|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moja miška je zaljubljena!!!
11.5.2005 9:01:52   
Anonimen
UPS,tudi naši grejo v šolo v naravi,sem čisto pozabila na to!Jebela,kdo bo krotil to podivjano čredo,če se kar vsi povprek zaljubijo?!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
11.5.2005 9:01:54   
karmy
jzt ne bom mela nobene hčerke... madona... vedno bolj mlajši se zalizujejo... :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
11.5.2005 9:02:28   
kofetek2010
uf, sem si oddahnila :)- samo res, pišuka, tam čez 5 let bo pa zanimivo :)- bo težil, da gremo v Portorose na dopust :zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
11.5.2005 9:04:52   
Anonimen
Vam vsaj hotela ne bo treba plačevat!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
11.5.2005 9:06:35   
kofetek2010
ti ji lahko mojega pokažeš, ker imam fotke v albumu :)- samo kako si bo moj tvojo predogledal 8)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
11.5.2005 9:07:38   
karmy
no no punce... to ni zmenek forum... kwa zdej to? :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
11.5.2005 9:09:01   
kofetek2010
:ups: sorči, karmy, saj tvoj še tud pride na vrsto, počasi, po vrsti kot so hiše v Trsti :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
11.5.2005 9:10:09   
Anonimen
Ja,res nimam fotk v albumu,ker imamo en predpotopni PC brez vse dodatne opreme in to.Vas kar povabim en vikend na obisk.
Kaj zdej,a jim kar dejt rihtamo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
11.5.2005 9:13:37   
kofetek2010
kot v starih časih, ko so se starši zmenli kdo se po s kom poročil :)-
in potem so otroci živeli nesrečno do konca svojih dni, razen, če se niso kar takoj na skrivaj skurb*** s svojo ljubeznijo :)- amen! 8)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
11.5.2005 9:13:59   
Anonimen
O starosti pa tolk:
Je bilo v Anteni zadnjič:
"...stara sem 10 let in pol. Pred dvema mesecema sem dobila prvo menstruacijo, prejšnji teden sva imela s fantom nezaščiten sex, a sem lahko noseča.... Fant je starejši od mene, ima 11 let...."
Nimam svojih otrok, ampak me je vseeno skoraj kap, pol k sem šla še enkrat brat (sem bila prepričana da sem se v letih zmotila) me je še infarkt oplazil.
:((:((:((:((:((:((:((:((:((

10 let in pol!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
11.5.2005 9:16:25   
viv_
pikec0 - pomoje to mal pišejo sami, ali pa na kakšnih žurih folk... si predstavljaš vsi na glavo, pa se režijo k prfukneni pa to sestavljajo...

