Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Najlepša ljubezenska izjava... 10.5.2005 11:54:05
|
|
|
|
cmokec
|
Ni videt, Kira je že odnehala. :ups:
|
|
|
|
Najlepša ljubezenska izjava... 10.5.2005 11:56:30
|
|
|
|
CatJa
|
A si ziher? Ta malina mi je ful sumljiva.
|
|
|
|
Najlepša ljubezenska izjava... 10.5.2005 11:57:47
|
|
|
|
CatJa
|
Kdo se pa prepira? Jaz? Zdej pa res adijo!
|
|
|
|
Najlepša ljubezenska izjava... 10.5.2005 12:00:06
|
|
|
|
baguSka
|
:)-:)-:)-:)- Kwa ste face.;)
|
|
|
|
Najlepša ljubezenska izjava... 10.5.2005 12:46:59
|
|
|
|
lefairyon
|
jaz bi pa samo čestitala kirini sončici...in rekla da si vsak na svoj način zrihta življenje...če kiri tako odgovarja ne vidim problema in razloga za debate in ugotavljanje kaj je zanjo najboljše... kira ti naredi tako kot je tebi in tvojemu :love: prav... če pa kateri to ne paše naj se ogne takim temam... lp, nadi:rozica:
|
|
|
|
Najlepša ljubezenska izjava... 10.5.2005 12:59:51
|
|
|
|
viv_
|
Meta. a vidiš kašno dramo si nardila :))
|
|
|
|
Najlepša ljubezenska izjava... 10.5.2005 13:24:37
|
|
|
|
baguSka
|
Ja sej to. Ne vem zakaj vedno jovo na novo..
|
|
|
|
Najlepša ljubezenska izjava... 10.5.2005 13:47:32
|
|
|
|
Maja**
|
Moram pristaviti svoj pisker in povedati še moje mnenje. Jaz pa Kiro popolnoma razumem in lahko rečem samo "kapo dol" pred njenim zakonom. Mislim da sta z možem v osebni rasti veliko pred nami, ki ne odobravamo takega razmerja. Sama težim k osebnem spoštovanju partnerja in s tem tudi k spoštovanju njegovih želja in potreb, oz. kot se je izrazila Kira - da imaš partnerja bolj rad kot sebe. Šele takrat si partnerja nehaš lastit, nisi več posesiven, zaupanje pa je na najvišji možni ravni. Takrat lahko brez skrivnosti in brez varanja zadovoljiš vse svoje potrebe, takšne in drugačne. In takrat si tudi res srečen v svojem življenju, ker ničesar ne skrivaš pred partnerjem, lahko mu zaupaš vse, in on te bo razumel in podprl. Je kaj lepšega? Napisala sem, da sama težim k tej ravni razmerja, vendar moj dragi razmišlja popolnoma drugače, razmišlja tako kot velika večina vas tukaj, če imaš partnerja, potem seksaš samo z njem, tako da najbrž nikoli ne bom vedela, ali sem tudi sposobna takega razmerja oz. ali sem sposobna svojemu partnerju tako zaupati, da lahko seksa z drugo. Vem pa dve stvari, in sicer da, da sta seks in ljubezen dve zelo različni stvari. Druga stvar pa je, pa da nobena ženska z normalnim razmišljanjem in ki ni prostitutka, ne seksa z moškim brez da bi imela neka pozitivna čustva do njega, kot je rekla Kira, ima ga na poseben način rada, moža pa ljubi. Aja, mislim da bo Kira s takim razmišljanjem kot ga ima ne slaba mama, ampak presneto dobra mama! :bravo: Upam da nisem preveč zafilozofirala zdaj! Pa upam da brez kakršnihkoli zamer, podala sem samo moje skromno mnenje. Maja
|
|
|
|
Najlepša ljubezenska izjava... 10.5.2005 14:49:30
|
|
|
|
Ajsha
|
Eh, Maja** a si ti res prebrala vse to, kar si napisala? -partnerju lahko zaupaš vse, in on te bo razumel, podprl.... torej prideš domov in rečeš - hojla, danes sem pa seksala z drugim in on reče - ja, ljubica, čudovito je to, rad te imam! (tako nekako izgleda to pri KIRI, domnevam) -onadva sta v osebni rasti daleč pred nami..... mogoče pred tabo, pred mano prav gotovo ne - ali sem sposobna svojemu partnerju zaupati toliko, da lahko seksa z drugo.... kaj pa naj bi to, lepo prosim pomenilo? Zaupati, da me še zmeraj iz srca ljubi ali to, da uporablja zaščito da ne bi domov privlekel kakne spolno prenosljive bolezni??? Ali kaj drugega? No, saj ni važno, skupaj itak ne bomo nikoli prišli, zato najboljše da sotanemo na svojih bregovih. jaz ne seksam z drugimi in moj mož prav tako ne, ostalo me pa ne briga. Vsak po svoje, Bohinjc pa s svedrom pravijo :)
|
|
|
|
Najlepša ljubezenska izjava... 10.5.2005 16:05:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Ajsha, bravo zate!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Si pač različno predstavljamo pojem ljubezen, seks in družina.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?