|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
23.4.2009 13:41:46   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: nmag

Ja res je to je edina stvar ko me moti pri dojenju,ko moraš tako pazit kaj ješ in včasih res hitro kaj škodi,moji niso imeli nikoli problemov z alergijami samo se nikoli ne ve,bomo pa še malo sline cedile in upam vsaj v zameno kile zgubileuser posted image

jap exactly user posted image ta velika je edino na velikonacna jajca odreagirala s krci, pri njej drugace ni bilo nekih problemov, zato pa imamo zdaj pevske vaje in zvecer od nosenja bolecine v krizu. Jah ene 2kg sta sla dol od kar sem prisla iz P, tko da vsaj nekaj.. ampak jih je se mnogo, mnogpo ostalo, tko da user posted image saj samo da zacnem sportat, pa bo se kaksen sel dol.. lepo pocasi  a ne .. sama sem si kriva, kwa pa sem tok zrla med nosecnostjo. to mi tud ne bo nikol jasno, kako se med nosecnostjo ne znam nazaj drzat. tkole pa skoraj bp. user posted image moj bi reku - babe user posted image hja, tukaj je pa se druga zadeva - moj je v obeh nosecnostih z mano gor dobival kg.. sam pri njemu niso sli dol s porodom, tko da ga zdaj kar ornk zrem, da se mora pazit. user posted image user posted image   se par tednov do kaksne akcije user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
23.4.2009 13:42:55   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Sonček vam sporoča, da vam pošilja lubčke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi tudi njejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
23.4.2009 13:44:47   
tinaaja
Ima kaksna idejo, kje bi dobila kaksen ugodn predalnik v beli barvi? Rabim za cca 6-8mesecev, dokler se ne preselimo, tko da ful denarja ne bi dajala user posted image Nimam vec prostora za cunje od malih user posted image
tale mi je ful vsec.. al pa cisto na stil komode s predali iscem. Nujno pa v beli barvi.
user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
23.4.2009 14:14:49   
Miška2006

Miška, velja za normo, boma mogle bit pridne. Pa Brigitka bo pomagala.user posted image user posted image user posted image

Ne vem, če bo Brigitka pomagala....da ni šla v rimuser posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
23.4.2009 14:16:54   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Miška, velja za normo, boma mogle bit pridne. Pa Brigitka bo pomagala.user posted image user posted image user posted image

Ni še šla.

Je imela zjutraj pregled, potem sta šla z dragim jest, zdaj pa lahko da se še kje potepata.user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
23.4.2009 14:22:20   
Miška2006

Ni še šla.

Je imela zjutraj pregled, potem sta šla z dragim jest, zdaj pa lahko da se še kje potepata.user posted image

Ah, super al pa neuser posted image user posted image

No za našo normo je super, da se bo pol oglasla.

Ma pa že poln kufer in si verjetno že želi rodiluser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
23.4.2009 14:26:14   
Pat74

Čakamo novice od sončka,res je je to zelo čustven dogodek,tudi meni se orosijo oči ko preberem novo novico o novem bebiju.
Dajmo punce od včeraj naprej prihajajo bikci.lp
A je katera ko doji jedla že jagode jaz bi jih tok pa si ne upam,da ne bi malo kaj zvijalo oziroma dobila kako alergijo,sem jedla sveži paradižnik pa je bila malo pikasta,kaj bi šele če bi jagode.

Nmag jest sem pri naši Maši enkrat jedla jagode, bla je stara kakšne 14 dni in kot zanalašč je dobila naslednji dan rdeče pikice, seveda sem šla k pediatru, ampak te pikice niso bile od jagod, ampak en virus - me je pa P pomiril in rekel, da sploh ni mogoče, da bi mela tamala pike zradi jagod, ker so že tako predelane v mleku, da je strah odveč - zato ti kar mljask po njih!

Neposredna povezava do sporočila: 4082
23.4.2009 14:29:46   
Pat74
Sonček85 pritiskamo in dihamo s tabo!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
23.4.2009 14:37:25   
loveforever
pozdravljene sicer spadam med junijke, amapk sem videla da danes sonček85 manjka na msn-ju in vidim da je že v porodni, sem ji včeraj rekla da bo k je blo ponoč slabo vreme in pravijo da to vpliva user posted image ..... veliko sreče zanjo in za vse vas, pridem še zvečer malo povohat da vidim če bo rodila!!!!!! bravo punce user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
23.4.2009 14:54:30   
nmag
Pat hvala za nasvet.

