|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
30.4.2009 20:13:25   
trnuljčica
Drugi dan je za mano... Kaj naj rečem tako sem se veselila službe(pa čeprav nove- novosti...), da malo odklopim in se še z drugimi stvarmi ukvarjam... Pa sploh ker sem mu zadnje tri mesece uspela porihtati spanje. Dnevno- brez problema, nočno pa zadnje dva tedna končno zaspal sam v postelji. Čeprav je trajalo...
No, sedaj pa tale katastrofa, ko pridem domov, da mi vse pade v klet. Ma res imam krizo, ko ga poslušam tečkat od zaspanosti, spat pa od danes sploh več noče. user posted image
Danes se je recimo zbudil le 1x! ponoči ob 5. 20 ampak potem pa sploh ni hotel nazaj zaspati... Je pogruntal, da ko se zbudi mame več niuser posted image . Tudi z mano ni hotel zaspati, oz se je trudil ampak je non stop šlatal moje lice, pa lase, če sem še tam...user posted image Skratka user posted image . Ob 13 kličem taščo, kako sta, pa mi pravi, da je pa šele danes kriza. Pa ji je bila že včeraj res orng kriza! Danes pa sploh ni mogel zaspati v varstvu. Je rekla, da je koma od zaspanosti, ampak se samo histerično joče, ko ga hoče dati spat... Celo jaz ga nisem mogla dati popoldan spat, isto kot pri njej. Očke pa si mane, da bi si jih skopal, pa glava dol, pa nazaj, pa skratka koma, pa nič, le histerično dretje... Očitno ima tašča prav, ko pravi da se boji zaspat.user posted image Ker pol mame ni...
Sedaj pa je prvič v življenju zaspal- na flaški!!! Saj ni čudno- pokonci od pol šestih...
Me pa tole dretje, ko pridem iz službe čisto  psihično izmozga... Sem kot user posted image , total spremenjivečga- jokcajočega razpoloženja... Tole me tako spomni na prvih 6 mesecev porodniške... V slabem smislu... Žal... Upam da se to res uredi...  Tašča je na začetku imela celo neke ideje o kuhanju, pa likanju, sedaj pa se itak samo z njim ukvarja...  Le zakaj sem si jaz pri treh mesecih user posted image nabavila pomoč 1x tedensko... ? A se komu sanjauser posted image
No vsaj na koncu spisa je smeškouser posted image

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 401
30.4.2009 20:51:08   
kekec in mojca
Trnuljčica, vse te zadeve bodo v roku 14 dni minile. Bodi brez skrbi in tašče ne kliči, ko si v službi. Kaj ti pomaga, če veš, da ga ne more dat spat? Pomagat mu itak ne moreš, stvar te samo še bolj obremenjuje. Mali princ doživlja krizo, ki jo marsikateri otrok - ampak s to razliko, da tebi tašča poroča o vseh zadevah, vzgojiteljice v vrtcu pa marsikaj zamolčijo. Po drugi strani pa - tako vsaj veš, pri čem si... Tašča bo našla način, kako ga uspavat.  Tudi tvoj otroček se bo umiril in naučil zaspati brez mame. Le čas mu dajte, do takrat pa... potrpi. Drugega ti ne znam svetovat. Edino to lahko rečem, da vem, kaj preživljaš in te tudi razumem.

< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 30.4.2009 20:54:09 >

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 402
30.4.2009 21:08:00   
trnuljčica
Veš po pravici v času službe sploh ne mislim nanj. Resuser posted image Tudi ne kličem domov...Je toliko vsega- danes že ena konkretna urgenca..., da mi HB ne znese. Danes pa so me blagovolili spustiti prej in sem klicala, da bom kmalu doma, da ne rabi  kuhati... Pol pa tisto o krizi... Nisem niti zares vzela, sem pač mislila bo že zaspal, ko bom jaz doma... Pol me je pa tisto jokcanje in stokcanje za vsako figo (ker je do konca zaspan- pa sama histerija in jok) čisto zmozgalo... Ko sem imela dosti, sem se kar z enimi znanci zmenila za kofe in psihoterapijouser posted image (z malim seveda),  ker sem vedela da  drugje ne more biti slabše... In je palilo. Vsaj 1 ura brez jokanja.user posted image Je tekal, vriskal,  lumpal, da so-pazi rekli, da bodo učiteljice v šoli imele težave z njim...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 403
1.5.2009 10:31:51   
kekec in mojca
No ja, glede na okoliš, v katerem živiš, verjetno ne bo te sreče, da bi ga jaz učila... user posted image user posted image user posted image  Tole o stokanju in jokanju pa ti verjamem, da te vrže iz tira. Še vsako mamo je. Danes si v službi?

