Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ohoho, danes ste pa zalaufale večerno debato Mi mo imeli celo štalo, ker je mala pika plezala na mizo in segala po policah, potem pa vrgla dol vse od radia, lučke,... Plus kup nepospravljene in nametane krame od velike pike. In sem dobila popenitis ( je rekel, da je samo čakal na ta trenutek), zato sta morali končno konkretno pospraviti svojo sobo, ki je bila res že nastlana z goro navlake. IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če jaz sklepam po večeru, se bom danes ponoči . Sem dala Majo spat, pa je bila v 3/4 ure že 4-x uzbuna. Sumim trojke, ker jo ful nekaj boli, pa še dudo grize ob straneh. Vseeno upam, da boš vsaj malo spala oz. da bo priskočil na pomoč - btw, zakaj ga ne nateraš, da bi on ponoči malo prevzel Majo?? Tudi, če ga nateram in ne poskrbi dobro za Majo - beri se mu dere ko žerjav, popenim in jo imam jaz naprej. Ni zastonj pregovor: če hočeš, da je nekaj dobro narejeno naredi sam. Punca raje malo pomisli nase, Maji ne bo nič manjkalo, četudi bo žerjav. Malo pa moraš bit egoista, vsaj za eno noč Na enak način sem hotela sama napisat. barbaw, pa kaj potem, če se mu dere. A misliš, da Gregi ne rjove kot utrgan, moj pa benti zraven? So what, meni se tudi kdaj izpraznijo baterije, se mora pač znajti, kakor ve in zna. Jaz sem se "egoizma" priučila in moram rečt, da je prav fajn
|