naja78 -> sem kr mal slabe volje.....po hsg-ju (10.5.2005 15:31:03)
|
pa še prav sem mela. no to je za mano.sploh ni tolk hudo,zdaj me bolj matra. no da vam povem moje rezultate,ki niso najbolj rožnati!! desna stran je ok,jajcevod je prehoden,vsaj tako se vidi,pa vse tja do jajčnika......leva je pa katastrofa.zamašen jajcevod,čist mal barvila se vidi noter,vmes ničpiše da je en defekt..po komentarju drobniča-ga skrbi leva stran.:grrr: evo in to sem si mislila.in kako sem vedla!!!???:grrr:vedno,ko imam O,vsaj upam da jo imam,imam bolečine vedno v desnem jajčniku,levega redko čutim,in G tudi pravi tako.pa še na uz mi je komaj našel L jajček. skratka moram na laparo in histeroskopijo!!grem kr v akcijo,drug tedn.:(:grrr: punce,ali ti delajo ti dve preiskavi istočasno ali ne??meni je napisal obe-da priporoča!!!ali sploh imam kaj možnosti do :duda:?????????????????????????????????????????? POL PA NAJ ŠE KDO pravi da je vega kriva psiha,ok pri nekaterih res(30%),ostalo so mehanski oz. hormonski vzroki,oz.anomalije.to mi je šele zdaj postalo jasno,saj dokler ne greš ne veš kako je,na hsg mislim,čeprav vem,da se z laparo še marsikaj lahko odkrije. joj ne bi več-sem tečna.evo vam rožice in držim :miska:za vse nas.
|
|
|
|