Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 6:52:24
|
|
|
|
Miška2006
|
A niso dobri?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 6:53:29
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Oooooooooo sonček, jutro!e jutrooooooooooooo Pa danes zgleda, da ne boš svetila tako kot včeraj ...seveda mislim na vreme, pr nas je oblačno in seveda deževno...zgleda, da bom spet visela na RR Ja res ne bom svetila ,danes tko kot včeraj,včeraj je bilo pa res lepo vreme.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 6:53:56
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 A niso dobri? to so pa naj naj naj naj naj naj pomočniki
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 6:56:46
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Oooooooooo sonček, jutro!e jutrooooooooooooo Pa danes zgleda, da ne boš svetila tako kot včeraj ...seveda mislim na vreme, pr nas je oblačno in seveda deževno...zgleda, da bom spet visela na RR Ja res ne bom svetila ,danes tko kot včeraj,včeraj je bilo pa res lepo vreme. Men je to vreme čisto mim, ker mam tavečjega doma in kar nori, ker bi rad ven šel . Pa žal ne more, ker obeh skup pa res ne morem gledat, enga notri enga zunaj, ko pada dež . Prav zboli, da mora noter bit.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 6:58:31
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 A niso dobri? to so pa naj naj naj naj naj naj pomočniki Seveda bolj cartkani kot uni . Uni se pa lahko pohvalijo z drugimi vrlinami .
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 6:59:02
|
|
|
|
*Junona*
|
Punce dobro jutro. Jaz se morem več spat, me križ in medenica bolita. Brezveze, da se nekaj premetavam, ker sploh ne najdem položaja. Aja, naj vam povem, kaj je bilo danes ponoči... Mojemu se je sanjalo, da mi je odtekla voda v postelji in se je vstal ter začel šlatat posteljnino, če je res mokra. Jaz pa se zbudim in vprašam, kaj pa delaš, pa pravi, ja gledam, če ti je res voda odtekla.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:00:45
|
|
|
|
Miška2006
|
Dajmo babuškice imamo samo še 40 strani za 8 dni....se pravi 5 strani na dan....nam bo uspelo? Seveda......... Danes jih menda bomo enih 10, ker je tako vreme in se bomo/boste bolj not držale, a ne?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:01:47
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Punce dobro jutro. Jaz se morem več spat, me križ in medenica bolita. Brezveze, da se nekaj premetavam, ker sploh ne najdem položaja. Aja, naj vam povem, kaj je bilo danes ponoči... Mojemu se je sanjalo, da mi je odtekla voda v postelji in se je vstal ter začel šlatat posteljnino, če je res mokra. Jaz pa se zbudim in vprašam, kaj pa delaš, pa pravi, ja gledam, če ti je res voda odtekla. Da ni to en znak?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:02:47
|
|
|
|
*Junona*
|
Sonček, a kam odpotuješ danes?... držim pestke da. Pa šparaj plac za naju z Brigitko...lahk se pa zgodi, da bo Brigitka za naju šparala, mogoče danes kar v P ostane.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:03:15
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Dajmo babuškice imamo samo še 40 strani za 8 dni....se pravi 5 strani na dan....nam bo uspelo? Seveda......... Danes jih menda bomo enih 10, ker je tako vreme in se bomo/boste bolj not držale, a ne?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:03:48
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Punce dobro jutro. Jaz se morem več spat, me križ in medenica bolita. Brezveze, da se nekaj premetavam, ker sploh ne najdem položaja. Aja, naj vam povem, kaj je bilo danes ponoči... Mojemu se je sanjalo, da mi je odtekla voda v postelji in se je vstal ter začel šlatat posteljnino, če je res mokra. Jaz pa se zbudim in vprašam, kaj pa delaš, pa pravi, ja gledam, če ti je res voda odtekla. Da ni to en znak? Fajn bi blo.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:04:34
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 A niso dobri? Kaki cartkani so.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:05:23
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 evo pa sem spet sama....ste vse odpeketale sonček pogrešam te...a si že v vodoravcu ooooo hvala pupika moja ja jaz sem pa že bla v vodoravcu ob 21h ,ker mi tko grozno noge zatekajo ,no desna tak da po moje ni to od nosečnosti ,pa ponoči me tko boli pa sem šla spat ,saj sem že morala ob 5 vstata pa dragega peljat delat Sonček, zatekanje je po moje od nosečnosti, tako da... že maš kovčke pred vrati?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:06:07
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Miška, spančka? Pančka, pančka. Sva ble cel popoldan zunaj in se je zmatrala . Jst sem pršla pa zdaj v life , pa bom kmalu tudi šla, me že lomi Je uživala na svežem zraku in tako lep dan je bil. A u life si šla? Sm pršla čekirat pomočnike...... Zdaj pa grem še na mojga konjička .....ne mi bit fouš Fajn jahaj, pa pazi, da iz sedla ne padeš. Sporočam, da nisem s sedla padla
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:07:02
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Oooooooooo sonček, jutro!e jutrooooooooooooo Pa danes zgleda, da ne boš svetila tako kot včeraj ...seveda mislim na vreme, pr nas je oblačno in seveda deževno...zgleda, da bom spet visela na RR Ja res ne bom svetila ,danes tko kot včeraj,včeraj je bilo pa res lepo vreme. Men je to vreme čisto mim, ker mam tavečjega doma in kar nori, ker bi rad ven šel . Pa žal ne more, ker obeh skup pa res ne morem gledat, enga notri enga zunaj, ko pada dež . Prav zboli, da mora noter bit. uu bogi revček,no pa saj bo kmalu tisto res lepo vreme in bomo vsi lahko zunaj.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:07:03
