kalbo -> RE: trenutek resnice... (7.4.2009 14:34:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ...Che IZVIRNO SPOROČILO: kalbo ...che, zadnjič sem dobil servirano podrobno psihoanalizo mojega odnosa z očetom, brez da bi te zanjo prosil, pa mi je pač zvenelo, da leti post name. Tud napisal sem, da moj odgovor velja le, če tisto leti name. Če sem te pa kje žalil, pol pa oprosti, ker ni bil to moj namen. Misek, ne da se mi, res.... Aha, vidim najinemu ljubezenskemu odnosu ne konca ne kraja... Pa da nadaljujeva v stilu! Kolikor vem forum služi vsem, ki so na njem prijavljeni in če se le odločijo v debati sodelovati. Glede tvojega odnosa, ki si ga btw. kar sam podrobno opisal in na forumu javno obelodanil, sem ti samo hotel ukazati na drugačno gledišče na tvojo situacijo. Če pa tvoj namen ni bil, da se kdo odzove, kar je tukaj nerealno pričakovati, potem bi mnenje o tvojem razmerju z očetom zadržal zase. In podobno, kot si mi zadnjič prilimal etiketo psihoterapevta (pa ne da bi zaradi tega bil užaljen) si mi na moj današnji post, ki pa ni bil posvečen tebi osebno, očital "tresenje strokovnih izrazov"... in nadaljeval (beri za nazaj). Sprejem tvojega opravičila bi bil enako sarkastičen kot tvoje opravičilo samo. Etiketo psihoterapevta si si prilimal kar sam z napisano analizo. Opravičilo pa ni blo sarkastično, če si ga pa ti tako vzel pa tudi prav.
|
|
|
|