Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 7.4.2009 22:04:22
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Vidm, da ni dns spet nč nobene zanjimive debate oz. nč ne čvekcate . Mi2 sva bla tud več al manj zunaj in zdej lepo spi in do zdej je biu sam en alarem. Upam, da bo noč taka kot sinočnja, mirna. Tko, jst vam voščim sam še lahko in mirno močko. Objemite svoje cukrčke v mojem in Vidkovem imenu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 7:07:03
|
|
|
|
Estrella*
|
VID(hijenca) IN LUKAS(T*i*A*r*A) VSE NAJBOLJŠE ZA 11 TKO!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 7:08:43
|
|
|
|
Estrella*
|
Jutro! Kaj še vse spite??? Mi smo danes končno spali normalno v enem kosu. Nekaj se je že oglašala, pa je sedaj tiho Jaz grem malo pozajtrkovati in odmetat včerajšnji nered.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 7:23:18
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Včeraj smo bili skoraj cel dan zunaj in se je danes pokazalo pri spanju.Zbudil se je ob pol polnoči in ob 5. za mleko,drugače pa trdo spal Včeraj smo spet veje pospravljali,pa jih še kar ni konec .Po kosilu sva šla s Tilnom malo vozičkat,nato pa sva oba zunaj zaspala,Tilen v vozičku,jaz pa na gugalnici .Nejc in ati pa sta notri dremuckala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 7:24:06
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VID(hijenca) IN LUKAS(T*i*A*r*A) VSE NAJBOLJŠE ZA 11 TKO!!! Se pridružujemo čestitkam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 7:29:09
|
|
|
|
jana81
|
dobro jutro spali smo vredu, Nejca sem spet mogla zbudit za vrtec , sem ga že spakirala ,in z atijem sta že na poti v vrtec in službo...jst sem že obesla perilo, zdej si grem pa en kafe skuhat.. Sem baje ponoč imela neke čudne sanje in sem telovadla po postli pa Nejca iskala, pol sem pa še mojga zbudila. Po 7 dneh nekrvavenja, sem danes spet dobila ...znorela bom !!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 7:29:33
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VID(hijenca) IN LUKAS(T*i*A*r*A) VSE NAJBOLJŠE ZA 11 TKO!!! tudi od naju
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 7:30:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro spali smo vredu, Nejca sem spet mogla zbudit za vrtec , sem ga že spakirala ,in z atijem sta že na poti v vrtec in službo...jst sem že obesla perilo, zdej si grem pa en kafe skuhat.. Sem baje ponoč imela neke čudne sanje in sem telovadla po postli pa Nejca iskala, pol sem pa še mojga zbudila. Po 7 dneh nekrvavenja, sem danes spet dobila ...znorela bom !!! Pa je že čas za ? Po 21 dneh je vse normalno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 7:32:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro spali smo vredu, Nejca sem spet mogla zbudit za vrtec , sem ga že spakirala ,in z atijem sta že na poti v vrtec in službo...jst sem že obesla perilo, zdej si grem pa en kafe skuhat.. Sem baje ponoč imela neke čudne sanje in sem telovadla po postli pa Nejca iskala, pol sem pa še mojga zbudila. Po 7 dneh nekrvavenja, sem danes spet dobila ...znorela bom !!! Sunds familiar
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 7:43:19
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Kaj še vse spite??? Mi smo danes končno spali normalno v enem kosu. Nekaj se je že oglašala, pa je sedaj tiho Jaz grem malo pozajtrkovati in odmetat včerajšnji nered. za spanje, moj še kar spi, jaz sem pa vstala ob 6.00 da sem v miru kofi spila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 7:55:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Kaj še vse spite??? Mi smo danes končno spali normalno v enem kosu. Nekaj se je že oglašala, pa je sedaj tiho Jaz grem malo pozajtrkovati in odmetat včerajšnji nered. za spanje, moj še kar spi, jaz sem pa vstala ob 6.00 da sem v miru kofi spila Ta je pa dobra
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 7:58:27
|
|
|
|
Estrella*
|
Ju3 je polna luna in seveda našo neko 3 dni pred njo malo meče . Alja je popila mleko, sedaj ji mešam pol alpskega in pol AM, najraje pa ima od bebevite vaniljevo mleko po 10m. Bom mogla malo v nabavo, verjetno kar danes, ker nimam telovadbe. Nisem se mogla dober teden prej naročit, ker je taka gužva za popoldan Grem se malo porihtat in kaj narest
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 8:05:45
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ju3 je polna luna in seveda našo neko 3 dni pred njo malo meče . Alja je popila mleko, sedaj ji mešam pol alpskega in pol AM, najraje pa ima od bebevite vaniljevo mleko po 10m. Bom mogla malo v nabavo, verjetno kar danes, ker nimam telovadbe. Nisem se mogla dober teden prej naročit, ker je taka gužva za popoldan Grem se malo porihtat in kaj narest jaz sem včeraj dala Filipu alskega pa ga ni hotu, pol sem mu pa noter dala 1žlico kakava pa ga je prec zmazu . jaz pa nič ne bom danes rihtala ker sem že včeraj pa še Marka imam spet doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 8:06:48
