Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Jelka Strojan: "Pa sem ga na gobec!&... 8.4.2009 14:03:16
|
|
|
|
matejchy
|
tota baba je ****jena, samo dnar vlečejo barabe od države, plačujejo pa nena nič, samo elektriko kurijo, kdo jo bo pa plačal, meni kr pritisk dviguje ko vidim ka delajo norci butasti
|
|
RE: Jelka Strojan: "Pa sem ga na gobec!&... 8.4.2009 15:03:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Pro... IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Eh, dolga je še vaša pot do tolerance do drugačnosti. Vs. Contra IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Jelka je ... Jelinčič, kje si, sunce ti milo? Pometat to bando priskledniško ven iz države!
|
|
|
|
RE: Jelka Strojan: "Pa sem ga na gobec!&... 8.4.2009 15:05:33
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ...Che Pro... IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Eh, dolga je še vaša pot do tolerance do drugačnosti. Vs. Contra IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Jelka je ... Jelinčič, kje si, sunce ti milo? Pometat to bando priskledniško ven iz države! Niti ni tole pro - contra, veš? Me spomniš, če sem kje napisala, da sem jaz tolerantna do Ciganov?
|
|
|
|
RE: Jelka Strojan: "Pa sem ga na gobec!&... 8.4.2009 18:45:02
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Jelinčič, kje si, sunce ti milo? Pometat to bando priskledniško ven iz države! jelinčič se tu ne bo vmešaval. ga je preveč strah, da ne pokasira enga na gobec..
|
|
|
|
RE: Jelka Strojan: "Pa sem ga na gobec!&... 8.4.2009 20:53:35
|
|
|
|
Klarita
|
Vse bi jih na prvi cug pa za p.........m........, da jih več ne vidim, ker lahko znoriš. Država pa jim da bajto in dnara pa še ujčka jih. Naši reveži pa brez služb še otrok ne morejo preživljat, če pa bi kaj takega naredili pa bi jih že preganjali vsi, tote ciganke pa si ne upajo, za pop......
|
|
|
|
RE: Jelka Strojan: "Pa sem ga na gobec!&... 8.4.2009 23:36:09
|
|
|
|
Lsica
|
Delajo to, kar si lahko privoščijo, a ne? Pa poizkusite še ve s takim stilom življenja, me zanima koliko časa vam bo ratal. No, njim pa ratuje in to še dobro, tko da nam vsem lahko ...
|
|
|
|
RE: Jelka Strojan: "Pa sem ga na gobec!&... 9.4.2009 7:28:31
|
|
|
|
kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Jelinčič, kje si, sunce ti milo? Pometat to bando priskledniško ven iz države! Jelinčič? Pa a tebi res še zdaj ni potegnil, da je Jelinčič en navaden blefer, ki si s svojimi skrbno pripravljenimi prepričanji polni žepe in nabira politične točke. Ta prepričanja pa nimajo nobene zveze z njegovimi resničnimi prepričanji. Boli njega za Strojane, še manj mu je pa za Slovenijo in Slovence, on vidi samo keš.
|
|
|
|
RE: Jelka Strojan: "Pa sem ga na gobec!&... 9.4.2009 8:03:29
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Jelinčič? Pa a tebi res še zdaj ni potegnil, da je Jelinčič en navaden blefer, ki si s svojimi skrbno pripravljenimi prepričanji polni žepe in nabira politične točke. Ta prepričanja pa nimajo nobene zveze z njegovimi resničnimi prepričanji. Boli njega za Strojane, še manj mu je pa za Slovenijo in Slovence, on vidi samo keš. Popolnoma dopuščam tudi to možnost (kakor pri vseh ostalih politikih), ampak jaz sem pa še vedno mnenja, da Jelinčič dejansko misli, kar pove. Morda ne o vsem, ampak o Ciganih in Hrvatih na splošno pa. Sama sicer nisem detektor laži, se pa na ljudeh (Jelinčiču in ostalih) vseeno vidi nek žar, ko o nečem govorijo. In pri Jelinčiču se vidi, ko govori o Ciganih in Hrvatih na splošno (teh dvojih jaz ne mečem v isti koš).
|
|
|
|
RE: Jelka Strojan: "Pa sem ga na gobec!&... 9.4.2009 8:43:20
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: maya2 Veste kaj .... rajš ne bom več tega brala, ker mi dviguje pritisk! Takšno je tudi moje mnenje. tud jaz to delam, ker drugač lahko sam znorim.
|
|
[Brisano sporočilo] 9.4.2009 8:44:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Jelka Strojan: "Pa sem ga na gobec!&... 9.4.2009 8:49:48
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Če bo ona šla v zapor, bom jaz predsednica Slovenije. jaz pa queen of England
|
|
RE: Jelka Strojan: "Pa sem ga na gobec!&... 9.4.2009 8:50:29
|
|
|
|
mika
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Jelinčič, kje si, sunce ti milo? Pometat to bando priskledniško ven iz države! Jelinčič? Pa a tebi res še zdaj ni potegnil, da je Jelinčič en navaden blefer, ki si s svojimi skrbno pripravljenimi prepričanji polni žepe in nabira politične točke. Ta prepričanja pa nimajo nobene zveze z njegovimi resničnimi prepričanji. Boli njega za Strojane, še manj mu je pa za Slovenijo in Slovence, on vidi samo keš. Se strinjam. In prav bebast je s svojimi izjavami, kot dvorski oz. parlmentarni norček . Men je pa žal za tiste rome, ki živijo normalno civilizirano življenje. Zaradi Strojanovih, pa bi vse cigane v ...kaj že....sej veste kar ste napisale...
|
|
|
|
RE: Jelka Strojan: "Pa sem ga na gobec!&... 9.4.2009 8:50:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Če bo ona šla v zapor, bom jaz predsednica Slovenije. Druže .... mi ti se kunemooooo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.4.2009 8:59:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Jelka Strojan: "Pa sem ga na gobec!&... 9.4.2009 8:59:38
|
|
|
|
Udb
|
Uffff, spet ena tema na cigansko problematiko.....pritisk ..... 200/120!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?