PC Baby
|
No, naj povem še mojo izkušnjo z o-baby. S predpostavko, da sem slišala same dobre stvari o njih in da ves čas naročam prek neta vse živo (nimam predskodkov in niti slabih izkušenj s tem), sem pri njih 10. novembra lani naročila avtosedež, ker je bil 120 evrov cenejši kot pri nas. Pisalo je, da je dobavni rok od 3 do 8 tednov. Ker je bla našemu malemu lupinca že zelo tesna, sem jim poslala mail in jih vprašala, če je res max. 8 tednov dobavni rok in so mi pisno zagotovili, da ja in celo napisali, da je tak dolg dobavni rok še z rezervo in da bomo ziher dobili naročeno v treh tednih. po 3.tednih nič, po 4. nič, po 5.nič, po 6. tednu pošljem mail, da malo poizvem kako in kaj in mi odgovorijo, da mi lepo piše, da je do 8 tednov dobavni rok. OK, res je, sem sprejela. Prejšnji teden je minilo 10 tednov od naročila in plačila in naš mali ne gre več v lupinco in se sploh ne moremo vozit z avtom. Smo prisiljeni samo na voziček, ki v tem snegu...no comment. No, jih pokličem in mi odgovorijo, da sedeža sploh še nimajo na zalogi in da je za počakat še kakšnih 5 tednov, ali naj si pa izberemo drugega. Najprej sem pop.... in jim rekla vse kar jim gre in da nas niso sploh obvestili, čeprav pri potrditvi naročila točno vse piše kako in kaj in skratka, rekla sem jim naj mi vrnejo denar. Čez tri dni dobim nakazan nazaj dnar, ampak 80 evrov manj kot sem jaz njim nakazala. Spet kličem in oni meni, da mi ne morejo vrnit poštnine (halo???? sej mi sploh niso poslali!) pa da je banka vzela en del za transakcijo itd. Sem jim poslala pisno, da mi morajo vrnit razliko do takrat in takrat ali jih bom tožila. Itak, da jih ne bom, ker se mi ne da in res edino kar hočem je dobit avtosedež, da našega pikeca končno lahko odpeljemo k babici in kamor hočemo. No, samo toliko, da če bo kera čakala v nedogled - naj pokliče, ker mogoče ni vse OK pri njih.
|