Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:45:30
|
|
|
|
sonček85
|
anca.danes ni nobena rodila ni zamer
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:45:42
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 brigita.uuu danes je pa pri lepo je biti sosed Damjan Murko to pa moram gledat ker sem njegova velika oboževalka ...mam vse njegove CDje p ne me jjjjjj..........
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:45:54
|
|
|
|
janja*
|
Janja, upam, da te čim prej neha boleti križ. Te pa čist razumem, da nimaš več tolk časa bit na forumu. Sej js tut potem ne bom več toliko po moje, sploh ker bo to prvi bebi in mi bo vse novo. Je pa lepo, da nas prideš pokukat ko utegneš. Aja, js te še vedno držim za besedo glede mojega poroda...23.4., kajne? Junonca res me zanima,če bo to res 23.04.2009.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:46:55
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Aha, Brigitka, hvala vama z Miško, res... a sam za vaju so pomočniki al kaj? Js se pa matram pa iščem nage luleke, kar je težje kot tisti tvoji riteki. Pa za mene ni niti eden od tvojih? Čaki, čaki...zdej pa js tut ne bom več taboljš robe za vaju zbirala. Tule mata, prismode. Pa lep dan vama želim. š ojoj če daš citiraj se vidjo Ne vem, zakaj jih drugač noče pokazat. MIŠKA IN BRIGITA, CITIRAJTA IN VIDELI JIH BOSTA...UŽIVAJTA. nočejo jih objavit k ne smemo tega devat gor ,po moje Al pa zaradi tega, ker so tako grdi
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:47:05
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: anca saj ste fajn, ampak mislim, da se bom predčasno preselila h krofkom in jagodam nikar nam ne pobegni ,
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:47:56
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: anca punce drage, čisto ste nasmetile to temo... kje naj zdaj najdem to kar me zanima?? recimo, če je katera danes slučajno rodila.. pa kaj v zvezi z nosečnostjo in rojevanjem recimo?? uf.. mislim, ko hočem gledat 'pomočnike', jih ne grem iskat sem... saj ste fajn, ampak mislim, da se bom predčasno preselila h krofkom in jagodam Pa še to - dosti lepše in lažje je brati forume, kjer citiranje ne zasede 10 strani, pa upam da ne bo kakšne večje zamere zdaj... tak. anca maš prav...dobr da si nas mal ustavla ...sej ne vem kaj nam je danes???..čudno vreme
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:48:11
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 tklo zdaj sem se najedla ,pomila posodo ,vmes malo vas pogledam in s cukčkom do sreče malo pogledam,potem si pa grem narest banana split ,ko mi je lušte naredla prej Brigita.Sam brigita je po moje misla un drug banana split Mmoj je šel pa po nov avto radio ja unga...pride zvečer na vrsto , zdej pa sva imela tortico črni gozdiček ...mmmm a črni gozdiček ,a nimaš obrite mam čist, zato sem pa do porpoda posodla miški vrtnarja Res si dobra....še enkrat hvala ti....
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:50:22
|
|
|
|
brigita23
|
grem po nekaj sadnega in osvežilnega ...hladilnik je poln, tako da bom imela kaj izbrati
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:51:46
|
|
|
|
sonček85
|
evo da nam res katera ne bo ušla ,dodajam moj banana split
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:52:05
|
|
|
|
anca
|
ko je čudno vreme, grem ponvadi naskočit svojega dragega, ne pa na ringarajo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:52:32
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: anca punce drage, čisto ste nasmetile to temo... kje naj zdaj najdem to kar me zanima?? recimo, če je katera danes slučajno rodila.. pa kaj v zvezi z nosečnostjo in rojevanjem recimo?? uf.. mislim, ko hočem gledat 'pomočnike', jih ne grem iskat sem... saj ste fajn, ampak mislim, da se bom predčasno preselila h krofkom in jagodam Pa še to - dosti lepše in lažje je brati forume, kjer citiranje ne zasede 10 strani, pa upam da ne bo kakšne večje zamere zdaj... tak. anca maš prav...dobr da si nas mal ustavla ...sej ne vem kaj nam je danes???..čudno vreme ja to pa res
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:53:19
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 evo junonca tale je pa zate pa za sončka
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:53:23
