|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008-18.del
9.4.2009 13:38:02   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Naslednjo rundo zbijanja ji bom dala kisove obkladke, če bo potrebno, za smrad mi pa dol visi. Itak noben ne pride pomagat, kaj šele vprašat če kaj rabim, ko sem sama z dvema bolnikoma. To da cele noči ne spim je pa itak vseeno. Se sama sebi čudim, da še funkcioniram. Očitno sem se navadila, da spim dobre 4 ure in je to to.

user posted image user posted image user posted image  res je sran.je če si sam za vse. Jaz sem občasno, pa še to mi gre fajn v nos. Sem bila pa pri mami v taki neizhodni situaciji, ko sem bila res sama za vseuser posted image

Pri tebi je moglo bit še huje, ker si verjetno vedela, da se ne bo izboljšalo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O tem nisem razmišljala. Mi je paoznan občutek user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
9.4.2009 13:38:07   
Estrella*

Samo do compa pridem in že je mala u luftuuser posted image user posted image user posted image Šibam do moje tečke, da vidim kaj jo žuliuser posted image

lakota???

Ne to ne, očitno ima dovolj spanjauser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
9.4.2009 13:38:42   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Grem mal kavč popeglat pol pa počas peljat kosilo taščini mami,si je predvčerajšnjim zlomila roko pa je šele včeri klicala in povedala,jo je na smrt strah dohtarjev in bolnice.Zdej pa cvika k ve da ji bom jst južno prpeljala,da ji ne bom slučajno kej podtaknila,da bo hitrej šla na un svet.Sej ne vem al naj se smejem al kaj čem k je babika mal ubrisana s takimi foramiuser posted image

Kako dobro poznam te fore, ki pri starejših ljudeh niso nič posebnega. Moja nona je jedla le tisto, kar smo mi prinesli, ali pa kar si je sama naredila. od drugih tudi hčera ni hotela nič in je vrgla stran, ko so odšle. Raje je bila lačna kot da bi njihovo jedla in isto je govorila, da jo bodo zastrupile....
jaz mislim, da taščina mama ni nič ubrisana, ampak jo le leta dajejo, pozabljivost, strah...

Torej je v takem primeru brezveze vozit kosilo, ker se tako meče denar stran, če se potem
vrže kosilo stran, namesto da bi ga pojedla.

Se strinjam

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
9.4.2009 13:40:04   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Naša dva spita,samo čez 20 minut moram Nejca zbudit,da šibava k P.Čakam user posted image ,da pride domov,da bo Tilna pazil.Pa saj bo itak spal,ne bo imel veliko dela z njimuser posted image

Barbaw...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  dobro opravita

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
9.4.2009 13:40:37   
barbaw
Zdaj se moja škratka HB igrata, da imam nekaj minut miru. Maja je pregurala tisto vročino, ji je padla in je zdaj dobre volje. Bomo videli kako bo šlo tole naprej.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
9.4.2009 13:42:31   
barbaw

Samo do compa pridem in že je mala u luftuuser posted image user posted image user posted image Šibam do moje tečke, da vidim kaj jo žuliuser posted image

lakota???

ALja je prava trnuljčica. user posted image user posted image user posted image Me prav zanima kako bo, ko bo mogla v vrtec. Upam, da ne bo večjih težav. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
9.4.2009 13:45:23   
Srčekgirll

ŽIVA IN LIN

VSE NAJBOLJŠE ZA 11

MESECEV!!!!

user posted image

Se pridružujeva tud mi2 z Vidkomuser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 1707
9.4.2009 13:45:25   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

Naspali smo se,sedaj pa že user posted image  pijem.user posted image Včeraj smo spet celo popoldne pospravljali veje.Jih kar ne zmanjka.user posted image
Dopoldne je bila pa tašča na obisku.Za komandirat je pa dobra.Čudno,da jo jezik ne boliuser posted image .