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Zdej grem pa posteljnino speglat. Čao punce. ti se boš pa res skurla danes ....sam še zvečer pa res greš jutri 100% Če pa ne smemo slončkat. ja točno sej sem misla da se pejta uno vajino igrco A misliš špric špranjico? to ja....ej tega stavka pa ne bom pozabla , še zdej mi je hecn ko se spomnem Ampak ime si pa ti dala tej igrici, fajn si se spomnala. Vsakič, ko to preberem, me kar urije od smeha. sam bi lahk bil res dober nick name za kak drugi rr A si misliš, da bi ga tle na RR spremenila v špric špranjico? Mislim, da bi ji že ob prijavi na RR, rdeča lučka svetila...pa bi ji pisalo, da je uporabniško ime že zasedeno
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:07:03
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 A niso dobri? to so pa naj naj naj naj naj naj pomočniki Seveda bolj cartkani kot uni . Uni se pa lahko pohvalijo z drugimi vrlinami . res je
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:07:06
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Punce dobro jutro. Jaz se morem več spat, me križ in medenica bolita. Brezveze, da se nekaj premetavam, ker sploh ne najdem položaja. Aja, naj vam povem, kaj je bilo danes ponoči... Mojemu se je sanjalo, da mi je odtekla voda v postelji in se je vstal ter začel šlatat posteljnino, če je res mokra. Jaz pa se zbudim in vprašam, kaj pa delaš, pa pravi, ja gledam, če ti je res voda odtekla. jaz sem tudi tebe sanjala da si šla pa brigitka jaz pa mislim,da ne
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:07:17
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Sonček, a kam odpotuješ danes?... držim pestke da. Pa šparaj plac za naju z Brigitko...lahk se pa zgodi, da bo Brigitka za naju šparala, mogoče danes kar v P ostane. ja mogoče pa res ,a si prebrala bomo videli ,no za zdaj ni nič več samo šravfa me in prime na vsake tolk da se morem usest in da mine IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Dajmo babuškice imamo samo še 40 strani za 8 dni....se pravi 5 strani na dan....nam bo uspelo? Seveda......... Danes jih menda bomo enih 10, ker je tako vreme in se bomo/boste bolj not držale, a ne? samo 20.4 smo jih naklofale okol 20-25
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:07:56
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 evo pa sem spet sama....ste vse odpeketale sonček pogrešam te...a si že v vodoravcu ooooo hvala pupika moja ja jaz sem pa že bla v vodoravcu ob 21h ,ker mi tko grozno noge zatekajo ,no desna tak da po moje ni to od nosečnosti ,pa ponoči me tko boli pa sem šla spat ,saj sem že morala ob 5 vstata pa dragega peljat delat Sonček, zatekanje je po moje od nosečnosti, tako da... že maš kovčke pred vrati? v avtu k je moj nesu zjutri,sam saj veš kake sem imela zadnjič ,no samo zdaj je pa še malo bolj se mi zdi
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:08:40
|
|
|
|
*Junona*
|
Dober tek.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:09:21
|
|
|
|
*Junona*
|
In dobro jutro.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:11:29
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Sonček, a kam odpotuješ danes?... držim pestke da. Pa šparaj plac za naju z Brigitko...lahk se pa zgodi, da bo Brigitka za naju šparala, mogoče danes kar v P ostane. ja mogoče pa res ,a si prebrala bomo videli ,no za zdaj ni nič več samo šravfa me in prime na vsake tolk da se morem usest in da mine IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Dajmo babuškice imamo samo še 40 strani za 8 dni....se pravi 5 strani na dan....nam bo uspelo? Seveda......... Danes jih menda bomo enih 10, ker je tako vreme in se bomo/boste bolj not držale, a ne? samo 20.4 smo jih naklofale okol 20-25 To so pol popadki če prime in mine...na kolk minut pa?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:11:44
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Punce dobro jutro. Jaz se morem več spat, me križ in medenica bolita. Brezveze, da se nekaj premetavam, ker sploh ne najdem položaja. Aja, naj vam povem, kaj je bilo danes ponoči... Mojemu se je sanjalo, da mi je odtekla voda v postelji in se je vstal ter začel šlatat posteljnino, če je res mokra. Jaz pa se zbudim in vprašam, kaj pa delaš, pa pravi, ja gledam, če ti je res voda odtekla. jaz sem tudi tebe sanjala da si šla pa brigitka jaz pa mislim,da ne Se mi zdi, da bom js še nekaj časa doma.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 23.4.2009 7:14:25
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Punce dobro jutro. Jaz se morem več spat, me križ in medenica bolita. Brezveze, da se nekaj premetavam, ker sploh ne najdem položaja. Aja, naj vam povem, kaj je bilo danes ponoči... Mojemu se je sanjalo, da mi je odtekla voda v postelji in se je vstal ter začel šlatat posteljnino, če je res mokra. Jaz pa se zbudim in vprašam, kaj pa delaš, pa pravi, ja gledam, če ti je res voda odtekla. Da ni to en znak? Fajn bi blo. Zdaj bi pa res že šle, sem vas že naveličana tle gledat, ko samo omedlevate za pomočniki Pa da bi pršle čimprej nazaj
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?