Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 9.4.2009 13:38:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Naslednjo rundo zbijanja ji bom dala kisove obkladke, če bo potrebno, za smrad mi pa dol visi. Itak noben ne pride pomagat, kaj šele vprašat če kaj rabim, ko sem sama z dvema bolnikoma. To da cele noči ne spim je pa itak vseeno. Se sama sebi čudim, da še funkcioniram. Očitno sem se navadila, da spim dobre 4 ure in je to to. res je sran.je če si sam za vse. Jaz sem občasno, pa še to mi gre fajn v nos. Sem bila pa pri mami v taki neizhodni situaciji, ko sem bila res sama za vse Pri tebi je moglo bit še huje, ker si verjetno vedela, da se ne bo izboljšalo. O tem nisem razmišljala. Mi je paoznan občutek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 9.4.2009 13:38:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Samo do compa pridem in že je mala u luftu Šibam do moje tečke, da vidim kaj jo žuli lakota??? Ne to ne, očitno ima dovolj spanja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 9.4.2009 13:38:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Grem mal kavč popeglat pol pa počas peljat kosilo taščini mami,si je predvčerajšnjim zlomila roko pa je šele včeri klicala in povedala,jo je na smrt strah dohtarjev in bolnice.Zdej pa cvika k ve da ji bom jst južno prpeljala,da ji ne bom slučajno kej podtaknila,da bo hitrej šla na un svet.Sej ne vem al naj se smejem al kaj čem k je babika mal ubrisana s takimi forami Kako dobro poznam te fore, ki pri starejših ljudeh niso nič posebnega. Moja nona je jedla le tisto, kar smo mi prinesli, ali pa kar si je sama naredila. od drugih tudi hčera ni hotela nič in je vrgla stran, ko so odšle. Raje je bila lačna kot da bi njihovo jedla in isto je govorila, da jo bodo zastrupile.... jaz mislim, da taščina mama ni nič ubrisana, ampak jo le leta dajejo, pozabljivost, strah... Torej je v takem primeru brezveze vozit kosilo, ker se tako meče denar stran, če se potem vrže kosilo stran, namesto da bi ga pojedla. Se strinjam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 9.4.2009 13:40:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Naša dva spita,samo čez 20 minut moram Nejca zbudit,da šibava k P.Čakam ,da pride domov,da bo Tilna pazil.Pa saj bo itak spal,ne bo imel veliko dela z njim Barbaw... dobro opravita
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 9.4.2009 13:40:37
|
|
|
|
barbaw
|
Zdaj se moja škratka HB igrata, da imam nekaj minut miru. Maja je pregurala tisto vročino, ji je padla in je zdaj dobre volje. Bomo videli kako bo šlo tole naprej.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 9.4.2009 13:42:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Samo do compa pridem in že je mala u luftu Šibam do moje tečke, da vidim kaj jo žuli lakota??? Ne to ne, očitno ima dovolj spanja ALja je prava trnuljčica. Me prav zanima kako bo, ko bo mogla v vrtec. Upam, da ne bo večjih težav.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 9.4.2009 13:45:23
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ŽIVA IN LIN VSE NAJBOLJŠE ZA 11 MESECEV!!!! Se pridružujeva tud mi2 z Vidkom
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 9.4.2009 13:45:25
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Naspali smo se,sedaj pa že pijem. Včeraj smo spet celo popoldne pospravljali veje.Jih kar ne zmanjka. Dopoldne je bila pa tašča na obisku.Za komandirat je pa dobra.Čudno,da jo jezik ne boli . Popoldne imava z nejcem kontrolo pri P,potem gremo pa k stari mami po potičko Danes z praznujeva 4. obletnico poroke,samo ne bo časa za praznovanje,saj bomo celo popoldne okoli letali.Sploh je pa suša v denarnici.Bomo na morju noter prinesli Čestitke za obletnico.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 9.4.2009 13:45:27
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ESTRELLA a je to res da ob polni luni hitreje hujšaš? a misliš da bi bla dans sadna dieta bolj učinkovita? ker jst nisem za une fore, da cel dan nič ne bi jedla ob polni luni Baje da ob polni luni hitreje odvajaš vodo in si za to lažji. Tako da mislim, da je vseeno kdaj, lahko pa preizkusiš, če deluje Še hitreje pa če piješ sam vodo al pa sadje ješ, ananas naprimer hitreje odvajaš vodo oz. večkrat greš na wc (vodo).
