|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A vam nekaj povem...
10.5.2005 10:01:50   
biba77
Ni to normalno? :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden: Moja je vedno taka...:zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   A vam nekaj povem...
10.5.2005 10:03:33   
baguSka
No jst sm drugač vedno mela tako full gosto pa drugačne barve. Bl tmno.. Zdej mam pa bl redko, pa svetlo pa skoz mam ene strdke vmes :zmeden: K ene hraste al neki :zmeden:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   A vam nekaj povem...
10.5.2005 10:09:35   
pika74
ma svašta.

OK pol se lohk dam na OFF. :) Sm že misnla, da je kšn hudič.

:)-:)-:)-

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   A vam nekaj povem...
10.5.2005 10:31:44   
Skorpija
Pika, vedi da se vse kdaj tako počutimo in da te hudičevo dobro razumemo. Prav je, da se ti je odprl ventil, saj bo zdaj lažje - edino zaradi prehitevanja bi te pa po riti, da veš!!!! Kar nekaj mojih prijateljev in sorodnikov je takole šlo...

Sigurno se pa zdaj počutiš bolje, a ne!? Prav si se odločila - uživaj življenje in boš videla, da te zna presenetiti...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   A vam nekaj povem...
10.5.2005 10:35:08   
tinkamiška
O.K. PIka, jst se moram oglasit na tole. Pa si tut mene zmedla s svojim postom. Mal sem žalostna, mal vesela, pa mal jezna veš. Nevem točno kako bi napisala, ampak po enem mescu poskušanja po operaciji pa res ne smeš rečt, da pri tebi pa ne bo otročka. Vem, da si jezna, predvsem na sebe, pa nebi smela bit, vem, da tut mal ego trpi, ker si bila tako prepričana, ampak ne bi smelo bot tako.

Se mi zdi prav, da si privoščiš stvari, trenutke in doživetja, ne glede na to, da:sloncek:, ti dam čist prav, da se veseliš življenja. In ravno tako sem jst zadnjič tulula na možeka, da je konc, da mam poun kufer teh občutkov in da nočem met otročka in da se hočem met fajn in ne vem kaj še. Me je samo debelo gledal in ko je reku, vredu ti se odloč, ker jst ga tut nočem met, če ga ti nočeš, sem utihnla. Sem si rekla O.K. samo še enkrat, ampka tokrat brez upanja, samo delala ga bova, bom uživala, jedla hamburgerje, pila kokakolo, šla v zakajen lokal, ne bom se več ozirala na znake...in se je pač zgodilo tko, kot se je. Pa nočem bit zdej pametna, nočem te prepričevat, ti nočem bit zoprna, ker te mam zlo rada:rozica: Ampak, ravno tako kt je rekla Astra, da še sploh nisi poskusla vseh možnosti in, da se tukaj ne sme končat Pika. Jst vem, da boš ti mamica in kaka Britney madona, pa kaj pol, če bo mel polno rit vsega, sej ti boš mela tut porshea:)-

Jst te čakam Pika tolk, da veš in vem, da se bo tale tvoja jeza razkadila, slej, kot prej:rozica::rozica::rozica:

Ti pa prepovedujem prehitevat v škarje! Pa teb tut Andrejka! Me slišta?!

Pa kr navjiji muzko naglas in se der na tistga tam gor, sej te ma vseen rad:)

Tinka

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   A vam nekaj povem...
10.5.2005 10:41:33   
pika74
o tinkamiška ti si srce moje :love::bravo::bravo::bravo:

berem pa jokam zravn 9nebesa:((:);) in na konc mam optimizem v srcu :)

:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   A vam nekaj povem...
10.5.2005 10:43:35   
tinkamiška
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   A vam nekaj povem...
10.5.2005 10:55:57   
baguSka
Pika in hodi po poti postlani z rožicami ki ti jih pošilja Tinka..