Neposredna povezava do sporočila: 404
1.5.2009 11:49:51   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Tole o stokanju in jokanju pa ti verjamem, da te vrže iz tira. Še vsako mamo je. Danes si v službi?

Ej, čisto po pravici, glede na trenutno konstantno jokcanje za vsako figo, pa bog ne daj, da grem pol metra proč, ko pa sem z njim me pa sploh ne šljivi...user posted image bi najrajši bila...
Sicer dežurala ne bom. Bom pa verjetno nadomeščala kar veliko- si ne delam utvar... Zaenkrat so me pustili na miru, ampak zatišje ne bo dolgo. Poletje  je že skoraj tu.
Sem po 4 urah današnjega dopoldanskega jokcanja mislila, da tudi danes ne bo hotel zaspati, pa je HB zaspal ob njegovi uri brez problema. Niti 2 minutki ni trajalo. Očitno noče spati samo  tiste dneve, ko ga pustim v varstvu. Takrat ga tudi jaz popoldan ne morem dat spat...
Ma saj bo... Edino toliko imam za študirat pa sploh ne morem ob tem jokcanju... Pa prevest bi zopet morala nekaj nekaj do ponedeljka... Pa ven bi šla glavo zluftat zvečer, pa je varstvo na dopustu... Eh, še dobro, da v ponedeljek začnem s tečajem slikanja. Da vsaj tam 2 uri odklopim.

Neposredna povezava do sporočila: 405
1.5.2009 12:13:43   
kekec in mojca
Punce, jaz bom znorela. Res. Zmeraj sem nekak zaupala naši P oz. vsem tem nadomestnim, zdaj pa... ne vem več, kaj si naj mislim.

Moj Kekec v bistvu ni bil zdrav skupaj niti teden dni že od februarja naprej. Oz. januarja. Najprej se je začelo s prehladom in kašljanjem, nadaljevalo se je na uhice, kjer je dežurna pediatrinja ugotovila, da ima v ušesih črne čepke. Dobil je antibiotične kapljice. Čez tri dni smo morali k osebni pediatrinji, ki je rekla, da s temi kapljicami ne bomo nič rešili, ampak bo potreben antibiotik. Ni pa vidla nobenih čepkov.

Pojedel je AB, vmes je še dobil celo vročino, tako da smo AB morali zamenjat. Nato je bil teden dni bilo ok, nakar je spet začel jamrat, da ga bolijo ušesa. Šla sva nazaj, poslali so nas na ORL, dobil je AB in iz ušes so potegnili - ne boste verjeli - črne čepke. Ugotovili so, da ima povečano žrelnico.

Od takrat naprej je neprestano pokašljeval. Vmes sva ga z možem 2x peljala k pediatrinji, bili sta dve različni, ki sta trdili, da gre za virus in da ima nekaj na mandljih, da pa to še ni za AB. Nobenega laboratorija, nič... Ena P je svetovala, naj gremo na morje, da mu bo to koristilo, pa smo ji povedali, da smo zaradi njegovega kašljanja in slabega sluha (mimogrede, še slabše sliši oz. določenih stvari sploh ne!) ravno prišli en dan prej domov, ker se je stanje samo še slabšalo. Odgovor (ob tem, da je mali ves čas suho pokašljeval in ga je ona slišala) je bil, da so pljuča čista in  da je očitno fasal en virus in da to lahko traja še dva ali tri mesece. Aja, to je pa potem ok, če niti govorit ne more vredu? Baje je nekaj imel na mandeljih, ampak še ne dovolj, da bi dobil AB (besede zdravnice). Morda bo zdaj zvenelo, da forsiram AB - ne, sploh ne, vesela sem, če jih ne rabi jemat. Ampak, naj vzamejo bris grla ali pa ga pošljejo na pregled, če se zadeva tako dolgo vleče...

Naredila je preizkus sluha, sedela je en meter proč od njega in mu šepetala. Mali je seveda vse slišal. Ko sem sama delala ta preizkus, sem stala konkretno dlje in govorila enako glasno kot ona, pa ni slišal pol stvari. In to takšnih, na katere VEDNO trzne. Spraševala sem ga, če bi morda jedel čokolado, ali mu grem kupit sladoled, on pa meni odgovarjal - mamica, ne slišim te, kaj si rekla? Včasih je bil tiho, ali pa odgovoril na vprašanje čisto mimo. Tudi ko sem ga kdaj poklicala, se sploh ni odzval. Tale pediatrinja pa naredi preizkus iz enega m in se z rezultati zadovolji ter naju prepričuje, da je z njim vse ok. Očitno ni, če je danes ob nenehnem kašljanju, slabem sluhu še zakuhal in začel bruhat. Predvidevam, da ima angino. MM ga je trenutno peljal k dežurnemu in samo čakam, kaj bodo rekli.

