Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 9:42:01
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Takole pa Tilen že eno uro smrči : Lepo. Vidim, da sta bila že na sprehodu. Jaz sem pa kombinizone že vse pospravila, imama še zimsko vrečo na vozičku, velikokrat pa grema še brez nje na sprehod, ker on tako uživa, ko lahko brca z nogicami in sedi kot veliki fant.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 9:43:32
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Ok, kakšne so dns novičke kej? Včerajšnjim nism nč verjela. Zato, če je krea resnična, repeat
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 9:43:54
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tilči Takole pa Tilen že eno uro smrči : Lepo. Vidim, da sta bila že na sprehodu. Jaz sem pa kombinizone že vse pospravila, imama še zimsko vrečo na vozičku, velikokrat pa grema še brez nje na sprehod, ker on tako uživa, ko lahko brca z nogicami in sedi kot veliki fant.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 9:46:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Estrella..a zraven uporabljaš tudi kakšno kremo za elastično kožo in celulit? Jaz imam sedaj od Vichyja,pa sem se šele 3x namazala in imam čisto drugačno kožo.vsako leto jo uporabim,da se koža malo k sebi spravi Ne nimam kreme, hodim pa 3x tedensko v IR sauno z eteričnimi olji, ki vleče skup kožo in moram rečt, da se je zelooo popravila celuita je pa za 50% manj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 10:00:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem pa na -13kg in 90cm minusa. Opa bejba Hvala! Saj je kar fajn ko vidim cifro, samo če po pravici povem, me kar mine, ko vidim koliko mi še ostaja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 10:12:04
|
|
|
|
suzy85
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 10:14:22
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Maja...vse naj naj za 11.mesec
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 10:19:18
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem pa na -13kg in 90cm minusa. s tako brzino boš hitro cilju!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 10:19:59
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Takole pa Tilen že eno uro smrči :
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 10:21:14
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo še mene na broju cel dan se je nekaj dogajalo in pol nisem uspela na RR,obiski, šoping, vrtec... Nejček je super preživel prvi dan v vrtcu, sploh se ni oziral name.. evo pa še en video kako raca...komaj ga posnamem ker je hiter. za uspešno uvajanje! filmčka mi pa noče odpret! IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc je šele zdej zaspal, in še to je prej jokal, ne vem kaj mu je zadnje dva dni..noče zaspat, dobr da vsaj spi pol celo noč..no upam da bo danes tud. Jutr ga ne bom dala spat popoldan, pa da vidmo če bo zdržal. no vidim da ni več nobene, pa vam bom zaželela tud jst MIRNO NOČKO upam, da je vsaj noč bla mirna!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 10:22:39
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Kaj danes še vsi spite,ali čakate poštarja,da prinese dohodnino? moj je lani moral nekaj malega plačati in je dobil aprila, letos dobi pa ven, pa dobi šele maja. bomo takrat čakali! zgleda, da si morajo najprej denar skupaj nabrat, da ga lahko potem maja izplačajo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 10:25:02
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Včeraj sem šla spat že ob 21.30h, ker prejšno noč nisem mogla zaspat do 00.30h in posledično sem bila . Danes sem se uspela naspati in sem boljše volje. Aljo nikakor ne morem navadit na kruh za zajtrk. Sam noče jest, mogoče kak košček da v usta, odgriznit noče. Sem tako žalosta, ker nimam potrplenja ne volje, da bi ji ga dajala Ta otrok je pa res trd za določene zadeve za tvoje spanje! naša HB obožuje kruh - žemljice, skorjo, sredico... sej se ji bo odprlo in bo začela jest! tega nisi bla navajena pri andražu, ne? je raje jedel?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 10:26:05
