NRMM1 -> RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2. (20.3.2013 11:00:22)
|
Ojla ''babe žabe'' [sm=smiley36.gif]. Nekak kljub veeeeeeeliko prostega cajta, ne najdem luknje, da se malo javim [sm=jezicek.gif]. Sem na bolniški, od včeraj dalje (placenta previa) in čakam, da se posteljica dvigne, da grem nazaj v službo, ker doma bo za umret, kajti že po 2 dneh me moti vsak prah (pa čeprav ga ni [sm=zmeden.gif]) v stanovanju. V teh 4 tednih si bom malo po malo delala generalko, preveč ne, da ne bo kaj narobe. Je pa pravi cajt za pomivat okne [sm=jezicek.gif]. Drugače pa, počutim se fajn, slabosti sem pregnala, manjka mi nič..........tako da je čuden občutek biti doma in ležat. Naše dete lepo aja prečno, na desnem boku in gleda ''ven iz trebuha''. Ima prav fin položaj, da me brca v mehur in okoli. Včasih se moram kar ustavit, ker brcne za pop..... [sm=smiley36.gif], je pa fajn občutek, to pa ja. Med nogicami ima pokovino, tako, da spola še zdaj ne vemo in ati izgublja lase zaradi tega [sm=jezicek.gif]. Z Mašo še vedno navijava za punčko, Maruša in ati za fantka [sm=smiley1.gif]. Glede na to, da je res vse drugače kot v obeh prejšnjih nosečnostih, da nosim fuuul zadaj, da se mi ne pozna trebuh še čisto nič, da ima tako fino prečno lego, sem počasi nekak začela sumit, da je fantek........bomo videli na 3D po Veliki noči. Punci sta ok, večx gremo cartat 20 dni staro nečakinjo Neli [sm=smiley1.gif], da se malo zopet vsi privadimo na dojenčka [sm=smiley36.gif]. No kolker vidite, se pri nas večinoma vse suče okoli dojenčka, vsi pogovori, razmišljanja, dogajanja. Lonja, samo da je z Manco vse ok in, da rana lepo celi. Tudi jaz komaj čakam, da se vreme porihta, da bomo šli lahko malo več ven, poletje pa itak komaj čakam, v tem pa ni dvoma, ampak ne zaradi vročine [sm=smiley36.gif]. Mml a imajo že 2 šolčki pri vas šolo v naravi? In kam gredo in kaj počnejo v Kočevju? Pri nas imajo to v 3 razredu, zaenkrat. Ampak glede na to, da se vedno manj staršev odloča za dati otroka v to in glede na to, da šola za tiste šibke ne da denarja, se bojim, da bodo tole šolo ukinili [sm=smiley13.gif]. Ac pa to ste bili čisto blizu mene........hmmm bi se lahko javila na kavici, ko ste se vračali ali pa kakšen mali izlet med bivanjem v termah. Nam so ''mali moravci'' tudi zelo všeč, edino kar je, pogrešam tobogane za otroke. Jaz mojima dvema tudi že obljubljam, da bomo šli en dan tja na kopanje. NL kako ste? Smučanje zaključeno? Izabela kako fanta? Hišica? Vem, da so glavni ''pretresi'' mimo, samo jaz res tako rada gledam takšne nastajajoče hišice in potem opremljanje le teh. Na tv so meni najboljše oddaje, ko urejajo bajte ali komu na novo postavijo, ko živijo v nemogočih razmerah........in potem imam razlog, da se cmerim kot mali otrok-bemti pa hormoni [sm=smiley36.gif]. Letos se imate namen selit? Ko bo piknik, pa le ne pozabi na nas [sm=jezicek.gif]. TinaS kako se imate Primorske punce? Je pri vas že prava pomlad in normalne temperature? Cuma,TajaNagaja,Kofi.............ukor pred izključitvijo se vam obeta [sm=smiley36.gif]. Punce, lepo bodite, uživajte na sončku, v nedeljo pravijo zopet nek sneg [sm=zmeden.gif].
|
|
|
|