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
23.4.2009 15:02:13   
brigita23
halo punce

Najprej sem vam dolžna opravičilo, da se nisem prej javila na rruser posted image ...ne vem ali je krivo vreme ali pa kaj druga, ker me tak križ boli da komaj hodim...res, še moja stara mama ko bo stara 90 let gre boljše od meneuser posted image .
No ko sem prišla s pregleda sem vas sicer prebrala nisem pa vas uspela pokomentirat ker sem zaspala ko ubitauser posted image ...in sem spala do 13.30h....ko je prišel moj dragi me je zbuduuser posted image , zdej pa še malo pa bo kosilo kuhano....tako da bomo danes kar pozno jedli.
Junonca te zanima kaj kuham???user posted image user posted image ...delam zrezke, riž in solatkouser posted image .
Mal mi je bad danes ker sem zvedla eno slabo novico...ki pa ni tako pomembna da bi danes o njej tukaj na rr in s tem morila še vasuser posted image ...danes čakamo kdaj nam sonček javi novičkouser posted image user posted image user posted image .

Poročilo iz pregleda: Sej v bistvu ni kaj poročati, ker sem imela samo CTG...naslednji CTG in pregled imam na rok 28.4., drugače pa je blo vse ok. user posted image  je bil malo bolj miren kot ponavadi.

Naj vam povem, da smo user posted image ...se moram pohvalituser posted image user posted image ...je moj prišel v kuhinjo in me pozitivno presenetil...user posted image zanimivo me ni takrat nič križ boleluser posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja no sva bili pa z sončkom zjutraj skupaj v P in sem bila full vesela, ko sem videla kako dobre volje je in kako vesela gre rodituser posted image ..tudi njen je bil zraven malo zbegan pa vendar čisto navdušenuser posted image ...pa sej taki bodo tudi naši.

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
23.4.2009 15:06:29   
brigita23
punce sam najeva se....potem pa pridem izpolnjevat normo in vas pokomentiratuser posted image

....aja sam še neki....miška in junoncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ker sta me pogrešali...ful sta vreduuser posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
23.4.2009 15:10:54   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: 123a

Čaw punce...samo,da vas malo obvestim....sonček85 je v porodni in jo pripravljajo za porod...ati pa nestrpno čaka pred  porodno,da ga pokličejo in da se začneuser posted image user posted image user posted image (sem govorila z atijem ob 12.40) jupijaaaaaaaaaa gremo sonček85

go sonček go  navijamo zate... tud majčice

junona hvala za družbo na seznamu

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
23.4.2009 15:33:17   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

punce sam najeva se....potem pa pridem izpolnjevat normo in vas pokomentiratuser posted image

....aja sam še neki....miška in junoncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ker sta me pogrešali...ful sta vreduuser posted image

eh, ma medve to vevauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4089
23.4.2009 15:51:53   
pikaro
Pozdravljene

Sonček držim pesti,da boš hitro držala Aleksa v rokah!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz iz pregleda; mi je samo UZ naredila in sem lahko šla. Če do torka ne bo nič moram v torek 28.4. zjutraj v P. Pa tudi če bi me začela glava bolet,ali pa bi imela povišan pritisk moram takoj v P,ker zelo zatekam.

Bomo videli kaj bo. Janja jaz bi se tudi priporočala, da mi napoveš kdaj bomo cartali. PDP pa imam 25.4. user posted image . vidim,da ti kar dobro uspeva z napovedovanjem. Imam občutek,da bom kar zadnja med vsemi šla za Rim user posted image

Jaz tudi zelo slabo spim,pa tudi user posted image  zelo slabo čutim,nič ni več divji

Neposredna povezava do sporočila: 4090
23.4.2009 15:53:37   
pikaro
Detelja kje se moram oglasit v P,ko moram iti prvič tja na pregled? Moram bit tam že zjutraj ob 7? Nimam pojma!! Ali pa če katera druga ve za MS porodnišnico

(odgovor članu pikaro)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
23.4.2009 15:55:31   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: pikaro

Bomo videli kaj bo. Janja jaz bi se tudi priporočala, da mi napoveš kdaj bomo cartali. PDP pa imam 25.4. user posted image . vidim,da ti kar dobro uspeva z napovedovanjem. Imam občutek,da bom kar zadnja med vsemi šla za Rim user posted image

janja še meni, PDP 3.5.

(odgovor članu pikaro)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
23.4.2009 16:01:07   
brigita23
user posted image user posted image user posted image  grrrrrrrr...vn me mečeuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
23.4.2009 16:02:16   
brigita23

Zdej grem pa posteljnino speglat.

