tinkamiška
|
O.K. PIka, jst se moram oglasit na tole. Pa si tut mene zmedla s svojim postom. Mal sem žalostna, mal vesela, pa mal jezna veš. Nevem točno kako bi napisala, ampak po enem mescu poskušanja po operaciji pa res ne smeš rečt, da pri tebi pa ne bo otročka. Vem, da si jezna, predvsem na sebe, pa nebi smela bit, vem, da tut mal ego trpi, ker si bila tako prepričana, ampak ne bi smelo bot tako. Se mi zdi prav, da si privoščiš stvari, trenutke in doživetja, ne glede na to, da:sloncek:, ti dam čist prav, da se veseliš življenja. In ravno tako sem jst zadnjič tulula na možeka, da je konc, da mam poun kufer teh občutkov in da nočem met otročka in da se hočem met fajn in ne vem kaj še. Me je samo debelo gledal in ko je reku, vredu ti se odloč, ker jst ga tut nočem met, če ga ti nočeš, sem utihnla. Sem si rekla O.K. samo še enkrat, ampka tokrat brez upanja, samo delala ga bova, bom uživala, jedla hamburgerje, pila kokakolo, šla v zakajen lokal, ne bom se več ozirala na znake...in se je pač zgodilo tko, kot se je. Pa nočem bit zdej pametna, nočem te prepričevat, ti nočem bit zoprna, ker te mam zlo rada:rozica: Ampak, ravno tako kt je rekla Astra, da še sploh nisi poskusla vseh možnosti in, da se tukaj ne sme končat Pika. Jst vem, da boš ti mamica in kaka Britney madona, pa kaj pol, če bo mel polno rit vsega, sej ti boš mela tut porshea:)- Jst te čakam Pika tolk, da veš in vem, da se bo tale tvoja jeza razkadila, slej, kot prej:rozica::rozica::rozica: Ti pa prepovedujem prehitevat v škarje! Pa teb tut Andrejka! Me slišta?! Pa kr navjiji muzko naglas in se der na tistga tam gor, sej te ma vseen rad:) Tinka
|