Res sem jezna, ker imam občutek, da nas sploh ne jemljejo resno. Veliko smo pri zdravniku, ampak verjemite mi, da si ne zmišljujem bolezni. Zmeraj grem tja šele, ko zares vidim, da je bolan, ne pa za vsak najmanjši kihec. Ampak bolana sta pa oba nonstop - če ne eden, pa drugi.

Sama bi najraje imela zdrave otroke in včasih se mi zdi, da me že vsi postrani gledajo, ko rečem, da je kateri od mojih otrok bolan. 

In kaj naj rečem za tamalega? Že tretji teden ima drisko. Ne zmerja, enkrat se pokaka čisto ok, naslednjič ima ob dobro formiranem blatu zraven sluz, spet tretjič ima samo pobarvano pleničko... In baje je tudi to normalno. Pred prazniki je bil 2 x v vrtcu. Prvič v ponedeljek, pa je vzgojiteljica možu takoj, ko je prišel, povedala, da ima mali drisko. Naju je skoraj kap, ker sva mislila, da je po tednu dni ok in da je zdrav. Zadržala sva ga doma, vmes je enkrat driskal, potem spet ne... in na koncu, je bil 2 dni že čisto ok, ko sva ga dala v petek v vrtec, pa je vzgojiteljica rekla, da ima spet drisko. In tako se vleče še zdaj. Bili smo že 2x pri P, pa vsakič pove, da mora biti na mlečni dieti in da je to čisto ok. Pazimo, kaj mu dajemo za jest, da dovolj pije, pri meni se še doji...

Uh, zdaj sem se spihala. Drugače zaupam naši P, ampak ko je ni in so tu druge, nadomestne P, pa mi je vedno tako zoprno...

Neposredna povezava do sporočila: 406
1.5.2009 12:34:24   
kekec in mojca
Valda, da ima angino. Trnuljčica mi je že enkrat rekla, da se vsi prehladi, ki se vlečejo tako dolgo, končajo ali z vnetimi ušesi ali pa z angino.

UPAM, da se bodo tokrat ZARES KONČALI!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 407
1.5.2009 12:39:43   
trnuljčica
K&M imaš zs... Vsaj upam, je nekaj štrajkalo.

Neposredna povezava do sporočila: 408
1.5.2009 13:55:21   
kekec in mojca
Trnuljčica, hvala, sem dobila. 

Neposredna povezava do sporočila: 409
1.5.2009 14:04:01   
kekec in mojca
Ma saj bo... Edino toliko imam za študirat pa sploh ne morem ob tem jokcanju... Pa prevest bi zopet morala nekaj nekaj do ponedeljka... Pa ven bi šla glavo zluftat zvečer, pa je varstvo na dopustu... Eh, še dobro, da v ponedeljek začnem s tečajem slikanja. Da vsaj tam 2 uri odklopim.

Tečaj ti bo dobro koristil, to si se dobro spomnila. Meni tudi dobro dene moj tečaj šivanja. Pa nikar ne imej krive vesti, ker si šla od doma. Vsaka mamica rabi sprostitev, da ji je potem lažje in bolje funkcionira.

Zdaj pa se glede malega princa na debelo namaži z mastjo potrpljenja. Malo bo še trajalo, potem pa bo spoznal, da mama, četudi je takrat ni, še zmeraj pride po njega.

Kaj pa tvoj mož, gre tudi on kdaj po malega? Mislim, da bi ga on dal prej spat, če predčasno pride domov? No, saj vem, da ima težave z uspavanjem... Pa saj bo, boš vidla. Misli na to, da naslednji mesec več tega ne boš doživljala. Kaj mesec, naslednji teden. user posted image

Aja, še to... si pomislila, da bi si morda nabavla ušesne čepke? user posted image user posted image user posted image Pomagajo.

Neposredna povezava do sporočila: 410
1.5.2009 22:15:51   
kekec in mojca
Nekdo je spraševal o  faraonkah. Joj, kar zmrazi me, ko slišim o njih.

Jaz sem jih pregnala, vendar sem uporabila kombinacijo faracida in raida proti faraonkam. Prešpricali smo samo kote oz. tam, kjer so hodile v stanovanje. Potem smo se za 3 dni odpravili od doma (ker kombinacija je le huda...).

Najprej smo imeli mir 1,5 leta, potem pol leta, potem eno leto, zdaj pa jih že ene pol leta ni. Vsakokrat ko se pojavijo, na tak način prešpricam stanovanje (vendar res samo kote in stik sten s tlemi). Potrebno je pa paziti, kako se uničujejo, ker naj bi si ta vrag ustvarjal varnostna gnezda in se na tak način širijo...  

Neposredna povezava do sporočila: 411
2.5.2009 10:52:56   
JABOLKO3
Živijo!

