KIRA
|
nič ne živim v oblakih. dosti bolj vem, kaj je življenje, kot ti!!! jaz dobro vem, da je otroček od mojega moža!!!!!! sva trdo delala na tem. vsak mesec novo razočaranje... sicer pa to tebe čisto nič ne briga, četudi ne bi bil, kar pa je!!!! sploh si pa nesramna, ker sva se zelo trudla delat na tem in sva presrečna da nama je uspelo po naravni poti. kaj lepšega se nama razen rojstva hčerke v življenju sploh ni zgodilo!!!!!!!!!!!! za prvega otročka sem morala celo na IVF. če ni to ljubzen, da sem vse te muke prestajala, pa mi v bistvu sploh ne bi blo treba, ker sem zdrava, pol pa res ne vem. brez njega in njegove podpore te mantrnije sploh ne bi zdržala. niti punkcij, niti transferja, ki je bil zelo boleč, niti vnetij, niti bolezni v nosečnosti. naju je vse to še bolj povezalo skupaj. ti kar sanjaj in misli, kako so vsi moški pokvarjeni, če seksajo z drugimi. pa niso. moj mož me ljubi in jaz njega. če se oba ne bi strnjala, tega ne bi počela. se mava preveč rada in se preveč spoštujeva, da bi kaj takega počela eden drugemu za hrbtom. res vam ne gre v glavo, da se nekateri tako dobro ujamejo, da lahko skupaj prebrodijo vse ovire in tudi izbrišejo nekatere tabuje. pa kaj je to tako težko razumet??? prava ljubezen je tista, ko ne misliš samo nase, ampak tudi na partnerja, na njegove želje, potrebe in upanja, ko ti lastno ljubosumje ne pomeni toliko kot partner in njegove potrebe, želje, čustven razvoj, osebnostni razvioj.. ti tega najbrž niti ne veš, ker nisi še nikoli tako ljubila. nikogar nisi imela raje kot sebe. jaz imam moža raje kot sebe. moj mož ima mene raje kot sebe. marsikaj je zame naredil, kar noben drugi nebi, tudi jaz zanj. eden drugemu se nekaterim stvarem odpovedujeva v dobro drugemu, kar pa še ne pomeni, da se je treba odpovedat vsemu, sploh če paše obema in si to želita oba. sicer se pa lahko s svojim komentarjem nekam pišeš... da mi naj socialna vzame otročka!!! sploh veš kako dolgo sva delala na tem??? sploh veš, kaj vse sva morala dat skozi??? kako težko je bilo, kaj vse sva morala poslušat od znancev, sorodnikov.... zame si ti ena 0, ker tako pišeš, pa moje zgodbe sploh ne poznaš. jaz sem dobra mama! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. moji hčerki nudim vse, kar potrebuje, pa še več. vsak dan se odpovedujem vsemu mogočemu, da ima moja hčerka vse optimalne pogoje!!! vsak tolar si od ust vstran prihranim, da imam zanjo dovolj, ker sem brezposelna. in to ne po svoji krivdi. zelo dobre kvalifikacije imam in sem bila v službi nepogrešljiva. sodelavci so me imeli radi in so me spoštovali. če bi podjetje ne postalo nelikvidno sploh ne bi imela finančnih skrbi. ti mi pa pišeš naj mi vzamejo otroka!!!!!! to je pa zame čista hudobija in nevoščjivost. pol se pa ti imaš za normalnega človeka!!! ha!
|