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Kaj še vse spite??? Mi smo danes končno spali normalno v enem kosu. Nekaj se je že oglašala, pa je sedaj tiho Jaz grem malo pozajtrkovati in odmetat včerajšnji nered. za spanje, moj še kar spi, jaz sem pa vstala ob 6.00 da sem v miru kofi spila Ta je pa dobra ti se kar smej, če sem pa mislila, da bo v riku 15minut že pokonci pa me je orenk z...., ker se je zbudu mal prej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 8:06:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ju3 je polna luna in seveda našo neko 3 dni pred njo malo meče . Alja je popila mleko, sedaj ji mešam pol alpskega in pol AM, najraje pa ima od bebevite vaniljevo mleko po 10m. Bom mogla malo v nabavo, verjetno kar danes, ker nimam telovadbe. Nisem se mogla dober teden prej naročit, ker je taka gužva za popoldan Grem se malo porihtat in kaj narest jaz sem včeraj dala Filipu alskega pa ga ni hotu, pol sem mu pa noter dala 1žlico kakava pa ga je prec zmazu . jaz pa nič ne bom danes rihtala ker sem že včeraj pa še Marka imam spet doma A je Mark bolan?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 8:07:34
|
|
|
|
tilči
|
jaz sem pa ravnokar dala prati drugi stroj,ker me nekaj straši,da bo jutri dež Čez kakšno uro bomo šli pa že na sončka in obesit perilo Sem mislila danes iti na CSD oddat za doklade,pa pride tašča malo na obisk.Pa saj imam še tri tedne časa. Bi pa tudi morala iti v Muellerja,da probam milumil v steklenički,če bo Tilnu odgovarjal,da ga vzamemo s sabo na morje,da mi ne bo treba nositi termovke s sabo.Saj ga drugače samo ponoči še pije,zjutraj in zvečer ima mlečno kašo,ampak kdaj pa ima še kakšno željo po kosilu po mlekcu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 8:08:26
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ju3 je polna luna in seveda našo neko 3 dni pred njo malo meče . Alja je popila mleko, sedaj ji mešam pol alpskega in pol AM, najraje pa ima od bebevite vaniljevo mleko po 10m. Bom mogla malo v nabavo, verjetno kar danes, ker nimam telovadbe. Nisem se mogla dober teden prej naročit, ker je taka gužva za popoldan Grem se malo porihtat in kaj narest jaz sem včeraj dala Filipu alskega pa ga ni hotu, pol sem mu pa noter dala 1žlico kakava pa ga je prec zmazu . jaz pa nič ne bom danes rihtala ker sem že včeraj pa še Marka imam spet doma mah neki je kašlal pa sem rekla naj ostane doma, zdej pa tud kašla ne, pa še moj mi je spet maznu avto, ma da po.pi.zd.im v na tem koncu A je Mark bolan?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 8:24:01
|
|
|
|
jana81
|
sem zadnjič vprašala P. če je OK to alpsko mleko ? ..pa je reku naj dam raje od ljubljanskim mlekarn unega kravjega, da je boljše kot alpsko
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 8:28:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sem zadnjič vprašala P. če je OK to alpsko mleko ? ..pa je reku naj dam raje od ljubljanskim mlekarn unega kravjega, da je boljše kot alpsko Vsak drugače svetuje. Meni so rekli, da je važno le, da je polnomastno torej 3,5% mm. Meni osebno je alpsko zakon in zato ne bom kupovala navadnega. Mene moti polek okusa tudi kratek rok uporabe.
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 8.4.2009 8:30:14 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 8:32:07
|
|
|
|
Estrella*
|
Kje so pa danes ss, hijenca in barbaw????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 8:33:38
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro! Hvala za čestitke za mojega Vida. Ne morem verjet, da je že toliko star. Pa kaj čemo, dnevi minevajo, otroci so večji, mame pa vsak dan mlajše. Spali smo OK, no mislim, da tokrat mene luna matra, ker se kar zbujam ponoči in gledam po luftu. Videk ima še zmeraj pikice na hrbtu, malo manj mogoče kot včeraj, danes jih bom opazovala, če pa jutri ne bo boljše, pa boma šla k P. Je pa nekam siten danes, mislim, da mu en zobek rine ven, ker na momente zajoka, ko je, kot da bi ga zabolelo. Grem mojo kavico spit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 8:34:19
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Kje so pa danes ss, hijenca in barbaw???? Evo jaz se javljam .
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 8:35:13
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sem zadnjič vprašala P. če je OK to alpsko mleko ? ..pa je reku naj dam raje od ljubljanskim mlekarn unega kravjega, da je boljše kot alpsko Vsak drugače svetuje. Meni so rekli, da je važno le, da je polnomastno torej 3,5% mm. Meni osebno je alpsko zakon in zato ne bom kupovala navadnega. Mene moti polek okusa tudi kratek rok uporabe. sem istega mnenja, moj itak ne pije drugega kot 3,5 % mm, jst pa bolj malo pijem mleka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 8.4.2009 8:36:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro spali smo vredu, Nejca sem spet mogla zbudit za vrtec , sem ga že spakirala ,in z atijem sta že na poti v vrtec in službo...jst sem že obesla perilo, zdej si grem pa en kafe skuhat.. Sem baje ponoč imela neke čudne sanje in sem telovadla po postli pa Nejca iskala, pol sem pa še mojga zbudila. Po 7 dneh nekrvavenja, sem danes spet dobila ...znorela bom !!! Pa je že čas za ? Po 21 dneh je vse normalno pr men ni nič več normalno, odkra sem imela injekcije za zaščito, se mi je vse porušilo...vsaj vem da pri drugem ne bom mela tega sranja
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?