NRMM1 -> RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2. (2.6.2013 9:51:43)
|
En lep nedeljski pozdrav..........itak spet dežuje [sm=hudicek1.gif]. Malo ste se razpisale, da imam kaj prebrat [sm=smiley36.gif]. Mi smo vredu, s puncama odštevamo dneve, križamo vse mogoče koledarje, pripravljamo cotke, prinašamo stvari, ki jih potrebujemo za novega člana........v glavnem pestro je in zadnje čase samo veselje in smeh pri hiši [sm=smiley1.gif]. Ati niti ne pride zraven, no sej mislim, da se niti kaj dosti ne sekira, da ga ne obremenjujemo še s tem [sm=smiley36.gif]. Maruša in Maša komaj čakata počitnice, Maruša sploh, da bo že končno malo miru pred šolo, Maša pa komaj čaka september, da lahko gre v šolo in bo velika punca [sm=smiley1.gif]. Itak bodo počitnice hitro minile, v juliju gresta za 1 teden na angleški tabor v Rakičan, potem bo delo z malo ragljico in bo september tu [sm=zmeden.gif]. Nana Liza kako si preživela dneve brez otrok? Upam, da sta se otroka fajn imela, vidva pa tudi. Jaz sem vredu, trebušček raste nekam vneto [sm=smiley36.gif], okorna še nisem kaj dosti, no saj za to niti nimam časa, glede na vse aktivnosti z puncama in glede na to, da smo večinoma same in je treba vse porihtat. Tako da sem v večini naokoli in bolj malo z nogami na kavču in pred tv [sm=smiley36.gif].Ta nosečnost je zelo drugačna od ostalih dveh......še vedno mi je slabo zelo pogosto, hrana mi paše zelo malo, odrečt sem se mogla kar veliko stvarem (vse kar je iz bele moke, mlečne stvari, sadje, sladkarije). Želodec ne smem imeti poln, ker gospodiču ne paše, očitno ga stisne ali kaj, pojma nimam, ampak če se najem preveč, je njegov hobi brcanje do onemoglosti v moj želodec [sm=zmeden.gif]. Ful je aktiven, punci pol tolko nista bili.......upam, da ko se rodi, da ne bo to tako, kot je v trebuhu [sm=smiley36.gif]. Tevž se že veseli šole? Lonja kam ga mahate na morje? Še imate prikolico? Ja temperature letos so pa res ''fantastične''. Spet imamo vklopljeno peč, ker se je stanovanje fajn ohladilo in smo punce zmrzjene, tako da se grejemo v juniju [sm=zmeden.gif]. Čestitke za novo funkcijo [sm=bravo.gif]. Pa bo tudi pri vas v bližini ena dišeča štručka [sm=smiley1.gif]. Mml si fraj ali v službi? Kakšne pa imate vi plane za dopust? Ste že dosegli kakšen skupni cilj s kolesi? Moji trije med vikendi kar dost kolesarijo in moram rečt, da sem nad Mašo prav presenečena, ker nič ne zaostaja. Prav rada gre na kolo, ko gredo na daljšo turo, glede na to, da je ona rada bolj na komot in mali lenušček [sm=smiley36.gif]. Ampak ati s sladoledom vse porihta [sm=smiley36.gif]. Cuma a tudi vam Primorcem ni vreme naklonjeno? Kar pa se cepljenja tiče, sem pa jaz podobnega mnenja kot ti, ampak Mašo sem dala cepit obe dozi hepatitisa in OMR, sicer z težkim srcem, ampak sem. Maruše pa obnovitvene doze za klopa ne mislim dat, je kolegica na hematološkem oddelku rekla, da bi naj bilo cepivo za klopnega in rota virus najhujše, tak da..........ma sej človek ne ve, kaj naj naredi. Kaj naredit pri tretjem otroku, še ne vem. Najrajši ga ne bi dala cepiti nič, ampak če to naredim, se lahko poslovim od te pediatrinje, ki ju imata punci, ker noče imet otrok, katerih starši ne zagovarjajo cepljenja. Mml se pripravlja kje kaj, kjer cepljenje ne bi bilo več obvezno? Ac a si zajčka lovila po cesti [sm=smiley36.gif]? HB, da ni hujšega s tabo. Upam, da ti uspe dogovor s učiteljico za dajanje AB, čeprav pri nas to ni šanse, da bi katera prevzela odgovornost za AB [sm=zmeden.gif]. Jaz bi po mojem naučila Marušo kak in kaj rokovat z AB, narihtala uro na mobitel za jemanje in bi mala to sama prevzela. Izabela, pa kje si se nam zgubila?????? TajaNagaja tebe počasi pričakujem, kajti konferenca je pred vrati [sm=smiley36.gif]. No tako, pa sem se zopet razpisala, se vidi da je dež in da smo same, punci sta pred TV, jaz pa v miru pred PC. Lepo bodite, naj vas dež ne spravlja v slabo voljo!
|
|
|
|