Sem si končno vzela nekaj časa za rr... in prebrala za nazaj. Tako hitro tečejo ti dnevi, da je teden mimo grede okoli... no, prejšnjo nedeljo smo potem res šli malo pohajat - na Čaven, ker tega konca Primorske pa res še nismo raziskovali... pridružili so se nam še Jakob, Joan in ta veliki Jakob... in smo vreme res izkoristili do zadnje minute, ker so se je takoj po vrnitvi začele prve kaplje dežja... prijetna družba, svež zrak, rožice, lepa razgledna pot, le to meni ni všeč, ker gre ves čas gor in dol, gor in dol... imam raje take poti, ko se vzpenjaš do vrha in potem le še navzdol...
Praznični deževni ponedeljek smo potem malo prelenarili... v torek ja MM sicer imel dopust, a je imel kup opravkov in smo sami brkljali po hiši in se skrivali pred dežjem... v sredo smo se dopoldan odpravili po raznih trgovinah... in poiskali zunanje luči za na hišo, nove pohodne čevlje zame, gojzarje za otroke, darilo za rojstni dan za mojo sestro, kup vijakov in podobne krame... pa še hrana... hiter obisk pri prijateljih, ki so se pred kratkim preselili v novo hišo... in se domov vrnili zvečer... Da vlačiš tri otroke iz trgovine v trgovino in to po dežju... se moraš tako že doma pripravit na jeklene živce, ha ha... smo pa le porihtali kup stvari, ki smo jih že nekaj časa odlagali... v petek smo se odpeljali na Štajersko in ko se je popoldne končno pokazalo sonce, sva z MM babici na vrtu postavila obrobo iz betonskih zidakov... in sva zvečer komaj še premikala okončine in zravnala hrbta... je pa sedaj lepo in babi je zadovoljna...
Včeraj pa piknik na dvorišču za sestrin rojstni dan... lepo toplo vreme, otroci so dirjali sem in tja, vsi uživali v dobrotah na mizi... in zvečer smo se vrnili domov.
Danes pa je v planu pospravljanje, barvanje zunanjih stolov in mize... predvsem pa sprehod po Arboretumu, ker letos še nismo bili (pa tako rekoč sosedje...)
Tako, to je naše poročilo za nazaj...

Neposredna povezava do sporočila: 412
2.5.2009 12:18:10   
JABOLKO3
Zdaj pa še komentarji... kolikor se spomnim...

Joan - upam, da vas nismo v nedeljo prestrašili in da se nam še kdaj pridružite... bom naslednjič tudi jaz preverila, kakšna je pot... in bo najprej gor in potem dol, ha ha

balkonske rože - jaz sem letos posadila bolj necvetoče zadeve - sladki krompir, koprive... ker imam en balkon nad vhodom, drugega nad teraso in je precej moteče, ko odcveteli lističi odpadajo... lahko večkrat na dan pometem, pa ni nikoli čisto... bom videla, kako se bo obneslo

cepljenje - mi smo taka čudna familija, da nas klopi ne marajo... očitno... ker naša fanta še nikoli nista imela klopa, pa se kar precej po gozdovih klatimo... jaz se pa tudi ne spomnim, kdaj sem ga imela nazadnje, isto MM - tako da se cepili, vsaj za enkrat, ne bomo... vedno pa po prihodu domov otroke slečemo, stuširamo, pregledamo...

Posadka - bravo za čudovito potovanje... mi je kar čeljust dol padla, ko sem brala... sem pred leti bila nekaj dni službeno v Amsterdamu... pa upam, da se tudi mi kdaj na kaj podobnega odpravimo... ko bodo finance omogočale...

Kekec in Mojca - ti se kar pusti malo razvajat, saj bo še prehitro konec... pa upam, da te ne boli preveč... glede pediatrov pa ne vem, kaj naj ti rečem... mi imamo kar srečo in imamo res fajn pediatrinjo... upošteva, kar ji poveš, rada pošlje v laboratorij, ne komplicira po nepotrebnem... držim pesti, da se tokrat res pozdravite in bo potem mir...

NiLe - dobro poznam take dneve, ko se začne že pri zajtrku in se le še stopnjuje... ko se počutim že čisto nemočno, sitno... ko nič ne gre gladko in se je treba za vsako malenkost pogajat, pregovarjat... ja, in potem končno pride večer in naslednji dan je pravo nasprotje...

Vrtec - mi še kar čakamo na tisto odločbo... jao, ko berem, koliko je zavrnjenih, je moje upanje vse manjše...

Sky - a zdaj pa še mravlje... upam, da se jih čim hitreje znebite...

Piknik - kakor trenutno kaže, 23. pridemo...

