Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:20:31
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: L & L Juhu evo mene doma, z Orsonom sva oba ok, mali je priden je in spi bratca pa pokata od navdušenja. Se oglasim še mal kasnej pa pripopam kako fotko. lp Čestitke še enkrat. Čakamo slikico in porodno zgodbo. Lepo se cartajte.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:21:26
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 evo miška nagrada za naju Js še vedno smrdim al kaj?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:21:42
|
|
|
|
brigita23
|
evo junonca tale je pa zate pa za sončka
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:22:03
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 tklo zdaj sem se najedla ,pomila posodo ,vmes malo vas pogledam in s cukčkom do sreče malo pogledam,potem si pa grem narest banana split ,ko mi je lušte naredla prej Brigita.Sam brigita je po moje misla un drug banana split Mmoj je šel pa po nov avto radio ja unga...pride zvečer na vrsto , zdej pa sva imela tortico črni gozdiček ...mmmm a črni gozdiček ,a nimaš obrite mam čist, zato sem pa do porpoda posodla miški vrtnarja sem misla da nimaš k sta jedla črni gozdiček
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:22:04
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Zdej grem pa k mamici in atiju v spodnji štuk na zajtrk, me že pogrešata. Pridem kasneje. papa my rr friends uživaj in lepo ju pozdravi,a sta postavila prikolico Hvala. Ja, vse je pripravljeno za poletje. Junonca a maste prikolico ...kje pa??? sej veš firbec pač Na Pagu. Prideva z brigitko dol poleti ,kajne brigita Ja seveda, če naju bo povabla Zakaj pa ne. sam pol mormo najdit pot do tja
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:24:04
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Aha, Brigitka, hvala vama z Miško, res... a sam za vaju so pomočniki al kaj? Js se pa matram pa iščem nage luleke, kar je težje kot tisti tvoji riteki. Pa za mene ni niti eden od tvojih? Čaki, čaki...zdej pa js tut ne bom več taboljš robe za vaju zbirala. Tule mata, prismode. Pa lep dan vama želim. š ojoj če daš citiraj se vidjo Ne vem, zakaj jih drugač noče pokazat. MIŠKA IN BRIGITA, CITIRAJTA IN VIDELI JIH BOSTA...UŽIVAJTA. nočejo jih objavit k ne smemo tega devat gor ,po moje ...si vidla miška kaj nama junonca privošči sramota, je bil pa še un iz rudnika boljši
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:25:28
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 evo junonca tale je pa zate pa za sončka u tti so še boljši k vajini,sem že une prej malo vmes pokomentirala a nisi vidla
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:26:10
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 tklo zdaj sem se najedla ,pomila posodo ,vmes malo vas pogledam in s cukčkom do sreče malo pogledam,potem si pa grem narest banana split ,ko mi je lušte naredla prej Brigita.Sam brigita je po moje misla un drug banana split Mmoj je šel pa po nov avto radio ja unga...pride zvečer na vrsto , zdej pa sva imela tortico črni gozdiček ...mmmm a črni gozdiček ,a nimaš obrite mam čist, zato sem pa do porpoda posodla miški vrtnarja sem misla da nimaš k sta jedla črni gozdiček ne ne...to je bla taprava sladica ....banana split pride pa zvečer
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:26:21
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Aha, Brigitka, hvala vama z Miško, res... a sam za vaju so pomočniki al kaj? Js se pa matram pa iščem nage luleke, kar je težje kot tisti tvoji riteki. Pa za mene ni niti eden od tvojih? Čaki, čaki...zdej pa js tut ne bom več taboljš robe za vaju zbirala. Tule mata, prismode. Pa lep dan vama želim. š ojoj če daš citiraj se vidjo Ne vem, zakaj jih drugač noče pokazat. MIŠKA IN BRIGITA, CITIRAJTA IN VIDELI JIH BOSTA...UŽIVAJTA. nočejo jih objavit k ne smemo tega devat gor ,po moje ...si vidla miška kaj nama junonca privošči sramota, je bil pa še un iz rudnika boljši ti pa njej tko sexi
