Maša26
|
Pika, jaz ti dam pa tudi prav. Saj se nisi odrekla :duda:, še vedno bosta :sloncek:;), samo ne bo več vse podrejeno nekomu, ki ga še ni in si očitno sam izbira svoj čas. Jaz sem tudi že imela v mislih, :hudicek: da ne bova midva svojega življenja stran vrgla (in me vemo, da je življenje pravzaprav čudež ;))za nekaj, kar se zgodi čisto po svoje in ne glede na to, kako se obremenjujemo. Zato se splača uživat!! Jaz sem se tudi odločila (seveda me bodo čustva občasno izdajala), da bom uživala ne glede na :duda: in poskusila to pustiti ob strani. Če bom na raznih operacijah in v postopkih, bo to sicer malo težje, ampak poskusit ni greh.. Zadnjič sem bila z babico v bolnici in ko sem videla vse tiste bolne obnemogle ljudi, sem si mislila, pa kaj se jaz žrem 24h na dan, kdaj bo O in kdaj bo M in kaj če bo in kaj če ni, ko sem pravzaprav zdrava. Vsaj v tem smislu, da lahko uživam v stvareh, ki mi veliko pomenijo!! Pika, želim ti veliko užitkov v življenju, vseeno pa verjamem, da tudi dojenček pride, samo čakat ga ne smemo :rozica::rozica::rozica:
|