liliana -> RE: Jelka Strojan: "Pa sem ga na gobec!" (8.4.2009 13:07:09)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Jelka je tipična predstavnica Ciganske matere, capo di banda. In vse, kar ona počne (sama in s člani svoje družine), je odraz tega, kako imamo (po eni strani) gnil sistem. Kaj je prav in kaj ne, nam je vsem jasno, ampak razmišljanje z njene strani - zakaj pa ne bi, če lahko? Saj bi jaz tudi koga pošteno užgala, če ne bi imela potem pravnih posledic - ampak klinc, jaz se ne pišem Strojan. Jelinčič, kje si, sunce ti milo? Pometat to bando priskledniško ven iz države! Pri nas imamo eno ciganko, ki hodi vsake toliko po hišah fehtarit.....in če so vrata odprta in je kaj mamljivega na hodniku si to pač vzame......in policija jo ujame, gre za nekaj časa sedet.....da je zaprta vemo tako, da pač je takrat ni nič "na obisk" in ko pride iz ječe se zgodba ponovi.......in to se ponavlja že nekaj let......nekaj časa zdaj je morala sedeti precej dolgo, ker je skoraj leto dni ni bilo....zdaj pa se je spet vrnila v svojem slogu...... povedati mislim to, da je enim vseeno če gredo vsakih nekaj mesecev ali tednov malo na hladno.......enim nam pa pač ni to tako vseeno.....
|
|
|
|