Moja miška je zaljubljena!!! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Moja miška je zaljubljena!!! (11.5.2005 8:21:53)

Prišla je pomlad:rozica: in mojo :miska: je kar odneslo...Smo bili zadnjič s prijatelji na pikniku in so se otroci zabavali po svoje,kot ponavadi.Zvečer,ko je bilo treba iti domov,so kar nekam zginili.Pa jo gre moj :love: iskat in so bili tam nekje,ne vem kje,so se ljupčkali!!!
Uh,pri 8.letih se to začne?!:love:
Doma mi je potem razlagala,da kako je zaljubljena v tega fantka in on vanjo in ...:love::love::love:
In sploh je čisto "out".Vsa je v:rozica::rozica::rozica:
Sploh ne šteka več nič!Ma a jo že puberteta daje,al kaj?
Lep dan vsem,čeprav je vreme malo kislo!

kofetek2010 -> Moja miška je zaljubljena!!! (11.5.2005 8:24:44)

:ups::ups::ups: a potem je z mojim sinom kaj narobe? on še slišat noče o kakšni lepi punčki! :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

baguSka -> Moja miška je zaljubljena!!! (11.5.2005 8:30:34)

Hahaha drekec pekec če bi tvoj tamal mene u mladih letih vidu bi se koj zalubu.:)-;)

kofetek2010 -> Moja miška je zaljubljena!!! (11.5.2005 8:32:19)

ej ti kurent, nehi se zaje**** kaj vse me še čaka, sploh, če bo še vedno moderno, da imajo stare babe dost mlajše dedce :zmeden2::zmeden2::zmeden2: da ne bom tvoja tašča :zmeden2::zmeden2:

Čiračara -> Moja miška je zaljubljena!!! (11.5.2005 8:35:27)

Joooj:)-:)-, prav posrečeno.

baguSka -> Moja miška je zaljubljena!!! (11.5.2005 8:35:37)

Sam se je res za bat matr.:zmeden: Prej k sm pršla na šiht hodm po štengah pa slišm dva tipota k se pogovarjata pa eden drugmu reče:'Jah to je brez veze..to morš kšno starejšo najdt k ma že velik izkušn!':zmeden: Pol sta pa mene vidla pa sta utihnla... Sta me neki pozdraulala pa sm šla kr naprej, pol sm pa spet slišala:'No vidš to kanto??' Matr sm se skor u tla pogreznla..:(

Anonimen -> Moja miška je zaljubljena!!! (11.5.2005 8:36:45)

Oj,ma sej ima še čas!!!Pomlad se je šele dobro začela,ga še lahko useka!Lahko pa še počaka kakšno leto.Tudi moja bi lahko.Ker to kar se zdej dogaja ,je res:love::love::love:.
Zjutraj porabi pol ure za pojest eno skodelico muslijev z mlekom in naslednje pol ure,da se obleče in to narobe.
Včeraj mi je še najavila,da ji je dal svojo št.GSM in naj jo naučim pisat SMS.No še to!Še dobro,da smo skoraj sosedi,da gre lahko kar na obisk,da bomo malo prišparali na tel.
Ma midva z mojim:love: se samo smejeva...Kaj pa hočeva drugo?!:zmeden2:

kofetek2010 -> Moja miška je zaljubljena!!! (11.5.2005 8:40:26)

baguska ti si kar lepo eksistenco zagotovi, da bo lahk pol kak omladinac uletu :)- ko boš enih 45, kak 20 letni:)-

baguSka -> Moja miška je zaljubljena!!! (11.5.2005 8:42:55)

Marija...buh pomagej.. K da bi bla s sinom :zmeden::zmeden: Neee aa.

baguSka -> Moja miška je zaljubljena!!! (11.5.2005 8:43:42)

Ga bom raj posvojila če mi do takrat ne rata zaplodit.;)

kofetek2010 -> Moja miška je zaljubljena!!! (11.5.2005 8:44:08)

jih poznam enih par, ki imajo dost mlajše dedce 8) tko 10-15 let razlike :)-

baguSka -> Moja miška je zaljubljena!!! (11.5.2005 8:45:42)

Joooj men je to tok aut. Tud jst poznam enga
20 let starga k ga pod 40 sploh ne zanima :zmeden:

kofetek2010 -> Moja miška je zaljubljena!!! (11.5.2005 8:47:27)

zakaj bi sam moški lahk meli mlajše ženske? :zmeden2: saj smo ženske tud lahk dobre sponzorke :)-:)-:)-

india -> Moja miška je zaljubljena!!! (11.5.2005 8:47:46)

Ja,Baguska, a ni to fajn, vsega ga morš sama naučit!:)-:)-:)-

ne ne, hvala:ups:

viv_ -> Moja miška je zaljubljena!!! (11.5.2005 8:50:18)

Men pa to ni tko prisrčno no...

