Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
sem kr mal slabe volje.....po hsg-ju 10.5.2005 15:31:03
|
|
|
|
naja78
|
pa še prav sem mela. no to je za mano.sploh ni tolk hudo,zdaj me bolj matra. no da vam povem moje rezultate,ki niso najbolj rožnati!! desna stran je ok,jajcevod je prehoden,vsaj tako se vidi,pa vse tja do jajčnika......leva je pa katastrofa.zamašen jajcevod,čist mal barvila se vidi noter,vmes ničpiše da je en defekt..po komentarju drobniča-ga skrbi leva stran.:grrr: evo in to sem si mislila.in kako sem vedla!!!???:grrr:vedno,ko imam O,vsaj upam da jo imam,imam bolečine vedno v desnem jajčniku,levega redko čutim,in G tudi pravi tako.pa še na uz mi je komaj našel L jajček. skratka moram na laparo in histeroskopijo!!grem kr v akcijo,drug tedn.:(:grrr: punce,ali ti delajo ti dve preiskavi istočasno ali ne??meni je napisal obe-da priporoča!!!ali sploh imam kaj možnosti do :duda:?????????????????????????????????????????? POL PA NAJ ŠE KDO pravi da je vega kriva psiha,ok pri nekaterih res(30%),ostalo so mehanski oz. hormonski vzroki,oz.anomalije.to mi je šele zdaj postalo jasno,saj dokler ne greš ne veš kako je,na hsg mislim,čeprav vem,da se z laparo še marsikaj lahko odkrije. joj ne bi več-sem tečna.evo vam rožice in držim :miska:za vse nas.
|
|
|
|
sem kr mal slabe volje.....po hsg-ju 10.5.2005 15:38:02
|
|
|
|
Anitka
|
Hoj NAJ 78, me veseli, da si poseg dobro prestala čeprav rezultati niso glih taki kot bi si jih želela. A ne se vdat, lahko vama uspe še pred LPSC in HSC. Oba posega pa opravijo hkrati med splošno narkozo. :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da boš kmalu vesela srečka :nosecka: Anitka:pika:
|
|
|
|
sem kr mal slabe volje.....po hsg-ju 10.5.2005 15:38:40
|
|
|
|
Anitka
|
:ups::ups: NAJA sem mislila napisat :rozica::rozica:
|
|
|
|
sem kr mal slabe volje.....po hsg-ju 10.5.2005 15:39:26
|
|
|
|
tinkamiška
|
Naja, men se zdi pa dobr, da hreš na histero in laparo:bravo: Delajo oboje skupaj in nič ne boli tut pol, ko se zbudiš iz narkoze. Šivi se hitro zarastejo in se skoraj nič ne vidijo. Pa še poglej mene po dveh ciklusih po operaciji sem:nosecka:! P asuper je, da ti ni treba dolgo čakat, veš kaj bi nekatere dale, da bi bile tako hitro na vrsti kot ti!:rozica::rozica::rozica: Boš vidla hitro bo mimo in bojo že poštimali tako da boš lahko:nosecka: srečka:rozica::rozica::rozica: Bomo stiskali pesti:miska::miska::miska: velja? Lepo bodi:rozica::rozica::rozica: Tinka
|
|
|
|
sem kr mal slabe volje.....po hsg-ju 10.5.2005 16:01:08
|
|
|
|
emaa
|
no hudga, dons so mi šive ven pobral, ker niso hotl ven padet sami, bole me ni nič po opecaiji, pa sem imela histero in laparo
|
|
|
|
sem kr mal slabe volje.....po hsg-ju 10.5.2005 19:43:40
|
|
|
|
Pia73
|
naja78 naj ti samo povem, da ni nujno, da je vse tako črno kot izgleda. Izvidi mojga HSG-ja so bili porazni,..... Histeroskopija pa je pokazala, da je vse v najlepšem redu. Pa nisem edina pri kateri je bilo tako. Tako, da je še upanje. Majči npr. se je hotla naročit na laparo po full slabem HSG-ju pa se ni mogla, ker je bila :nosecka: Nič še ni izgubljeno! :metulj:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?