Čao punce.user posted image

ti se boš pa res skurla danesuser posted image user posted image user posted image user posted image ....sam user posted image  še zvečer pa res greš jutri 100%

Če pa ne smemo slončkat.user posted image

ja točno sej sem misla da se pejta uno vajino igrcouser posted image user posted image user posted image user posted image

A misliš špric špranjico?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image to ja....ej tega stavka pa ne bom pozablauser posted image user posted image user posted image user posted image , še zdej mi je hecn ko se spomnemuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak ime si pa ti dala tej igrici, fajn si se spomnala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsakič, ko to preberem, me kar urije od smeha.user posted image user posted image user posted image user posted image

sam bi lahk bil res dober nick  name za kak drugi rruser posted image user posted image user posted image user posted image

A si misliš, da bi ga tle na RR spremenila v špric špranjico? Mislim, da bi ji že ob prijavi na RR, rdeča lučka svetila...pa bi ji pisalo, da je uporabniško ime že zasedenouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   ja po moje tudiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4094
23.4.2009 16:04:05   
brigita23

Miška, user posted image spančka?user posted image

Pančka, pančka. Sva ble cel popoldan zunaj in se je zmatralauser posted image . Jst sem pršla pa zdaj v lifeuser posted image user posted image user posted image , pa bom kmalu tudi šla, me že lomi

Je uživala na svežem zraku in tako lep dan je bil.user posted image user posted image user posted image

A u life si šla?user posted image user posted image user posted image user posted image

Sm pršla čekirat pomočnike......user posted image

Zdaj pa grem še na mojga konjičkauser posted image .....ne mi bit foušuser posted image user posted image user posted image user posted image

ti kr pejt pa ga fajn zajahaj...da se bo vse treslouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...boš potem spala ko anglčekuser posted image ...jst sem svojega danes že pošlihtala...oz on meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na srečo znam jahat...enga in drugegauser posted image user posted image user posted image user posted image . A ste kakšen potres čutle ponoči?user posted image user posted image user posted image In tudi prav si imela, sm resnično spala kouser posted image user posted image user posted image .
Fuuullll, dobro, da sta se tudi vidva poštimalauser posted image user posted image user posted image user posted image , pa so že kakšni klici za check in na letalo za rim, zdaj?user posted image

Nobenga check in ni blo, smo danes ponovili bolj na harduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...pa bomo vidluser posted image . Si spla ko anglček, vidiš sem ti reklauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4095
23.4.2009 16:04:47   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

Evo še sličica našega Jerneja:

user posted image

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kak je sladek...pa kak lepo pančkauser posted image user posted image user posted image user posted image  
Bravo malapikica za takega lepotca!

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
23.4.2009 16:05:55   
brigita23

user posted image
A niso dobri?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kake face...ful dobra slikcauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4097
23.4.2009 16:08:26   
brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Oooooooooo sonček, jutro!e
jutrooooooooooooouser posted image

Pa danes zgleda, da ne boš svetila tako kot včerajuser posted image ...seveda mislim na vreme, pr nas je oblačno in seveda deževno...zgleda, da bom spet visela na RRuser posted image user posted image user posted image

Ja res ne bom svetila ,danes tko kot včeraj,včeraj je bilo pa res lepo vreme.user posted image

Men je to vreme čisto mim, ker mam tavečjega doma in kar nori, ker bi rad ven šeluser posted image . Pa žal ne more, ker obeh skup pa res ne morem gledat, enga notri enga zunaj, ko pada dežuser posted image . Prav zboli, da mora noter bit.

ja vreme je res klinčevouser posted image ...sploh pa če maš doma otroke, ki bi se radi igrali zunajuser posted image , sej še odrasli komaj prenašamo ta dež kaj šele otrok, ampak sej jutri bo že boljeuser posted image . Danes pa naj mal risanke pogledauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4098
23.4.2009 16:08:44   
štorkljica
Živijo!

Berem da je naša sončica v porodni......bravo soncekuser posted image user posted image user posted image user posted image   DAJMO STISNT!!!user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4099
23.4.2009 16:09:45   
brigita23

Punce dobro jutro.user posted image

Jaz se morem več spat, me križ in medenica bolita. Brezveze, da se nekaj premetavam, ker sploh ne najdem položaja.

Aja, naj vam povem, kaj je bilo danes ponoči...user posted image user posted image user posted image Mojemu user posted image se je sanjalo, da mi je odtekla voda v postelji in se je vstal ter začel šlatat posteljnino, če je res mokra.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz pa se zbudim in vprašam, kaj pa delaš, pa pravi, ja gledam, če ti je res voda odtekla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi je sonček povedla ko sva bili skupaj v P, pa sva se full smejaliuser posted image user posted image user posted image user posted image . Pol sem pa še mojmu povedla pa je reku, da se je njemu tudi sanjalo da mi je voda odteklauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?