Tasyo - tebe je pa prav lepo brat... vsi zdravi, nič težav z varstvom ali vrtcem, v službi uživaš, v novem domu se imate lepo... čimveč piši, da se še ostale 'nalezemo'....

sedež za kolo - tudi mi imamo 2x hamax za zadaj... enega z možnostjo premikanja naklona naslonjala in drugega brez... pri nas se je večkrat zgodilo, da je kateri zaspal na kolesu in je kar prav prišlo, da se je dalo naklon malo spustiti, da ni glavica opletala...

Trnuljčica - no, ti si se mi pa kar zasmilila, ko sem brala tvoje zadnje poste... ker je že težko sprejet, da gre otrok v varstvo in ne boš več vedno ob njem pri vsaki novi besedi, novem dosežku... če se pa še takole zakomplicira, je pa še sploh hudo... no, tudi jaz mislim, da fant pač potrebuje nekaj časa, da se bo navadil, da mama gre in vedno tudi pride... in potem bo bolje... tako, da - zdrži, saj bo...

Zdaj moram pa šibat, da res kaj naredimo...

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 413
2.5.2009 19:05:23   
kekec in mojca
Uh, jaz pa se bom cepila proti KME, samo čakam, da neham dojit. Tudi moj mož in oba otroka se bosta. Kekec bo septembra prejel tretjo dozo, z možem se še nisva odločila.

To pa zato, ker je moja sodelavka med službo (med sprehodom z otroki po travniku v bližini službe) staknila klopa, čez tri mesece je zbolela za boreliozo. Saj vem, da to nima veze s cepivom, ampak riskirala ne bom.

SPloh pa, vsakič, ko greva pri njih doma obirat ribez, stakneva klopa. K sreči nobenega okuženega.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 414
3.5.2009 10:18:28   
NaTaŠa*
pozdravljene

Se javimo da smo OK, razen tega da ima Nataša norice brez kakršnihkoli problemov.

nc moram stran me ze jaga

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

Neposredna povezava do sporočila: 415
3.5.2009 16:17:10   
resnično srečna
eto nas...smo nazaj...

poročilo...sva se z MM nadelala...pripravila naš vrt na sajenje...a je zemlja tako razmočena, da je bolj podobno kakemu glinenemu nahajališču...posadila sem krompir (čutim, da bo revež zelo težko ugledal sončno luč, ker je tako zabetoniran v tisti zemlji)...pa bučke, pa papriko in paradižnik...več ni imelo smisla...bom dala kar doma v balkomu v platoje pa pikirala kasneje...oz vzgojila sadike...ker drugače bi po mojem v tisti namočeni zemlji seme samo zgnilo...

vreme...ob 6.30 sem bila že na vrtu...naju je že četrtkovo vreme streznilo, da so nevihte in dež po 12 uri vsakodnevna rutina...včeraj smo doživeli še celo točo...

Iza...je super luštkana...pravi cukerček...veliko hodi tako, da se drži za eno roko...pa ponavlja kot mala papiga...in vsega se takoj nauči...predvsem pa me zadnje dneve spravlja v solze sreče...me objema...pa stiska...ljubčka...in kaže kako moja moja je...še vedno veliko spi...razlog za visoko vročino ni bila kaka 6 bolezen...niti ne kašlja, niti ne smrka...po mojem so bili res zobki glavni krivci...je pa užitek biti z njo, ker je stalno nasmejana...in se dobrika vsem naokrog...posebno če so moškega spola...

dedi...jah to je pa razlog zakaj smo danes doma...je bil že super...v petek je že hodil...jedel...se smejal...včeraj pa so ga morali animirati...in sedaj je "rastlina"...vprašanje kaj bo z njim...če do sedaj nikoli nisem preveč kaj molima pa sedaj delam to...upam, da se bo zlizal...vendar nam velikega upanja ne puščajo...niti samo ne vedo kaj in kako in zakaj...edino kar nam preostane je upanje...upanje v to, da bo borec do zadnjega...tudi sedaj...in da bo to bitka v kateri bo zmagovalec...predvsem misel nanj me je gnala danes zjutraj po vseh tistih mokrih pobočjih delati...ker je to njegovo delo in nekako bi se počutila, da izdajam njega...če bi pustila, da se nam vse zaraste in zanemari...da bo nekoč lahko še užival...je pa težko gledati najdražjega kako trpi in kako hudo je, ko ne veš ali boš jutri še imel živega očeta ali ne...pa seveda taščo, ki bo lahko v trenutku izgubila človeka s katerim je več kot 40 let delila dobro...ampak upanje umre zadnje kaj ne???...in jaz nisem izgubila upanja v to, da bo še z nami delil lepe trenutke...

