Alja_ -> RE: www.o-baby.de (3.4.2009 10:55:16)
|
Moja izkusnja: Sama sem narocila voziček Jane Slalom pro in košaro Cappazo pro na www.O-Baby.de, in sicer sedaj konec marca. Vključuje vse (torbo, dežno prevleko, tlacilko, globoko košaro) razen lupinice. Tak set v Pikapolonici je JANE SLALOM PRO FORMULA STRATA in cena je 760€. Sama pa sem tule plačala 474€+poštnina 9,5€, skupaj 483,5€. Provizija na banki za plačilo v tujino je bila 2,24€ (NKBM). Če bi še vzela lupinico Strata, bi bila cena 622,5€ (vključno s poštnino). Poslala sem le mail (na nemscino odgovarjajo, anglescino pa zelo omejeno) na njihovo stran, da ne zelim placati s Paypalom ampak preko bancnega transferja. Bili so zelo prijazni in mi odgovorili, da gre tudi tako kot zelim sama (ker je se njim ugodneje) in se nekaj drugih info, kar me je zanimalo. Poslala sem mail za narocilo, oni pa so mi poslali potrditveni mail (naslednji dan), da moram v roku 3 dni plačati, ker tako dolgo velja rezervacija. Sem sla na banko s podatki in sem placala preko bancnega transferja. Banka nakaze v tujino v roku 1-2 dni. Sedaj se samo cakam 3-5dni, da ga dobim na dom. LP
|
|
|
|