|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008-18.del
9.4.2009 10:55:09   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Mi2 sva nazaj, mala je pojedla in sedaj flaša čaja in spat , upam, da za 2 uriuser posted image

barbaw: nimam pojma kako bo pol ko bom v službiuser posted image

Uapm,da ti nakloni dolg spanec. Jaz čakam zdaj Majo da se zbudi, ker že zelo dolgo spi. Uapm, da bo prespala to vnetje.

Kako bo ko bomo v službi pa nobena ne ve.

tako kot midve s suzy85  user posted image user posted image   a ne suzy?

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
9.4.2009 11:04:52   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Mi2 sva nazaj, mala je pojedla in sedaj flaša čaja in spat , upam, da za 2 uriuser posted image

barbaw: nimam pojma kako bo pol ko bom v službiuser posted image

Uapm,da ti nakloni dolg spanec. Jaz čakam zdaj Majo da se zbudi, ker že zelo dolgo spi. Uapm, da bo prespala to vnetje.

Kako bo ko bomo v službi pa nobena ne ve.

tako kot midve s suzy85  user posted image user posted image   a ne suzy?

aha! user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil suzy85 -- 9.4.2009 11:05:09 >

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
9.4.2009 11:53:04   
barbaw
Kako dolgo naj pustim surov krompir na podplatih??????

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
9.4.2009 12:00:16   
hijenca
barbaw kdo ti tak kuha, da mu zbijaš vročino??? Za krompir pa ti ne znam pomagat. user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
9.4.2009 12:05:21   
katy82
Hej mačkice moje

Mala panča prvo rundo,se je zmatrala zunaj na sončku,svež zrak je zakonuser posted image user posted image user posted image

Tilči čestitke za obletnicouser posted image user posted image user posted image Kolk časa sta bila pa prej skupaj?

Anitka kako omakco daš gor na ribice-kera zelenjava?

Edina jst malo vozim k varuški ene 3 km stran in je pol pri njej doma,v službo grem pa po 10.maju ker bom koristila star dopust,drugače bi šla že 15.4.

Barbaw kako je mala?

Špelina kako je blo dons s spanjem?

Grem mal kavč popeglat pol pa počas peljat kosilo taščini mami,si je predvčerajšnjim zlomila roko pa je šele včeri klicala in povedala,jo je na smrt strah dohtarjev in bolnice.Zdej pa cvika k ve da ji bom jst južno prpeljala,da ji ne bom slučajno kej podtaknila,da bo hitrej šla na un svet.Sej ne vem al naj se smejem al kaj čem k je babika mal ubrisana s takimi foramiuser posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
9.4.2009 12:07:35   
katy82

A je tko hudo?

Mislm da okol 20 minut k pol itak prevzame telesno temperaturo in ni učinka,probaj še kisove obkladke,jst ponavadi pacientom dam vlažne brisače na stegna in podpazduhe ,bolj pomaga kot pa samo stopala povit.Upam da čimprej zbijete vročino
user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
9.4.2009 12:08:50   
suzy85

kopirano iz http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=16891

Vročino učinkovito zniža na rezine narezan surov krompir, ki ga daš na gole podplate. Navrh ji daj zokne ali "pritrdi" s čim podobnim. Vsaj mi tako po domače znižujemo vročino.

Sicer krompir menjujem na 2-3 uri.

Kaj pa blagi kisovi obkladki na nogice? Nogavičke namočiš v rahlo ogret kis in jih obuješ otročku na nogice. Res, da smrdi cela hiša, ampak pri mojih otrocih je to vedno pomagalo. Menjaj pa na uro.....

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
9.4.2009 12:09:31   
katy82

Mi je tašča prinesla zdaj pošto in me ful grdo gledala in mi povedala, da je ful bruhala in da svak tudi. Kot da sem jaz zdaj kriva, da imajo trbušno gripo. Moja dva mala dva sta samo malo bruhala in nista imela trebušne gripe, ker je ne preboliš v 3-eh urah. user posted image Se mi prav nič ne smilijo.

Ja boga revca,pejt še njo popedenat.Svak je pa sploh revček,mislm ej ker k...pa tebe in tvoje otroke viduser posted image user posted image user posted image
Pa tud če bi se nalezli od otrok a to pomen da se morjo grdo držat al kaj,škoda k so odrasli ker se tko nezrelo obnašajouser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
9.4.2009 12:10:25   
špelin@
Hojla 

Šele zdajle sem uspela skočit gor, ker sem imela celo dopoldne opravke Poleg tega mi je iz pralnega stroja ven vrglo vodo, ker se je na luknji, skozi katero drugače iz tesnila na vratih izteka voda, znašel kovanec!!! In sem brisala tla kot nora  Pa še nekaj stvari sem morala na računalniku poštimat, da lahko sploh uporabljam spletno banko in še nekaj drugih variant

Bom popoldne malo brala in kaj skomentirala

Eh, še smajlije mi je pobralo ven, ne ljubi se mi novih limat...

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 9.4.2009 12:11:17 >

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
9.4.2009 12:23:20   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

barbaw kdo ti tak kuha, da mu zbijaš vročino??? Za krompir pa ti ne znam pomagat. user posted image

Maja je imela 39,3. Sem jo vrgla v vodo, pa ni nekaj pomagalo, krompir pa ji je zdaj zbil malo.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
9.4.2009 12:23:54   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Hej mačkice moje

Mala panča prvo rundo,se je zmatrala zunaj na sončku,svež zrak je zakonuser posted image user posted image user posted image

Tilči čestitke za obletnicouser posted image user posted image user posted image Kolk časa sta bila pa prej skupaj?

Anitka kako omakco daš gor na ribice-kera zelenjava?