K&M...ja cene niso drage...bergel mislim...čečlovek pomisli, da je brez njih precej nemočen...sem pa sigurna, da si zelo praktična in boš znala nekako speljati vso logistiko delavnika...

kar pa se tiče P...jah je pa to šmorn...ne govori meni...ker se stalno spopadam z dvomi...ali Iza sliši ali ne...ali naj bom žalostna ali naj se veselim, da je tak cukerček...koliko ima prav ORL, ki pravi da je vse ok...ona pa smrči kot stara mama...

nekako se mi zdi, da mame vemo kdaj so naši otročki bolani...in kdaj je le prehlad...in če ne zaupaš svoji P...je najlažje reči menjaj...samo se mi zdi, da to ni ravno rešitev...kako pa bi bilo, da se ti brez otroka zraven usedeš z njo...pa ji poveš svoje dvome...pa prosiš za kakšen pregled...po mojem bi bila odstranitev žrelnice tudi dober poseg...saj baje tako ni večnih vnetij ušes...pa zagotovo je to tudi razlog da sine slabše sliši...

morje je blagodejno ja...samo za dalj časa...če bi bil sin lahko na Obali 1 mesec skupaj...eden morja je pa po mojem le toliko, da je otrok ves zmešan...se še ne privadi na novo klimo pa gre že nazaj v staro in eh...je spet lahko stres...in pade imunski sistem...

trnuljčica...prekleto dobro te razumem...svojega otročka poznaš...vzpostavila si nek ritem, ki vama je obema prinesel stabilnost...on se je počutil varnega, imel je red, spal je...ti pa si se laho odpočila...e tako je problem pri vaju, ker niti še ne veš na kaj vse je alergičen...

ampak

spet bo spal, spet bo srečen princ...samo malo časa mu daj...da se privadi na to, da mamica gre in da bo videl da pa potem vedno tudi pride...da je babica tudi ok...da če gre spat mamica hitreje pride in da če je naspan se potem mamica z užitkom igra z njim in deli skupne trenutke...

sedaj ga pa malo stisni k sebi...pa objemaj...pa skušaj pokazati, da je še tvoj ljubček...čeprav noče spati...ne trudi se z uspavanjem...ampak mu prepusti, da ti sam pokaže, da bi šel spat...ker moja logika: ko ravno prideš...in vidiš da je zaspan in ga hočeš uspavati se on ne pusti tudi zato ne, da ne bi zamudil skupnega časa s teboj...boš videla...saj bo kmalu bolje...držim pesti za vaju....

je pa res nehvaležno tole obdobje...Iza tudi zadnje čase kaže ekstremno potrebo po toplini...izkazovanju ljubezni, božanju...pa je ne božam in objem le jaz..ona me objema...in se stisne...pa mi da poljubčka...nekako si deliva toplino dotika...in s tem nekako pleteva vez...ki bo držala tudi takrat ko ne bova skupaj...

bela vrtnica...super, da sta z Zaro zadovoljni...in veš...večkrat se spomnim nate in na migrene...upam, da so s konec porodniške pobegnile in jih ne bo več nazaj...ima pa Zara prav lepe mere...in sem prepričana, da bo slej ko prej shodila...

JABI...plodni prazniki ni kaj...he he...sicer pa fino, da imaš živce za nakupovanje s 3 fanti....Iza je na srečo mala ženskica...in prav rada hodi z menoj po nakupih he he...

zadovoljevanje mama in tašč je pa posebno pogalvje...tudi midva z MM prav rada kaj narediva...in upava, da bo najino delo poplačano s čim manj kritikami he he...

eto...toli od mene...naju...nas...Daša se je že vrnila srečno iz Turčije...Matevža še čakamo...in upamo, da bomo kmalu spet kompletna zasedba...

pip

G

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 416
3.5.2009 17:52:27   
trnuljčica
RS mislim nate v teh težkih in negotovih trenutkih in upam, da se bo dedek le izvlekel. 

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 417
3.5.2009 20:59:37   
kekec in mojca
RS... kot si rekla, upanje umre zadnje. Verjamem, da se bo dedek zlizal... boril do konca, da bo še z vami... in da bo z veseljem spet pogledoval vaš vrt! Mislim nate, držim pesti za vas!

To spraševanje o tem, ali otrok prav sliši ali ne... ej, čisto te razumem. Ubija... Upam, da so se zdravniki zmotli v vašem primeru... ma to bi bila ena izmed njihovih lepših napak, a ne?

Strinjam se s tabo, da bi morala iti za dlje časa na morje, vendar še iščemo variante, kako bi to storili. Najeti stanovanje za tako dolgo na obali ni mačji kašelj... Eni računajo - ne boste verjeli - za najem apartmaja 2000 €. user posted image Žal, smo prepošteni, da bi doma kar sami od sebe printali denar na tiskalnik.

