|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008-18.del
3.4.2009 13:36:22   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Mi pa bomo jedli danes sladko zelje user posted image , jaz ga nimam rada, Videk pa full. Zraven mu bom ribano kašico skuhala, ker pire je jedo včeraj. Upam, da bo še spal kakih 15 minut, da mu bom lahko skuhala kašico.

Jaz mam pa rada zelje in repo v kakršni koli obliki. Mnajmi...

Jaz imam pa zelo rada sladko zelje. mmmmmmm Ga bo treba spet skuhat. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 601
3.4.2009 13:36:42   
barbaw
Zdaj pa res grem. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 602
3.4.2009 13:36:49   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jaz bom pa mogla kupit nove copatke za Aljo in sicer za v vrtec. Sem ji zmerila nogico in ima 11cm. Ne vem kake naj kupimuser posted image Trde, mehke, ortopedske...????

Jaz bi ortopedske, ker bo v vrtcu bolj aktivna in da ji zaščiti nogico. Ima pa manjšo nogico od Maje.

Alja ima manjšo nogico. Sicer pa saj je vseeno koliko jo ima, torej ortopedske. Se tudi meni zdijo bolj primerni za v vrtec.
Andraž je pri 10m imel 20, pri 1 letu 21.

Videk ima čeveljčke 20, copatke pa 19. Bom tudi mogla nove copatke kupit, bom šla v Massa, tam imajo ala ciciban po 9.90 € (upam, da še imajo). Pa še eno iz vrtca. Zelo primerni so copatki (ala ciciban), ker ne drsijo, ker včasih kaj polijejo otroci, pa bi lahko kdo padel. Sem pa že doživela, da so bili otroci obuti v tiste zajčke, ko so se pa potolkli, pa smo seveda vzgojiteljice kriveuser posted image user posted image .

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 603
3.4.2009 13:38:39   
hijenca

Lepo se šprancirajtauser posted image user posted image . Videk še skoz spi, danes bo zopet samo ena runda spanjauser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 604
3.4.2009 13:41:14   
hijenca

Mi pa bomo jedli danes sladko zelje user posted image , jaz ga nimam rada, Videk pa full. Zraven mu bom ribano kašico skuhala, ker pire je jedo včeraj. Upam, da bo še spal kakih 15 minut, da mu bom lahko skuhala kašico.

jaz imam rada kislo zelje in kislo repo, tega sladkega zelja, pa nisem nikoli marala.

Neposredna povezava do sporočila: 605
3.4.2009 14:21:01   
tilči
Dober dan!user posted image

Se še jaz malo javim.Mamo smo peljali domov,pa v lekarno skočili,sedaj pa počivamo.user posted image
Nejc še vedno kuha,dokler je na lekadolu,je dobro,ko pa popusti,pa spet zakuha.Je pa začel kihati in smrkati,tako da je spet ena viroza na pohoduuser posted image
S Tilnom sva bila na testiranju in nima alergijeuser posted image user posted image .Sva pa dobila navodila za nego suhe kože in eno dermatološko raztopino,da ga bom mazala po glavi,ker ga verjetno srbi zaradi temenc.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 606
3.4.2009 14:27:10   
tilči

mmm,jaz tudi,user posted image  pa ni ravno ljubitelj,bi raje meso

Neposredna povezava do sporočila: 607
3.4.2009 14:29:27   
tilči

Jaz odhajam še na 1 sprehod.user posted image  Upam, da ne bo pihalo. Sonca pa itak ni.

Mi ga imamo, ti ga malo pošljem. Mi2 sva bili zunaj, pa je tud pihalouser posted image

Pri nas je oblačno,ko smo šli pa v Kranj,je bil pa sonček.
Ko smo šli od naših,sem srečala Darmar,samo me ni videla,ko je špancirala z vozičkom

Neposredna povezava do sporočila: 608
3.4.2009 14:32:00   
tilči

Jaz bom pa mogla kupit nove copatke za Aljo in sicer za v vrtec. Sem ji zmerila nogico in ima 11cm. Ne vem kake naj kupimuser posted image Trde, mehke, ortopedske...????

Jaz bi ortopedske, ker bo v vrtcu bolj aktivna in da ji zaščiti nogico. Ima pa manjšo nogico od Maje.

Alja ima manjšo nogico. Sicer pa saj je vseeno koliko jo ima, torej ortopedske. Se tudi meni zdijo bolj primerni za v vrtec.
Andraž je pri 10m imel 20, pri 1 letu 21.

Videk ima čeveljčke 20, copatke pa 19. Bom tudi mogla nove copatke kupit, bom šla v Massa, tam imajo ala ciciban po 9.90 € (upam, da še imajo). Pa še eno iz vrtca. Zelo primerni so copatki (ala ciciban), ker ne drsijo, ker včasih kaj polijejo otroci, pa bi lahko kdo padel. Sem pa že doživela, da so bili otroci obuti v tiste zajčke, ko so se pa potolkli, pa smo seveda vzgojiteljice kriveuser posted image user posted image .

