|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Leonišče-morfologija
11.4.2009 7:04:00   
Anonimen
Živjo!

Me zanima,če slučajo katera ve...čez dva tedna imam pregled pri dr. Štolfa v leonišču,takrat bom noseča 22 tednov. V tem času se dela morfologija,ne? Nimam pa nič napisano, da mi bo delala UZ, niti mi ni rekla. Zasledila pa sem, da delajo morfologijo v porodnišnici in ti mora ginekolog dati napotnico. Je to res? Ne bom imela UZ na naslednjem pregledu? Če katera karkoli ve, bi bila zelo hvaležna za odgovor.
Že komaj čakam to morfologijo in še mož bi vzel dopust, da bi šel zraven,pa ne vem,kako je zdaj s tem.

Hvala vsem za odgovore!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Leonišče-morfologija
11.4.2009 7:31:19   
Anonimen
ja jaz sem dobila napotnico za lj porodnišnico in mi je tam naredil morfologijo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.4.2009 10:32:10   
taši84
no to tut mene zanima. js mam v leonišču dr. požlepovo pa mi ni dala napotnice za morf. v porodnišnici. sicer sm se naročila in imam 23.4. sploh me ni noben uprašu a imam napotnico ali ne. potem sm sama sklepala da mi jo je mogoče G pozabila dat. učer kličem na morf. in so rekel da ne vejo če jo je treba imetuser posted image . je rekla nj pridem kr brez nje. če me zavrnejo bom čist znorela. ker požlepovo se težko dobi v leonišču ker dela v večih hišah.

**Septembra bomo trije....**

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.4.2009 17:48:56   
Tehtnica25
se eno vprasanje... Ali imas morf. v tisti porodnisnici kjer imas svojega ginekologa?Ali pa moras kam drugam npr. v LJ? Hvala v naprej za odgovore...

(odgovor članu taši84)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.4.2009 13:11:56   
taši84
kolikor js vem jo delajo samo v porodnišnci. ker vsi tut nimajo G tukaj.

(odgovor članu Tehtnica25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.4.2009 8:23:17   
anci banci
meni tudi ginekologinja(iz leonišča) ni dala napotnice... je samo rekla da se moram naročiti na morfologijo v 21 tednu nosečnosti v ljubljanski porodnišnici in sem se ... in res ni bilo potrebno imeti napotnice

(odgovor članu taši84)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.4.2009 10:47:32   
taši84
potem sm lahko brez skrbi da bi me zavrnili. men je čudno samo to ker napotnico za uz srčka mi je dala za morf. pa ne. bi se pa sigurno spomnila da jo je treba dat če bi jo nujno mogla met s seboj. a ti si že imela morf? pa niso v prejemni nič kompliciral? zgleda da imajo neko povezavo z G iz leonišča.

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.4.2009 13:02:50   
anci banci
IZVIRNO SPOROČILO: taši84

potem sm lahko brez skrbi da bi me zavrnili. men je čudno samo to ker napotnico za uz srčka mi je dala za morf. pa ne. bi se pa sigurno spomnila da jo je treba dat če bi jo nujno mogla met s seboj. a ti si že imela morf? pa niso v prejemni nič kompliciral? zgleda da imajo neko povezavo z G iz leonišča.

nimajo te kaj zavrnit... vprašajo te kdo je tvoj ginekolog in pač poveš da ti ni dala napotnice
moraš pa prej poklicat v prodnišnico in se naročit...
meni niso nič kompliciral... povedala sem da mi ni dala napotnice in stvar je bila rešena
jaz sem imela 3 marca morfo

(odgovor članu taši84)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.4.2009 19:14:29   
taši84
hvala za informacije. saj mož je loh zraven ne? pr nuhalni je bil upam da je loh tut tle.

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.4.2009 19:51:52   
anci banci
IZVIRNO SPOROČILO: taši84

hvala za informacije. saj mož je loh zraven ne? pr nuhalni je bil upam da je loh tut tle.

seveda je lahko... moj je bil:)

(odgovor članu taši84)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.4.2009 22:34:46   
Vesnita
Pozdravljene,

Jaz imam v leonišču dr. Smrkolj in sem jutri naročena na morfologijo, bom v 23. tednu, v porodnišnici brez napotnice. Samo pokličeš in se naročiš.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.4.2009 9:18:13   
Tashi78
Ojla!

Jaz sem naročena pri svoji ginekologinji v leonišču v petek,pa jo bom vprašala, ali mi jo bo ona naredila ali moram klicat v porodnišnico. Grem pa v petek v 23.teden.
Vesnita,kako hitro te naročijo na morfologijo?

Lep dan vsem!

(odgovor članu Vesnita)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.5.2009 9:22:26   
ANABOJAN
se pridružujem
jaz sem v leonišu pri dr Možini in mi je sestra dala nek listek s katerim se naročim v porodnišnico na morf.. Sem se naročila, za drugi teden (22t) in sem vprašala kaj moram prnesti s seboje (saj napotnice mi ni dal) in je rekla da zdrastveno, materinsko knjižico in pa listek, ki mi ga je dal G. o napotnici ni ne duha ne sluha rekla, me je pa vprašala kateri G me pošilja, tako da predvidevam oz skelpam, da je neka povezava med leoniščem in lj porodnišnico, da ni (več) treba napotnice, ker imajo v leon za cel oddelek en tak ultrazvok, da sploh ni za komentirat!!!!
lp
Ana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.5.2009 10:05:10   
anika87
Jaz sem imela morfologijo v novem delu porodnišnice spodaj v pritličju levo (če vstopiš z vhoda od Leonišča naprej). Delal mi je prim. Cerar, napotnico mi je izdal moj G. Mož je lahko zraven. 

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.5.2009 7:18:05   
bačko
Za morfologijo v porodnišnice če imate g v Leonišče ne rabite.Samo po telefonu se naročite in pridete tisti dan tja ko ste naročene.
Brez skrbi da bi vas kdo zavrnil.

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?