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 9.4.2009 13:45:29
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kako dolgo naj pustim surov krompir na podplatih?????? am...20-30 min pol pa obrni ali zamenjaj....če ne pa obhladek namočen v kis. Kaj ma kdo vročino?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 9.4.2009 13:48:10
|
|
|
|
Srčekgirll
|
A,ja..pa en lep dober, sončen in ful topel dan vsem skupaj. Kako smo kaj? Pr nas smo odlično.- Spanje je blo tko, tko,...počutje tud tam, tam..oz. je blo zjutraj..zdej sm pa ... Morem it kosilo do konca skuhat, pa Vidku dat jest..pa spat bo šel, mogoče jst tud malo, pol pa šibava ven na SONČKA .
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 9.4.2009 13:54:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll A,ja..pa en lep dober, sončen in ful topel dan vsem skupaj. Kako smo kaj? Pr nas smo odlično.- Spanje je blo tko, tko,...počutje tud tam, tam..oz. je blo zjutraj..zdej sm pa ... Morem it kosilo do konca skuhat, pa Vidku dat jest..pa spat bo šel, mogoče jst tud malo, pol pa šibava ven na SONČKA . uživajte
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 9.4.2009 13:54:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kako dolgo naj pustim surov krompir na podplatih?????? am...20-30 min pol pa obrni ali zamenjaj....če ne pa obhladek namočen v kis. Kaj ma kdo vročino? Majo matra.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 9.4.2009 14:06:35
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jana najverjetneje bom imela kopalke (črne) že kar sedaj zate. Ti sporočim. 36 ? kaj pa če mi ne bodo prav ? predvsem mislim na modrc ? 36, ja. Jaz jih še ne bom plačala pa jih potem vrnem, če ne bodo prav.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 9.4.2009 14:07:43
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mi je tašča prinesla zdaj pošto in me ful grdo gledala in mi povedala, da je ful bruhala in da svak tudi. Bi rekla, ja in? Kot da sem jaz zdaj kriva, da imajo trbušno gripo. Moja dva mala dva sta samo malo bruhala in nista imela trebušne gripe, ker je ne preboliš v 3-eh urah. Se mi prav nič ne smilijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 9.4.2009 14:09:38
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Anitka kako omakco daš gor na ribice-kera zelenjava? Tisto Etino kupim -"fina omakca - zelenjavna" piše gor.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 9.4.2009 14:18:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ESTRELLA a je to res da ob polni luni hitreje hujšaš? a misliš da bi bla dans sadna dieta bolj učinkovita? ker jst nisem za une fore, da cel dan nič ne bi jedla ob polni luni Baje da ob polni luni hitreje odvajaš vodo in si za to lažji. Tako da mislim, da je vseeno kdaj, lahko pa preizkusiš, če deluje Še hitreje pa če piješ sam vodo al pa sadje ješ, ananas naprimer hitreje odvajaš vodo oz. večkrat greš na wc (vodo). Jaz ne vidim fore v tem luninem hujšanju, ker gre iz tebe voda, ne pa špeh in zame to ni hujšanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 9.4.2009 14:18:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Samo do compa pridem in že je mala u luftu Šibam do moje tečke, da vidim kaj jo žuli lakota??? Ne to ne, očitno ima dovolj spanja ALja je prava trnuljčica. Me prav zanima kako bo, ko bo mogla v vrtec. Upam, da ne bo večjih težav. Ko bo šla v vrtec se bo itak drla in ne bo imela časa spat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 9.4.2009 14:18:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj se moja škratka HB igrata, da imam nekaj minut miru. Maja je pregurala tisto vročino, ji je padla in je zdaj dobre volje. Bomo videli kako bo šlo tole naprej. Pa je le malo bolje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 9.4.2009 