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Estrella..a zraven uporabljaš tudi kakšno kremo za elastično kožo in celulit? Jaz imam sedaj od Vichyja,pa sem se šele 3x namazala in imam čisto drugačno kožo.vsako leto jo uporabim,da se koža malo k sebi spravi katero kremo od Vichyja? jst sm gledla to novo, ki je zdej večkrat v reklami, od somatoline cosmetics, sam pa kar ceno
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 10:26:19
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Takole pa Tilen že eno uro smrči :
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 10:28:08
|
|
|
|
Estrella*
|
Ob 11h kličem šefa v službo, da se malo pomeniva okoli mojega prihoda. Držite pesti Sem pa zvedla, da je en sodelavec prebolel rak na črevesu i in baje pride delat čez 2 meseca. Sicer ni bil ravno moj favorite, a vseeno me je kar zmrazilo ob novici
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 10:28:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Estrella..a zraven uporabljaš tudi kakšno kremo za elastično kožo in celulit? Jaz imam sedaj od Vichyja,pa sem se šele 3x namazala in imam čisto drugačno kožo.vsako leto jo uporabim,da se koža malo k sebi spravi katero kremo od Vichyja? jst sm gledla to novo, ki je zdej večkrat v reklami, od somatoline cosmetics, sam pa kar ceno Koliko pa stane?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 10:29:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Včeraj sem šla spat že ob 21.30h, ker prejšno noč nisem mogla zaspat do 00.30h in posledično sem bila . Danes sem se uspela naspati in sem boljše volje. Aljo nikakor ne morem navadit na kruh za zajtrk. Sam noče jest, mogoče kak košček da v usta, odgriznit noče. Sem tako žalosta, ker nimam potrplenja ne volje, da bi ji ga dajala Ta otrok je pa res trd za določene zadeve za tvoje spanje! naša HB obožuje kruh - žemljice, skorjo, sredico... sej se ji bo odprlo in bo začela jest! tega nisi bla navajena pri andražu, ne? je raje jedel? Tako je, Andraž je jedel vse po vrsti in nismo imeli problemov.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 10:31:27
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Estrella..a zraven uporabljaš tudi kakšno kremo za elastično kožo in celulit? Jaz imam sedaj od Vichyja,pa sem se šele 3x namazala in imam čisto drugačno kožo.vsako leto jo uporabim,da se koža malo k sebi spravi katero kremo od Vichyja? jst sm gledla to novo, ki je zdej večkrat v reklami, od somatoline cosmetics, sam pa kar ceno Tole: http://www.lekarnar.com/Kozmetika/Vichy/Lipo-Metric-zmajsuje-obseg-in-oblikuje/
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 10:32:11
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ob 11h kličem šefa v službo, da se malo pomeniva okoli mojega prihoda. Držite pesti Sem pa zvedla, da je en sodelavec prebolel rak na črevesu i in baje pride delat čez 2 meseca. Sicer ni bil ravno moj favorite, a vseeno me je kar zmrazilo ob novici
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 10:41:29
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Estrella..a zraven uporabljaš tudi kakšno kremo za elastično kožo in celulit? Jaz imam sedaj od Vichyja,pa sem se šele 3x namazala in imam čisto drugačno kožo.vsako leto jo uporabim,da se koža malo k sebi spravi katero kremo od Vichyja? jst sm gledla to novo, ki je zdej večkrat v reklami, od somatoline cosmetics, sam pa kar ceno Koliko pa stane? Somatoline Cosmetic, tretma Total Body, plastenka na potisk 200 ml - 34,32 eur Somatoline Cosmetic, tretma trebuh in boki, tuba 150 ml - 34,32 eur Somatoline Cosmetic, anti-celulitni tretma, 30 vrečk po 10ml za enkratno uporabo - 49,92 eur Somatoline Cosmetic, intenzivni nočni tretma, lonček 450 ml - 46,80 eur
