rihtajte in poljubček za prvošolko in čist ta mičkenega čmrlja . Pa jasno tudi za Marušo. Mml, ko sem preletela, kaj ste napisale, sem si šla pol takoj vodo natočit . Tudi jst čist premalo pijem. Kako se že imenuje una krema za bradavice, ki si jo omenjala? Ac, super za stanovanje in super za hiško . Jst vam želim, da vam rata, kot ste si zamislili. Pa Sari želim, da bo hitro kompenzirala izgubo sošolke s kako novo prijateljico. Vsem želim en lep ponedeljek.
|