Leonišče-morfologija (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Leonišče-morfologija (11.4.2009 7:04:00)

Živjo!

Me zanima,če slučajo katera ve...čez dva tedna imam pregled pri dr. Štolfa v leonišču,takrat bom noseča 22 tednov. V tem času se dela morfologija,ne? Nimam pa nič napisano, da mi bo delala UZ, niti mi ni rekla. Zasledila pa sem, da delajo morfologijo v porodnišnici in ti mora ginekolog dati napotnico. Je to res? Ne bom imela UZ na naslednjem pregledu? Če katera karkoli ve, bi bila zelo hvaležna za odgovor.
Že komaj čakam to morfologijo in še mož bi vzel dopust, da bi šel zraven,pa ne vem,kako je zdaj s tem.

Hvala vsem za odgovore!

Anonimen -> RE: Leonišče-morfologija (11.4.2009 7:31:19)

ja jaz sem dobila napotnico za lj porodnišnico in mi je tam naredil morfologijo

taši84 -> RE: Leonišče-morfologija (11.4.2009 10:32:10)

no to tut mene zanima. js mam v leonišču dr. požlepovo pa mi ni dala napotnice za morf. v porodnišnici. sicer sm se naročila in imam 23.4. sploh me ni noben uprašu a imam napotnico ali ne. potem sm sama sklepala da mi jo je mogoče G pozabila dat. učer kličem na morf. in so rekel da ne vejo če jo je treba imet[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. je rekla nj pridem kr brez nje. če me zavrnejo bom čist znorela. ker požlepovo se težko dobi v leonišču ker dela v večih hišah.

Tehtnica25 -> RE: Leonišče-morfologija (12.4.2009 17:48:56)

se eno vprasanje... Ali imas morf. v tisti porodnisnici kjer imas svojega ginekologa?Ali pa moras kam drugam npr. v LJ? Hvala v naprej za odgovore...

taši84 -> RE: Leonišče-morfologija (13.4.2009 13:11:56)

kolikor js vem jo delajo samo v porodnišnci. ker vsi tut nimajo G tukaj.

anci banci -> RE: Leonišče-morfologija (14.4.2009 8:23:17)

meni tudi ginekologinja(iz leonišča) ni dala napotnice... je samo rekla da se moram naročiti na morfologijo v 21 tednu nosečnosti v ljubljanski porodnišnici in sem se ... in res ni bilo potrebno imeti napotnice

taši84 -> RE: Leonišče-morfologija (14.4.2009 10:47:32)

potem sm lahko brez skrbi da bi me zavrnili. men je čudno samo to ker napotnico za uz srčka mi je dala za morf. pa ne. bi se pa sigurno spomnila da jo je treba dat če bi jo nujno mogla met s seboj. a ti si že imela morf? pa niso v prejemni nič kompliciral? zgleda da imajo neko povezavo z G iz leonišča.

anci banci -> RE: Leonišče-morfologija (14.4.2009 13:02:50)

IZVIRNO SPOROČILO: taši84

potem sm lahko brez skrbi da bi me zavrnili. men je čudno samo to ker napotnico za uz srčka mi je dala za morf. pa ne. bi se pa sigurno spomnila da jo je treba dat če bi jo nujno mogla met s seboj. a ti si že imela morf? pa niso v prejemni nič kompliciral? zgleda da imajo neko povezavo z G iz leonišča.

nimajo te kaj zavrnit... vprašajo te kdo je tvoj ginekolog in pač poveš da ti ni dala napotnice
moraš pa prej poklicat v prodnišnico in se naročit...
meni niso nič kompliciral... povedala sem da mi ni dala napotnice in stvar je bila rešena
jaz sem imela 3 marca morfo

taši84 -> RE: Leonišče-morfologija (19.4.2009 19:14:29)

hvala za informacije. saj mož je loh zraven ne? pr nuhalni je bil upam da je loh tut tle.

anci banci -> RE: Leonišče-morfologija (19.4.2009 19:51:52)

IZVIRNO SPOROČILO: taši84

hvala za informacije. saj mož je loh zraven ne? pr nuhalni je bil upam da je loh tut tle.

seveda je lahko... moj je bil:)

Vesnita -> RE: Leonišče-morfologija (20.4.2009 22:34:46)

Pozdravljene,

Jaz imam v leonišču dr. Smrkolj in sem jutri naročena na morfologijo, bom v 23. tednu, v porodnišnici brez napotnice. Samo pokličeš in se naročiš.

Lp

Tashi78 -> RE: Leonišče-morfologija (21.4.2009 9:18:13)

Ojla!

Jaz sem naročena pri svoji ginekologinji v leonišču v petek,pa jo bom vprašala, ali mi jo bo ona naredila ali moram klicat v porodnišnico. Grem pa v petek v 23.teden.
Vesnita,kako hitro te naročijo na morfologijo?

Lep dan vsem!

ANABOJAN -> RE: Leonišče-morfologija (6.5.2009 9:22:26)

se pridružujem
jaz sem v leonišu pri dr Možini in mi je sestra dala nek listek s katerim se naročim v porodnišnico na morf.. Sem se naročila, za drugi teden (22t) in sem vprašala kaj moram prnesti s seboje (saj napotnice mi ni dal) in je rekla da zdrastveno, materinsko knjižico in pa listek, ki mi ga je dal G. o napotnici ni ne duha ne sluha rekla, me je pa vprašala kateri G me pošilja, tako da predvidevam oz skelpam, da je neka povezava med leoniščem in lj porodnišnico, da ni (več) treba napotnice, ker imajo v leon za cel oddelek en tak ultrazvok, da sploh ni za komentirat!!!!
lp
Ana

anika87 -> RE: Leonišče-morfologija (6.5.2009 10:05:10)

Jaz sem imela morfologijo v novem delu porodnišnice spodaj v pritličju levo (če vstopiš z vhoda od Leonišča naprej). Delal mi je prim. Cerar, napotnico mi je izdal moj G. Mož je lahko zraven. 

bačko -> RE: Leonišče-morfologija (8.5.2009 7:18:05)

Za morfologijo v porodnišnice če imate g v Leonišče ne rabite.Samo po telefonu se naročite in pridete tisti dan tja ko ste naročene.
Brez skrbi da bi vas kdo zavrnil.

Stran: [1]