mbd0411 -> RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* (1.5.2009 8:38:50)
|
Jutro! Gogabojan,sem se ponoči zbudila in se spomnila nate,zaradi tvojih zdr.problemov.Če bi blo po moje bi šla in prižgala rač.in ti napisala,ker sem se spomnila,da je tudi moj to imel.Ko sem bila noseča s taprvim,je 1x na vsem lepim sredi dnevna skup padel.Napol pri zavesti mi je povedal,da mu že neki časa iz črevesja kri teče in to najbolj takrat,ko je šel na potrebo.Jaz sem seveda debelo gledala,saj nisem nič opazila. Poklicala sem dež.zdravnika in seveda sem ga takoj peljala.Od tam je moral takoj v bolnico.Skoraj dva dni so ga stradali in piti je moral donat,pa še nekaj so mu dali,da si je čreva popolnoma sčistil.Menda ga je to bolelo kot[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image],saj me je prosil,da naj ne hodim kaka dva dni k njemu.Potem je imel pregled,kjer so mu v črevo šli s kaamero in eno lučko.Je potem povedal,da je skozi kožo točno videl kje je kamera z lučko.Neprijetno torej.Našli so mu izrastke kot eni tumorji,ki se napolnijo s krvjo,ko pride do pritiska,pa počijo in evo kri... To so mu potem žgali in do daanes je ok.Je pa izgubil veliko krvi,zato je skupaj padel.Pa slabo se je počutil in vrtelo se mu je...Je pa dolgo čakal.V glavnem nič hudega ni bilo. A sem ti kaj pomagala?
|
|
|
|