Upam vsaj da je tako!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
11.5.2005 9:16:50   
baguSka
Zgodbe v časopisih je možno da so tudi izmišljene. Na žalost pa poznam resnično zgodbico iz male šole. Sta bila fantek in punčka (soseda od moje sestrične). Sta šla na WC opravljat svoje potrebe. In glej ga zlomka, vzgojiteljica ju je odkrila, da so bile njune potrebe čisto drugačne :zmeden: Ko ju je vprašala kaj delata ko je njega zagledala na njej, je tamala odvrnila:...Ja tovarščica a ne vidš da sexava???!!! Za zjokat!:((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
11.5.2005 9:20:53   
Anonimen
Ja,groza.Ma zdej sem se spomnila sebe,pri 12.,13.In če bo moja to podedovala po meni,bo RES hudo!
In kaj še bo,ko bo ena stara 8 let in jo bo puberteta šele prijela,druga pa bo 16 in jo bo že FAJN metalo???
A bova z mojim kar na straži pred hišo???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
11.5.2005 9:22:06   
kofetek2010
MI4 - a sve hčeri imaš z 8 let razlike? 8)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
11.5.2005 9:23:39   
baguSka
MI4 jst glih zarad takih ipd.razlogov zloooo doug nism hotla met otrok. Me je prou strah kuga bo... Samo so me potem prepričal da ne smem mislt na to, ker pol je res najboljš da noben nima otrok in tko.. Tako je življenje. Generacije se spreminjajo. Eni so taki drugi drugačni. Nč ne mormo kej dost vplivat pomoje. No mau že. Itak. Če jih prepustimo družbi potem že nebi blo dobr :zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
11.5.2005 9:24:14   
Anonimen
Sej meni tudi tamala kdaj pove,da so fantje prišli za njimi v WC,jih gledali...Pa enega imajo,ki se jim tudi kaže.Pa so punce takoj šle k učiteljici in zdej je en čas mir.Zaenkrat ji to še dela škifo.Kaj bo pa zdej,ko je zaljubljena...pa ne vem.:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
11.5.2005 9:25:35   
baguSka
Joj ns je tud že zlo zgodi metal...:ups: Sicer
smo si sam kazal - hvala bogu da ne kej več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
11.5.2005 9:27:24   
kofetek2010
bom se morala začet zanimat za sinov sex life :zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
11.5.2005 9:28:22   
Anonimen
Ena je imela marce 8.Druga je na poti.PDP imam 18.6,ma se je napovedala prej.Se vsi bojimo,da bo prej.Tudi G.je rekel,da če bi zdržala še vsaj 14 dni...
Ja,bo pa 8 let razlike.
Vmes sem bila par let sama in iskala primernega :sloncek: za življenje v dvoje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
11.5.2005 9:32:12   
kofetek2010
no vidiš super, jaz imam rok decembra (bo 9 let razlike) in če bo še v drugo fant, bova ubili dve muhi na en mah :)- to bi šele bilo hudo :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
11.5.2005 9:38:36   
Anonimen
Ta je pa dobra zdej!Mogoče so nam pa zvezde tako usojene!Ja,moje punce bosta rable dva fajn fanta,da jih bosta čuvala!(dvojina mi ne gre lih dobro,a?)
Dej,res,če boste kaj hodili po Obali,se mi oglasi!Se mi zdi,da ste prav fajn družba!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
11.5.2005 9:40:57   
kofetek2010
OK, pa da vidimo ljubezen:love:9nebesa na prvi pogled :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
11.5.2005 9:47:29   
Anonimen
OK!:bravo:
Zdej vas pa zapuščam,ker je prišel moj:love: in bi rad,da še nekaj naredim v pisarni,ne pa da samo klepetam...
Vedno me zaloti,ko je najlepše!:hudicek:
Pa še sonček se je pokazal,jupi!
Lepo se imejte še naprej!
ČAUČAU.

P.S.jana,oglasi se na privat,če imate namen priti kaj na obalo,ti bom dala GSM

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
11.5.2005 10:08:46   
Micy
Zelo zanimivo.

Jaz ne vem kam to vse skupi pele, ampak je grozn.
Jest sm prvo menstruacijo dobila pri 13 in takrat k sm bla jest v pobrteti nam je blo tko lepo, vem da k smo po hodnikih stale, pa se smejale pa je kak fajn tipček vn prletu pol smo ga pa vse medene gledale, pol smo pa včasih po šoli šli na cigaret. Ja na cigaret to je blo takrat k sm bla jest 13 let stara full modern, si bil tak jack če si kadil, no in jaz že od svojega 13 leta redno kadim.
Tko da punce moje , bodte vesele da se tkole mal lupčkajo to je zame normaln, pazte da ne bojo začele na cigaret hodit.

Ja punce pa če greste mal vn po diskotekah to ne vidš nič drugega kot 12,13,14,15 let staro na pol naga skače tm okrog po možnosti pijana da komi hodi, se vlači enkrat po enmu drugič po drugmu, jest se kr bojim včasih, kaj še bo, če je že zdaj tko.

Lep pozdrav
:)-:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
11.5.2005 13:54:42   
Tanyya
Ha,sem se kar nasmejala ko tole berem.Sem pa nekje slišala ali brala,sej ne vem več....če imaš fantka,te skrbi zaradi enega penisa,če pa imaš punčko pa te lahko skrbijo penisi celega sveta :)
Zdej pa resno.Sem zadnjič po RTL-u gledala en prispevek,je bila punca noseča,stara pa samo 13 let!In pol je rodila,pa še to ni bila prepričana kdo je oče in so moral delat teste za očetovstvo.Je pokazal enga mulca,kako se je oddahnil,ko so mu povedal da mali ni njegov.Pravi "oče" jaoo,js bi mu dala 12 let!Kam se vrti ta naš svet!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?