Tilen ima tudi sedaj št.20.Še nedolgo nazaj so mu bile prevelike,sedaj so mu pa prav.Ima jih še od Nejca.Če mu bo prav hitro noga rasla,bo treba po druge,ker od Nejca imam potem sandalce,razen če se bo toliko ogrelouser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 609
3.4.2009 14:33:41   
tilči
Tašča je danes prišla iz bolnice.Kar v redu zgleda.Saj počasi bo,samo da bolečina mineuser posted image .Sedaj je šla za kakšne 14 dni k svoji mami na počitnice.Smo imeli namen jutri iti na obisk,samo če bo Nejc imel še vročino,ne bo nič iz tega

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 610
3.4.2009 14:49:36   
tilči
user posted image user posted image user posted image
Kaj se že vikend bliža in je zatišjeuser posted image ?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 611
3.4.2009 14:53:31   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

user posted image user posted image user posted image
Kaj se že vikend bliža in je zatišjeuser posted image ?

zgleda že tako user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 612
3.4.2009 14:55:05   
Soncnica Sandra ***

Jaz odhajam še na 1 sprehod.user posted image  Upam, da ne bo pihalo. Sonca pa itak ni.

Mi ga imamo, ti ga malo pošljem. Mi2 sva bili zunaj, pa je tud pihalouser posted image

Pri nas je oblačno,ko smo šli pa v Kranj,je bil pa sonček.
Ko smo šli od naših,sem srečala Darmar,samo me ni videla,ko je špancirala z vozičkom

mi bomo tudi šli še na en sprehod ko se naša prinčipesa zbudi in poje kosilo, saj je danes šla spat takotekoč lačna user posted image . zgleda da manj ko poje, dalj časa spi user posted image

darmar pa je čisto poniknila na RR user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 613
3.4.2009 14:56:48   
Soncnica Sandra ***

Dober dan!user posted image

Se še jaz malo javim.Mamo smo peljali domov,pa v lekarno skočili,sedaj pa počivamo.user posted image
Nejc še vedno kuha,dokler je na lekadolu,je dobro,ko pa popusti,pa spet zakuha.Je pa začel kihati in smrkati,tako da je spet ena viroza na pohoduuser posted image
S Tilnom sva bila na testiranju in nima alergijeuser posted image user posted image .Sva pa dobila navodila za nego suhe kože in eno dermatološko raztopino,da ga bom mazala po glavi,ker ga verjetno srbi zaradi temenc.

user posted image user posted image user posted image  da Tilen nima alergije!!!!

pa koš user posted image user posted image user posted image  za Nejca, da ga bolezen čim prej mine in bo spet veseli fantič, ki skače naokoli user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 614
3.4.2009 14:57:01   
Soncnica Sandra ***

Lepo se šprancirajtauser posted image user posted image . Videk še skoz spi, danes bo zopet samo ena runda spanjauser posted image user posted image

pri nas je to že kar en čas praksa sedaj-samo eno runda spanja.

no donc bo ultra dolga user posted image  sej spi že od 12.40, torej že dobri 2 urci user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 615
3.4.2009 14:57:11   
Soncnica Sandra ***

edinaos: sedaj sem skuhala enolončnico za vse in sem dala notri dobri 2 žlici trahane. Pa da vidimo kaj bo moški del družine na to porekeluser posted image

Kaj je to? user posted image

Ko bi jaz vedela. Podobno je ribani kaši, mogoče malo trše in bolj sivkaste barveuser posted image

a ni to neka bosanska zadeva, se mi dozdeva, da mi je kolegica enkrat pravila, da njena mami nekaj iz tega pripravlja user posted image  ne me linčat če ni res

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 616
3.4.2009 15:05:59   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Čmrlika uživajte na Primorskem. Pa nisem jezna več nate, me je pa razjezilo ne norčevanje ampak to, da nisi pomislila na čustva drugih. Saj razumem, da si se hotela pohecat in niti nisi pomislila na to, da bi mogoče koga prizadelo. user posted image

Edinaos nam so čeveljčki premajhni. user posted image  Maja in AnjaTia nimata več enakih. user posted image

Hvala tudi tebi, pa super da si se ohladila...user posted image

Upam, da naju kdaj vidve s Hijenco vzameta zraven na kavico pa špancir...al me nimata radi? user posted image

Danes pa sploh nisem vedla, da bom šla na kavico, ker sem se že vozila proti mestu, ko me je barbaw klicala, ker je imela sama opravke v mestu. Drugače bi te poklicale. Pa tak nimaš časa, če skoraj vsak petek pakiraš in greš na morje, sem fauš, da veš. user posted image user posted image

če bi vedla kaj me čaka na morju, mi ne bi bla fauš user posted image  , no sej tak hudo tud , ko pobegnemo se imamo krasno1! user posted image  no se priporaočava za naslednjič user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 617
3.4.2009 15:06:01   
Čmrlika

Čmrlika uživajte na Primorskem. Pa nisem jezna več nate, me je pa razjezilo ne norčevanje ampak to, da nisi pomislila na čustva drugih. Saj razumem, da si se hotela pohecat in niti nisi pomislila na to, da bi mogoče koga prizadelo. user posted image

Edinaos nam so čeveljčki premajhni. user posted image  Maja in AnjaTia nimata več enakih. user posted image

Hvala tudi tebi, pa super da si se ohladila...user posted image

Upam, da naju kdaj vidve s Hijenco vzameta zraven na kavico pa špancir...al me nimata radi? user posted image

Tole danes je bilo čisto usput, ker se nisva pred dogovorili.