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   A vam nekaj povem...
10.5.2005 10:56:06   
PiaM
oJ, Pika, ni še vse izgubljeno.Še zdaleč ne.Poglej s svetle strani: V petek na čagi se ga boš lahko ulila, kolko te bo volja, čez vikend boš pa verjetno že lahko na :sloncek:.Glede šloganja: O boš v maju še sigurno imela in se bo mogoče uresničilo za :modri::roza:.
Drugače pa podpiram ostalo, kaj se tiče uživanja in na OFF ter :sloncek: samo za užitek in nič gledanja na O ipd., le za divjanje po cesti bi te mal po riti.Smo imeli prometno, ko nas je en pijanec nagazil, z našo pupo v avtu, tik pred domom, novi avto za na odpad, mi pa samo srečni, da smo živi vsi trije in brez večjih posledic.:angel:
:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   A vam nekaj povem...
10.5.2005 11:11:34   
anadejka
:ups::ups:Sooory Tinka:ups:,če sm bla pa jezna tooook da bi še slona povozila.Ampak ne bom več oblubim.Zdej se morm merkat,ker bom jest tut kmal mela neki pod srčkom.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   A vam nekaj povem...
10.5.2005 11:20:05   
tinkamiška
Andrejka sem prebrala in sem res zelo vesela za vaju.:rozica::rozica::rozica: Mislim, kako se lahko v trenutku vse spremeni:) Zdej pa pridna bit, pa uživat kar se da:) Pa če bosta s Piko vozli na srečanje, da se ga nauta nalili:)-

Tinka

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   A vam nekaj povem...
10.5.2005 11:25:49   
anadejka
Ja pa sej točn to sm hotla povedat....kok sm bla na tleh takrat čez 2 mesca pa spet full vesela.
Pišuka v življenju morš bit res prpravljen na vse,pa nikol ne smeš preveč vse vnaprej načrtovat,ker se še prehitr lohk vse podre.
Daj času čas in vse bo še uredu.Pa s sekirancijo čist nč ne rešiš,sam še hujš je.

Ejjj Tinka midve s Piko se ga komot napijeve k bo Ema vozila:)-:)-:)-Na zdravje:)-:)-:)-

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   A vam nekaj povem...
10.5.2005 11:38:58   
emaa
ni problema, sem že navajena bit šofer

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   A vam nekaj povem...
10.5.2005 11:52:26   
anadejka
Ejjj Emi sej naslednjič bom pa jest vozila,sam upam da si bom do takrat porihtala mojga škodilaka al pa kr druzga kupla,tega pa v dolino phnla;)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   A vam nekaj povem...
10.5.2005 12:35:10   
Gea1
Komaj čakam, da vas spoznam. Ste res face, ni kaj.
:)-:)-:)- Kar na smeh mi gre, ko tole berem. Čeprav ni glih smešn, ampak vseen, ko bomo gledale nazaj... Bo!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   A vam nekaj povem...
10.5.2005 14:09:24   
Kornelija
Ah Pika, kako dobro poznam te tvoje občutke.... Ko si nekaj dni pred:hudicek: polna upanja, da bo tokrat uspelo potem pa se prikaže ta :hudicek: in takrat se nekaj v tebi prelomi in te obdajajo samo še negativni občutki. Zdi se ti, kot bi blodil po labirintu in ne bi našel izhoda.....Toda ti si zraven razočaranja, ki te je obdalo naredila čudovit načrt, kaj vse boš počela, ko boš odklopila svoje misli:modri::roza: in to ti zagotavlja uspeh:bravo::bravo::bravo: Na koncu boš imela izpolnjene vse želje:miska::miska::miska::miska:

P.S. Punca iz moje bližine si je zelo želela :duda: ker pa se ji želja ni in ni izpolnila je obupala in si rekla, da bo na to pozabila in si bo izpolnila dolgoletno željo- narediti izpit za motor. Tako je naredila izpit, si kupila pravo mašinco in ugotovila, da pod njenim srčkom še bije mičken srček.Sedaj je ta srček že pravi korenjak:bravo::bravo::bravo:

No Pika tole pa me čisto spominja na tebe! Tako da bodi prepričana, da bomo čez nekaj mesecev pisale kako ima naša Pika najbolj srčkano:duda:, pa kulski avto, pa izpit za motor......:bravo::miska::angel:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   A vam nekaj povem...
10.5.2005 14:22:20   
lenika
Joj žal mi je, da se ni izšlo. Po tvojih sporočilih sem mislila, da zdaj pa že bo. Prav si se odločila, da boš nehala delat na tem. Mogoče pa te vseeno kdaj, ko boš najmanj pričakovala čisto nepričakovano preseneti!?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   A vam nekaj povem...
10.5.2005 14:26:50   
Anitka
Hoj PIKA 74!