< Sporočilo je popravil kekec in mojca -- 3.5.2009 21:02:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 418
3.5.2009 21:04:35   
Isabellabina
Čer

Jah ste ble kar pridne s pisanjem in sem imela kar precej domačega čtiva in  mislim ,da bom v naslednjem trenutku pozabila kaj sem brala ,ker je bilo toliko napisanega.

Najprej Resnično srečna---srčno upam ,da bo dedi vsaj še nekaj časa z vami ...sicer pa ,če ga boli pa je večni spanec edina odrešitev zanj pa če se še tako grdo sliši.Upanje pa res umre zadnje!

Posadka---krasni ste...sploh nisem mogla nehat brat oz.sem še enkrat prebrala.Pa bi te tudi jaz porufala za ceno takšnega najema avtodoma in ,če ne želiš povedati javno bi lahko na zs.in ostane vse pri meni.Jaz sem tudi sedaj mislila ,da bi si najeli avtodom in jo pikirali malo poleti....

Trnuljčica----ja vsak začetek je težek ....saj bo minilo tudi tvojega princa...samo mi ni jasno zakaj potem tako joče,če je previt,ni lačen in ne žejen ...presneto a je res tako težko zaspat????ja ko bi otroci vedeli kako fino je spati a ne!!!!

Dopustnice.---upam da ste se imeli fino in ste vreme držali vsaj na morju ,ker tule pri nas je bilo oz.je za eno sra..euser posted image

Domnevni user posted image ---ja če user posted image do jutri nebo šibam u lekarno...sem pa ravno prejle gledala po hladilniku ,če imamo kaj kisle paprikeuser posted image user posted image user posted image user posted image

No toliko....

< Sporočilo je popravil big mamma -- 3.5.2009 21:08:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 419
3.5.2009 21:16:44   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

zadovoljevanje mama in tašč je pa posebno pogalvje...tudi midva z MM prav rada kaj narediva...in upava, da bo najino delo poplačano s čim manj kritikami he he...

pip

G

Uh ja tole jaz vedno upam ,a se  vedno uštejem.Naj bo še tako lepo narejeno dobro pometeno ,pograbljeno ,skpoano...nikoli ne dobiva znaka ,da je vredu narejeno...Če ne pove naglas ,pove za hrbtom...to pa je stvar ,ki jo skrajno mrzim in od takšnega človeka ponavadi nikoli ne dobiš pohvale.....ah saj bo....enkrat ,ko bomo sami v hiši.....

< Sporočilo je popravil big mamma -- 3.5.2009 21:27:44 >

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 420
3.5.2009 21:22:18   
Isabellabina
Jabolko--ravno iščem na spletni strani Arboretuma kakršnekoli info.o letnih kartah ...a ne najdem...a je bolje ,da grem kar tja...mi lahko kaj poveš....

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 421
3.5.2009 21:41:57   
Isabellabina
Jabolko----sem že našla in cene za nas so uhuhu navite in kar enkrat dražje ,ker nisem iz napisanih občin...mislim....malo preveč,če vse skupaj seštejem.....

Neposredna povezava do sporočila: 422
3.5.2009 21:43:35   
Isabellabina
Ja očitno vse logiranke berete in imam samogovore zato se beremo oz.pišemo jutri.Lep delovni začetek in  lepo noč....

Pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 423
4.5.2009 7:37:17   
Isabellabina
Dobro jutro

Postrežem vam z eno user posted image ...ker jaz sem jo potrebna bolj kot vse drugo na svetuuser posted image

Presneto je J že ene 14 dni skoraj prespal noč ,zdej mi ga pa dva dni spet svira in noče spat ....jao  ...zobki al kaj...no sej zdej jih pa že neki časa ni na spregled...
Zdejle omahujem al naj se mu pridružim pri lepotnem spancu ,ali naj primem g.likalnika v rokeuser posted image

Nič grem  spat..bomo potem likali   ...

Neposredna povezava do sporočila: 424
4.5.2009 8:22:48   
lepa posadka
Dobro jutro!

Big mamma... če ti je kaj v tolažbo... tudi pri nas je bila grozna noč. Je mali ene dve uri zganjal tako, da sem že pomislila, da se mu je sfuzlalo. Predvidevam, da je bil trebušček, saj je včeraj ta mali s krožnika ukradel dva čevapčiča in po gostoti zobovja v ustih, je bilo agregatno stanje zaužitega verjetno še dokaj trdo. Kakorkoli že, po kamilicah, parih prdcih in masaži se je zadeva toliko umirila, da se ni več razmetaval po postelji in je potem tudi bolje zaspal. Jaz pa v žnj poziciji oddremala kakšno urico. Se sedaj sploh nočem več spravit nazaj v postelje, ker me bo potem gotovo vse še bolj bolelo.