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 10:42:15
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ob 11h kličem šefa v službo, da se malo pomeniva okoli mojega prihoda. Držite pesti Sem pa zvedla, da je en sodelavec prebolel rak na črevesu i in baje pride delat čez 2 meseca. Sicer ni bil ravno moj favorite, a vseeno me je kar zmrazilo ob novici da se dobro zmenita!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 10:42:18
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ob 11h kličem šefa v službo, da se malo pomeniva okoli mojega prihoda. Držite pesti Sem pa zvedla, da je en sodelavec prebolel rak na črevesu i in baje pride delat čez 2 meseca. Sicer ni bil ravno moj favorite, a vseeno me je kar zmrazilo ob novici
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 10:58:01
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Po vsakem letu pilot izpolni obrazec, v katerem mehanikom opiše probleme, ki so se med letom pojavili in jih je potrebno odpraviti. Mehaniki preberejo obrazec in po odpravitvi problema na spodnji polovici obrazca napišejo kaj so postorili glede problema. Pilot nato pred naslednjim letom prebere obrazec. Naj še kdo reče da inženerji nimajo smisla za humor. To so dejanski izpisi iz takšnih obrazcev pri letalski družbi Quantas. Quantas je edina velika letalska družba, ki še ni imela hujše letalske nesreče. P: Leva notranja guma skoraj potrebna menjave. M: Leva notranja guma skoraj menjana. P: Testni polet OK, razen avtomatsko pristajanje zelo grobo M: Avtomatsko pristajanje ni vgrajeno v tem letalu. P: Nekaj razrahljano v kabini. M: Nekaj zategnjeno v kabini. P: Mrtve muhe na steklu. M: Naročil žive muhe. P: Avtopilot nastavljen da drži višino se spušča 200m/min M: Na tleh ne morem poustvariti problema P: Sledi puščanja na desnem glavnem podvozju. M: Sledi odpravljene. P: Glasnost DME je neverjetno visoka. M: Glasnost DME ponastavljena na bolj verjetno višino. P: Zaradi zapor se ročice za plin zatikajo. M: Za to pa so tam. P: IFF ne deluje. M: IFF nikoli ne deluje ko je nastavljen na OFF. P: Sumim na razpoko v vetrobranskem steklu. M: Sumim da imate prav. P: Manjka motor št. 3. M: Po kratkem iskanju našel motor št. 3 na desnem krilu. P: Letalo se odnaša čudno. M: Letalo opozorjeno naj se zravna, leti ravno in se zresni. P: Radar mrmra. M: Radar reprogramiran, da pozna besedilo. P: Miš v kabini M: Inštalirali mačko. P: Izpod instrumentne plošče se sliši zvok, kot da bi nek pritlikavec tolkel po nečem s kladivom. M: Odvzel kladivo pritlikavcu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 2.4.2009 10:58:31
|
|
|
|
Srčekgirll
|
> Hrvaški finančni minister obišče švicarsko vlado in se zaplete v pogovor z njihovim ministrom za pomorstvo. Začuden ga vpraša: > "Kako to, da ima Švica > pomorsko ministrstvo, če pa nima morja?" Švicarski minister: "Tudi Hrvaška ima finančno ministrstvo, pa nima financ!" > > > Zakaj imajo Hrvati po več kreditnih kartic? - Ker nimajo Gotovine! > > > Zakaj je Dubrovnik najbolj popularna turistična točka na Jadranu? - Ker je > tam najmanj Hrvatov. > > > Zakaj je v Bosni visoka trava? - Vsa velika živina je odšla v Zagreb. > > > Zakaj Jezus ni bil rojen na Hrvaškem? - Niso našli device. > > > Kaj se zgodi, če se Mujo preseli iz Slovenije v Hrvaško? - V obeh državah se poveča povprečni IQ. > > > Združeni narodi so zaprosili vse države, da podajo pošteno mnenje o pomanjkanju hrane v ostalem svetu. Nemci so vprašali, kaj je to > 'pomanjkanje'. Afričani so vprašali, kaj je to 'hrana'. Kubanci so > vprašali, kaj je to 'mnenje' . Američani so vprašali, kaj je to 'ostali svet'. Hrvati pa še vedno razpravljajo o pomenu besede 'pošteno' . > > > Kaj narediš, če postanejo Hrvati evropski prvaki? - > Izklopiš playstation > in greš malo ven.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?