Mene kap zadane, da dobim mojo tamalo čez 7 let, k se z enim lupčka... A pol ji lahk pri 10-ih kupim kondome, a to že prej naredim?

Anonimen -> Moja miška je zaljubljena!!! (11.5.2005 8:50:41)

Ja,ga naučiš tisto,kar paše tebi.Si ga prilagodiš za svoje potrebe in potem imaš točno to,kar ti paše.To je ja kul!

kofetek2010 -> Moja miška je zaljubljena!!! (11.5.2005 8:52:11)

in ko ga vse naučiš ti čez enih 5 let pobegne s kakšno mlajšo, teb ostane samo še dom upokojencev :zmeden2::((

india -> Moja miška je zaljubljena!!! (11.5.2005 8:53:33)

Viv, saj potem pri 11ih letih pa gredo drug drugemu fuuuuul na jetra. Moje tavelike dve sploh nočeta lsišat, da moški spol obstaja. Pa pri filmih,ko se kdo lupčka, si takoj zakrijeta obraz pa slišiš bljeki,fuj, ja pa kako lahk:)-

Anonimen -> Moja miška je zaljubljena!!! (11.5.2005 8:54:58)

Ja,viv,smo tudi mi že razmišljali o tem,če ji naredimo eno predavanje o kontracepciji,pa to...:zmeden2:
Zadnjič nam je patronažna v materinski šoli razlagala,da deklice sedaj veliko prej dozorijo kot pre leti,desetletji...Da dobijo menstruacijo med 8-10 letom!
Uf,ma kaj hočemo,prepovedat ji ne morem,da je je dečko všeč...O ljupčkanju pa mi je rekla,da sej vsi to počnejo,tudi v šoli med odmori...Dobra rekreacija.

viv_ -> Moja miška je zaljubljena!!! (11.5.2005 8:56:00)

O Miška si me potolažla... A pri 8 sta ble pa zalublene? ;)

Zdej pa resno - mene pa ful to skrbi, ker se te starostne meje tako spuščajo. Pa samo poglej te revije - Frkla, Smrkla ipd., to je namenjeno najstnicam, pišejo pa samo o seksu, zapeljevanju... Pa pisma bralcev - pri 13 letih razlga o svojem drugem fantu???:zmeden2:

kofetek2010 -> Moja miška je zaljubljena!!! (11.5.2005 8:56:06)

ej MI4 kam hodi tvoja v šolo?8) da ne peca mojega kje po hodnikih...:zmeden:

Anonimen -> Moja miška je zaljubljena!!! (11.5.2005 8:56:43)

Jana,v domu upokojencev pa je potem cel kup moških in to že izkušenih!!!:)-:)-:)-

karmy -> Moja miška je zaljubljena!!! (11.5.2005 8:57:17)

kk je to moglo zgledat cotkano! ja sm da pol ne grejo v sex pr 10? :zmeden:

moj sm tepe dekleta... :zmeden2:

india -> Moja miška je zaljubljena!!! (11.5.2005 8:59:31)

Viv, a do Cool-a še nisi prišla???:)-:)-:)-

No, kar se tiče mnstruacije, ene je pri 12 ih še nimajo, druge pa jo prej dobijo, pa saj to ni merilo. Merilo jepo mojem čisto drugje. Sicer pa mi je zadnjič en sošolec od tamale, ki ima 8 let rekel, da jo bo v šolo v naravi naučil francozev:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:...zdaj pa razmišljam,a li jo naj sploh pošljem tja al ne:)-

Anonimen -> Moja miška je zaljubljena!!! (11.5.2005 8:59:32)

HAHA,preveri,kaj počne med odmori!
Ma ne mi smo iz Porto:rozica:.Lahko ga pa upeca,če pridete na morje...Ma mislim,da je zdej zasedena.

Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>