Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: Splišni IZVIRNO SPOROČILO: Katey To imaš popolnoma prav, ampak kaj pa če ga nima (drobiža - op. Spl) in ga nimam jaz, tako se je meni zgodilo zadnjič in kaj je naredil šofer, vzel paket in sem ga morala sama iskat na pošto, Mei je pa to edino logično, da moram imeti drobiž za poštarja s paketom. Č ga nimam, niti ne doprem vrat, ko spodaj zvoni. Mi je logično, da grem po paket v tem primeru na pošto. zanimivo, našemu poštarju je pa logično, da ima pripravljen drobiž recimo nekje do 20€, če poštnina znaša recimo 5,5€ Ja a ima kar svoj denar pripravljen ali kaj? Hočem rečt, da najbrž ni od njega odvisno, koliko denarja oz. drobiža ima pri sebi. Verjetno je to odvisno od tega, koliko "prometa" je imel že pred teboj. Tako da ne vem, kako mu je lahko to, da ima drobiž, kar logično. To je pač od dneva do dneva verjetno drugače. zadnjič mi je prinesel kuverto, notri dve smučarski karti. Plačilo je bilo za dve karti + poštnina. Jaz ne vem, kako si je on naštimal denar, ampak ko sem dala denar, je iz žepa potegnil nazaj drobiž - razliko tega, kar sem mu dala oz. kar bi mu lahko dala. Izgledalo je, da je drobiž pripravljen. Je pa res, da smo mi iz bolj male vasi in da je očitno tisti dan le meni prinesel nekaj, kar sem mogla plačat......
|