Ja, tudi mi smo imeli včeraj zabavo. Načeloma je bilo fajn. SPloh prvi dve urici je bilo krasno vreme. Potem pa smo imeli par neviht. HB, se stvari dokaj hitro lahko prenesejo pod nadstrešek, tako da se ljudje zaradi tega niso razbežali. Namizni nogomet in otroška hišica sredi vrta so reševale otroško animacijo tisti čas in lov na skriti zaklad je potekal kar po dežju. Otroci so seveda uživali, četudi so bili do kolen vsi mokri. Se je pa potem tako shladilo, da sem bila kar jezna. Pa torti sta mi dali letos po duši. Sicer sem naredila zemljevid za ta velikega in je čist OK izpadlo, sem pa nekaj eksperimentirala s testom za torto... pa sem hudo razočarana. Sicer me mož tolaži, da se pač vidi moj raziskovlani duh, ker vsako leto iščem novo testo za torto, s tem, da sem vedno pekla dobre torte. No, letos čokoladna pč ni bila. Smrk, smrk... Sadna, je bila okusna, je pa izgledala obupno, saj smo se igrali z enimi barvami, ki so se po eni uri čisto stopile in razlile... pa smo potem prebrali na škatlici od barv, da se jih ne uporablja na smetani. Jupiii! Več sreče prihodnjič. No, otroci so zadovoljni pospali, mi2 malo manj, pa Bog pomagaj.

Danes sem prvi dan na dopustu in sem si že napisala program, kaj vse želim še ta teden storit... pa v petek imava 10. obletnico poroke :-)))) Bo še luštno. Menda nam uspe, da se ta teden še vidimo. Morda v četrtek?

Big mamma... upam, da se spočiješ... pa javi kako opraviš po obisku v lekarni. Verjamem, da boš z obema izzidoma zadovoljna. Sem pa pomislila pri tebi, da je tale padec teže lahko tudi kakšno neravnovesje v telesu vzpostavil.

Srečka... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... kaj naj rečem. Pridna si, z Izo sta res krasen par. Dediju pa privoščim, da se dobro izvleče, pa kakorkoli že. Bom mislila na vas.

K&M... upam, da je Kekec bolje in ti čisto verjajem kako je, če nimaš zaupanja v P. Morda se res pogovorite skupaj. Vsekakor pa privoščim čim manj obiskov pri DR-jih.

Trnuljčica... Sven ima krizo. Po mojem je res bolje, da čas, ko prideš domov izkoristita za bit skupaj, četudi je utrujen. Bodo pa morda noči boljše. Jaz tudi vem, da so moji nehali vlečt še popoldansko kitico z mojim odhodom v službo. Je pa to psihično naporno, smao bo gotovo minilo. Le pogumno v nov delovni teden.

Nataša... fino, da se kaj javiš. Pa naj norice ne povzročijo preveč srbenja. Lepo se imejta še naprej... pa veliko uspeha pri iskanju službe.

Jabček... pri vas pa je tudi pester program :-) Sem ti pa v teh dneh malo fovš, da boš imela z Jurčekom še nekaj lepih spomladanskih dni. Res uživaj. Jaz te dneve kar hodim po vrtu in opazujem kako vse odganja, kot da potem ne bom imela več časa.

Vse dopustnice... upam, da je dopust pasala in, da ste imeli kaj boljše vreme, kot je bilo tukaj.

Pa še odgovor za tiste, ki ste spraševale za avtodome:
Tukaj je link, kjer so cene: http://www.adria-holidays.net/si/motorhomes/pricelist/?v=novo-mesto
Meni se cene zdijo ogromne. Sem pa jaz zaposlena v Adrii in imam kot zaposleni drugačne ugodnosti, sicer si verjetno takih dopustvo ne bi privoščili vsako leto. Letošnji budget za naše potovanje... pa nismo nič šparali, je bil 1500 EUR. Z vsemi vstopninami (pa je Legoland prišel skoraj 150 EUR, pa ZOO v Amsterdamu slabih 100, pa 2x kamp cca 50), vsemi cestninami in vinjetami, nafto ipd. Dopust z avtodomom je posebna dogodivščina. Eni bi se počutili omejeno, za druge je prava poživitev. Naši otroci uživajo v vseh kotičkih, ki jih ponuja taka možnost. Tuširanje vsak dan... no, možno je, saj je notri kopalnica s tušem. Mi smo otroke samo umivali, 2x pa smo bili v kampih in takrat smo si vsi privoščili boljši tuš. Pač za tako dopustovanje ne smeš preveč komplicirat pa je super. Če vas še kaj zanima, mi pa javite.

Lep dan vsem. Mi smo šolarja spravili v šolo, sedaj pa moram dekleti spraviti v pogon :-) Menda gresta danes po dolgem času v vrtec :-)

Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?