14:22:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ESTRELLA a je to res da ob polni luni hitreje hujšaš? a misliš da bi bla dans sadna dieta bolj učinkovita? ker jst nisem za une fore, da cel dan nič ne bi jedla ob polni luni Baje da ob polni luni hitreje odvajaš vodo in si za to lažji. Tako da mislim, da je vseeno kdaj, lahko pa preizkusiš, če deluje Še hitreje pa če piješ sam vodo al pa sadje ješ, ananas naprimer hitreje odvajaš vodo oz. večkrat greš na wc (vodo). Jaz ne vidim fore v tem luninem hujšanju, ker gre iz tebe voda, ne pa špeh in zame to ni hujšanje to je samo "tolažba"
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 9.4.2009 14:22:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj se moja škratka HB igrata, da imam nekaj minut miru. Maja je pregurala tisto vročino, ji je padla in je zdaj dobre volje. Bomo videli kako bo šlo tole naprej. Pa je le malo bolje Za odtenek je. Zdaj je šla spet spat. Upam, da se zbudi brez vročine oz z min, ker ji prej ni kaj dosti padla, bolje je pa vseeno bilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 9.4.2009 14:32:25
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj se moja škratka HB igrata, da imam nekaj minut miru. Maja je pregurala tisto vročino, ji je padla in je zdaj dobre volje. Bomo videli kako bo šlo tole naprej. Pa je le malo bolje Za odtenek je. Zdaj je šla spet spat. Upam, da se zbudi brez vročine oz z min, ker ji prej ni kaj dosti padla, bolje je pa vseeno bilo. Upam, da bo šlo le še na bolje
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 9.4.2009 14:37:51
|
|
|
|
barbaw
|
Jeeejjjjjjj!!!! Oba spita . Jaz grem tudi malo ležat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 9.4.2009 14:42:56
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Grem mal kavč popeglat pol pa počas peljat kosilo taščini mami,si je predvčerajšnjim zlomila roko pa je šele včeri klicala in povedala,jo je na smrt strah dohtarjev in bolnice.Zdej pa cvika k ve da ji bom jst južno prpeljala,da ji ne bom slučajno kej podtaknila,da bo hitrej šla na un svet.Sej ne vem al naj se smejem al kaj čem k je babika mal ubrisana s takimi forami Kako dobro poznam te fore, ki pri starejših ljudeh niso nič posebnega. Moja nona je jedla le tisto, kar smo mi prinesli, ali pa kar si je sama naredila. od drugih tudi hčera ni hotela nič in je vrgla stran, ko so odšle. Raje je bila lačna kot da bi njihovo jedla in isto je govorila, da jo bodo zastrupile.... jaz mislim, da taščina mama ni nič ubrisana, ampak jo le leta dajejo, pozabljivost, strah... Torej je v takem primeru brezveze vozit kosilo, ker se tako meče denar stran, če se potem vrže kosilo stran, namesto da bi ga pojedla. Bom kar na oboje komentirala V bistvu je tko da mama živi sama že 24 let v svoji hišici v mali vasici in v tej vasici je tko noro da se moraš res prpravit kadar greš gor.Mene še vedno ni čist sprejela ker sem medicinka in te mamo kao normo kolk jih mormo pospravt na mesec.Skoz je sama ker je samotar po duši,še hčerko je komaj imela ker enostavno ni hotela otrok ker je v otroštvu ful trpela zarad lakote,rahitisa in podobno.No po drugi strani je pa tko da je kar je njenega zares njeno in se nč ne šenka bog ne daj pa kej dela na njeni zemlji če ona ne ve.Je močen karakter.Nisem pa mislila da je ona ubrisana ampak fore ki jih izvaja in govori k misli da smo še vedno 70 let nazaj v komunizmu oz da še zdej ta režim obstaja.****t ga te ljudje so živeli v strahu in ker res skor nikol ni nikamor šla je pač mišljenje ostalo isto kot je bilo. Tolk na kratko o njej,saj ni slaba ampak ima par for prek katerih ne gre in jo enostavno tako sprejemam,itak je pa pri 83 letih ne bo noben spremenil
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kako bi reagirali ..
Admin
če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?