Lovely -> RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* (1.5.2009 18:58:43)
|
Čaw, Coccinella, a veš da je meni prav vseeno kako imenujemo te mlečne kašice. Vsekakor pa v Paparici ne piše nič o le-teh, pa je knjiga o uvajanju GH... Meni je P rekla še pred uvajanjem ne mlečne hrane, da naj ji dajem mlečne kaše, ker so enako kot mleko samo bolj kalorične, z žitnimi sem začela pol v 5. mesecu... Punce, jaz imam pa eno dilemo: naslednji teden pridejo (v petek) moževi starši in dedek na obisk za 1 teden, ker imamo v nedeljo krst. Problem jke v tem, da so oni zdaj 4 tedne v Angliji, gredo v sredo z avtom nazaj na Dansko in pol z avtom v Slovenijo. Prevozijo torej velik del Evrope. In se ustavljajo na javnih toaletah itd. Svinjska gripa je pa 5. stopnja nevarnosti po WHO lestvici, kar ni mačji kašelj. In razmišljam, da OK ne moremo se 100% zaščitit, lahko pa minimizoramo rizik a ne. In če lahko prestavim krst zakaj ga ne bi? Zakaj bi jih imela tukaj po taki poti. Moram danes malo pobrskat kolikšna je inkubacijska doba... Ne vem no, meni nekaj pravi da naj ne riskiram. Konec koncev so na Danskem danes našli en primer, ampak še ni potrjen... Mogoče se vam zdi butasto, da se s tem ukvarjam, ampak pač se.... Zanima me vaše mnenje oz. kaj bi ve naredile.
|
|
|
|