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Aha, Brigitka, hvala vama z Miško, res... a sam za vaju so pomočniki al kaj? Js se pa matram pa iščem nage luleke, kar je težje kot tisti tvoji riteki. Pa za mene ni niti eden od tvojih? Čaki, čaki...zdej pa js tut ne bom več taboljš robe za vaju zbirala. Tule mata, prismode. Pa lep dan vama želim. š ojoj če daš citiraj se vidjo Ne vem, zakaj jih drugač noče pokazat. MIŠKA IN BRIGITA, CITIRAJTA IN VIDELI JIH BOSTA...UŽIVAJTA. nočejo jih objavit k ne smemo tega devat gor ,po moje ...si vidla miška kaj nama junonca privošči sramota, je bil pa še un iz rudnika boljši Sm že ji že odgovorila, da sem razočarana
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:53:24
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: anca ko je čudno vreme, grem ponvadi naskočit svojega dragega, ne pa na ringarajo jaz bi tudi če bi bil moj doma saj prav da si nas malo opozorila ,smo res šle predaleč
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:53:27
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Evo: No, evo.................to sem čakala, pa ti Brigitka tud, a ne?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:53:33
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Evo: ojojojoj zdaj pa že pretirava š nas bojo res odklopl Če je rekla Brigitka in Miška tut, da me bote branle. Sigurno te bova, če boš dajala take gor.....ne pa une prejšnje
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:54:21
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 grem po nekaj sadnega in osvežilnega ...hladilnik je poln, tako da bom imela kaj izbrati saj si danes kr prihranila tko da lahko greš jutri spet joo na novo
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:57:43
|
|
|
|
sonček85
|
no pa kam ste pa zdaj vse šle
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:58:44
|
|
|
|
anca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: anca ko je čudno vreme, grem ponvadi naskočit svojega dragega, ne pa na ringarajo jaz bi tudi če bi bil moj doma saj prav da si nas malo opozorila ,smo res šle predaleč sploh ne, za mene so itak te vaše slikice še prenežne ampak forum ni primeren, ker večino punc išče tukaj kaj drugega ;) Lepo se imejte, pa upam, da bo kera rodila danes!! (recimo jaz )
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:58:52
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 evo miška nagrada za naju Ta zadnji je pa moj....naj se ga nobena ne dotakne . Bravo Brigitka.....ma kaj zdaj si morava že same nagrade dajat a tega bi imela ,ta se prah uči brisat Saj pol je glih tapravi zame.....mogoče bo našel še kaj praha pr moji
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:59:22
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 evo miška nagrada za naju Ta zadnji je pa moj....naj se ga nobena ne dotakne . Bravo Brigitka.....ma kaj zdaj si morava že same nagrade dajat Veš kaj...mal poglej, kako nagrado sem vama js dala, potem pa govor... Ej počakaj...jst grem po vrsti, od kjer sem bla zadnjič na RR.....prvo si tudi ti dala , zdaj pa čaki na prave komentarje
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:59:28
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 joj babe zdej smo že pa res čist adijo ....še dobr da gremo kmalu v Rim ...pa da mojga ni doma face Moj pa je, pa se nam sam smeji. Sej ve, da nam ni pomoči. sej bo kmalu mimo in bomo šle v P Pri Miški ni šlo mimo...je že iz P pa cela divja.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 17:00:27
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: anca IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: anca ko je čudno vreme, grem ponvadi naskočit svojega dragega, ne pa na ringarajo jaz bi tudi če bi bil moj doma saj prav da si nas malo opozorila ,smo res šle predaleč sploh ne, za mene so itak te vaše slikice še prenežne ampak forum ni primeren, ker večino punc išče tukaj kaj drugega ;) Lepo se imejte, pa upam, da bo kera rodila danes!! (recimo jaz ) ja mogoče pa res,jutri pa sprožijo naši zanchy ob 7.00
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 17:03:36
|
|
|
|
sonček85
|
A mojga banana splita pa nbena ne bo pohvalla,ni tko dober kot pomočniki ,a ne ?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 17:04:30
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: anca IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: anca ko je čudno vreme, grem ponvadi naskočit svojega dragega, ne pa na ringarajo jaz bi tudi če bi bil moj doma saj prav da si nas malo opozorila ,smo res šle predaleč sploh ne, za mene so itak te vaše slikice še prenežne ampak forum ni primeren, ker večino punc išče tukaj kaj drugega ;) Lepo se imejte, pa upam, da bo kera rodila danes!! (recimo jaz ) Pol pridem pa še jst na RR in še dodatno zasmetim.......sorry
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
30 dejstev o nosečnostiNosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?