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:26:28
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Aha, Brigitka, hvala vama z Miško, res... a sam za vaju so pomočniki al kaj? Js se pa matram pa iščem nage luleke, kar je težje kot tisti tvoji riteki. Pa za mene ni niti eden od tvojih? Čaki, čaki...zdej pa js tut ne bom več taboljš robe za vaju zbirala. Tule mata, prismode. Pa lep dan vama želim. š ojoj če daš citiraj se vidjo Ne vem, zakaj jih drugač noče pokazat. MIŠKA IN BRIGITA, CITIRAJTA IN VIDELI JIH BOSTA...UŽIVAJTA. nočejo jih objavit k ne smemo tega devat gor ,po moje ...si vidla miška kaj nama junonca privošči sramota, je bil pa še un iz rudnika boljši NAj vama bo...si mi namenla zdle ene lepe pomočnike, tak da grem js v lov za stoječim zakladom. Pridem nazaj.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:27:40
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 tklo zdaj sem se najedla ,pomila posodo ,vmes malo vas pogledam in s cukčkom do sreče malo pogledam,potem si pa grem narest banana split ,ko mi je lušte naredla prej Brigita.Sam brigita je po moje misla un drug banana split Mmoj je šel pa po nov avto radio ja unga...pride zvečer na vrsto , zdej pa sva imela tortico črni gozdiček ...mmmm a črni gozdiček ,a nimaš obrite mam čist, zato sem pa do porpoda posodla miški vrtnarja sem misla da nimaš k sta jedla črni gozdiček ne ne...to je bla taprava sladica ....banana split pride pa zvečer jaja vsak izgovor je dober evo jaz pa jem pravi banana split Kam je pa zdaj junona šla ,a spet pomočnike išče
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:28:14
|
|
|
|
*Junona*
|
Evo:
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:29:01
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 evo junonca tale je pa zate pa za sončka u tti so še boljši k vajini,sem že une prej malo vmes pokomentirala a nisi vidla ja sem ja , vidiš kak sem jst vredu, kake fajn pomočnike vama z junono zrihtam, ona pa meni pa miški take mičje tičke
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:29:03
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Aha, Brigitka, hvala vama z Miško, res... a sam za vaju so pomočniki al kaj? Js se pa matram pa iščem nage luleke, kar je težje kot tisti tvoji riteki. Pa za mene ni niti eden od tvojih? Čaki, čaki...zdej pa js tut ne bom več taboljš robe za vaju zbirala. Tule mata, prismode. Pa lep dan vama želim. š ojoj če daš citiraj se vidjo Ne vem, zakaj jih drugač noče pokazat. MIŠKA IN BRIGITA, CITIRAJTA IN VIDELI JIH BOSTA...UŽIVAJTA. nočejo jih objavit k ne smemo tega devat gor ,po moje ...si vidla miška kaj nama junonca privošči sramota, je bil pa še un iz rudnika boljši NAj vama bo...si mi namenla zdle ene lepe pomočnike, tak da grem js v lov za stoječim zakladom. Pridem nazaj. sem vedela da si dobra dušica
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:30:16
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Evo: ojojojoj zdaj pa že pretirava š nas bojo res odklopl
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:30:18
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 evo junonca tale je pa zate pa za sončka u tti so še boljši k vajini,sem že une prej malo vmes pokomentirala a nisi vidla ja sem ja , vidiš kak sem jst vredu, kake fajn pomočnike vama z junono zrihtam, ona pa meni pa miški take mičje tičke sej zdaj je šla pa take iskat k bojo vse prekašal
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:30:49
