|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tinka 74 kako je bilo???
9.5.2005 22:09:20   
malika
brez zamere, za mojo radovednost, ampak ker si naša julija; me zanima kako si uredila v bolinic?

Upam, da je vse OK :angel:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   tinka 74 kako je bilo???
10.5.2005 9:01:37   
Anonimen
Hej, malika in vse ostale moje Julije :rozica:

Bil je nekakšen lažen preplah...po mojem je mali mal vremenski.
CTG je bil potem v porodnišnici okej, pretoki (Dopler) tudi, brcat je pa tud začel, samo da sem tja prišla :)-
Me že okol prsta vrti :)-

Sem dobila en listek, kjer si moram zapisovat plodovne gibe, pa če spet ne bo okej, moram nazaj! Ampak jaz mislim, da bo vse uredu :bravo:

Hvala za skrb :angel:

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   tinka 74 kako je bilo???
10.5.2005 9:05:57   
Grascakinja
9nebesa:bravo::rozica::angel::metulj::miska::rozica::love::duda:9nebesa:metulj::sloncek::zajcek::racka::torta::duda::love:9nebesa:bravo:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   tinka 74 kako je bilo???
10.5.2005 9:42:05   
PBJ
Samo, da je vse OK.:rozica::rozica::rozica:

LP

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   tinka 74 kako je bilo???
10.5.2005 10:22:13   
CIPRESA
:bravo::bravo::bravo::bravo:

Si nas kar malo prestrašla

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   tinka 74 kako je bilo???
10.5.2005 11:34:58   
malika
Glavno da je vse Ok tako kot mora bit. Drži se, sem vesela zate, zdaj pa je veselo štej gibe! :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   tinka 74 kako je bilo???
10.5.2005 11:49:39   
Vrtnica1
Tink74, a ti tudi? Tudi jaz sem včeraj vsa panična tekla k moji G, češ da ne čutim našega :duda:. Pa me sestra še na CTG ni orng priključila, pa je že začel brcat. In potem je cel popoldan tako brcal, kot da bi se želel odkupit - lump mali. Sem bila čisto iz sebe. Zdaj moram pa tudi jaz šteti gibe in vpisovati v tabelo.
Ampak prestrašila sem se pa res grozno.
Samo, da je pri obema vse vredu.
Lepo bodite, vse julijke.
V. :rozica:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   tinka 74 kako je bilo???
11.5.2005 4:07:44   
mammy26
pa še ena takšna, ki je naša bebi kot ji paše. Že sedaj skuša uveljaviti svoje.:)-

Ampak po dvodnevnem opazovanju v bolnišnici, je bila pridna in takoj po pregledu začela delati takšno, da se sedaj ne ustavi.

Samo da je vse bp z našimi podnajemniki.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?