Moraš malo povedat kakšen ritem imata s Tajo, da se lahko dobimo vse skupaj. user posted image  Se bomo zmenile. user posted image

Super, pa midve sva leteči sploh ni problem...zdaj spiva sicer dve rundi še,ampak , če vem da bo nekaj dogajalo, jo kak drugače usmerim. Drugače pa spi okrog 11 prvo rundo, potem drugo  takratko pa okrog treh pol štirih. komaj čakam, pa zdaj bomo lahko več zunaj...user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 618
3.4.2009 15:06:04   
Čmrlika

sta uživale, ziher. user posted image  Mojo mami pa tajo je prej dež pregnal, jo je pa zdaj da jaz do konca stvari skup vržem dol pred blok odpeljala na igriščeuser posted image , pa se taka galama sliši user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 619
3.4.2009 15:07:31   
Čmrlika
aaa še tole preden šibam.. user posted image user posted image user posted image  tilnu da ni alergija!

evo zdaj pa via morje!!
lepo bodite, mogoče kaj vskočim, tokrat bo šlo, ker tašče ni...drugače mi saj veste ne pusti na računalnik. user posted image

Imejte se...user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 620
3.4.2009 15:09:47   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Srčekgirl lepa otvoritev in obuditrev spominov. ..user posted image
mene bo prvo doletelo spoznanje da smo stari že 1 leto...user posted image user posted image

prva svečka user posted image ... sej to bo ja lep dogodek

jaz sem se pri Jaku user posted image  kot dež, ker je moj otroček tako hitro zrastel, zdaj bo pa  že 4 user posted image

barbaw: jaz sem jo danes gledala, mojo Mančito, ko se je tako veselo igrala sama na tleh (je nosila svoje igrače iz škatle v škaf za cunje, eno pa po eno), pa zraven čebljala, .... in sem razmišljala, kam je šlo to celo leto, kako je lahko tako hitro zrasla, ..... prehitro mineva ta čas user posted image

a veš kako je šele meni, ko ga pustim v vrtcu, pa čeprav danes le debele pol ure.

verjemam, da ti je težko, verjetno bolj kot Nejcu

Meni ni pa nič težko otroka pustit v varstvu. Tam je s svojimi vrstiki in mu prav nič ne manjka.Kvečjemu pridobiva. Otrok je samostojna oseba in ni del mame. Mogočpe se grdo sliši, samo mame so ponavadi tiste, ki priklenejo otroke(nevede) nase in to ni prav vsaj s stališča za njegov mentalno-psihični  razvoj.

tole pa podpišem
Mame smo tiste, ki kompliciramo in otežujemo stvari. user posted image

tudi jaz se strinjam z napisanimuser posted image

meni moj user posted image kar naprej teži, da malo preveč razvajamuser posted image

Razvajanje je zame osebno tako ko otroku daješ materialne dobrine, ki jih ne rabi. Če pa ti otroka crkljaš in ...... ga imaš pač rad, pa zame ni razvajanje. Je res, da ti kaj oteži, recimo spravljanje spat in nošenje in ....., ampak to vse mine.

Tudi jaz tako mislim, jaz pravim da je Nia razcartana in ne razvajena, kar pa je velika razlika.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 621
3.4.2009 15:09:56   
Čmrlika
user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 622
3.4.2009 15:13:05   
nia5

hej čvekice user posted image

kako kej?

mi smo bili od 9ih zjutraj zunaj. smo šli najprej resje nabrat za "butaro", pol smo bili pred hišo, ko je moj oče delal butare, pol smo šli pa še regrat nabrat user posted image
smo pa imeli že sonček, dež, oblake, veter, ...

Manca pa zdele panča že pol ure svoj prvi in edini današnji spanec

Tudi Nia spi prvo rundo user posted image , ob enajstih jo je user posted image uspaval in ko jo je odložil, se je zbudila in tako 4x, pol pa sem še jaz poskusila in ji ni bilo več za spat, tako da je na njem spala 10 minut. Zanimivo pa je, da sploh do zdaj ni bila tečna user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 623
3.4.2009 15:15:53   
nia5

Eno user posted image .

Včeraj sem skuhala kompot iz jabolk, suhih sliv, suhih marelic,... Naredila sem več in sem polovico zmiksala in dala v hladilnik, drugo polovico je pa včeraj zmazal. A mu lahko dam še danes tisto polovico. Je čisto in takoj dano v hladilnik. user posted image

Ja

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 624
3.4.2009 15:18:52   
nia5

edinaos: sedaj sem skuhala enolončnico za vse in sem dala notri dobri 2 žlici trahane. Pa da vidimo kaj bo moški del družine na to porekeluser posted image

Mi pa podobno jemo, tudi mi smo imeli enolončnico user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?