Edina jst malo vozim k varuški ene 3 km stran in je pol pri njej doma,v službo grem pa po 10.maju ker bom koristila star dopust,drugače bi šla že 15.4.

Barbaw kako je mala?

Špelina kako je blo dons s spanjem?

Grem mal kavč popeglat pol pa počas peljat kosilo taščini mami,si je predvčerajšnjim zlomila roko pa je šele včeri klicala in povedala,jo je na smrt strah dohtarjev in bolnice.Zdej pa cvika k ve da ji bom jst južno prpeljala,da ji ne bom slučajno kej podtaknila,da bo hitrej šla na un svet.Sej ne vem al naj se smejem al kaj čem k je babika mal ubrisana s takimi foramiuser posted image

Glede kosila pa ...... Jaz ji ga sploh ne bi peljala user posted image babji.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
9.4.2009 12:26:56   
barbaw
Naslednjo rundo zbijanja ji bom dala kisove obkladke, če bo potrebno, za smrad mi pa dol visi. Itak noben ne pride pomagat, kaj šele vprašat če kaj rabim, ko sem sama z dvema bolnikoma. To da cele noči ne spim je pa itak vseeno. Se sama sebi čudim, da še funkcioniram. Očitno sem se navadila, da spim dobre 4 ure in je to to.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
9.4.2009 12:36:50   
hijenca

Naslednjo rundo zbijanja ji bom dala kisove obkladke, če bo potrebno, za smrad mi pa dol visi. Itak noben ne pride pomagat, kaj šele vprašat če kaj rabim, ko sem sama z dvema bolnikoma. To da cele noči ne spim je pa itak vseeno. Se sama sebi čudim, da še funkcioniram. Očitno sem se navadila, da spim dobre 4 ure in je to to.

user posted image user posted image user posted image Mislim na tebe. user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
9.4.2009 12:37:25   
Estrella*
Samo do compa pridem in že je mala u luftuuser posted image user posted image user posted image Šibam do moje tečke, da vidim kaj jo žuliuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
9.4.2009 12:37:31   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Hojla 

Šele zdajle sem uspela skočit gor, ker sem imela celo dopoldne opravke Poleg tega mi je iz pralnega stroja ven vrglo vodo, ker se je na luknji, skozi katero drugače iz tesnila na vratih izteka voda, znašel kovanec!!! In sem brisala tla kot nora  Pa še nekaj stvari sem morala na računalniku poštimat, da lahko sploh uporabljam spletno banko in še nekaj drugih variant

Ojejuser posted image  upam, da ni še kaj drugega uničilo

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
9.4.2009 12:37:36   
Estrella*

Nimam pojmauser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
9.4.2009 12:37:42   
Estrella*

Mi je tašča prinesla zdaj pošto in me ful grdo gledala in mi povedala, da je ful bruhala in da svak tudi. Kot da sem jaz zdaj kriva, da imajo trbušno gripo. Moja dva mala dva sta samo malo bruhala in nista imela trebušne gripe, ker je ne preboliš v 3-eh urah. user posted image Se mi prav nič ne smilijo.

Ma pošlji jih nekam

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
9.4.2009 12:37:44   
suzy85

SAMO ZATE! en velik kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
9.4.2009 12:39:21   
Estrella*

user posted image user posted image user posted image  res je sran.je če si sam za vse. Jaz sem občasno, pa še to mi gre fajn v nos. Sem bila pa pri mami v taki neizhodni situaciji, ko sem bila res sama za vseuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
9.4.2009 12:46:41   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Hojla 

Ojejuser posted image  upam, da ni še kaj drugega uničilo

Joj, samo še tega ti je bilo treba. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
9.4.2009 12:46:43   
barbaw

Samo do compa pridem in že je mala u luftuuser posted image user posted image user posted image Šibam do moje tečke, da vidim kaj jo žuliuser posted image

lakota???

Neposredna povezava do sporočila: 1696
9.4.2009 12:48:40   
barbaw

user posted image user posted image user posted image  res je sran.je če si sam za vse. Jaz sem občasno, pa še to mi gre fajn v nos. Sem bila pa pri mami v taki neizhodni situaciji, ko sem bila res sama za vseuser posted image

Pri tebi je moglo bit še huje, ker si verjetno vedela, da se ne bo izboljšalo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1697
9.4.2009 12:52:01   
tilči
Naša dva spita,samo čez 20 minut moram Nejca zbudit,da šibava k P.Čakam user posted image ,da pride domov,da bo Tilna pazil.Pa saj bo itak spal,ne bo imel veliko dela z njimuser posted image

Barbaw...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
9.4.2009 13:16:20   
kasso

Kako dobro poznam te fore, ki pri starejših ljudeh niso nič posebnega. Moja nona je jedla le tisto, kar smo mi prinesli, ali pa kar si je sama naredila. od drugih tudi hčera ni hotela nič in je vrgla stran, ko so odšle. Raje je bila lačna kot da bi njihovo jedla in isto je govorila, da jo bodo zastrupile....
jaz mislim, da taščina mama ni nič ubrisana, ampak jo le leta dajejo, pozabljivost, strah...

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
9.4.2009 13:21:26   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Kako dobro poznam te fore, ki pri starejših ljudeh niso nič posebnega. Moja nona je jedla le tisto, kar smo mi prinesli, ali pa kar si je sama naredila. od drugih tudi hčera ni hotela nič in je vrgla stran, ko so odšle. Raje je bila lačna kot da bi njihovo jedla in isto je govorila, da jo bodo zastrupile....
jaz mislim, da taščina mama ni nič ubrisana, ampak jo le leta dajejo, pozabljivost, strah...

Torej je v takem primeru brezveze vozit kosilo, ker se tako meče denar stran, če se potem
vrže kosilo stran, namesto da bi ga pojedla.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?