Popoldne imava z nejcem kontrolo pri P,potem gremo pa k stari mami po potičkouser posted image

Danes z user posted image  praznujeva 4. obletnico poroke,samo ne bo časa za praznovanje,saj bomo celo popoldne okoli letali.Sploh je pa suša v denarnici.Bomo na morju noter prinesliuser posted image

user posted image user posted image user posted image Čestitke za obletnico.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
9.4.2009 13:45:27   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

ESTRELLA  a je to res da ob polni luni hitreje hujšaš?
a misliš da bi bla dans sadna dieta bolj učinkovita? ker jst nisem za une fore, da cel dan nič ne bi jedla ob polni luni

Baje da ob polni luni hitreje odvajaš vodo in si za to lažji. Tako da mislim, da je vseeno kdaj, lahko pa preizkusiš, če deluje

Še hitreje pa če piješ sam vodo al pa sadje ješ, ananas naprimer hitreje odvajaš vodo oz. večkrat greš na wc (vodo).

Neposredna povezava do sporočila: 1709
9.4.2009 13:45:29   
Srčekgirll

Kako dolgo naj pustim surov krompir na podplatih??????

am...20-30 min pol pa obrni ali zamenjaj....če ne pa obhladek namočen v kis. Kaj ma kdo vročino?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
9.4.2009 13:48:10   
Srčekgirll
A,ja..pa en lep dober, sončen in ful topel dan vsem skupaj.

Kako smo kaj?
Pr nas smo odlično.- Spanje je blo tko, tko,...počutje tud tam, tam..oz. je blo zjutraj..zdej sm pauser posted image user posted image ...
Morem it kosilo do konca skuhat, pa Vidku dat jest..pa spat bo šel, mogoče jst tud malo, pol pa šibava ven na SONČKAuser posted image .

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
9.4.2009 13:54:54   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

A,ja..pa en lep dober, sončen in ful topel dan vsem skupaj.

Kako smo kaj?
Pr nas smo odlično.- Spanje je blo tko, tko,...počutje tud tam, tam..oz. je blo zjutraj..zdej sm pauser posted image user posted image ...
Morem it kosilo do konca skuhat, pa Vidku dat jest..pa spat bo šel, mogoče jst tud malo, pol pa šibava ven na SONČKAuser posted image .

uživajte

Neposredna povezava do sporočila: 1712
9.4.2009 13:54:55   
barbaw

Kako dolgo naj pustim surov krompir na podplatih??????

am...20-30 min pol pa obrni ali zamenjaj....če ne pa obhladek namočen v kis. Kaj ma kdo vročino?

Majo matra. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1713
9.4.2009 14:06:35   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Jana najverjetneje bom imela kopalke (črne) že kar sedaj zate.user posted image Ti sporočim.

36 ? kaj pa če mi ne bodo prav ? predvsem mislim na modrc ?

36, ja. Jaz jih še ne bom plačala pa jih potem vrnem, če ne bodo prav.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
9.4.2009 14:07:43   
Anitka

Mi je tašča prinesla zdaj pošto in me ful grdo gledala in mi povedala, da je ful bruhala in da svak tudi.

Bi rekla, ja in?user posted image user posted image user posted image
Kot da sem jaz zdaj kriva, da imajo trbušno gripo. Moja dva mala dva sta samo malo bruhala in nista imela trebušne gripe, ker je ne preboliš v 3-eh urah. user posted image Se mi prav nič ne smilijo.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
9.4.2009 14:09:38   
Anitka

Anitka kako omakco daš gor na ribice-kera zelenjava?

Tisto Etino kupim -"fina omakca - zelenjavna" piše gor.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
9.4.2009 14:18:21   
Estrella*

a misliš da bi bla dans sadna dieta bolj učinkovita? ker jst nisem za une fore, da cel dan nič ne bi jedla ob polni luni

Baje da ob polni luni hitreje odvajaš vodo in si za to lažji. Tako da mislim, da je vseeno kdaj, lahko pa preizkusiš, če deluje

Še hitreje pa če piješ sam vodo al pa sadje ješ, ananas naprimer hitreje odvajaš vodo oz. večkrat greš na wc (vodo).

Jaz ne vidim fore v tem luninem hujšanju, ker gre iz tebe voda, ne pa špeh in zame to ni hujšanjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1717
9.4.2009 14:18:24   
Estrella*

lakota???

ALja je prava trnuljčica. user posted image user posted image user posted image Me prav zanima kako bo, ko bo mogla v vrtec. Upam, da ne bo večjih težav. user posted image user posted image user posted image

Ko bo šla v vrtec se bo itak drla in ne bo imela časa spatuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
9.4.2009 14:18:42   
Estrella*

Zdaj se moja škratka HB igrata, da imam nekaj minut miru. Maja je pregurala tisto vročino, ji je padla in je zdaj dobre volje. Bomo videli kako bo šlo tole naprej.