Ma saj ne vem kaj naj ti rečem, po eni strani ti sporočam, da mi je žal, da je prek.. :hudicek: spet na pohodu pri tebi (pa še tolk prijazna je, da ni zamujala), po drugi strani pa čestitam za pogumno odločitev. In naj ti povem, da sem sedaj v avtu, ko sem se peljala iz službe razmišljala popolnoma enako, da bi tudi jaz opustila "delanje" :duda:

Tako je punca naredi izpit za motor, živi vsak dan posebej, kupi si TT-ja ali Porsheja in z njim divjaj (a previdno), žuriraj, obišči najbolj oddaljene in željene kraje, navij muzko do konca - skratka zajemaj življenje s polno žlico. Glede tega, da bi bila ena Britney primernejša za :duda: , pa bom samo počla v :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Draga moja tule pa še ena :pika: samo zate, ki naj te spremlja na vseh tvojih poteh. In ne pozabi - USPELO NAM BO VSEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anitka:pika:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   A vam nekaj povem...
10.5.2005 14:48:50   
pika74
hvala vsaki posebej :rozica::rozica::rozica:

Anitka - tvojo :pika: imam pa prilimano na robu monitorja na računalniku (saj veš, :pika::pika::pika: gredo ponavadi na vrh in potem odletijo - samo moja (tvoja) je pa prilepljena in bo vedno z mano :) )

večkrat na dan jo pogledam in se spomnim nate :love:.

:metulj:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   A vam nekaj povem...
10.5.2005 14:52:16   
pika74
u še neki vam morm povedat - prejle sva z andrejko76 privat klepetale in sva se zmenle, da nama bo Drobnič zrihtou take :duda::duda::duda:, k ne bojo nč jokal:)-:)-:)-:)- -

življenje bomo pa zajemale z veliiiiko žlico 8)8)8):love::love:

punce, kljub vsemu je dons en lep dan :):):):)

še M me ne šraufa tko, kot me je ponavad :)-

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   A vam nekaj povem...
10.5.2005 15:28:41   
baguSka
no vidš

jst je pa nimam pa me vse šraufa neki tm dol :zmeden:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   A vam nekaj povem...
10.5.2005 15:33:28   
pika74
ja tko je mene zajebaval zadnjih 10 dni - in jst tepka upala, pa računala na to, da je neki tam.

Gina mi je clo ful lepo napisala, da nej se s tisto dušico pogovorim... in sm se res. S kom:zmeden: - z mojo drago M:hudicek: - tepka - kako sm mogla bit tok ....jaaak:)-:)-:)-

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   A vam nekaj povem...
10.5.2005 15:34:33   
pika74
pa da ne bo kdo kej narobe zastopu - jst mam Gino fuuuul rada :love::love::love: sam jezna sm nase, k se ne poznam dost in so me vsi tisti metuljčki:metulj::metulj::metulj:, k sm jih čutla spodi zavajal - u glavo:ups::ups:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   A vam nekaj povem...
10.5.2005 15:39:23   
baguSka
jah nimaš kej - jst čist odmisnla dokler mi ni že fejst zamujala - pol pa itak da dobiš eno upanje.. na konc pa... kr neki

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   A vam nekaj povem...
10.5.2005 15:52:56   
Anitka
:love:PIKA tale :pika: ki ti jo zdaj pošiljam pa naj poleti visoko v nebo in naj pocuka kakšno :duda: za rokav, da pride čimprej k tebi.

Pa pa

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?