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 tklo zdaj sem se najedla ,pomila posodo ,vmes malo vas pogledam in s cukčkom do sreče malo pogledam,potem si pa grem narest banana split ,ko mi je lušte naredla prej Brigita.Sam brigita je po moje misla un drug banana split Mmoj je šel pa po nov avto radio ja unga...pride zvečer na vrsto , zdej pa sva imela tortico črni gozdiček ...mmmm a črni gozdiček ,a nimaš obrite mam čist, zato sem pa do porpoda posodla miški vrtnarja sem misla da nimaš k sta jedla črni gozdiček ne ne...to je bla taprava sladica ....banana split pride pa zvečer jaja vsak izgovor je dober evo jaz pa jem pravi banana split Kam je pa zdaj junona šla ,a spet pomočnike išče ja zdej je šla po stoječe velike lulčke
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:31:34
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Aha, Brigitka, hvala vama z Miško, res... a sam za vaju so pomočniki al kaj? Js se pa matram pa iščem nage luleke, kar je težje kot tisti tvoji riteki. Pa za mene ni niti eden od tvojih? Čaki, čaki...zdej pa js tut ne bom več taboljš robe za vaju zbirala. Tule mata, prismode. Pa lep dan vama želim. š ojoj če daš citiraj se vidjo Ne vem, zakaj jih drugač noče pokazat. MIŠKA IN BRIGITA, CITIRAJTA IN VIDELI JIH BOSTA...UŽIVAJTA. nočejo jih objavit k ne smemo tega devat gor ,po moje ...si vidla miška kaj nama junonca privošči sramota, je bil pa še un iz rudnika boljši NAj vama bo...si mi namenla zdle ene lepe pomočnike, tak da grem js v lov za stoječim zakladom. Pridem nazaj. sem vedela da si dobra dušica
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:32:03
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Evo: ojojojoj zdaj pa že pretirava š nas bojo res odklopl Če je rekla Brigitka in Miška tut, da me bote branle.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:32:15
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 tklo zdaj sem se najedla ,pomila posodo ,vmes malo vas pogledam in s cukčkom do sreče malo pogledam,potem si pa grem narest banana split ,ko mi je lušte naredla prej Brigita.Sam brigita je po moje misla un drug banana split Mmoj je šel pa po nov avto radio ja unga...pride zvečer na vrsto , zdej pa sva imela tortico črni gozdiček ...mmmm a črni gozdiček ,a nimaš obrite mam čist, zato sem pa do porpoda posodla miški vrtnarja sem misla da nimaš k sta jedla črni gozdiček ne ne...to je bla taprava sladica ....banana split pride pa zvečer jaja vsak izgovor je dober evo jaz pa jem pravi banana split Kam je pa zdaj junona šla ,a spet pomočnike išče Že našla.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:32:18
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Evo: no to pa je nekaj....hvala...smo spet prjatlce
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:32:54
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Sam danes smo pa res prave čveke ,smo po moje že naklofale več k 15 strani jeeeeeeee pri nas se pa jasni in se malo sonček kaže izza oblakov ja jst bom po moje že danes prišla do 5zvezdic sigurno bova danes obe praznovale zaradi ja sigurno ...bova tortico doble Ja, tortica ja...... pa tudi kaj druzga lahko....... a misliš da nama bo junonca kakega lepega, stoječega lulčka zrihtala? ...bi lahko ne, glede na to da tako lepo normo izpolnjujeva...še za druge zraven Jst res upam, da nam bo junona kakšno presenečenje nardila....če ne za druge vsaj za naju, ko praznujeva za najine . Kaj ti praviš, bomo dobile kakšno presenečenje od Junonce, glej kako lepo jo nagovarjava ja sem ziher da bova neki dobile ...ona je tak vredu punca, da nama bo sigurno zrihtala kako presenečenje No vidita, kako daleč se pride s prijazno besedo. ...do pomočnikov oz. pomočnikov od pomočnikov.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:33:11
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 evo junonca tale je pa zate pa za sončka
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:33:27
|
|
|
|
brigita23
|
joj babe zdej smo že pa res čist adijo ....še dobr da gremo kmalu v Rim ...pa da mojga ni doma face
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 20.4.2009 16:34:54
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Evo: no to pa je nekaj....hvala...smo spet prjatlce
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?