Pa je le malo boljeuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
9.4.2009 14:22:57   
barbaw

Jaz ne vidim fore v tem luninem hujšanju, ker gre iz tebe voda, ne pa špeh in zame to ni hujšanjeuser posted image

to je samo "tolažba" user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1720
9.4.2009 14:22:59   
barbaw

Za odtenek je. Zdaj je šla spet spat. Upam, da se zbudi brez vročine oz z min, ker ji prej ni kaj dosti padla, bolje je pa vseeno bilo.

Neposredna povezava do sporočila: 1721
9.4.2009 14:32:25   
Anitka

Za odtenek je. Zdaj je šla spet spat. Upam, da se zbudi brez vročine oz z min, ker ji prej ni kaj dosti padla, bolje je pa vseeno bilo.

Upam, da bo šlo le še na boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
9.4.2009 14:34:48   
Soncnica Sandra ***
dan user posted image

evo se javljam od tasta.

manca je ravno zaspala, ostali so šli ven drva cepit, jaz mam pa mal časa za RRuser posted image

najprej kup objemčkov za vse nespeče in koš pikapolonic za bolne

TILČI: česitke ob obletnici poroke in še na mnoga leta user posted image user posted image user posted image

BARBAW: ko je.be takega tasta in taščo, sem čisto brez besed user posted image .Pa da gre še tebe krivit za trebušno gripo, ma ta baba je res od user posted image

in pa še

ŽIVA IN LIN

VSE NAJBOLJŠE ZA 11

MESECEV!!!!

user posted image

tudi z najine strani!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
9.4.2009 14:37:51   
barbaw
Jeeejjjjjjj!!!! Oba spita user posted image . Jaz grem tudi malo ležat.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
9.4.2009 14:42:56   
katy82

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Grem mal kavč popeglat pol pa počas peljat kosilo taščini mami,si je predvčerajšnjim zlomila roko pa je šele včeri klicala in povedala,jo je na smrt strah dohtarjev in bolnice.Zdej pa cvika k ve da ji bom jst južno prpeljala,da ji ne bom slučajno kej podtaknila,da bo hitrej šla na un svet.Sej ne vem al naj se smejem al kaj čem k je babika mal ubrisana s takimi foramiuser posted image

Kako dobro poznam te fore, ki pri starejših ljudeh niso nič posebnega. Moja nona je jedla le tisto, kar smo mi prinesli, ali pa kar si je sama naredila. od drugih tudi hčera ni hotela nič in je vrgla stran, ko so odšle. Raje je bila lačna kot da bi njihovo jedla in isto je govorila, da jo bodo zastrupile....
jaz mislim, da taščina mama ni nič ubrisana, ampak jo le leta dajejo, pozabljivost, strah...

Torej je v takem primeru brezveze vozit kosilo, ker se tako meče denar stran, če se potem
vrže kosilo stran, namesto da bi ga pojedla.

Bom kar na oboje komentirala

V bistvu je tko da mama živi sama že 24 let v svoji hišici v mali vasici in v tej vasici je tko noro da se moraš res prpravit kadar greš gor.Mene še vedno ni čist sprejela ker sem medicinka in te mamo kao normo kolk jih mormo pospravt na mesec.Skoz je sama ker je samotar po duši,še hčerko je komaj imela ker enostavno ni hotela otrok ker je v otroštvu ful trpela zarad lakote,rahitisa in podobno.No po drugi strani je pa tko da je kar je njenega zares njeno in se nč ne šenka bog ne daj pa kej dela na njeni zemlji če ona ne ve.Je močen karakter.Nisem pa mislila da je ona ubrisana ampak fore ki jih izvaja in govori k misli da smo še vedno 70 let nazaj v komunizmu oz da še zdej ta režim obstaja.****t ga te ljudje so živeli v strahu in ker res skor nikol ni nikamor šla je pač mišljenje ostalo isto kot je bilo.
Tolk na kratko o njej,saj ni slaba ampak ima par for prek katerih ne gre in jo enostavno tako sprejemam,itak je pa pri 83 letih ne bo noben spremenil

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?